Dodaj do ulubionych

Folksdojcz A.D 2002

IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 14:50
1.Arnold inteligentny facet,z ktorym idzie normalnie porozmawiac tyle,ze
racjonalne myslenie uniemozliwia mu patologiczna nienawisc do mieszkancow
Sosnowca,Zaglebiakow i Goroli ,ktorych obwinia o wszystkie mozliwe
nieszczescia.
2.Willi2 robotnik budowlany dumny z tego,ze jeste narodowym socjalista.Swoja
frustracja z powodu niskiej pozycji spolecznej wyładowuje wieczorami na
roznych forach znecajac sie nad Polakami.Posiada kilkanascie nickow raz jest
Polakiem innym razem Slazakiem,a kiedy indziej Niemcem.Jego celem jest
sklocenie wszystkich ze wszystkimi.Moim zdaniem zwykly prowokator majacy
problemy z osobowoscia.
3Wehrwolf niezwykle chamski i prymitywny osobnik udajacy,ze nie potrafi pisac
po Polsku.Prawdopodobnie syn rosyjskiego ,uzbeckiego badz tadzyckiego
czerwonoarmisty.Swoja nienawisc wyładowuje na kresowiakach nazywajac ich
pogardliwie Kargulami.Niszczenie Warszawy w 1944 nazywa precyzyjna robota ,za
ktora jego tata dostal medal.
4 XX pseudo inteligent ciagle domagaajcy sie argumentow.Tak naprawde zwykły
ziomkowski agitator i propagandzista gorsza wersja Goebelsa jego motto
to"kłamstwo powtorzone sto razy staje sie prawda'" koles twierdzi ,ze po
wejsciu Polski do UE wroci do nas 15 milionow Niemcow pozatym uwaza,ze
Kaszubi to Niemcy na co ma niezbite dowody i jest świecie przekonany ,ze to
Polska napadła na Niemcy w 1939roku do tych odkrywczych wnioskow doszedl
ogladajac film "Jak rozpetalem druga wojne swiatowa"
5 Ballest bardziej wyksztalcona i obyta wersja Wehrwolfa pozornie miły i
przyjacielski tak naprawde nie przepusci zadnej okazji ,zeby dowalic Polsce i
Polakom.Typowy folksdojcz.
6 Wasz Marjanek zapatrzony w siebie bufon uwazajacy sie za wszechwiedzacego
ciagle podkresla swoja madrosc i nieomylnosc.Skromnie stwierdza ,ze jest
jednym z dziesieciu najmadrzejszych Slazakow.Napisal wiele ksiazek i setki
artykulow.Sam z własciwa sobie skromnoscio mowi ,ze od jego raportu zalezy
czy Polska znajdzie sie w UE.Wedlug mnie zwykly palant.
7 Kazik tepy oszolom nie potrafiacy odpowiedziec na najprostsze
pytania.Polakow ma za zlodziei a Polki za dziwki.Polska wedlug niego typowa
republika bananowa albo i gorzej.Zwykły zasraniec nie potrafiacy normalnie
rozmawiac.
Obserwuj wątek
    • Gość: walrus Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo IP: *.cymes.net / *.mitre.org 31.12.02, 15:10
      Zapomniales podac siebie

"Re: JESTESCIE ZADOWOLENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Autor: Gość: Niklot IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl
      Data: 19-12-2002 01:37
      Gość portalu: {)xx[::::::::::::> napisał(a):

> tos ty niemiec!!!
      > jak nasz kopernik! ;-)
      Mojego starego matka jest zniemeickiej rodizny z domu nazywa sie Freske"
      • Gość: Niklot Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 15:13
        Walrus powtarzasz sie juz chyba to wklejales ze 100 razy tak naprawde to jestem
        Cyganem ze szczepu Polska Roma hahaahhaahahah
        • Gość: Pilsucki Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 31.12.02, 15:21
          Co NIKLOT czy wiesz ze KOPERNIK TO TEZ BYL NIEMIC .Dziekuje za ladna historie
          o wszystkich tu piszacych napisz cos oswoich kolegach ktorzy tu pisza na
          NIEMCY ???
          • Gość: Niklot Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 15:56
            Gość portalu: Pilsucki napisał(a):

> Co NIKLOT czy wiesz ze KOPERNIK TO TEZ BYL NIEMIC .Dziekuje za ladna historie
            > o wszystkich tu piszacych napisz cos oswoich kolegach ktorzy tu pisza na
            > NIEMCY ???
            Wiem kim byl Kopernik ,bo pochodze z Torunia obecnie mieszkam jakies 18 km od
            Torunia.Kopenik raczje nie byl Niemcem byl pochodzenie niemeickiego ,jak
            wiekszosc mieszkancow tego miasta.
            • Gość: Pilsucki Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 31.12.02, 16:45
              Gość portalu: Niklot napisał(a):

> Gość portalu: Pilsucki napisał(a):
              >
              > > Co NIKLOT czy wiesz ze KOPERNIK TO TEZ BYL NIEMIC .Dziekuje za ladna histo
              > rie
              > > o wszystkich tu piszacych napisz cos oswoich kolegach ktorzy tu pisza na
              > > NIEMCY ???
              > Wiem kim byl Kopernik ,bo pochodze z Torunia obecnie mieszkam jakies 18 km
              od
              > Torunia.Kopenik raczje nie byl Niemcem byl pochodzenie niemeickiego ,jak
              > wiekszosc mieszkancow tego miasta.
              Niklot widze ze pomalu kapujesz to to samo jak wiekszosc mieszkancow SLASKA CO
              NOE SADZISZ ???
        • Gość: walrus Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo IP: *.cymes.net / *.mitre.org 31.12.02, 15:22

> Walrus powtarzasz sie juz chyba to wklejales ze 100 razy tak naprawde to
          jestem
          >
          > Cyganem ze szczepu Polska Roma hahaahhaahahah

jak bedziesz dalej w takim stylu postowal to powtorze i 1000 razy
      • willi2 Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo 31.12.02, 15:19

Niepiernicz Niklot bo mam mature zdanom na dobrych ocenach = zlosliwy osle.
        4 letnia szkola = technik mechaniki ,co prawda chcialem sie kszalcic w medyku
        i pomagac takim glupkom jak ty = ale z pszyczyn technicznych zostalem wydalony
        ze szkoly.A ty podlizujesz sie reaktorom i masz same piontki = wzorowy uczen.
        Oddawalem glupcze krew jak byla powodz i co dostalem za to = czekolade
        Sie niesmiej ze musze ciezko pracowac ,bo teraz mam pszerwe w pracy = maly
        wypadek.
        Kocham moj Heimat = i zrobie wszystko dla Niego."Beda zawsze sklocal goroli, bo
        mozna potem nimi latwo manipulowac" = autor.nieznany
        --
        My na zawsze wierni i oddani Slonskiej sprawie !!!
        • Gość: Niklot Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 16:04
          willi2 napisał:

>
          > Niepiernicz Niklot bo mam mature zdanom na dobrych ocenach = zlosliwy osle.
          > 4 letnia szkola = technik mechaniki ,co prawda chcialem sie kszalcic w medyku
          > i pomagac takim glupkom jak ty = ale z pszyczyn technicznych zostalem
          wydalony
          > ze szkoly.A ty podlizujesz sie reaktorom i masz same piontki = wzorowy uczen.
          > Oddawalem glupcze krew jak byla powodz i co dostalem za to = czekolade
          > Sie niesmiej ze musze ciezko pracowac ,bo teraz mam pszerwe w pracy = maly
          > wypadek.
          > Kocham moj Heimat = i zrobie wszystko dla Niego."Beda zawsze sklocal goroli,
          bo
          > mozna potem nimi latwo manipulowac" = autor.nieznany
          > --
          > My na zawsze wierni i oddani Slonskiej sprawie !!!
          Willi nie badz taki nerwowy na zartach sie nei znasz podobna liste ulozyl
          Wehrwolf i jakos nie bylo problemu,a i nie jestem zadnym wzorowym uczniem
          szkole srednia zmienialem kilka razy wiec nei rob ze mnie kujona.
          • willi2 Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo 31.12.02, 16:10
            Willi nie badz taki nerwowy na zartach sie nei znasz podobna liste ulozyl
            Wehrwolf i jakos nie bylo problemu,a i nie jestem zadnym wzorowym uczniem
            szkole srednia zmienialem kilka razy wiec nei rob ze mnie kujona.

Wehrwolf musial ulozyc tom liste = bo byly wpadki na forum.
            Czasem dostalo sie niewinnej osobie = to bylo w ramah tajnego programu pod
            kryptonimem "who is who"
            A ze Tatulek zalatwial ci nowe szkoly = rozumiem ze prywatne za $$
            To zaraz nie znaczy zes odemnie lepszy = pszewodniczacy klasy
            • Gość: Niklot Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 16:15
              willi2 napisał:

> Willi nie badz taki nerwowy na zartach sie nei znasz podobna liste ulozyl
              > Wehrwolf i jakos nie bylo problemu,a i nie jestem zadnym wzorowym uczniem
              > szkole srednia zmienialem kilka razy wiec nei rob ze mnie kujona.
              >
              > Wehrwolf musial ulozyc tom liste = bo byly wpadki na forum.
              > Czasem dostalo sie niewinnej osobie = to bylo w ramah tajnego programu pod
              > kryptonimem "who is who"
              > A ze Tatulek zalatwial ci nowe szkoly = rozumiem ze prywatne za $$
              > To zaraz nie znaczy zes odemnie lepszy = pszewodniczacy klasy
              Willi pamietasz sam mowiles wszystkie chwyty dozwolone wiec czego placzesz
              • willi2 Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo 31.12.02, 16:28
                Ok = dobra zgadzam sie,ale tylko w siecie internetowej = a nie w reaalu.
                Pozatym tszeba walczyc z HONOREM ,a nie grozic policjom oraz podawac mnie do
                sadu !!!
                Wczoraj stracilem kontrole nad soba = pszyznaje i pozwolilem sobie na zbyt
                wiele.Mysle ,ze pewna osoba zrozumie moj mlodzienczy poryw = :)
                Pozatym wtroncam w zdania symbole np:
                TY geju = chodzi mi ze nie jestes prawdziwym meszczyznom :)
                TY huju = zrobiles mnie w bambuko :)
                TY oszuscie = nie jest pelnym okresleniem w tym znaczeniu ,chodzi mi o ty maly
                klamczuszku :)
                TY Pizdusiu = znaczy dla mnie maly figlarzu ,chcesz sie pszypodobac kosztem
                mnie :)
                Jestem raczej pionierem nowej filozofii dyskusyjnej = odkrywcom.
                Pszyznam = bo jestem zolnierzem z honorem ,w nocy pszesadzilem az za bardzo !!
                • Gość: Niklot Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 16:33
                  Willi nigdy Ci nie grozilem sadem czy policja nie wiem czemu tak myslisz.Ja sie
                  na tym forum niezle bawie.
                  • willi2 Re: Folksdojcz A.D 2002=niklot bo 31.12.02, 16:38

Ja sie tesz fajnie bawie = forum bylo troche za sztywne a teraz jest super.
                    Ja nikomu nie bede grozil w realu = a moge nie jedno = serio.
                    Ja chce walczyc wirtualnie = skoro ja bluzgam na kogos to niech tesz bluzgajom
                    na mnie = piko mnie to.
                    Ja sie nie obraze o bele co = bom nie cipka.
    • Gość: Kazik 2 Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 31.12.02, 15:25
      Niklot zle piszesz nie Folksdojcz tylko Volksdeutsch na drugi raz popraw sie
      bo dostaniesz 2 z niemieckiego CO ???
      • Gość: Niklot Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 16:00
        Gość portalu: Kazik 2 napisał(a):

> Niklot zle piszesz nie Folksdojcz tylko Volksdeutsch na drugi raz popraw sie
        > bo dostaniesz 2 z niemieckiego CO ???
        Wiem jak sie pisze to słowo celowo uzywam spolszczonej pisowni juz z 10 razy
        pisalem dlaczego.Wy na przyklad piszecie cajt zamiast zeit
    • Gość: Niklot Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 16:25
      Willi wczoraj to sie skompromitowales ostatecznie najpierw sie pozegnales ,a
      pozniej wracasz podszywajac sie pod moja osobe .Skompromitowales sie do reszty.
      • willi2 Re: Folksdojcz A.D 2002 31.12.02, 16:34

Ty sie skompromitowales na 100% = od samego poczatku jak tu pszylazles.
        Pszegrales wszystkie potyczki na argumenty = z Arnoldem,Ballestem i Szablom.
        Oni pozostawili ciebie mnie na pozarcie = bo Nas meczyles jusz za bardzo
        --
        Glück auf
        • Gość: Niklot Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 31.12.02, 16:37
          willi2 napisał:

>
          > Ty sie skompromitowales na 100% = od samego poczatku jak tu pszylazles.
          > Pszegrales wszystkie potyczki na argumenty = z Arnoldem,Ballestem i Szablom.
          > Oni pozostawili ciebie mnie na pozarcie = bo Nas meczyles jusz za bardzo
          > --
          > Glück auf
          willi nie osmieszaj sie
      • Gość: kazik Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.02, 16:49
        Niklot rzeczywistosci nie zmienisz, to jak twoja Polska wyglada i co sie w
        niej dzieje to przypomina mi psa spuszczonego z lancucha , lata wszedzie tylko
        nie wraca do budy. Myslalem ze Polacy po45 latach komunistycznej niewoli
        czegos sie nauczyli,z przykroscia musze stwierdzic ze pozostali glupcy i po
        szkodzie.Kochanowski juz przedtem przedtym przestrzegal zeby sasiedzi nie
        mysleli ze Polacy glupi przed i po szkodzie,powiedz uczony kotku w jakim
        utworze to napisal? Za moich czasow jeszcze w Polsce o polskich wadach sie
        mowilo, czy teraz juz nie mowia, albo czasu by braklo, bo tyle ich sie
        namnozylo? A moze i nauczycielom tez niezrecznie o tym mowic, twoja
        inteligencja powie ci dlaczego milcza. No niestety to wszystko co dzieje sie w
        Polsce przeszlo moje oczekiwania,kradna wszyscy od gory do dolu, tym na dole
        zostaja tylko szyny kolejowe i siec elektryczna / zastanawia mnie jak mozna
        ukrasc 300 m szyn w ciagu jednej nocy? czy 1000 m sieci napowietrznej, ale
        bywaja ludzie zdziwieni jak rano stoja tylko slupy i pradu nie ma- coz Polak
        potrafi/.Tu na Zachodzie ludzie sie temu nie dziwia , z czegos Polacy musza
        zyc, a to ze rzemioslo zlodziejstwa opanowali do perfekcji wiec popisuja sie
        nim tak jak Amerykanie podbojem kosmosu, kazdy orze jak moze.Polacy nie sa
        temu winni ze wychowali sie w kulturze bizantyjskiej i tak ja polubili ze
        trudno sie z nia im rozstac, mimo ze niedlugo dostana przepustke do kultury
        rzymskiej. Warto by sie zastanowic kto ma Polakow tej kultury nauczyc, polskie
        elity sa zajete rozkradaniem Polski wiec im czasu na takie drobnostki brakuje.
        Czy znowu beda to musieli robic obcy, jak juz to w przeszlosci bywalo.
        • wroclawczyk Re: Folksdojcz A.D 2002 31.12.02, 17:11
          Gość portalu: kazik napisał(a):

mimo ze niedlugo dostana przepustke do kultury
          > rzymskiej.
          Przeciez Ty nie wiesz co to słowo nawet oznacza.Nie czytaj więcej ulotek
          Goebelsa ;-)

Zajmij sie lepiej Niemcami bo cos cieniutko ostatnio przędą.Jak tak dalej
          pójdzie to stracisz zasiłek.
          • Gość: Kazik Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.02, 17:22
            wroclawczyk napisał:

> Gość portalu: kazik napisał(a):
            >
            > mimo ze niedlugo dostana przepustke do kultury
            > > rzymskiej.
            > Przeciez Ty nie wiesz co to słowo nawet oznacza.Nie czytaj więcej ulotek
            > Goebelsa ;-)
            >
            >
            > Zajmij sie lepiej Niemcami bo cos cieniutko ostatnio przędą.Jak tak dalej
            > pójdzie to stracisz zasiłek.
            Szkoda ze nie ogladales tego programu w telewizji- tytul:Jak niemiecka
            gospodarka ma przeziebienie to polska juz zapalenie pluc. Wypowiadali sie
            madrze rowniez Polacy ale to nie byli ci z tego forum ani tez z elit rzadowych.
            Nam wystarcza chusteczki do nosa TEMPO, wam natomiast antybiotyki z grozba
            powiklan a moze i zejscia z tego swiata.
            • wroclawczyk Re: Folksdojcz A.D 2002 01.01.03, 10:09
              Gość portalu: Kazik napisał(a):

> Szkoda ze nie ogladales tego programu w telewizji- tytul:Jak niemiecka
              > gospodarka ma przeziebienie to polska juz zapalenie pluc. Wypowiadali sie
              > madrze rowniez Polacy ale to nie byli ci z tego forum ani tez z elit
              rzadowych.

Racja z tymi płucami ale nie tym razem.Niemcy,z którymi mamy 60% wymiany
              towarowej słabną a nasz export rośnie :-)
              Niemcy muszą pokonać kryzys panstwa opiekunczego.Jesli te bezsensowne zasiłki
              nie zostana ukrucone to juz niedługo lokomotywa Europy zardzewieje na dobre.

> Nam wystarcza chusteczki do nosa TEMPO, wam natomiast antybiotyki z grozba
              > powiklan a moze i zejscia z tego swiata.

P.S. Wcale nie zależy mi na słabych Niemcach.Niech jak najszybciej wyjdą z
              kryzysu.
              • Gość: kazik Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *.dip.t-dialin.net 01.01.03, 17:31
                wroclawczyk napisał:

> Gość portalu: Kazik napisał(a):
                >
                > > Szkoda ze nie ogladales tego programu w telewizji- tytul:Jak niemiecka
                > > gospodarka ma przeziebienie to polska juz zapalenie pluc. Wypowiadali sie
                > > madrze rowniez Polacy ale to nie byli ci z tego forum ani tez z elit
                > rzadowych.
                >
                > Racja z tymi płucami ale nie tym razem.Niemcy,z którymi mamy 60% wymiany
                > towarowej słabną a nasz export rośnie :-)
                > Niemcy muszą pokonać kryzys panstwa opiekunczego.Jesli te bezsensowne
                zasiłki
                > nie zostana ukrucone to juz niedługo lokomotywa Europy zardzewieje na dobre.
                >
                > > Nam wystarcza chusteczki do nosa TEMPO, wam natomiast antybiotyki z grozba
                >
                > > powiklan a moze i zejscia z tego swiata.
                >
                > P.S. Wcale nie zależy mi na słabych Niemcach.Niech jak najszybciej wyjdą z
                > kryzysu.
                Byl i drugi podtytul dyskusji: jaj w Japonii ziemia sie trzesie to w USA
                zwoluja posiedzenie gabinetu kryzysowego.
                Zawsze blizsza cialu koszula, jezeli we wlasnym kraju zle sie dzieje wtedy
                wycofuje sie kapital z zagranicy, Niemcy juz to zaczli robic, niewiadomo czy
                FIAT tez nie zamknie w Polsce swojego zakladu. Masz racje ze Polsce zalezy na
                silnych gospodarczo Niemczech, ale oni najpierw beda mysleli o swoim Narodzie
                a co zostanie to tym sie podziela z Polska i innymi.
                To ze w Niemczech nie oplacolo byc sie pilnym i pracowitym to bylo wiadomo od
                dawna, tylko nikt nie chcial ruszyc tej smierdzacej kupy, bo zwiazki ,bo SPD
                byli przeciwni, teraz sami sie ubabrali tym gnojem i babraja wiecej, potem
                przyjdzie CDU/CSU ze szlauchem i ich obmyje zeby zabardzo nie smierdzieli w
                BUNDESTAGU, i zacznie sie era Margaret T. tylko tym razem w Niemczech.
                Juz teraz ludzie zaczynaja bardziej cenic swoja prace , widze to w firmie w
                ktorej pracuje, juz cos zmienia sie na lepsze. Fajnie ze liberalowie sie tez
                upaprali lajnem o nazwie Möllemann.Musza tez spuscic troche z tonu, i tzw.
                liberalizmu, pedal Westerwelle tez musi powoli pakowac walizki.
    • wroclawczyk Re: Folksdojcz A.D 2002 Gratulacje 31.12.02, 17:07

> 1.Arnold inteligentny facet,z ktorym idzie normalnie porozmawiac tyle,ze
      > racjonalne myslenie uniemozliwia mu patologiczna nienawisc do mieszkancow
      > Sosnowca,Zaglebiakow i Goroli ,ktorych obwinia o wszystkie mozliwe
      > nieszczescia.
      > 2.Willi2 robotnik budowlany dumny z tego,ze jeste narodowym socjalista.Swoja
      > frustracja z powodu niskiej pozycji spolecznej wyładowuje wieczorami na
      > roznych forach znecajac sie nad Polakami.Posiada kilkanascie nickow raz jest
      > Polakiem innym razem Slazakiem,a kiedy indziej Niemcem.Jego celem jest
      > sklocenie wszystkich ze wszystkimi.Moim zdaniem zwykly prowokator majacy
      > problemy z osobowoscia.
      > 3Wehrwolf niezwykle chamski i prymitywny osobnik udajacy,ze nie potrafi
      pisac
      > po Polsku.Prawdopodobnie syn rosyjskiego ,uzbeckiego badz tadzyckiego
      > czerwonoarmisty.Swoja nienawisc wyładowuje na kresowiakach nazywajac ich
      > pogardliwie Kargulami.Niszczenie Warszawy w 1944 nazywa precyzyjna
      robota ,za
      > ktora jego tata dostal medal.
      > 4 XX pseudo inteligent ciagle domagaajcy sie argumentow.Tak naprawde zwykły
      > ziomkowski agitator i propagandzista gorsza wersja Goebelsa jego motto
      > to"kłamstwo powtorzone sto razy staje sie prawda'" koles twierdzi ,ze po
      > wejsciu Polski do UE wroci do nas 15 milionow Niemcow pozatym uwaza,ze
      > Kaszubi to Niemcy na co ma niezbite dowody i jest świecie przekonany ,ze to
      > Polska napadła na Niemcy w 1939roku do tych odkrywczych wnioskow doszedl
      > ogladajac film "Jak rozpetalem druga wojne swiatowa"
      > 5 Ballest bardziej wyksztalcona i obyta wersja Wehrwolfa pozornie miły i
      > przyjacielski tak naprawde nie przepusci zadnej okazji ,zeby dowalic Polsce
      i
      > Polakom.Typowy folksdojcz.
      > 6 Wasz Marjanek zapatrzony w siebie bufon uwazajacy sie za wszechwiedzacego
      > ciagle podkresla swoja madrosc i nieomylnosc.Skromnie stwierdza ,ze jest
      > jednym z dziesieciu najmadrzejszych Slazakow.Napisal wiele ksiazek i setki
      > artykulow.Sam z własciwa sobie skromnoscio mowi ,ze od jego raportu zalezy
      > czy Polska znajdzie sie w UE.Wedlug mnie zwykly palant.
      > 7 Kazik tepy oszolom nie potrafiacy odpowiedziec na najprostsze
      > pytania.Polakow ma za zlodziei a Polki za dziwki.Polska wedlug niego typowa
      > republika bananowa albo i gorzej.Zwykły zasraniec nie potrafiacy normalnie
      > rozmawiac.

Gratulacje,wszystko rozszyfrowane zgodnie z prawdą.Charakterystyki porobiłeś
      jakbyś był psychologiem.Dobra robota.Oby tak dalej.
      pozdrawiam
      • Gość: Karlik Re: Folksdojcz A.D 2002 Gratulacje IP: *.cpe.quickclic.net 31.12.02, 22:42
        wroclawczyk napisał:

> Gość portalu: Niklot napisał(a):
        >
        > > 1.Arnold inteligentny facet,z ktorym idzie normalnie porozmawiac tyle,ze
        > > racjonalne myslenie uniemozliwia mu patologiczna nienawisc do mieszkancow
        > > Sosnowca,Zaglebiakow i Goroli ,ktorych obwinia o wszystkie mozliwe
        > > nieszczescia.
        > > 2.Willi2 robotnik budowlany dumny z tego,ze jeste narodowym socjalista.Swo
        > ja
        > > frustracja z powodu niskiej pozycji spolecznej wyładowuje wieczorami na
        > > roznych forach znecajac sie nad Polakami.Posiada kilkanascie nickow raz je
        > st
        > > Polakiem innym razem Slazakiem,a kiedy indziej Niemcem.Jego celem jest
        > > sklocenie wszystkich ze wszystkimi.Moim zdaniem zwykly prowokator majacy
        > > problemy z osobowoscia.
        > > 3Wehrwolf niezwykle chamski i prymitywny osobnik udajacy,ze nie potrafi
        > pisac
        > > po Polsku.Prawdopodobnie syn rosyjskiego ,uzbeckiego badz tadzyckiego
        > > czerwonoarmisty.Swoja nienawisc wyładowuje na kresowiakach nazywajac ich
        > > pogardliwie Kargulami.Niszczenie Warszawy w 1944 nazywa precyzyjna
        > robota ,za
        > > ktora jego tata dostal medal.
        > > 4 XX pseudo inteligent ciagle domagaajcy sie argumentow.Tak naprawde zwykł
        > y
        > > ziomkowski agitator i propagandzista gorsza wersja Goebelsa jego motto
        > > to"kłamstwo powtorzone sto razy staje sie prawda'" koles twierdzi ,ze po
        > > wejsciu Polski do UE wroci do nas 15 milionow Niemcow pozatym uwaza,ze
        > > Kaszubi to Niemcy na co ma niezbite dowody i jest świecie przekonany ,ze t
        > o
        > > Polska napadła na Niemcy w 1939roku do tych odkrywczych wnioskow doszedl
        > > ogladajac film "Jak rozpetalem druga wojne swiatowa"
        > > 5 Ballest bardziej wyksztalcona i obyta wersja Wehrwolfa pozornie miły i
        > > przyjacielski tak naprawde nie przepusci zadnej okazji ,zeby dowalic Polsc
        > e
        > i
        > > Polakom.Typowy folksdojcz.
        > > 6 Wasz Marjanek zapatrzony w siebie bufon uwazajacy sie za wszechwiedzaceg
        > o
        > > ciagle podkresla swoja madrosc i nieomylnosc.Skromnie stwierdza ,ze jest
        > > jednym z dziesieciu najmadrzejszych Slazakow.Napisal wiele ksiazek i setki
        >
        > > artykulow.Sam z własciwa sobie skromnoscio mowi ,ze od jego raportu zalezy
        >
        > > czy Polska znajdzie sie w UE.Wedlug mnie zwykly palant.
        > > 7 Kazik tepy oszolom nie potrafiacy odpowiedziec na najprostsze
        > > pytania.Polakow ma za zlodziei a Polki za dziwki.Polska wedlug niego typow
        > a
        > > republika bananowa albo i gorzej.Zwykły zasraniec nie potrafiacy normalnie
        >
        > > rozmawiac.
        >
        >

Hi,Niklot, bardzo dobra robota,gratuluje spostrzegawosci , prawidlowej analizy
        i charakterystyki tych osob,strzal w 10-tke,super,zycze Wesolego Nowego Roku
        2003!!!Karlik.
    • Gość: Wehrwolf Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 31.12.02, 18:46

> nieszczescia.
      pisac
      robota ,za
      i
      > rozmawiac
      Wielkie dzieki polaczku za ten zaszczyt ze pamientales o mnie .
    • Gość: Wasz Marjanek Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de 31.12.02, 19:58

> nieszczescia.
      > 3Wehrwolf niezwykle chamski i prymitywny osobnik udajacy,ze nie potrafi pisac
      > pogardliwie Kargulami.Niszczenie Warszawy w 1944 nazywa precyzyjna robota ,za
      > przyjacielski tak naprawde nie przepusci zadnej okazji ,zeby dowalic Polsce i
      > rozmawiac.
      Pisalem ci juz tlumoku, ze Volksdeutsch pisze sie przez V a nie przez F.
      ASle to nie trafia do tej twojej pustej paly.
      Poza tym czytaj uwazniej, a jesli nie rozumioesz co czytasz, to daj sobie wytlumaczyc przez jakiegos
      pierwszoklasisty. Bo on napewno wiecej zrozumial niz ty.
      Pozdrowienia

Wasz Marjanek
    • Gość: Niklot Skromnosc Marjanka IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 01:24
      Autor: Gość: Wasz Marjanek IP: *. / *.BO1.srv.t-online.de
      Data: 26-12-2002 20:36 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
      Witaj swiadku !
      Juz w swoich poprzednich wypocinach pokazales twoja polska przemadrzalosc i
      prymitywizm. Tak ze ten temat
      mamy juz przedyskutowany.
      Gdyby sztuka czytania nie bylaby ci obca, proponowalbym ci przerzucic pare
      ksiazek, i wtedy stierdzilbys, ze twoji
      ziomkowie tez nie naleza do elity intelektualnej. W koncu to twoji uczylisie od
      Slazakow obslugi spluczki w WC, po
      zajanciu Slaska. Dlugo potrzebowali by pokapowac, czemu im kartofle znikaly,
      kiedy je plukali w misce klozetowej.
      Polecam literature poznawcza "Konopjelka" i podobne.
      Nie zglupiej do reszty !
      Wasz Marjanek
      PS. W pierwszej dziesiatce najmadrzejszych Slaazkow ( za Dziennikiem Zachodnim)
      znajdziesz moje nazwisko.
      Twojego trudno szukac !

Data: 27-12-2002 16:19 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
      Jak zmiescisz cala Slaska smietanke do twojej "syrenki" - to chetnie z tobaaa
      pojedziemy. Przy okazji pouczymy sie od
      ciebie nowych rynsztokowych zwrotow. Bo to to umiecie !
      Moze trzebabyloby profesora Miodka poprosic, by wasza rynsztokowe wlaczyl do
      programu TV-Polonia. Niech i za
      granica wiedza co w Polsce salonowe.

Data: 28-12-2002 18:08 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

No to powinienes byc zadowolony, ze wreszcie sie czegos nauczyles.
      Choc od nas mozna nauczyc sie wiele wiecej.
      Kultury:
      Zycie muzyczne Slaska - muzyka powazna i popularna (jazz)- to rzeczy ktorych
      gdzeindziej nie znajdziesz (NOSPR
      cvzy jedyny w Polsce wydzial muzyki rozrywkowej i jazzu na Akademii Muzycznej w
      Katowicach).
      Kinderstuby:
      Najnowoczesniejsza w Polsce biblioteka dostepna dla wszystkich (Biblioteka
      Slaska).

Historia:
      Muzea przemyslowe - pozwalajace zobaczyc jak Slazacy pracuja ( niestety
      czesciowo zabrano im te prace) - by
      Polacy przez ponad 40 lat mogli pyskowac i sie lenic.

I tak dalej.
      Pyrsk !

Data: 24-12-2002 14:18 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Hallo obserwator !
      Jak widze dlugo musiales myslec i obserwowac by dojsc do tak rewolucyjnych
      wnioskow. Widac tu stara szkole UB i
      jej kapowniczych metod.
      Ale w koncu kazdy ma to na co zasluzyl. Slazacy w niemczech ostrza style do
      lopat, ktorymi bedzie sie - w sposob
      jeszcze bazdziej intensywny wpychalo do polskich zakutych lbow, co to jest Unia
      Europejska. A i do tego to czego
      przez lata nie nauczyli sie w szkole ( rachunki, obycie i pare innych rzeczy)
      Musza ci pedziec, co lot czasu jak mi poloki ukradli auto ( w wos w polsce), to
      jak musz, to leca do polski fligrym. Bo
      mie na to stac. W loszczyniu sztylow wyrobiom 500 % normy.

Tosz obserwuj i kapuj dalij
      zycza ci spokojnych swiont i pacz tam jako

Wasz Marjanek

Data: 24-12-2002 16:11 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Obserwator !
      Jak widze z twojej autoreklamy - uwazasz sie za madrego czlowieka. Ale dlaczego
      tyle w tobie nienawisci. Ucza
      was tego na tych waszych uczelniach ? Albo - co bardziej prawdopodobne - macie
      to juz w genach ??
      Pozdrawiam
      Wasz Marjanek

A poza tym zostanie nam jeszcze zadanie przyuczac polskich nieukow do Europy.
      Mam z tym doswiadczenia - wy
      wielcy byznesmeni ! Robie to juz od 10 lat - i musze powiedziec, ze paru udalo
      mi sie polepszyc ich IQ - ale nie byl to
      zaden z Warszawy,Piaseczna i Radomia.

Data: 28-12-2002 07:27 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Wojtas!
      Ktos kiedys powiedzial, ze przywilejem krolow jest glupkom przebaczac. Wiec ci
      przebaczam te impertynencje. A ze
      jestes glupkiem, swiadczy jak analizujesz informacje. Wyglada mi na to, ze nie
      dane ci bylo liznac eltarnego systemu
      szkolnictwa polskiego (przedszkole;zerowka....i tu byl koniec) Bo to zero ci
      asie gleboko zakorzenilo w twoim pustym
      lbie.
      Poczytaj od czasu do czasu Elementarz - to moze podniosa sie twoje horyzonty
      myslowe.
      Przyjemnego szlustydnia !

Data: 28-12-2002 13:59 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Dziynkuja za pozwolynie- tlumoku !

Data: 22-12-2002 18:26 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Dziecinko !
      W jakim srodowisku Ty sie obracasz ? A moze pomylilas stulecia ? Czasy KKK
      (Kinder, Kirche, Küche) dawno juz
      minely. Na Slasku i gdzie indziej tez.
      A cz Ty bylas zawsze w porzadku do tych Hanysow? No????
      Pyrsk !
      PS: Poogladaj sobie TV 3 29.12 - beda pokazywali najmadrzejsze pomioty Slaska.
      Moze mnie tam tez znajdziesz ?

Data: 22-12-2002 19:53 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Hallo Hewlett !
      Dla Ciebie zagadka.
      Kto placze do dzis, ze go zaatakowano podstepnie ?
      Kto "zaopatruje" sie w markowe samochody, ktore do niego nie naleza w
      Niemczech ?
      Kto pracuje na czarno na budowach Bundesrepubliki ?
      Kto plodzi coraz to nowe "ofiary hitleryzmu", by zalapac sie na odszkodowania
      niemieckie ?

Dla ulatwienia dodam, ze rozwiazania nalezy szukac na mapie Europy. Mieszkancy
      tego kraju szczyca sie najwieksza
      pracowitoscia na swiecieuwazaja ze sa najmadrzejsi i ostrzegaja innych ...ze
      szabla odbiora to co im obca
      przemoc wziela.
      Jak zgadniesz otrzymasz w nagrode zaszczyt spedzenia wieczoru ze Slazakiem.

Data: 22-12-2002 19:45 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Dziecinko !
      Jak widac musisz jeszcze duzo, duzo czytac, zeby sie wypowiadac na tematy
      Slaska.
      A klaskac beda mnie. Moze jak zmadrzejesz beda Ci tez klaskac. Ale nie wyglada
      mi na to.
      PS. Jesli umiesz czytac - przerzuc weekendowy Dziennik Zachodni. Moze sie
      czegos nauczysz !
      Pyrsk !

Data: 24-12-2002 11:02 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Sven !
      Widze ze nie pokapowales o co tu chodzi. Tamm... jak piszesz ...brali takich
      jak ty... Mnie tam nikt nie bral. Ja tylko
      poszedlem do siebie. Jak Slask "zajali" umacniacze wladzy ludowej, to trzeba
      bylo gdzie indziej przygotowywyc sie
      na wyzwolenie swojego Slaska.
      Moze zapomniales, ze to Slask przez 40 lat utrzymawal wasza pseudogospodarke.
      Z drugiej strony - kiedy za niedlugo juz, twoj kraj stanie z wyciagnieta lapa
      zebraka przy kasie Unii - Niemcy beda dla
      ciebie i innych ksenofobow spod znaku orla bialego- ci najlepsi. I wtedy moze
      sie okazac, ze to ja bede cie uczyl
      Europejskosci.
      I wtedy stwierdzisz, ze sa inne zrodla poznawania Niemcow jak te znane tobie ($
      pancerni i kapitan Kloss)
      Shalom i Merry Christmas

Autor:
    • Gość: Pilsucki Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.01.03, 01:28

> nieszczescia.
      pisac
      robota ,za
      i
      > rozmawiac.
      Niklot zapomniales o mnie Pilsucki wasz marszalek co zapomniales ????
      • Gość: QCZ Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *.proxy.aol.com 01.01.03, 01:38
        Juz raz cos Tobie napisalem. Co czytac nie umiesz? A kogos chcesz pouczac. W
        Aleksandrowie maja Ciebie gdzies to przychodzisz tutaj psuc . Albo przyszedles
        kultury slazokow uczyc? Nie ladnie i to w Nowy Rok! Zamiast zlozyc zyczenia to
        prosze. Wstyd ! To jest obraz Twojej kultury.P.Niklot
    • Gość: Niklot Skromnosc Marjanka IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 01:32
      Data: 28-12-2002 19:53 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Kiedy przed paroma tygodniami poproszono mnie o napisanie wykladu o Polsce - w
      ramach projektow
      realizowanych w Brukselii, w zwiazku z jej przyjeciem do EU, niebardzo moglem
      sie zdecydowac, co do tematu.
      Przypadkowo trafilem - chcac znalezc materialy w archiwum pewnej slaskiej
      gazety - na Slaskie Forum.
      I przez pare tygodni aktywnie obserwowalem tematy i styl w jakim tocza sie
      dyskusje.
      No i znalazlem temat referatu.
      Walka Polakow z kultura etniczna mniejszosci na podstawie konfliktu pomiedzy
      rdzenna ludnoscia a przyjezdnymi
      na Gornym Slasku.
      To tylul roboczy - ale taki jego kierunek.
      Wieksza czesc referatu mam gotowa - wiec chcialbym sie z wami pozegnac.
      I zyczyc dalej owocnej - a przde wszystkim dalej na tak wysokim poziomie
      intelektualnym prowadzonej - dyskusji.

Pyrsk
      Wasz Marjanek

Data: 30-12-2002 19:29 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

Niklot!
      wyglada na to ze wszelkimi silami walczysz bym zadedykowal ci moj referat .
      Tylko, ze wtedy bylbym dla odbiorcow niewiarygodny - bo nikt by mi nie uwierzyl
      ze tacy jednokomorkowcy
      jak ty hodowane sa w Polsce.

Pisalem ci juz tlumoku, ze Volksdeutsch pisze sie przez V a nie przez F.
      ASle to nie trafia do tej twojej pustej paly.
      Poza tym czytaj uwazniej, a jesli nie rozumioesz co czytasz, to daj sobie
      wytlumaczyc przez jakiegos
      pierwszoklasisty. Bo on napewno wiecej zrozumial niz ty.
      Pozdrowienia

Wasz Marjanek

• Gość: Niklot ADAM MAŁYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 14:53
      ADAM MALYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • johann23 Re: ADAM MAŁYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.01.03, 17:38

> ADAM MALYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Przepraszam ,niezrozumialem?! A.Malysz to tez Volksdeutsch albo o co tu chodzi.
        • Gość: Niklot Re: ADAM MAŁYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 21:44
          johann23 napisał:

> Gość portalu: Niklot napisał(a):
          >
          > > ADAM MALYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          >
          > Przepraszam ,niezrozumialem?! A.Malysz to tez Volksdeutsch albo o co tu
          chodzi.
          Małysz no co ty ,ale taki Klose czy Michalczewski hmm
          • Gość: Karlik Re: ADAM MAŁYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.quickclic.net 01.01.03, 21:48
            Tak co do tych dwoch mozna miec watpliwosci,raz tak, raz nie.
          • johann23 Re: ADAM MAŁYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 01.01.03, 23:03

> johann23 napisał:
            >
            > > Gość portalu: Niklot napisał(a):
            > >
            > > > ADAM MALYSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            > !!!!
            > >
            > > Przepraszam ,niezrozumialem?! A.Malysz to tez Volksdeutsch albo o co tu
            > chodzi.
            > Małysz no co ty ,ale taki Klose czy Michalczewski hmm

Moze inaczej, poco wpisujesz Malysza w takim watku?A ci dwaj panowie K i M
            to dwa rozne przypadki ale sledzac twoja tworczosc mysle ,ze nie widzisz
            roznicy.
            • Gość: Christel Konewka Ranking hitlerowców IP: *.ub.ruhr / *.ub.ruhr-uni-bochum.de 02.01.03, 11:41
              taki temat watku pasowalby najlepiej w odniesienu do uczestników tego forum.
              Mimo tego samego poziomu wyksztalcenia posty agentów i agitatorów ziomkowskich nie sa zbyt
              zróznicowane. Sedno tych watków dotyczy przede wszystkim szkalowania Polski i Polaków.
              Agitatorzy ci sa szkoleni na kursach finansowanych przez panstwo niemieckie. Oficjalnie RFN nic nie
              finanusje tylko "doplaca" ziomkostwom kilkaset milionów euro rocznie. W razie potrzeby to ziomkostwa sa
              raz na "górze", co bylo widac w czasie przedwyborowej debaty o centrum wypedzen, a raz na "dole" kiedy
              chodzilo np. o rozszerzenie EU.
              Tak jak ziomkostwami pomiata sie w ich ojczyznie, tak samo próbuja to robic ci agitatorzy na tym forum.
              Ziomkostwa maja wlasne strony internetowe, ale na nich nic sie nie dzieje, Wpisy polityczne sa
              zabronione, za to tutaj mozna wyzyc swój nacjonalizm i rasizm. Co widac bo wiekszosc postów tych
              prohitlerowskich autorów dotyczy wyzszosci narodu niemieckiego.

• Gość: walrus caly post do d..y IP: *.cymes.net / *.mitre.org 02.01.03, 12:29
                Gość portalu: Christel Konewka napisał(a):

> taki temat watku pasowalby najlepiej w odniesienu do uczestników tego forum.
                > Mimo tego samego poziomu wyksztalcenia posty agentów i agitatorów
                ziomkowskich
                > nie sa zbyt
                > zróznicowane. Sedno tych watków dotyczy przede wszystkim szkalowania Polski i
                P
                > olaków.
                > Agitatorzy ci sa szkoleni na kursach finansowanych przez panstwo niemieckie.
                Of
                > icjalnie RFN nic nie
                > finanusje tylko "doplaca" ziomkostwom kilkaset milionów euro rocznie. W razie
                p
                > otrzeby to ziomkostwa sa
                > raz na "górze", co bylo widac w czasie przedwyborowej debaty o centrum
                wypedzen
                > , a raz na "dole" kiedy
                > chodzilo np. o rozszerzenie EU.
                > Tak jak ziomkostwami pomiata sie w ich ojczyznie, tak samo próbuja to robic
                ci
                > agitatorzy na tym forum.
                > Ziomkostwa maja wlasne strony internetowe, ale na nich nic sie nie dzieje,
                Wpis
                > y polityczne sa
                > zabronione, za to tutaj mozna wyzyc swój nacjonalizm i rasizm. Co widac bo
                > prohitlerowskich autorów dotyczy wyzszosci narodu niemieckiego.

Niestety caly ten post jest do d..y, jedynym zdaniem sie P. zdyskredytowala.
                Jezeli juz propaganda to tak zeby nie dac sie natychmiast zlapac na klamstwie!!
                BdV otrzymuje od rzade rfn ok 20 mln dm!! nie euro!! to jest 20% mniej niz za
                czasow kohla. Tu 2 linki

www.antifaschistische-nachrichten.de/1996/22/001.htm
                www.haus.pl/de/presse/presse05.html
                nb
                wie P. ze uni bochum ma najwyzszy skaznik samobojstw? Jak widze juz P. lekko
                odbija, polecam poradnie dla studentow albo dpobrego psychiatre.
                • Gość: Christel Konewka Re: caly post do d..y IP: *.ub.ruhr / *.ub.ruhr-uni-bochum.de 02.01.03, 13:32
                  i slusznie ze tym rewanzystom i faszystom zmniejszono dotacje.
                  Serdecznie dzieki za link, z którego widac ze jest tez spora grupa Niemców myslaca tak jak my Polacy.

• Gość: Rosenberg Re: caly post do d..y IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 19.01.03, 20:11
                    Gość portalu: Christel Konewka napisał(a):

> i slusznie ze tym rewanzystom i faszystom zmniejszono dotacje.
                    > Serdecznie dzieki za link, z którego widac ze jest tez spora grupa Niemców
                    mysl
                    > aca tak jak my Polacy.
                    > To nie byl bym taki pewny czy wszyscy mysla tak jak wy znowu wasza
                    przemadrzalosc ?
    • Gość: harry A ja czemu nie jestem na liscie? IP: *.proxy.aol.com 03.01.03, 00:37
    • Gość: Niklot Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 19.01.03, 16:41
      juz dawno zrobilem charakterystyke tych prymitywnych osobnikow,jak widac nie
      mylilem sie
      • Gość: katowiczanka Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: trupek:* / 192.168.1.* 19.01.03, 17:00

> juz dawno zrobilem charakterystyke tych prymitywnych osobnikow,jak widac nie
        > mylilem sie

Trafiłeś w 10 ,brawo !
      • Gość: Fuchs Re: Folksdojcz A.D 2002 IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 19.01.03, 20:12

> juz dawno zrobilem charakterystyke tych prymitywnych osobnikow,jak widac nie
        > mylilem sie
        Prymityw jestes ty robisz nienawisc do tych ludzi ty durnowaty ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka