Dodaj do ulubionych

Depeche Mode zagrali w Spodku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 00:41
Koncert przepiękny. Właśnie wróciłem. Zaskoczylo mnie kilka aranażacji
piosenek. "Precious" czy "Shake Disease" pokazały jak w świetnej formie jest
Martin. Dave oczywiście był bezkonkurencyjny. To on rzadził na scenie, ale i w
calym Spodku. Na razie tyle wrazen. Moze potem cos jeszcze wpisze
Obserwuj wątek
    • jojosto Re: Depeche Mode zagrali w Spodku 15.03.06, 07:02
      koncert rewela, rytmicznie, tanecznie, mocno, jestem bardzo zadowolona :)
      atmosfera bardzo goraca, nikt w Spodku nie siedzial, wszyscy sie bawili a ten
      las rak na koncu robil wrazenie ... ech, zbyt duzo wrazen by opisac na goraco
    • Gość: EWA z Italii Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.ip.fastwebnet.it 15.03.06, 08:58
      Gdyby zyl moj maz, to na pewno bylby na ich koncercie....Byl ich wielkim
      fanem....
    • Gość: Ola26 Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:36
      Coś niesamowitego, wręcz magicznego... 2,5 godziny transu. We feel You DM!
      • Gość: kutach enjoy:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:37
      • Gość: bed Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.zlo.cxt.pl 16.03.06, 11:50
        super super super
    • Gość: Freund Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:48
      I've felt exactly the same, what one unquotable, unique person in the middle
      of the plate..OH2...telepathy or?
      • Gość: OH2 Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 11:56
        I feel You... Żałuj że nie wiesz jaki napis wyświetlała kula w trakcie tej
        piosenki. Wszystko byłoby jasne :)
    • Gość: F. Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 12:02
      Jesteś niesamowita[...]Let's enjoy the silence better.. : )
    • hamsterek Re: Depeche Mode zagrali w Spodku 15.03.06, 14:08
      Kielce dziękują Katowicom. Koncert był boski (a jak inaczej?)
    • kamilafajv Re: Depeche Mode zagrali w Spodku 15.03.06, 17:54
      ech... ale Wam zazdroszcze!!!!
      niestety na Katowickie bilety "zaspalam" ,ale czekam na Wa-we!!!!
    • Gość: verrine Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 22:02
      piękny koncert.... na takie chwile czeka się całe życie...
      • Gość: A Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.wpia.uw.edu.pl 17.03.06, 12:22
        Przy Shake the disease po prostu nie wierzyłam w to co słyszę !! To było coś
        pięknego !!
    • anuk1 Re: Depeche Mode zagrali w Spodku 15.03.06, 22:22
      zgadzam sie super koncert!!! ale widzieliscie ten podpis pod drugim
      zdjeciem??!!!! halllooo gazeta.pl??!!!co z wami? pewnie mnie wytniecie ale
      coz...pozdrawiam
    • Gość: gosc z Niemiec Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.06, 23:13
      Pochodze z Katowic i jestem super happy, ze DM zagrali w moim rodzinnym miescie.
      Ja bylam na koncercie DM 12-go w Mannheim. Jestem pewna, ze Niemcy tak samo jak
      my UWIELBIAJA Depeszow. Atmosfera byla rownie goraca i nawet sniezyca nie
      przeszkodzila w oczekiwaniu na wejscie do hali, gdzie odbyc mial sie koncert. A
      wiecie, ze ta nowa hala widowiskowa w Mannheim jest bardzo podobna do naszegp
      Spodka? Moze dlatego wg. mnie, bylo mi jeszcze przyjemniej! Jak chcecie, to
      sprawdzcie link: www.architekten24.de/projekt/saparena-
      mannheim/uebersicht/ . Ico? Podobna? Wg. mnie, Spodek i tak jest ladniejszy!
      O.S.
    • Gość: shpinak Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.bulldogdsl.com 16.03.06, 03:44
      apetytu mi narobili tym artykulem, ale to juz juz, 3.04 zobacze ich w londku
      zdroju:) juz sie doczekac nie moge.
    • Gość: aga Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 09:56
      Mój pierwszy koncert Depeche Mode.Zaraził mnie mój chłopak:)Uważam,że koncert
      baaaaardzo udany.Zakochałam się:)Teraz czekamy na Warszawski koncert.
      • Gość: aniek Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.bracz.edu.pl 16.03.06, 10:03
        no my tez:)))))) juz nie moge sie doczekac czerwca!!!!! ja zaczelam ich sluchac
        w wieku 12 lat !!! i do dzis mi nie przeszlo (26) sa najlepsi!
        a widzielisvcie (na pewno widzieliscie) exitera z paryza - tez rewela!
        pozdrawiam
        wszyskich fanow
    • Gość: marta Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.pharm.sanofi / *.sanofi.com 16.03.06, 10:11
      Koncert był dla mnie niesmowitym przeżyciem. Super zabawa, wspaniała atmosfera.
      • Gość: basteqdm Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.gdynia.mm.pl 16.03.06, 13:59
        Cale pomorze jest pod wielkim wrazeniem Caluje wszystkich depeszowcow za tak
        niebywala atmosfere bylo gigasuper!!!!!!!!!!!
        • Gość: hi Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.stk.net.pl 16.03.06, 16:55
          Było cudownie. cały spodek wyśpiewywał niczym modlitwę piosenki swego ukochanego
          Depeche Mode....katowicki spodek miałam wrażenie że zaraz odleci do nieba...do
          ANGEL:)niesamowite wrażenie.pięknie pięknie poprostu było...
    • Gość: Agnieszka Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.wpia.uw.edu.pl 17.03.06, 12:24
      Cały koncert rewelacja, ale po prostu przy Shake the disease Martin przeszedł
      samego siebie. To było coś pięknego !!
      • Gość: amode Re: Depeche Mode zagrali w Spodku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 12:36
        Masz rację - zawsze był to jeden z moich ulubionych kawałków, ale nowa
        interpretacja Martina rzuca na kolana...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka