Gość: Marek IP: 62.244.138.* 10.02.03, 20:00 Nareszcie!!! Gajtek przujezdzaj jak najszybciej! Jako kibic Lecha zycze gieksie mistrzostwa! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: antispartan Re: IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.03, 20:26 Teraz to się już całkiem mały chujek naraził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kattowitz Re: Krzysztof Gajtkowski: strzelę IP: 62.233.185.* 10.02.03, 20:47 Przyjedż na Bukową to se nawet bali nie dotkniesz ty piczkolizaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DAREK SZYBKO SIE ZESZMACIŁ TEN GAJTEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 15:08 Na twojim miejscu załatwił bym się dobrego psycho analityka ,bo po meczu na bukowej będziesz miał problem z dojsciem do rownowagi psychicznej .MY SIĘ O TO POSTARAMY GAJTEK.CZEKAMY NA BUKOWEJ SZMATO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCK74 Re: SZYBKO SIE ZESZMACIŁ TEN GAJTEK IP: 62.233.153.* 11.02.03, 21:59 MASZ RACJE DAREK JA JESTEM KIBICEM GKS OD 20 LAT ALE TAKIEGO CHUJA JESZCZE NIE PAMIĘTAM < NIE WIEM POWINI TAKICH KURWA WIESZAC ONI SĄ ZAPRZECZENIEM JAKIEJKOLWIEK LOJALNOŚCI PRZYWIĄZANIA DO BARW >GAJTEK SZMATO CZEKAMY NA CIEBIE TY WYWŁOKO SEKTOR 2 TRYBUNA GŁÓWNA WETERANI NA ZAWSZE WIERNI GKS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_K_S Re: Krzysztof Gajtkowski: strzelę 'Gieksie' dwa g IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.02.03, 23:51 A na koniec sezonu i tak Lech będzie wyżej niż Dospelek, he, he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alen Re: Krzysztof Gajtkowski: strzelę IP: proxy / 192.168.14.* 11.02.03, 08:21 kusza ty buraku zapraszamy do katowic ciebie i pozostale pyry.................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LECH Re: Krzysztof Gajtkowski: strzelę IP: 212.160.228.* 11.02.03, 08:27 DZIUROWICZ SZUKAŁ DZIURY W CAŁYM!!! GAJTEK WAM STRZELI NIE 2 BRAMKI A 4!!! LECH POZNAŃ KOLEJORZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHNY Re: Krzysztof Gajtkowski: strzelę IP: *.swic.dialup.inetia.pl 11.02.03, 10:15 TO JUŻ KONIEC TEGO ZAWODNIKA!A NA BUKOWEJ TO ON SOBIE MOŻE STRZELIĆ DWA PIWKA W BARZE OBOK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzon Re: Krzysztof Gajtkowski: strzelę IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 13:13 wy ciule i tak przepłaciliście za tego pajaca a na wiosne to bedziecie w 2 lidze i spierdalać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANS TY STRZEL SIE LEPIEJ W MOZG ZDRAJCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.03, 14:40 GAJTEK NA BUKOWEJ CIE ZNISZCZYMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GKS - Ruda Śl. Re: Krzysztof Gajtkowski: strzelę IP: *.betacom.pl 11.02.03, 19:53 Jestem człowiekiem spokojnym i wyjątkowo kulturalnym, ale obserwując to co robi ta pseudo gwiazda polskiej ekstraklasy Pan Gajtowski, muszę przyznać, że to wyjątkowy skurwysyn. Jego miejsce jest w Szombierkach Bytom takich szmaciarzach jak i on sam. Tfu! Takim ludziom należy się tylko kop w ryja. Nie pamięta ile osiągnął dzięki GieKSie. Kto by dziś o nim wiedział gdyby nie nasz UKOCHANY KLUB. Tak się odpłacił.Życzę mu "połamania nóg" i zatrucia się pyrami. Ciota jedna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K_K_S Re: Krzysztof Gajtkowski: strzelę IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 20:53 Gość portalu: GKS - Ruda Śl. napisał(a): > Jestem człowiekiem spokojnym i wyjątkowo kulturalnym, ale > obserwując to co robi ta pseudo gwiazda polskiej ekstraklasy Pan > Gajtowski, muszę przyznać, że to wyjątkowy skurwysyn. Jego > miejsce jest w Szombierkach Bytom takich szmaciarzach jak i on > sam. Tfu! Takim ludziom należy się tylko kop w ryja. Nie pamięta > ile osiągnął dzięki GieKSie. Kto by dziś o nim wiedział gdyby > nie nasz UKOCHANY KLUB. Tak się odpłacił.Życzę mu "połamania > nóg" i zatrucia się pyrami. Ciota jedna. Faktycznie jesteś "wyjątkowo" kulturalnym człowiekiem!! Jak wszyscy Ślązacy!! Buhahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonista. Re: Krzysztof Gajtkowski: strzelę IP: proxy / 192.168.21.* 11.02.03, 21:47 Gość portalu: GKS - Ruda Śl. napisał(a): > Jestem człowiekiem spokojnym i wyjątkowo kulturalnym, ale > obserwując to co robi ta pseudo gwiazda polskiej ekstraklasy Pan > Gajtowski, muszę przyznać, że to wyjątkowy skurwysyn. Jego > miejsce jest w Szombierkach Bytom takich szmaciarzach jak i on > sam. Tfu! Takim ludziom należy się tylko kop w ryja. Nie pamięta > ile osiągnął dzięki GieKSie. Kto by dziś o nim wiedział gdyby > nie nasz UKOCHANY KLUB. Tak się odpłacił.Życzę mu "połamania > nóg" i zatrucia się pyrami. Ciota jedna. Szmaciarzem jesteś ty prostaku i twój gospel, sorry dospel. A od Szombierek się odpier.... Oni bli mistrzami Polski,a ta śmieszna kamanda z katowic nigdy się tego nie doczeka! I wszystko na temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCK74 Re: Krzysztof Gajtkowski: strzelę IP: 62.233.153.* 11.02.03, 21:55 TY KOLEŻKO Z SZOMBIREK NIE CZUJ SIĘ URAŻONY NIE TU NIE CHODZI TWOJE SZOMBRY TYLKO O TEGO FRAJERA LESZCZA < ZŁOTÓWĘ GAJTKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCK74 Re: Krzysztof Gajtkowski: strzelę IP: 62.233.153.* 11.02.03, 21:51 GAJTEK JUDASZ SPRZEDAŁ BY NAWET SWOJĄ COTKĘ GDYBY MIAŁ COŚ NA NIĄ .Jednym słowem przykład kolejnej szmaty każdy kibic w Polsce powinien się brzydzić takim piłkarzem , bo każdy może się znależć w sytuacji kibiców GKS. GAJTEK TY ZŁOTÓWO CZEKAM NA CIEBIE SEKTOR SZYDERCÓW 2 TRYBUNA GŁOWNA NA ZAWSZE WIERNI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WISŁA DOSPEL RAKÓW CZĘSTOCHOWA(kat) IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 11.02.03, 22:18 TO POWIETRZE NA ŚLĄSKU NIE POZWALA WAM NORMALNIE MYŚLEĆ TEN SYF I SMRÓD WAS TROCHE USPRAWIEDLIWIA ŻE TAK GŁUPIO GADACIE ALE WY JESTEŚCIE ZAJEBISCIE POJEBANI I WIEM ŻE WSZYSCY WASI PIŁKARZE SĄ TAK LOJALNI DO DOSPELU JAK GAJTEK MACIE PRZYKŁAD TEGO WASZEGO REPREZENTANTA KTÓRY MÓWI ŻE LATEM SPIERDALA ZA DARMO DO GRODZISKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MCK74 Re: DOSPEL RAKÓW CZĘSTOCHOWA(kat) IP: 62.233.153.* 12.02.03, 16:47 TY WISEŁKA SZMACIARZU JEDEN JESTEŚ NAPRWDE PROSTY < MYLISZ ŻE JESTEŚ CIE LEPSI TYLKO DLATEGO ŻE MACIE SPONSORA I TROCHE KASY ALE WIERZ MI CAŁA POLSKAL SIĘ Z WAS ŚMIJE MACIE KURWA NAJGORSSZYCH KIBICOW W POLSCE WSZ MŁYN TO KPINA W PORÓWNANIU DO LEGII I WIDZEWA LECHA GKS RUCHU GÓRNIKA JESTESCIE JAK PRZEDSZKOLANDIA Odpowiedz Link Zgłoś