Dodaj do ulubionych

Czy na tym forum jest jakiś...

01.01.03, 11:02
admin????????
Jesli tak to juz dawno połowa(jesli nie wiecej) postów powinna wylądować w
oślej ławce.Takie parszywe pogaduszki jakie sie tu odbywaja trzeba ucinać
juz po kilku wpisach.
Czekam adminie na wyciecie chamstwa,na innych forach robi się to b.szybko.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Hanys Re: Czy na tym forum jest jakiś... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.01.03, 11:18
      Tak tak Breslau podaje sie zawsze jako ostatni pomililes sie znowu ???Czy w
      maju 1945 roku Breslau nazywal sie WROCLAW ???? Odpowiedz!!
      • wroclawczyk Re: Czy na tym forum jest jakiś... 01.01.03, 11:27
        Gość portalu: Hanys napisał(a):

> Tak tak Breslau podaje sie zawsze jako ostatni pomililes sie znowu ???Czy w
        > maju 1945 roku Breslau nazywal sie WROCLAW ???? Odpowiedz!!

chyba pomyliłeś tematy ;-)
        Wrocław miał kilkanascie nazw-jest to przywilej starych miast.Jednak zgodze
        się,że najbardziej uniwersalna i nobilitująca to Wratislavia.

P.S.pROSZE O WYPOWIEDZI NA TEMAT
        • Gość: ballest Re: Czy na tym forum jest jakiś... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.03, 11:30
          Obojetnie co w mikrokosmosie stoi, ale juz od 1257 roku jest wpisany jako
          Breslau a oficjalnie od 1262 roku.

pyrsk
          ballest
          • wroclawczyk Re: Czy na tym forum jest jakiś... 01.01.03, 11:34
            Gość portalu: ballest napisał(a):

> Obojetnie co w mikrokosmosie stoi, ale juz od 1257 roku jest wpisany jako
            > Breslau a oficjalnie od 1262 roku.
            >
            > pyrsk
            > ballest

W HERBIE JEST LITERKA W CO OZNACZA NIE MNIEJ NI WIECEJ WRATISLAVIE
            Kończe już ten temat.
            • Gość: ballest Re: Czy na tym forum jest jakiś... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.03, 11:44
              wiec sie poddajesz?

pyrsk
              ballest
        • Gość: Hanys Re: Czy na tym forum jest jakiś... IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 01.01.03, 12:17
          wroclawczyk napisał:

> Gość portalu: Hanys napisał(a):
          >
          > > Tak tak Breslau podaje sie zawsze jako ostatni pomililes sie znowu ???Czy
          > w
          > > maju 1945 roku Breslau nazywal sie WROCLAW ???? Odpowiedz!!
          >
          > chyba pomyliłeś tematy ;-)
          > Wrocław miał kilkanascie nazw-jest to przywilej starych miast.Jednak zgodze
          > się,że najbardziej uniwersalna i nobilitująca to Wratislavia.
          >
          > P.S.pROSZE O WYPOWIEDZI NA TEMAT
          > Zgodze sie z toba ze wroclaw nazywal sie Wratislavia ale co drugie to nosil
          nazwe BRESLAU CO TRWALO ponad 800 lat czego sie boicie prawdy przyklad LWOW to
          przeciez polskie miasto i tez nosilo rozne nazwy iwiele innych miast jakbys
          nie popatrzyl to kazde miasto nosilo kilka nazw czemu nie mozna mowic BRESLAU
          PRZECIEZ TO MIASTO BYLO PRZEZ WIEKI NIEMIECKIM MIASTEM ISTOLICA
          NIEDERSCHLESIEN ???
          >
    • Gość: Niklot Re: Czy na tym forum jest jakiś... IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 11:45
      wroclawczyk napisał:

> admin????????
      > Jesli tak to juz dawno połowa(jesli nie wiecej) postów powinna wylądować w
      > oślej ławce.Takie parszywe pogaduszki jakie sie tu odbywaja trzeba ucinać
      > juz po kilku wpisach.
      > Czekam adminie na wyciecie chamstwa,na innych forach robi się to b.szybko.
      > pozdrawiam
      Po co admin wkrotce na tym forum zrobie porzadek.Na samym poczatku ,jak sie tu
      pojawilem zapowiedzialem niklotyzacje.
      • Gość: ballest Re: Ty a jeden z Berlina IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.03, 11:50
        Znam takich co porzadek zrobic chcieli, jeden byl z Berlina.

pyrsk
        ballest
        • Gość: Niklot Re: Ty a jeden z Berlina IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 11:52

> Znam takich co porzadek zrobic chcieli, jeden byl z Berlina.
          >
          > pyrsk
          > ballest
          numer dwa na mojej liscie zostal juz wylaczony z gry!!!!!
      • wroclawczyk Re: Czy na tym forum jest jakiś... 01.01.03, 11:51
        Gość portalu: Niklot napisał(a):

> wroclawczyk napisał:
        >
        > > admin????????
        > > Jesli tak to juz dawno połowa(jesli nie wiecej) postów powinna wylądować w
        >
        > > oślej ławce.Takie parszywe pogaduszki jakie sie tu odbywaja trzeba ucinać
        > > juz po kilku wpisach.
        > > Czekam adminie na wyciecie chamstwa,na innych forach robi się to b.szybko.
        > > pozdrawiam
        > Po co admin wkrotce na tym forum zrobie porzadek.Na samym poczatku ,jak sie
        tu
        > pojawilem zapowiedzialem niklotyzacje.

Raczej wątpie żeby niklotyzacja przyniosła dobry efekt-chyba będzie na
        odwrót :-(
        Ty powodujesz tylko jeszcze wiekszą erupcję nienawisci.Tu trzeba cięcia,cięcia
        i jeszcze raz cięcia.Jak się jakiegoś przytnie kilka razy wraz z jego głupimi
        postami to znudzi mu się i albo wycofa sie z forum albo zacznie pisac poprawnie
        (przynajmniiiej kulturowo)
        • Gość: Niklot Re: Czy na tym forum jest jakiś... IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 11:55
          wroclawczyk napisał:

> Gość portalu: Niklot napisał(a):
          >
          > > wroclawczyk napisał:
          > >
          > > > admin????????
          > > > Jesli tak to juz dawno połowa(jesli nie wiecej) postów powinna wylądo
          > wać w
          > >
          > > > oślej ławce.Takie parszywe pogaduszki jakie sie tu odbywaja trzeba uc
          > inać
          > > > juz po kilku wpisach.
          > > > Czekam adminie na wyciecie chamstwa,na innych forach robi się to b.sz
          > ybko.
          > > > pozdrawiam
          > > Po co admin wkrotce na tym forum zrobie porzadek.Na samym poczatku ,jak si
          > e
          > tu
          > > pojawilem zapowiedzialem niklotyzacje.
          >
          > Raczej wątpie żeby niklotyzacja przyniosła dobry efekt-chyba będzie na
          > odwrót :-(
          > Ty powodujesz tylko jeszcze wiekszą erupcję nienawisci.Tu trzeba
          cięcia,cięcia
          > i jeszcze raz cięcia.Jak się jakiegoś przytnie kilka razy wraz z jego głupimi
          > postami to znudzi mu się i albo wycofa sie z forum albo zacznie pisac
          poprawnie
          > (przynajmniiiej kulturowo)
          Wiem ,ze wrog jest twardy i nie cofnie sie przed niczym ,ale ja jestem
          cierpliwy ,poprostu reaguje
          >
          >
          • Gość: ballest Re: Czy na tym forum jest jakiś... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.03, 11:58
            Jaki nr. mam ja na twej liscie ? ;-)))'

pyrsk
            ballest
            • Gość: Niklot Re: Czy na tym forum jest jakiś... IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 12:02

> Jaki nr. mam ja na twej liscie ? ;-)))'
              >
              > pyrsk
              > ballest
              Ulozylem liste w poscie folksdojcz A.D 2002 jezeli jestes ciekawy to zajrzyj
              tam.Teraz prowadze dzialania zaczepne przeciwko 2nastepnym.
              • Gość: ballest Re: Pomylka, niklot nie zna okreslenia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.03, 12:14
                "5 Ballest bardziej wyksztalcona i obyta wersja Wehrwolfa pozornie miły i
                przyjacielski tak naprawde nie przepusci zadnej okazji ,zeby dowalic Polsce i
                Polakom.Typowy folksdojcz."

Musze przyznac ze tego nigdy nie czytalem, bo wiem ze Volkslisty od nas nikt
                nie podpisal, bo jak, jak ja u nas nie bylo, ona byla w Polsce.
                Ja myslalem, ze Ty wyksztalcony jestes, ale widze, ze nie masz duzo pojecia o
                sprawach ktorych piszesz.
                Zrob osobna liste , dla osob ktore nie sa i nigdy nie byly Volksdeutsche z
                listy.
                Mam ale szacunek dla osob , ktore ja podpisaly.

Pyrsk
                ballest
                • Gość: Niklot Re: Pomylka, niklot nie zna okreslenia IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 12:17
                  Ballest ,a ty wszystko powaznie traktujesz Willi ma podobna liste naszych i
                  jakos nie protestujesz.Ja na tym forum sie chce dobrze bawic.
                  • Gość: ballest Re: Pomylka, niklot nie zna okreslenia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.03, 12:19
                    Ja tez, ale pisze zawsze prawde i nie klamie, obojetnie czy dobrze albo zle o
                    Polsce pisze.

pyrsk
                    ballest
                    • Gość: Niklot Re: Pomylka, niklot nie zna okreslenia IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 12:24

> Ja tez, ale pisze zawsze prawde i nie klamie, obojetnie czy dobrze albo zle o
                      > Polsce pisze.
                      >
                      > pyrsk
                      > ballest
                      Przeczytaj liste naszych moze Ci sie poprawi humor.
                      Lista zaszczytnych Goroli na tym Forum!!!!!
                      Autor: Gość: Wehrwolf IP: *.mcbone.net / *.pppool.de
                      Data: 27-12-2002 16:55 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                      1)MESCO- Mesijasz Polskosci ipatriotyzmu wulgarny pedal lub ciota.
                      2)Hugo- Nacjonalista polski prubuje swoja elokwencja polska ublizac Slazakom
                      3)nussknacker-mesco pod plaszczykiem
                      4)Karlik-Nasz Pulton spolszczony komuna zrobila z niego polski "zombi"
                      5)Szakal- nacjonalista polski ale bez wulgaryzmu.
                      6)mrW- Jakas wiejska owsiana pala pochodzaca prawdopodobnie z zywca zaden
                      Slazak pieje ciagle hymny chwalace polske mysle ze teskni za swoja ojczyzna.
                      7)Slazaczka- to jakas zabladzona kura ze sosnowca ktora ma kompleksy ze jest
                      tu obca.

• Gość: ballest Re: Pomylka, niklot nie zna okreslenia IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.03, 12:32
                        Mnie listy nie obchodza, Sven jest wazniejszy, ide skoki ogladac, koledzy juz
                        czekaja.

pyrsk
                        ballest
                        • Gość: mrW Re: Pomylka, niklot nie zna okreslenia IP: 5.1R2D* / *.blueyonder.co.uk 01.01.03, 12:50

> Mnie listy nie obchodza, Sven jest wazniejszy, ide skoki ogladac, koledzy
                          juz
                          > czekaja.
                          >
                          > pyrsk
                          > ballest

-witam w nowym roku!
                          -n. b. skoki jeszcze sie nie zaczely
              • willi2 Niklot !! 01.01.03, 13:03
                Ulozylem liste w poscie folksdojcz A.D 2002 jezeli jestes ciekawy to zajrzyj
                tam.Teraz prowadze dzialania zaczepne przeciwko 2nastepnym.

Dzialania zaczepne to se prowadz na swoim forum ,w tej zapadlej dziusze
                rozprawie sie z Tobom jak tylko pszestanie mi w glowie huczyc = kiepski
                wodzireju

• Gość: Niklot WILLI!! IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 13:13
                  willi2 napisał:

> Ulozylem liste w poscie folksdojcz A.D 2002 jezeli jestes ciekawy to zajrzyj
                  > tam.Teraz prowadze dzialania zaczepne przeciwko 2nastepnym.
                  >
                  > Dzialania zaczepne to se prowadz na swoim forum ,w tej zapadlej dziusze
                  > rozprawie sie z Tobom jak tylko pszestanie mi w glowie huczyc = kiepski
                  > wodzireju
                  > WILLI TŁUKU CIEBIE JUZ TU NIE MA PRZEGRALES PODDALES SIE I DOSZCZETNEI
                  SKOPROMITOWALES!!!!!!

Czas moj dobiegl konca
                  Autor: willi2@NOSPAM.gazeta.pl
                  Data: 30-12-2002 01:50 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

--------------------------------------------------------------------------------
                  Milo wspominac bede te forum = ale czas moj dobiegl konca.
                  Mysl i serce ,ktore nioslem do WAS kochani niech sie zakorzeni w Waszych
                  duszach.Niech pochodnia ktora plonela na tym forum ,podczas mojej kadencji
                  nigdy niech nie zgasnie.Pszepraszam tych ktorych zawiodlem abo oczekiwali
                  odemnie wiecej = jestem tylko malym pionkiem w wielkiej grze.
                  Chce odejsc z klasom i honorami = pszez innych wychwalany na wieki a pszez
                  drugich pszeklinany.W dobie internetu swiat jest mniejszy = mozna kogos
                  ochzanic nawet z Ameryki = w ciagu sekundy :)
                  Ale chcem abyscie mnie dobrze pamientali = aby te pieniondze za internet nie
                  poszly na marne :)Kazdy w zyciu ma swoje piec minut = tszeba je wspaniale
                  wykozystac.Bede za wami tesknil moi drodzy = i to bardzo :)
                  Pszenioslem sie jusz na inne forum gdzie zycie "narazie" tetni :)))
                  Milo wspominam tom chwile jak pszyszedlem na te forum = badzcie upszejmi i
                  znajdzie ten link = to tak na zakonczenie.
                  Nastaly chwile pomowien i spiskow = na mojom skromnom osobe.
                  Ciezkie tszymiesieczne walki = sprawily ze moj front stanol w miejscu.
                  Pszes ostatnie dwa dni prowadzilem walke w osamotnietniu = zdradzony
                  bestialsko pszez sojusznika mrW.Ale i jemu pszebaczam = i mi musi byc
                  pszebaczone.Obudzicie sie rano i pewnie bedziecie szukac = co ten willi2 znow
                  napisal = a tu nic = odszedl :(
                  Nie Nie ,jestem tszezwy = no choc troszke jusz dzis wypilem,wczoraj tszymalem
                  sie ledwo na nogach jak postowalem = ale to jusz nie wazne.
                  Smutno jest sie z wami rozstawac = ale prosze nie zatrzymujcie mnie,bo musze
                  odejsc.Som inne fora w sieci ,gdzie tszeba sie bic za swoj Heimat = ale
                  obiecuje ze rzuce od czasu do czasu oko na forum ,aby sprawdzic co sie
                  dzieje.Na tym koncze = i pozdrawiam.
                  ---
                  Wasz Willi2

• willi2 Nikloś 01.01.03, 13:20
                    Ten tekst to dowcip = chcialem poddac prubie twoj intelekt.
                    No ale coz ,zlapales to = dajonc 100% dowod ze jestes glupkiem i ciezko myslisz
                    = mowionc krotko znowa totalna kompromitacja !!!!!!z twojej strony
                    • Gość: Niklot Re: Nikloś IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 13:26
                      Willi nedzniku dobrze znam wasza podla zdradziecka nature .Skompromitowales sie
                      tutaj calkowicie zobacz na te kilkadzieisa postow ,ktore napisales to mowi samo
                      za siebie.Jestes na tym forum skonczony nawet Twoi koledzy Cie zostawili.
                      • willi2 Re: Nikloś 01.01.03, 13:31
                        Tak cie to boli ze caly czas postuje dalej = i nie dostanisz w harcerzach
                        odznaki za zaslugi w obronie patriotyzmu w internecie = ??????????
                        • Gość: Niklot Willus IP: *.aleksandrow.sdi.tpnet.pl 01.01.03, 13:36
                          willi2 napisał:

> Tak cie to boli ze caly czas postuje dalej = i nie dostanisz w harcerzach
                          > odznaki za zaslugi w obronie patriotyzmu w internecie = ??????????
                          Willi ciesze sie ,ze jestes bez Ciebie by bylo tutaj nudno.Zreszta postowanie z
                          Toba to dla mnie bardzo dobry nacjonalistyczny trening.Widzisz to taka
                          strategiczna gra,ale sam zreszta wiesz ,jak to jest
    • willi2 Re: Czy na tym forum jest jakiś... 01.01.03, 13:40
      No tak tak wiem jak to jest:)
      Zycze milej zabawy = hehehhe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka