Gość: wewe IP: *.devs.futuro.pl 11.11.05, 21:34 dziwne zjawisko...dziwna muzyka o ile to wogole muzyka, no ale jak ktos placic za to niech placi.co mi tam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grand Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 23:11 Super komentarz Weż sie schow.Lepiej fascynować sie tą muzyką niż nudzić sie i pisach odniechcenia takie bzdury Skoro piszesz "co mi tam" to wogóle darował byś sobie komentarz.-baran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewe hej grand "schow?" co to za język? IP: *.devs.futuro.pl 12.11.05, 00:41 widze ze tez sie nudzisz i wypisujesz posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erer "od niechcenia" tak sie powinno pisać IP: *.devs.futuro.pl 12.11.05, 00:42 powodzenia na egzaminach gimnazjalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewe Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia IP: *.devs.futuro.pl 12.11.05, 00:43 "Super komentarz Weż sie schow.Lepiej fascynować sie tą muzyką niż nudzić sie i pisach odniechcenia takie bzdury Skoro piszesz "co mi tam" to wogóle darował byś sobie komentarz.-baran" to jest po polsku??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrr Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia IP: *.devs.futuro.pl 12.11.05, 00:44 tak, tak to wszystko moje posty. a co! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia IP: 195.205.32.* 12.11.05, 08:29 Dziwne zjawisko, owszem- macie racje, muzyka to nie jest napewno, moim zdaniem chodzi w tym tylko o sex i branie narkotyków, szkoda, ze polską mlodzież się ogłupia lansując takie hmm... zjawiska, nie wszystko co przychodzi z zachodu jest wartościowe, ja nie powiem co mi tam, bo mi żal tych mlodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhhhhh Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 10:21 Buahahah... co Ty bredzisz facet... nie dal muzyki ? A to ciekawe, bo jak dla mnie to jest jedyna impreza w Polsce gdzie mam zagwarantowaną muzykę na najwyższym poziomie, w najlepszej oprawie i w najlepszym klimacie. Mnóstwo ludzi przyjezdza tam właśnie dla muzyki... A wogóle co to jest za pojęcie "zjawisko" ? Słów Ci brak baranie ? Impreza normalna jak każda która odbywa się w spodku, to Ty cepie czarować musisz... zresztą nie chce mi sie z Tobą gadać... imbecyl... aha, to nie jest muzyka tak? fajnie, bo ja na niej zarabiam, siedze w branzy od kilku lat i wiem ze to JEST muzyka... takze stfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 11:00 czy to jest zjazd lakiernikow samochodowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOLO z Opola Impreza świadcząca... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 11:47 Impreza świadcząca o kulturze europejskiej i postępie cywilizacji.Kiedyś,Woodstok- dzieci kwiatów, Metalmania - metalowcy itp.przetwały do dziś.Każdy ma prawo swobody w państwie demokracji.Chyba dobrze że coś takiego jak MayDay jest już w Polsce.Po nich bedą kolejne imprezy - nie tylko Techno.Chcieliśmy europy - to jest! Impreza tego typu jest przykładem propagowania kutur wspólnej europy. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia 12.11.05, 11:49 odczuwalna w tonie wiekszosci forumowiczow pogarda dla sympatykow kultury, ktorej jaskrawym ucielesnieniem jest mayday, niczym sie w gruncie rzeczy nie rozni od wywolujacego wscieklosc karcenia w wykonaniu ojca dyrektora, osoby o jedynie slusznych pogladach na swiat, kulture, ludzi, etyke. proponuje panowie przeciwnicy choc odrobine refleksji nieco glebszej niz kaluza na podworku przed domem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.o.m. Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 12:09 ludzie jezlei piszecie o czyms to piszcie z glowa. I co z tego z nie bylo poprzebieraniych pajacow? Dla wiekszoci to dobry znak bo ci debile zazwyczaj psuja charakter imprezy przychodzac tylko po to zeby sie pokacac! Dzieki takim fantastycznym reporterom jak wy ludzie mysla ze na mayday idzie sie cpac ubranym jak choinka. W dziennku zachodnim przeczytalem ze "znakiem firmowym mayday sa biale gwizdki i biale rekawiczki" - totalna glupota! wejdzcie sobie na www.tdchno.pl i poczytacie odrobine zanim chcecie cos napisac bo psujecie prawdziwym fanom muzykie opinie. Fotki ktore zrobili wasi fotografowie znow pokazuja nacpanych idiotow w maskach przeciwpylowych - go to hell... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didzeje?.. Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia IP: *.129.20.49.tisdip.tiscali.de 12.11.05, 13:58 jak juz po polsku to chyba dejotci.. co za idiotyzm :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: Mayday odbył się w Spodku. IP: *.zanet.pl / 217.153.211.* 12.11.05, 14:43 Nie cierpie maydaya ,widze ze w tym roku kolejna smierc, a w 2002 zginal moj kolega przez glupote swoja i cudza... no comment Odpowiedz Link Zgłoś
sen_pablo Re: Mayday odbył się w Spodku. 12.11.05, 19:09 Pieprzycie jak potłuczeni!! Jeśli ktoś ma ochotę pobawić się na MAYDAY i nic przy tym nie przyjmować, to przecież nikt go do tego nie zmusi, wolny wybór, co prawda bez kreski ciężko byłoby się wybawić 16 godzin, ale od tego jeszcze nikt nie zginął, kolejna sprawa, tyle ludzi nalatuje na MAYDAY, że niebezpiecznie itp, a tak naprawdę to nie był mój pierwszy MAYDAY i rok w rok bawi się tam ponad 10 tys ludzi i jeszcze nigdy nie widziałem żeby się ktoś tam lał, a wystarczy wyskoczyć na jakąś małą imrezkę typu Wyższy Wymiar w Katowicach i ktoś Ci np. kosę zasadzi bo i takie rzeczy miały tam miejsce i nie tylko tam, więc jeśli ktoś nie lubi muzyki klubowej, podkreślam klubowej bo jeśli pisze sie artykuł w którym jest zawarty tekst, że to festiwal muzyki techno to jest to ewidentny dowód na to, że autor takiego stwierdzenia jest amatorem i nie ma zielonego pojęcia co się tak naprawdę dzieje co roku 10.11 w Spodku, to niech nie wygłasza nieprawdziwych i beznadziejnych teorii na dany temat. Jak sobie pomyślę, że ta cała banda wyznawców sekty ojca Tadzia, która najgorliwiej się wypowiada negatywnie na temat MAYDAY i innych większych imprez z których Tadek nie ma siana, miała by mieszkać np. w Holandii gdzie impreza na skalę co najmniej polskiego MAYDAY jest organizowana z częstotliością raz na miesiąc, lub jescze częściej, to przecież popełnili by zbiorowe samobójstwo hehe ;) MAYDAY RULEZ!!! Cepy!! Odpowiedz Link Zgłoś
around.the.corner Re: Mayday odbył się w Spodku. 12.11.05, 19:30 WW to nic. Ostatnio na rynku (!) w Katowicach we wczesnych godzinach wieczornych 2 gości urządziło sobie wojne na noże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr sqandalista Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 19:58 wyszy wymiar,3poziomy,spiż-tam chodzą wieśniackie oszołomy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr sqandalista kluby zguby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.05, 20:07 wyszy wymiar,3poziomy,spiż-tam chodzą wieśniackie oszołomy.3poziomy i ich pseudoselekcja mnie bawi,kazdy jest tam ubrany jak z gazetki auchan,w spiżu britney graja do swińki a ww chodza dresiarze,acha a w genesis dziewczyny zaciagaja pod pierzyny za gotowke Odpowiedz Link Zgłoś
tomash8 Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia 12.11.05, 22:00 Znowu ktoś zmarł, super. A podobno najniebezpieczniejsze są te wstrętne metalowe koncerty... brak słów. Choć w sumie się nie dziwie, wytrzymać kilkanaście godzin takiej techniawy bez wspomagania musi być ciężko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia IP: 193.24.203.* 13.11.05, 15:53 Hmmm, czy ktokolwiek zauważył że nie było Svena? Chyba 3/4 ludzi nie wie jak który dj wygląda - parodia :| Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia 13.11.05, 20:54 Nikt tam nie przychodzi dla muzyki? Muzyka jest nie wazna??????? Dajcie mi tego reportera co to pisal! Poszłam tylko i wyłącznie dla Chrisa Liebinga! Uwielbiam tego człowieka, jego muzyke, jego styl i technike grania! Tego wieczoru to on był mistrzem. A moda na gwizdki i białe rekawiczki dawno mineła. Gościu napisał, że było w spodku nijako, szaro i dresowo! Co ty chrzanisz? Było NORMALNIE w końcu!! Od wielu lat walczymy, by nie gwizdac, by nie nosic tego sprzetu ze sobą! Chcemy propagowac czystą kulture techno. Narkotyki - są wszedzie, jedna osoba zmarła, smutny fakt, ale niestety takie przypadki się zdarzają! I ciężko jest wytrzymać tyle godzin tańcząc, ale ja daje rade. Ten Mayday był najsłabszy ze wszystkich, ale mimo wszystko pragne by co raz wiecej w Polsce organziowano takich imprez. Ludzie idą tam dla sexu i narkotyków hehehehe - no comments! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MDT Zlot lakierników ??????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.05, 11:41 Qrcze, a juz myslałem, że nikt na takich uznanych, markowych imprezach nie nosi tych fatalnych maseczek (może dlatego że to Śląsk), białych rękawiczek i cholernych gwizdków. Tego typu gadżety już dawno wyszły z mody sa passe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muza Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia IP: *.rutex.pl / *.devs.futuro.pl 14.11.05, 11:54 widziałam żniwo Mayday....zbyt szybko...żniwo było niedojrzałe........ale piekne bo młode... Mayday to kombajn skomputeryzowany któremu wysiadł najwazniejszy procesor pozytywnych emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olka Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.11.05, 16:28 Mayday zawiódł-co tu kryć!!! Lexy&K-Paul zagrali identycznie jak od kilku lat, West-Bam hmmmmm, Sven nie doleciał (a w sumie czekałam na jego set najbardziej : ( ).........jedynie Liebing dał radę! Odpowiedz Link Zgłoś
sen_pablo Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia 15.11.05, 10:38 co to znaczy że Westbam hmmmmm??? Moja droga, takie są trendy, a już na pewno taki ktoś jak Westbam, czy też dr Motte mają prawo do ich kreowania, czy wytyczania kierunków. Była era hardstyli i też mi się mi się nie podobało, że Radio Planeta, które chyba jako jedyne urządzało już wczesnymi wieczorami pieszczoty ta muzyką moim uszom, ale niestety, hardstyle są już tylko dla koneserów, tak samo jest z tym co się dzieje i jest grane na Mayday, niestety tak to już jest w tym biznesie, a wierz mi, że wiem co mówie. Jest jednak jedna, wielka, piękna prawda, że nikt nie może wpłynąć na to co Ci się podoba, słuchasz tego na co masz ochotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka82 Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia 15.11.05, 23:06 sen_pablo a komu West się podobał? Pokaż mi jedną osobe, ktora ZNA się na muzyce elektronicznej, slucha jej od lat! Trendy? Przepraszam, ale nie tutaj, nie w ten sposób w jaki pokazał to Westbam. Pamietam mayday w 2002 roku wtedy Westbam mówił, ze muzyka elektroniczna podąża w strone rocka i co? U nas rozwinąl sie hardstyle w niemczech hard i schranz. Niestety skoro ty siedzisz w tym biznesieod innej strony niż przecietny słuchac techno to tak naprawde jestes slepy. Odpowiedz Link Zgłoś
sen_pablo Re: Mayday odbył się w Spodku. Zobacz zdjęcia 16.11.05, 09:48 właśnie że z kim nie rozmawiałem, podobało się coś innego niż zwykle, a taki był WESTBAM, zresztą on zawsze miał w swoich setach trochę wstawek gitarowych itp. a Ty patrzysz przez pryzmat siebie i jeteś nieobiektywna. Odpowiedz Link Zgłoś