Gość: KOT02 IP: *.ipt.aol.com 07.12.02, 00:05 SPORY WYROK, TROCHE DUZY, NEWT JESLI W ZAWIESZENIU, CZY JA WIEM CZY PRZYKLAD TO DOBRY? CHYBA, ZE TO ZA NARKOTYKI, ALE ZA TO POWINNA SIEDZIEC A NIE MIEC W ZAWIESZENIU, POGMATWANIE Z POPLATANIEM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pfd Re: Winona winna IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 07.12.02, 01:14 Cokolwiek się stanie, trzymam za nią kciuki. Baaaardzo moooocno... Odpowiedz Link Zgłoś
katowiczanka Re: Winona winna 07.12.02, 01:17 Gość portalu: pfd napisał(a): > Cokolwiek się stanie, trzymam za nią kciuki. Baaaardzo > moooocno... to sa tematy zastępcze ,którymi karmią maluczkich . Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Jak przenosic te tematy na forum ?? 07.12.02, 01:24 Juz caly tydzien sie z tym mecze = ?? Wie ktos ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HeMan Re: Winona winna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.02, 11:05 Ten wyrok jest zbyt duży i ma wręcz charakter pokazowy. Stanowić ma pożywkę dla mediów, chełpiących się tanimi sensacjami z życia aktorów, jednocześnie chcących ukazać, iż rzekomo wszyscy jesteśmy równi wobec prawa, a prawo jest rzekomo bezwzględne wobec osób publicznych... Taki wyrok nigdy nie zapadłby wobec polityka, czy biznesmena... A Winona jest po prostu zagubiona i należy się jej wsparcie... Odpowiedz Link Zgłoś
maciekxx Re: Winona winna 08.12.02, 05:36 Za kradziez na taka sume, kazdy inny poszedlby siedziec na kilka lat. Ona dostala t y l k o w zawieszeniu. Winona, z zamoznego zydowskiego domu, kradla od mlodych lat. Kradla rowniez jako dorosla. Zostala wielokrotnie przylapana w sklepach (oczywiscie luksusowych), ze wzgledu na osobe obsluga nie zglaszala na policje. W Sachs byla w podejrzeniu i obserwowana od dawna i tym razem nie udalo sie, a facet z security nie mial litosci. Niech tylko nikt nie mowi (jak w filmie biograficznym o niej) o kleptomanii. To zwykla zlodziejka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekS Nie zgadzam sie z Toba IP: *.mad.east.verizon.net 07.12.02, 20:10 Gość portalu: KOT02 napisał(a): > SPORY WYROK, TROCHE DUZY, NEWT JESLI W ZAWIESZENIU, CZY JA WIEM > CZY PRZYKLAD TO DOBRY? CHYBA, ZE TO ZA NARKOTYKI, ALE ZA TO > POWINNA SIEDZIEC A NIE MIEC W ZAWIESZENIU, POGMATWANIE Z > POPLATANIEM Zyjesz pewnie w USA i wygadujesz takie rzeczy? Otoz kradziez w USA jest jednym z gorszych przestepstw. Szczerze mowiac to wlasnie to mi sie podoba w USa i dlatego nie wracam do Polski. Siedziec moze powinna, ale z kolei tez pleciesz bzdury. Otoz prawo amerykanskie z kolei glupkowato karze za posiadanie. Na takiej podstawie mozna skazac kazdego mezczyzne z powodu wskazan na mozliwosc gwaltu. Prawa oparte na posiadaniu maja maly sens spoleczny poniewaz daja mocne podstawy do prowokacji czyli popularnie zwanego "wrabiania". Jesli Ryder mialaby za co pojsc siedziec to wlasnie za kradziez. Jednak sedzia orzekl cos innego. No dobrze Saks jest bogaty a pani Ryder niech sie cieszy, ze nie dostala tych robot przy sprzataniu autostrad ze smieci bo i tak mogloby sie zdarzyc. Trzeba pamietac ze Stany Zjednoczone to nie Polska i niezaleznie czy kara jest w zawieszeniu to fakt karania idzie do zapisow federalnych. Kazdy ma do tego wglad i jest to podstawa do odmawiania np. zatrudnienia czy jakichkolwiek serwisow. Za pochodzenie, rase, wyznanie nie mozna... ale za fakt karania w przeszlosci juz mozna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Winona winna IP: *.thls.bbc.co.uk / 10.176.57.* / *.thls.bbc.co.uk 08.12.02, 09:35 "Gazeta" slyszala, ze dzwonili - w jakims kosciele (narkotyki) faktycznie, miala i to kilka rodzajow "drugs", tylko ze nie narkotyki, ale proszki, ktore jej przepisali (faktycznie nielegalne bez recepty) i ta sprawa zostala wyjasniona. Co nie znaczy, ze jej wspolczuje. Ukradla, zlapali ja, "ukarali", swiat idzie dalej. Nie stala jej sie wielka krzywda, a przy okazji ktos pewnie juz pisze scenariusz do filmu "opartego na faktach autentycznych" marek Odpowiedz Link Zgłoś