Gość: MIKSER IP: proxy / 213.39.30.* 31.01.03, 00:13 PRZECIEZ TO NIE DO POMYSLENIA ABY TAKIE ''SZCZOTY'' TERRORYZOWALY MIASTO.A GDZIE W TYM CZASIE BYLA POLICJA? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Judi Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.pyskowice.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 01:45 Co za ludzie!!!!!!!!!! jak tam mozna!!!!!!!! nierozumiem ich.... tacy powinni dostac dożywocie a nie tylko 15 lat co to jest 15 lat za to co zrobili??? to jestnic........ Ci ludzudzie pokrzywdzeni przez terrorystow beda mieli ślad w psychice do konca życia a terroryści wyjdą se po 15 latach i kto wie czy znowu nie zaczną tego samego..... Wspólczuje tymm poszkodowanym naprawde....... i pomysleć że ja mieszkam w tym niebezpiecznym mieście... Dziękuje za uwage JUDI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __jan Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.03, 09:25 no i co przez PIEC LAT gliny nic nie wiedzialy? albo razem pewnie tez kasowaly? wydaje mi sie, ze to nie jest jedyny przypadek w tym kraju, ze podownych miejsc jest wiecej nie tylko na Slasku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katik Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.gliwice.pik-net.pl 31.01.03, 09:35 Miasto? Pyskowice to miasteczko! Mały ryneczek, 2 cmentarze, parę bloków i stare chałupy. AAAA no i ze 3 kościoły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAYA Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.com.pl / 212.244.226.* 31.01.03, 10:29 Gość portalu: __jan napisał(a): > no i co przez PIEC LAT gliny nic nie wiedzialy? albo razem > pewnie tez kasowaly? wydaje mi sie, ze to nie jest jedyny > przypadek w tym kraju, ze podownych miejsc jest wiecej > nie tylko na Slasku MYŚLĘ ŻE LOKALNE SPOŁECZNOŚCI WPADNĄ NA POMYSŁ ZATRUDNIENIA MIEJSCOWEGO SZERYFA Z DWOMA POMOCNIKAMI, KTÓREMU BĘDĄ NIEŻLE PŁACIĆ ZA KAŻDEGO ODSTRZELONEGO NA MIEJSCU GANGSTERA I ZŁODZIEJA. MYŚLĘ ŻE SPOKÓJ JEST WART KAŻDYCH PIENIĘDZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf [...] IP: *.pyskowice.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 18:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds [...] IP: *.pyskowice.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 18:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A z P-c Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.traco.pl / 192.168.2.* 31.01.03, 10:33 Pierwsze slysze, ze w Pyskowicach dzialal gang hahaha smiechu warte!!! To zwykle PIONKI a nie gangsterzy!!! Wcale nie wspolczuje tym malolatom...ludzie!!! one same sie prosily...znam kilka tych szmat...w wiekszosci to dziewuchy z Łabęd...Nie warte komentowania...Nara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.pyskowice.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 12:24 Gang to moze za duzo powiedziane, po prostu "znajomi - cwaniaki", ale PIONKI... dobre sobie. Zielonego pojecia nie masz o tym co sie tu dzieje/dzialo, wszystkie te osoby ktore staly sie w jakis sposob ofiarami, wiedza ze wieksza tragedia spotkac ich nie mogla. Policja w P-cach jest kompletnie skorumpowana, ofiara nie mogla liczyc na zadna pomoc, a oskarzeni od razu dowiadywali sie zlozeniu zeznania, na co bardzo szybko reagowali, to trwalo juz 3-4 lata - PSYCHOZA. Postaw sie wiec w takiej sytuacji, a wogole kim TY jestes, zeby oceniac kto jest PIONEK. Jezeli oni to PIONKI, to jak siebie ocenisz? :D Dzieki Bogu CBS nie jest skorumpowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowita z Pyskowic [...] IP: *.BMJ.net.pl 31.01.03, 23:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jowisz z Pyskowic [...] IP: *.pyskowice.sdi.tpnet.pl 01.02.03, 11:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia z P-c [...] IP: *.BMJ.net.pl 01.02.03, 14:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka z P-c [...] IP: *.BMJ.net.pl 01.02.03, 14:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A z P-c Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.BMJ.net.pl 31.01.03, 23:59 Chlopie mialem kiedys okazje ich poznac...wydaje mi sie ze, Pionek to dobre okreslenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koks Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: 213.216.82.* 31.01.03, 11:12 e ja powiem tylko jedno że do chwili udowodnienia komuś winy nikt niemoże być nazywany przestępcom , a podrugie pewnie jakieś głupie szmaty naopowiadały żeby ktoś o nich usłyszał i tak dlamnie są dziwkami , a kogo to obchodzi ze oni jeżdżą drogimi samochodami czemu do księży się niedoczepicie przecież też rozbijajom się drogimi wozami chociał mieszkajom 100 metrów od kościoła i przecież niepracujom , a pozatym co z tego że komuś kazali chodzić do kościoła bynajmniej sie nawrucił bu hehehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.isw.intel.com / 172.28.173.* 31.01.03, 12:07 Koks, naucz sie buraku pisac po polsku, a dopiero potem, jak ci starczy miejsca w mozgu, bedziesz mogl zaczac uczyc sie mowic cos co bedzie mialo sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysial Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.igf.fuw.edu.pl 31.01.03, 11:32 KOKS - do szkoly GNOJU!!!! i wtedy mozemy porozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyskowiczanin Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.zab.cdp.pl, / *.kat.cdp.pl 31.01.03, 12:48 policja ładnie beknie za to, ze nie tylko nic nie robili, ale oficjalnie brali w lape. tyle ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 13:33 jak dotychczas podano ze tylko naruszyli przepisy o molestowaniu i grozba zmuszali do okreslonego zachowania jak widac wladza zawsze wybiera kiedy zastosowac jaki przepis teraz raczyla wybrac bo jak wynika z nowin gliwickich szef pionu kryminalnego miejscowej policji zaczął tez byc szykanowany wraz z radnymi no i jak zwykle gdy chodzi o gangi przy wladzy wyciagnieto do działania bron w postaci stosowania "prawa" mozna tylko stwierdzić jakie sądy takie rządy korupcja w wymiarze sprawiedliwości w powiecie gliwickim tylko dzieki koneksjom rzadowym nie jest karana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkj Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.pyskowice.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 18:24 to zes stary sie napocil.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHA:-> [...] IP: *.zab.cdp.pl / *.kat.cdp.pl 31.01.03, 12:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juda Re: hu...im w dupe w pierdlu IP: 213.216.82.* 31.01.03, 13:16 to bylo do przewidzenia, że to sie tak skończy prędzej czy później! Wkońcu ileż Pan Bodzio mógł mieć tego szczęścia,a teraz poogląda sobie świat za kratek. A co do tych "niewinnych dziewczynek 14 z gimnazjum" to inna sprawa! One same sie pchały do łóżek, a teraz udaja, że je wykorzystano! NIE TRZEBA SIE BYŁO SZMACIĆ I POMYŚLEĆ, CO I Z KIM SIE ROBI!!!! zresztą te niewinne 14 powinny byc pod kontrolą rodziców, ciekawa jestem co wtedy rodzice robili jak córeczki sie bawiły ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kora Re: Ciekawe na co przeznaczal rente IP: 80.51.29.* 31.01.03, 13:35 >Na pierwszy ogień poszedł uważany za szefa gangu Bogdan B., ps. "Bodzio". 26-letni rencista chory na hemofilię został zatrzymany już w środę, kiedy na jednej ze stacji benzynowych w Katowicach tankował paliwo do czarnego bmw< Ciekawe na co przeznaczal rente - na paliwo do BMW? Ciekawe czy jeszcze ja otrzymuje. I okazalo sie ze najodwazniejsi faceci w Pyskowicach to dwie 14- latki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obyw Re: Policjanci, podajcie sobie rece IP: *.crowley.pl 31.01.03, 17:41 Policjanci Pyskowic - jesteście takimi samymi fachowcami jak Wasi koledzy z Chrzanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bmw wiódł ślepy kulawego IP: *.marwit.gliwice.pl 31.01.03, 18:06 Policja jest przepłacona przez niego w całym powiecie i wszyscy dobrze o tym wiedzą. Dlaczego nie zatrzymali go w 98r kiedy trzymał całe Gliwice w amfetaminie, co? Czy to musiało tyle trwać? Przecież wszyscy informatorzy (czyt.kapusie) na codziennych raportach od wielu lat mówili pałom, że Bodzio to i tamto. Czy tylu ludzi musiało cierpieć jego kijem po swoich kolanach na parkingu pod Oplem? Czy tylu młodych ludzi musiało płacić wszystkie swoje pieniądze za wymyślone kary z bajońskimi odsetkami? HAha, niech Stawski spojrzy w lustro i powie sobie do lustra "jestem niezły, zamknąłem Bodzia". Ciekawe kiedy by to nastąpiło jakby jego syna wywieźli do Taciszowa i rozebrali do naga. Mam nadzieję, że tym razem żółte papiery z Toszka nie pomogą a Państwo dołoży starań żeby wyczyścić miasto z innych specjalistów.Niech sobie handlują tym badziewiem, ale niech to się odbywa w ich wewnętrznym kręgu i z jakąś kulturą. A za haracze to obciąć mu rękę podczas pierwszej kąpieli w Bytomiu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twardy Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.nwn.pl / 192.168.10.* 31.01.03, 19:30 SKORUMPOWANI FUNKCJONARIUSZE WSZYSTKICH MIAST I WSI ŁĄCZCIE SIĘ.Znam PYSKOWICE dobrze i dziwię się,że taka zapyziała mieścina nie potrafiła wymóc na swoich znanych z sąsiedztwa gliniarzach reakcji na wybryki takich GNOI.To nie do wiary.Chyba chłopy z jajami dawno są w Raichu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu gdzie to bylo?????? IP: *.rasserver.net 31.01.03, 21:59 Pyskowice....to przeciez na Slasku. Hej bandziory macie duzo szczescia , ze nie trafiliscie na mnie i moich kumpli... kilka danych: gruby, cebula 11 lat legii (3lata w Kenii i Kongu) sciera 7lat w Nowej Gwinei maly (12 lat legii) bardzo byscie prosili o areszt po jednym spotkaniu z nami.... smiechu warte te strachy na wroble.... moze kiedys bedziemy sie mogli spotkac jak bedziemy w Polsce....... "sprawiedliwi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyskowiczanin nr.2 Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.traco.pl / 192.168.2.* 31.01.03, 22:04 Znałem z widzenia tych skur.... . Jak dobrze że ich już zamkneli i oby tylko nie wyszli. Poza kasą i BMW to zwykłe dupki z kompleksami. Jak mówił Kazik : "... NIe ma litości dla skurwysynów" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matem Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.marwit.gliwice.pl 31.01.03, 22:50 Akurat nie zgodzę się żeby Bogdan był z kompleksami......ale jeżeli go znasz.... BMW nie jest ich wyznacznikiem, bo miał je od niedawna. Przed nim jeździł cheerokem a niedawno go widziałem....w skodzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kijana\ Re: Zatrzymano gangsterów, którzy terroryzowali P IP: *.pyskowice.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 15:10 szkoda ze ich pozamykali przynajmniej bylo o czym rozmawiac powinni pozamykac tych lapowkarzy czyli POLICJANTOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexiqs A "Policja" nic o tym nie wiedziala...buhaha IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 02.02.03, 17:40 ...to jest zalosne, poprostu zalosne. Szkoda, ze nie ma w Polsce ludzi pokroju burmistrza NY Gulianiego, ktory na poczatku usunal z policji ludzi wspolpracujacych z przestepcami...badz przymykajacych oko na dzialalnosc przestepcza. W Polsce nie ma ludzi o tak wysokim morale i determinacji...ktore to cechy pozwalalyby stosowac bezwzglednie zasade "zero tolerancji" dla zla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna gangstera nie wierzcie w wszystko IP: *.pyskowice.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 23:16 to nie jest wcale tak jak media mowia!!!! owszem Tommy dostal kare od Bogdana ale słusznie bo to co on wyprawial to jest nie doopisania mosial mu to ktos ukrocic!!! a te 14 latki to zwykle ku*** wystarczy isc do "AKERA" i wszyscy zobacza co one robia same proponuja ze zrobia "loda"ale za 10 zł a kasa im po to zeby sobie kupic amfetamine. a teraz wszyscy zrobili je niewinne!! a wcale tak nie jest same sie pchaja do lozek starszych facetow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::Poziomka::.. ...:::Farmazony:::... IP: *.pyskowice.sdi.tpnet.pl 04.02.03, 22:21 " Ciągle słysze do okoła różne burki ujadają do własnego gniazda szczaja,bzdury powtarzają, chociaż nic nie wiedzą swój komentarz mają. Zamkne wam te ryje kedyś waszą własną fają! Kur.. darmozjady pier... dla zasady, mają wszawe życie więc knują ciągle spiski, szczakają na wszystkich do okoła, zakompleksione kurwy!!! ja jestem "L", biorę twą głupotę na cel i nie ważne co pier.. na mój temat jakiś cwel! Pies cie jebał! cioto robisz to wszystko po to, bo naprawde jesteś cwelem, frajerem i niemotą! ..." ...:::Liroy:::... I TO JEST MÓJ KOMENTARZ NA TE WSZYSTKIE ŚMIESZNE OSKARŻENIA PRZECIWKO BOGDANOWI I JEGO TZW.MAFII!!! W TEJ CHWILI KAŻDY SIĘ MĄDRZY A WCZEŚNIEJ NIKT PYSKA NIE OTWARŁ! WAM WSZYSTKIM ŻAL D.. CISKA ŻE ONI SIĘ BUJALI TAKIMI WOZAMI... NA TYM ŚWIECIE PANUJE PRAWO DŻUNGLI I TRZEBA SOBIE RADZIĆ!!! KONFIDENTÓW DO WORA!!! ZAWSZE BYŁAM, JESTEM I BEDE PO STRONIE BOGDANA!!! HU..WBIJA W WASZE ZDANIE...I TAK NIC NIE WIECIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś