Dodaj do ulubionych

Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka

13.07.06, 20:13
Witam!
mam prośbę. Prosze podajcie mi nazwisko dobrego gastroenterologa, który
przyjmuje w CZMiD w Katowice-Ligocie. mam skierowanie i chcę tam zadzwonić i
nie chciałabym, aby wybrano za mnie lekarza. No chyba, ze przyjmuje tylko jeden:)
Napiszcie jakie są Wasze opinie, jeżeli leczyliście tam dzieci. Ja tam pojadę
z moim dwuletnim synkiem.

A jesteśmy z częstochowy.
Obserwuj wątek
    • aniab_24 Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 14.07.06, 11:50
      Od sierpnia zeszłego roku leczymy synka u p. dr. Szymańskiej. Jestem bardzo
      zadowolona. Lekarka konkretna i co najważniejsze skuteczna.
      • jaworka Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 18.07.06, 22:27
        Dziękuję za namiar. W tym tyg dzwonię. Mam nadzieję, ze rejestracja jest
        telefoniczna:) Sądząc po strajkach, wizytę mamy za 3 mce:)
        • aniab_24 Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 19.07.06, 11:41
          Termin można ustalić telefonicznie. My mamy termin na 3.08 i mam nadzieje, że
          pani doktor nas przyjmie. Ale lepiej zadzwonię i się upewnię.
    • jaworka Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 19.07.06, 17:35
      Właśnie dzisiaj zadzwoniłam. mamy termin na 13 października. Mamy być od 8 do 12
      Także jest trochę czekania:) Mamy podaną listę badań do wykonania, no i tez mamy
      zadzwonić przed wizytą i się upewnić. No ale zarejestrowano nas do jakiejś
      doktor Bydnorz, Wydnorz, nie wiem nie dosłyszałam nazwiska. I nie mam pojecia,
      co toz lekraka.

Jak to wygląda?? Czy oni rejestrują rozsądną liczbę osób?? Czy ile się da, i
      potem jest kłopot z dostaniem się do lekarki??
      • aniab_24 Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 19.07.06, 18:24
        No własnie zdziwiły mnie godziny przyjęć, bo pani dr Szymańska przyjmuje od 11,
        ale jak doczytałam, że chodzi o innego lekarza to zrozumiałam. Napiszę jak to
        jest gdy jestem u Szymańskiej. Jest jakaś okreslona ilość osób do lekarza w
        danym dniu, widziałam listę w zeszytach. Po to są te terminy.
        Idziesz ze skierowaniem do rejestracji na parterze. Skoro to pierwsza wizyta to
        założą kartę i idziesz z nią na I piętro do pokoju zabiegowego(chyba nr 140????)
        (czasami jest kolejka) i mówisz że jesteś. Idziesz pod pokój lekarza i pytasz
        kto ostatni i czekasz i pilnujesz swojej kolejki. Tak to jest w naszym przypadku.
        • jaworka Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 19.07.06, 18:59
          Dziękuję Ci za wszelkie informacje. No trudno,że nie Szymańska. Może ta będzie
          dobra:) Jak będziesz, to sprawdź czy jest ktoś o podobnie brzmiącym nazwisku,
          jak napisałam, ok?:)
          • aniab_24 Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 19.07.06, 21:06
            Ok. Sprawdzę i odpiszę.:D
          • aniab_24 Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 03.08.06, 19:24
            Lekarka nazywa się Bednorz.
            • jaworka Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 03.08.06, 20:30
              Dziękuje za pamięć:) A wiesz o niej coś więcej??
              A w WAszym przypadku, to pierwsza wizyta, czy kolejna?? Jak wygląda taka
              pierwsza wizyta??

I pewnie Szymańska lepsza od Bednorz:)
              • aniab_24 Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 05.08.06, 19:09
                Nic nie wiem o tej Bednorz. My do Szymańskiej trafiliśmy przed rokiem też z
                przypadku i jesteśmy zadowoleni. Jak założysz kartę w rejestracji to pójdziesz
                do pokoju 144 (zabiegowy) i powiesz, ze jesteś , dasz kartę, jezeli masz duże
                dziecko to je zważą. A przebieg wizyty pewnie zalezy od tego z czym
                przychodzisz. Lekarka obejrzy wyniki, zrobi wywiad, zbada dziecko. Moze tez
                zlecić dodatkowe badania - wtedy idziesz pod 144 i tam pobieraja krew. W jakim
                wieku masz dziecko?
              • aniab_24 Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 05.08.06, 19:11
                Teraz doczytałam, ze w pierwszym poście pisałaś, ze masz dwuletniego synka. :D
                Mój wojtuś ma 14 miesięcy, a pierwszą wizytę zaliczyliśmy tak około 12 tygodnia.
                • jaworka Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 06.08.06, 11:17
                  Dziękuję za dop:))
                  My mamy wizytę za poleceniem alergolog. Albert ma cerę, jak to alergik brzydką.
                  I pojawiają sie problemy z trawieniem. Po Cropozie G miałe mega biegunki, ale to
                  dlatego, ze ten lek nie miał u niego dziaąłnia. Lekarak stwierdziła, ze jelita
                  są ok, bo inaczej Cropoz by je uszczelniał. Ale teraz mamy kupki co 2-3 dni, co
                  niby spoko, ale robienie kupki=ból, pewnie zatwardzenie.
                  A mały z nabiału narazie jest tylko kefir i trochę białego sera.
                  Mam nadzieję, ze nie wyjdzie nam nic z nietolerancją glutenu, albo czymś innym:))

Przyjedziemy tam na 8 i pewnie bedzie już jakaś kolejka, to sobie poczekamy:))
                  Wole poczekać na tę wizytę, bo w Czewie nie ma gdzie leczyć:)
    • adamek5555555555 Re: Gasstroenterolog w GC zdrowia Matki i Dziecka 20.07.06, 14:16
      Serdecznie zapraszamy. Duży komfort ale i zróżniciwana oferta.
      Pozytywne niespodzianki. Wszystko do ustalenia !!
      Opieka nad dziećmi i zwierzętami.
      Korzystne ceny, wielkie promocje i upusty !! Zapraszamy serdecznie.
      25 lat działalnośći !!
      Bardzo proszę o kontakt telefoniczny 0 600 855 601 24h.
      Wiele dobrych i sprawdzonych ofert i rad w przedmiotowej sprawie
      oraz innych propozycji!!!.
      Gwarantowane bezpieczeństwo i gwarancja uczciwości.
      Rekomendacje na miejscu do wglądu. Kultura i solidność !!
      Możliwość dojazdu lub dowozu.
      Wspaniała atmosfera !!!! Stali klienci dodatkowe zniżki i atrakcje !!!
      Możliwość także na NFZ !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka