Dodaj do ulubionych

Slonzoki=sukinsyny

IP: 194.180.104.* 28.06.01, 16:34
Jawoll!
Obserwuj wątek
    • mesco Re: Slonzoki=sukinsyny 28.06.01, 17:33
      Gość portalu: mesco napisał(a):

> Jawoll!

------------------
      durniu slazacki, jezeli juz sie podszywasz pod mój nick, to pisz przynajmniej
      JAWOHL
      -------
      • polonizacja/kolonizacja Slaska - poznaj prawde ! adres: 194.180.104.*
      Gość portalu: pampon 28-06-2001, 16:32:27 odpowiedz na list odpowiedz

-----------
      Adres 194.180.104 ma tez mesco=pampon
      -------
      typowy slazak -durny, prymitywny, zaklamany,
      raz pisze sukinsyny - do czego mozna sie tylko przylaczyc i to potwierdzic.
      potem pisze polonizacja.
      Az sie nie chce tego slazackiego debilizmu komentowac.

• Gość: ober Re: Slonzoki=sukinsyny IP: *.arcor-ip.net 28.06.01, 19:09
        mesco bier ta fanka i na anaberg
        • Gość: andy Re: Slonzoki=sukinsyny IP: *.pppool.de 28.06.01, 19:28
          mesco a łod zatku jom bier łod zatku
          • Gość: alsmick Re: Slonzoki=sukinsyny IP: 193.0.73.* 29.06.01, 13:28
            Mesco Co Ci się stało, nie obrażaj nas.
      • Gość: ... Re: Slonzoki=sukinsyny IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.01, 15:33
        kutas
      • mario2 Re: Slonzoki=sukinsyny 09.07.01, 17:21
        Po raz kolejny wypraszam sobie nazywanie mnie - Slazaka debilem. Moge setkami
        przytaczac przyklady debilizmu "prawdziwych" Polakow.
        A swoja droga gratuluje znajomosci zasad ortografii niemieckiej
        Mario
    • Gość: . Re: Slonzoki=sukinsyny IP: 194.180.104.* 29.06.01, 20:40
      .
      • Gość: Edward Wredny pederasta IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.01, 17:27
        Mesco, ty wredny pederasto. Czyzby cie jakis Slazak zarazil AIDSEM, ze w ten
        sposob wyrazas sie o nich? A moze juz masz ADASIA i szukasz winnego i ziejesz
        nienawiscia? Obserwuje twoje teksty i wiem, ze siedzisz caly dzien przed
        komputerem. Czyzby Endstadium? Co ty robisz w Niemczech parszywa parowo?
        Czyzby katowicki dworzec nie dawal ci satysfakcji? A moze nie mogles sie
        obnosic ze swoim zboczeniem wsrod tego "prymitywnego Slazactwa"? A moze
        sasiedzi namierzyli twoje upodobania i boisz sie wysunac gebe z mieszkania?
        Kiedys takim jak ty wkladano rozgrzany pret do odbytu.
        • mesco Re: Wredny pederasta 09.07.01, 19:49
          watek ten zalozyl ktos inny, nie ja. Udowodnilem to. Ataki jednak sa skierowane
          na mnie.

Gość portalu: Edward napisał(a):

> Mesco, ty wredny pederasto. Czyzby cie jakis Slazak zarazil AIDSEM, ze w ten
          > sposob wyrazas sie o nich? A moze juz masz ADASIA i szukasz winnego i ziejesz
          > nienawiscia?
          -------------
          Aids nie mam. A smierc ciebie tez oczekuje
          -----------
          Obserwuje twoje teksty i wiem, ze siedzisz caly dzien przed
          > komputerem.
          -----------
          calymi dniami nie siedze przed komputerem.
          Moje posty nadawane sa z przerwami kilkugodzinnymi.
          Obecnie nadaje tylko wieczorem
          --------
          Co ty robisz w Niemczech parszywa parowo?
          --------------
          Gówno cie to obchodzi, slazacka gnido
          ---------
          > Czyzby katowicki dworzec nie dawal ci satysfakcji?
          --------------
          nigdy w zyciu nie bylem w Katowicach
          -------

A moze nie mogles sie
          > obnosic ze swoim zboczeniem wsrod tego "prymitywnego Slazactwa"?
          ----------
          Ludzie którzy o sobie mówia ze strasznie mocnym slaskim akcentem "deutsch" i nie
          widza cynicznego usmiechu rodowitych Niemców to sa prawdziwi zboczency.
          -------------

A moze sasiedzi namierzyli twoje upodobania i boisz sie wysunac gebe z mieszkania?
          > Kiedys takim jak ty wkladano rozgrzany pret do odbytu.
          --
          sasiadów nie mam. MOje mieszkanie zajuje cale pietro.
          Zadasz tolerancji a piszesz o okaleczaniu ciala z satysfakcja.
          Jest to typowy przyklad durnej slazackiej logiki.
          -------

• Gość: Edward Re: Wredny pederasta IP: *.dip.t-dialin.net 09.07.01, 21:40

> Ludzie którzy o sobie mówia ze strasznie mocnym slaskim akcentem "deutsch" i ni
            > e
            > widza cynicznego usmiechu rodowitych Niemców to sa prawdziwi zboczency.

"Zboczencami" robią i robili ich po równi polskie jak i niemieckie świnie, które
            tych ludzi w brutalny sposób wykorzystywali i w dalszym ciągu wykorzystują w
            celach politycznych, gospodarczych i militarnych. To jest prawdziwy dramat ludzi
            pogranicza dwóch, jak nie trzech kultur, biorąc pod uwagę wpływy czeskie. Slązak
            nigdy nie był 100% Niemcem ani Polakiem, bo ani jeden ani drugi go za takiego nie
            uważał. On był dobry na Ostfront, do kopalni,do huty. Nikt Slązakowi nie dał
            szansy prawdziwej aklimatyzacji w Niemczech i Polsce. Zawsze był inny, bo był
            mieszany. W jednym się z tobę zgodzę ty pedalski psie, że bardzo żenująca jest
            (dla mnie) ta Deutschtummelei Slązaków w Niemczech, ale jest to wynik braku
            swiadomosci narodowej tych ludzi, co jest winą przede wszystkim Niemców i Polaków.
            Zapewniam Cię jednak, ze jest to juz ostatnia generacja tych z pogranicza.
            Następnej juz nie bedzie, bo nie bedzie Slązakow.Będą tylko Niemcy i Polacy.

> -------------
            >
            >
            > A moze sasiedzi namierzyli twoje upodobania i boisz sie wysunac gebe z mieszkan
            > ia?
            > > Kiedys takim jak ty wkladano rozgrzany pret do odbytu.
            > --
            > sasiadów nie mam. MOje mieszkanie zajuje cale pietro.
            > Zadasz tolerancji a piszesz o okaleczaniu ciala z satysfakcja.
            > Jest to typowy przyklad durnej slazackiej logiki.
            > -------
            > Ktoś, kto pisze o Slązakach w ten sposów jak ty nie zasługuje na inne
            traktowanie. Poza tym współczynnik homoseksualistów wsród społecznosci sląskiej
            jest zdecydowanie nizszy niz wsród rodowitych Szwabów i Polaczków, a jest to
            wynik , co tu duzo mówic - wychowania!
            >

• Gość: Bajtel Re: Wredny pederasta IP: *.arcor-ip.net 09.07.01, 23:00
              Edward! Laß doch bitte das Stück Scheiße genannt Mesco schreiben, was denn so
              in seiner kranken Birne geboren wird. Der kleine Kinderschänder ist es nicht
              wert, daß sich je ein Schlesier mit ihm auseinandersetzt. Übrigens, ich weiß
              nicht was dieser geistige Tiefflieger meint, wenn er Schlesiern vorwirft, sie
              würden deutsch mit schlesischem Akzent sprechen. So haben deutsch auch meine
              Vorfahren gesprochen, so wird deutsch auch von mir gesprochen - und ich
              empfinde keinerlei Schamgefühl dabei. Ich wüßte auch gar nicht warum... Es sei
              denn diese intellektuelle Null meint dieses schöne Deutsch seiner polnischen
              Landsleute, mit dem ah wie wunderbar akzentierten "r" in Verben, welche
              mit "ver-" beginnen. Mit ihrem wunderschönen "Kali"-Deutsch - na ja, man
              braucht doch nicht mehr, um in Deutschland auf Baustellen oder
              Putzstellen "schwarz" paar Mark zu verdienen - wo bleibt denn aber die
              sprichwörtliche polnische Ehre, auf die sie doch so stolz sind und die uns in
              den Schulen jahrelang gepredigt wurde? Eins wurde mir auf diesem Forum längst
              klar - mit so einem Deppen wie Mesco sollte man sich gar nicht befassen - dies
              läßt nämlich das Stück Scheiße ein wenig seine Riesenkomplexe abbauen, da er in
              seiner kranken Einbildung glaubt, etwas Besseres zu sein als ein
              durchschnittlicher Schlesier. Da wo ein Schlesier scheißt, kann sich dieser
              verfluchte Gorol nicht mal hinstellen!!!
              • Gość: PawelT Języki??? IP: 212.244.78.* 10.07.01, 08:47
                Jasne, ale też raz kiedyś dwie godziny odcyfrowywałem
                niezbyt długi list od Niemca, który uważał, że umie
                po Polsku.
                Z kolei, w ówczesnej mytropie (ale to słowo wygląda!!!)
                świetnie ja, ŚlĄzak z niemieckim pochodzeniem dogadałem
                się z Niemcem ze śląskim pochodzeniem (po sporej dawce
                jarzębiaku); ache on nie umiał po polsku, a ja po niemiecku.
                Stąd myślę, iż znajomość języków nie jest taka istotna.
                Pewnie chodzi o coś innego....
            • mesco Re: Wredny pederasta 10.07.01, 21:05
              Gość portalu: Edward napisał(a):

W jednym się z tobę zgodzę ty pedalski psie, że bardzo żenująca jest
              > (dla mnie) ta Deutschtummelei Slązaków w Niemczech, ale jest to wynik braku
              > swiadomosci narodowej tych ludzi, co jest winą przede wszystkim Niemców i Polak
              > ów.
              --
              Cieszy mnie to ze ty slonzacki debilu chociaz zrozumiales to ze Niemcy sobie z
              was kpia.
              Czasy sie zmienily to i nie potrzeba juz slzaków ryczacych na spotkaniach
              ziomkowskich - tym, mozna bylo zawsze postraszyc komune - ale tylko w Polsce i w
              Czechoslowacji. Slyszales cos o zionmkostwach ryczacych "oddjecie nam
              Königsberg" - nigdy - dlaczego? Bo tu chodzilo o ZSRR
              A glupi slazak wyjechal do Niemiec i sadzil ze jak sie wpisze do ziomkostwa to
              nie wiadomo jaka kariere zrobi
              -----
              > Zapewniam Cię jednak, ze jest to juz ostatnia generacja tych z pogranicza.
              > Następnej juz nie bedzie, bo nie bedzie Slązakow.Będą tylko Niemcy i Polacy.
              >
              > > -------
              bardzo mnie to cieszy ze sie ten problem rozwiaze w sposób naturalny
              -------

> Poza tym współczynnik homoseksualistów wsród społecznosci sląskiej
              >
              > jest zdecydowanie nizszy niz wsród rodowitych Szwabów i Polaczków, a jest to
              > wynik , co tu duzo mówic - wychowania!
              --
              prowadziles sam te badania? Czy wynika to z twoich wlasnych przezyc ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka