Gość: Dezo IP: *.ppp.tiscali.fr 11.01.06, 23:51 HA HA HA ... ale sie usmialem ... az mnie brzuch rozbolal ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Użytkownik Re: Dezodorant pod pachy IP: 80.51.236.* 12.01.06, 08:26 Widać autor tego newsa tego rodzaju wyrafinownaych kosmetyków nie używa....jak wytrzymują z nim koledzy z redakcji? Odpowiedz Link Zgłoś
kaligar Re: Dezodorant pod pachy 12.01.06, 10:21 On używa tylko antyperspiranty. Czystość języka polskiego ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
markmig Re: Dezodorant pod pachy 14.01.06, 15:45 Ja też nie używam i nie śmierdzę! A wiesz dlaczego? Bo się codziennie dokładnie myję! A twój post przypomina mi pewien dowcip: W przedzoiale pociągu jedzie kilka osób. Jeden z pasażerów zdjął buty i okazało się, że strasznie śmierdą mu nogi. Facet ten tłumaczył się, czego to on już nie stosował i nic nie pomaga. Wtedy odezwał się jeden ze współpasażerów: - Panie, a myć pan póbował? - A to pomaga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Luther Re: Dezodorant pod pachy IP: *.vc-graz.ac.at 12.01.06, 10:26 Zaniedlugo wywiesza pewnie nowa reklame: "Promocja! Papier toaletowy do d... - teraz 3 m gratis!" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balt Re: Dezodorant pod pachy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 10:34 A niby do czego się używa dezodorów? NO POD PACHY! Myślicie że torsik się poci? hehe, może koszula hehehe DEZODORY TYLKO POD PACHY!!!! JOŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Dezodorant pod pachy IP: *.autocom.pl 12.01.06, 13:30 jakbyś nie wiedział to są jeszcze dezodoranty do stóp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwo Re: Dezodorant pod pachy IP: *.localdomain / 80.50.169.* 12.01.06, 11:37 No reklama dzwignią handlu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: Dezodorant pod pachy IP: *.kis.p.lodz.pl 12.01.06, 19:28 eeee .... przeciez wszystko jest do dupy tylko paier do twarzy :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hmmm Re: Dezodorant pod pachy IP: *.netkomp.net / *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 15:27 Podpachy- to takie podpaski w rozmiarze XXXL?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wee debilnie gupie;] IP: *.piast.ds.polsl.gliwice.pl 12.01.06, 22:54 gupie Odpowiedz Link Zgłoś