Dodaj do ulubionych

Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej ka...

IP: *.8-67.tampabay.res.rr.com 24.07.06, 23:27
Serdecznie pozdrawiam i zycze powodzonka..... - slawek8138104869
Obserwuj wątek
    • Gość: west Życzę skutecznego działania IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 25.07.06, 07:32
      Oliwa powinien "naoliwić" polską reprezentację.
      Czas na zmiany w szkoleniu, zwiększenie liczby klubów i przepisy państwowe
      ułatwiające zdobywanie sponsorów.
      Życzę Krzysztofowi, żeby był zadowolony ze swej działalności w polskim hokeju w
      przyszłości.
    • beny_benas Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej 25.07.06, 08:41
      Krzysiu tak trzymaj, tylko proszę nie zrażaj się ale walcz tak jak Ty to
      potrafisz, wierzę że z Toba może być lepiej.

Pozdrawiam Tyszanin:)
    • Gość: panda wielka twardziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:16

nic dodać
      :)
    • Gość: Don Pedro Re: Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej IP: *.dyn.optonline.net 25.07.06, 13:38
      No to jak ten bezmózg i fizol został menedzerem reprezentacji to jest coraz
      lepiej.Na jakim szczycie on kończy karierę - New Jersey Devils odesłali go
      pokilku meczach, w których nota bene wychodził na minutę do niższej ligi .Ale i
      tam nie grał ,tylko siedział.Zresztą przez wszystkie lata w NHL służył tylko
      trenerom do wpuszczenia na lud w momencie , kiedy trzeba było
      komuś "wpieprzyć".Zobaczcie jego statystyki z "kariery".Powinien zostać
      menedżerem "wolnej amerykanki" a nie hokeja.
      • Gość: ccc Re: Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej IP: *.aster.pl 25.07.06, 14:19
        a Panu gratulujemy znajomości ortografii "lud" bravvvvo dla tego pana. ze
        czesto chodził na wagary, teraz bedzie krowy pasł........
        • zibbys Re: Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej 26.07.06, 04:50
          Gość portalu: ccc napisał(a):

> a Panu gratulujemy znajomości ortografii "lud" bravvvvo dla tego pana. ze
          > czesto chodził na wagary, teraz bedzie krowy pasł........
          Zwłaszcza ,że wyjątkowo poprawnie jest napisać "bravvvo" a komuś w tak
          zdecydowany sposób wytykać zwykłą "literówkę".
    • Gość: dsadaw Re: Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:24
      prawie robi duza roznice...:))
    • Gość: Oliwa Mialem prawie oberwanego fiuta ale sie nie dalem! IP: 152.75.60.* 25.07.06, 16:02
    • Gość: Wazelina Oliwa dostanie niezle smary w Polsce! IP: 152.75.60.* 25.07.06, 16:12
    • Gość: Fabio Re: Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.07.06, 16:47
      Menadżera reprezentacji? Koń by się uśmiał. Przecież ten troglodyta nie umie
      poprawnie wypowiedzieć paru zdań do polsku. Jedynie co umie to dac komuś w
      gębę. Gratuluję nominacji!
      • zibbys Re: Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej 26.07.06, 04:55
        Taka jest prawda.Mariusz Czerkawski to prawdziwy NHL player.Oliwa
        dokończ "podstawówkę", bo słyszałem twoje radiowe wywiady.Żałość i zgrzytanie
        zębów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka