Gość: Tampa pozdrawia.. IP: *.8-67.tampabay.res.rr.com 24.07.06, 23:27 Serdecznie pozdrawiam i zycze powodzonka..... - slawek8138104869 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: west Życzę skutecznego działania IP: *.proxy.aol.com / *.proxy.aol.com 25.07.06, 07:32 Oliwa powinien "naoliwić" polską reprezentację. Czas na zmiany w szkoleniu, zwiększenie liczby klubów i przepisy państwowe ułatwiające zdobywanie sponsorów. Życzę Krzysztofowi, żeby był zadowolony ze swej działalności w polskim hokeju w przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
beny_benas Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej 25.07.06, 08:41 Krzysiu tak trzymaj, tylko proszę nie zrażaj się ale walcz tak jak Ty to potrafisz, wierzę że z Toba może być lepiej. Pozdrawiam Tyszanin:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda wielka twardziel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:16 nic dodać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Pedro Re: Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej IP: *.dyn.optonline.net 25.07.06, 13:38 No to jak ten bezmózg i fizol został menedzerem reprezentacji to jest coraz lepiej.Na jakim szczycie on kończy karierę - New Jersey Devils odesłali go pokilku meczach, w których nota bene wychodził na minutę do niższej ligi .Ale i tam nie grał ,tylko siedział.Zresztą przez wszystkie lata w NHL służył tylko trenerom do wpuszczenia na lud w momencie , kiedy trzeba było komuś "wpieprzyć".Zobaczcie jego statystyki z "kariery".Powinien zostać menedżerem "wolnej amerykanki" a nie hokeja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej IP: *.aster.pl 25.07.06, 14:19 a Panu gratulujemy znajomości ortografii "lud" bravvvvo dla tego pana. ze czesto chodził na wagary, teraz bedzie krowy pasł........ Odpowiedz Link Zgłoś
zibbys Re: Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej 26.07.06, 04:50 Gość portalu: ccc napisał(a): > a Panu gratulujemy znajomości ortografii "lud" bravvvvo dla tego pana. ze > czesto chodził na wagary, teraz bedzie krowy pasł........ Zwłaszcza ,że wyjątkowo poprawnie jest napisać "bravvvo" a komuś w tak zdecydowany sposób wytykać zwykłą "literówkę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsadaw Re: Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:24 prawie robi duza roznice...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliwa Mialem prawie oberwanego fiuta ale sie nie dalem! IP: 152.75.60.* 25.07.06, 16:02 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wazelina Oliwa dostanie niezle smary w Polsce! IP: 152.75.60.* 25.07.06, 16:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabio Re: Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 25.07.06, 16:47 Menadżera reprezentacji? Koń by się uśmiał. Przecież ten troglodyta nie umie poprawnie wypowiedzieć paru zdań do polsku. Jedynie co umie to dac komuś w gębę. Gratuluję nominacji! Odpowiedz Link Zgłoś
zibbys Re: Krzysztof Oliwa: Jestem zadowolony ze swojej 26.07.06, 04:55 Taka jest prawda.Mariusz Czerkawski to prawdziwy NHL player.Oliwa dokończ "podstawówkę", bo słyszałem twoje radiowe wywiady.Żałość i zgrzytanie zębów. Odpowiedz Link Zgłoś