haen1950 22.08.07, 12:57 czyli najlepiej wykwalifikowana szuja polityczna w Polsce. Czy ktoś uwierzy w jego wyznania o agencie wpływu nazwiskiem Kaczmarek? Ja nie. Z prostego powodu. Natychmiast na blogu by to zamieścił! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swansea Re: Czarnecki Rysiu, 22.08.07, 13:02 jest sens w tym co piszesz.. Rysiu znany z tego, że ma ksywka tajemnica - jeśli chcesz, żeby coś poszło szybko w świat, daj znać Rysiowi ..:) nic to Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte przed chwilą go słyszałem 22.08.07, 13:14 mówi skubany dokładnie to, co Kaczmarek mówił publicznie "słyszałem, jak mówił, że są konta, ale nie dotyczy to liderów lewicy, tylko osób z nią związanych", a jedyny twórczy wkład Rysia to, że usłyszał, jak Olejniczak na to westchnął jakby z ulgą, przecież Czarnecki to koronny idiota :) Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Ee tam. On spieprzy wszystko. Nawet kulki z łożysk 22.08.07, 13:16 łożyska bym mu do ręki nie dał, bo na części rozbierze i nie złoży :-) Popatrz na jego karierę - gdzie by nie był, to zostają po nim tylko Ruiny. Teraz - ruiny Szamboobrony! Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Ee tam. On spieprzy wszystko. Nawet kulki z ł 22.08.07, 13:22 Jedynie dziwię się, że tak długo z Kaczorami trzyma. Ale po tym, jak wystawił im Leppera ma małe podwórko do zabawy. Ma pecha. Lipiec mu kipnął, wymarzony i obiecany fotel po Listkiewiczu przepadł. Ogolnie, nie opłaca się być szują constans. Odpowiedz Link Zgłoś