bigt 07.08.06, 19:24 nędza i rozpacz. wywalić dyrekcje i zarzad ZOO. w chwli gdy mamy co 2km hipermekrket a co 500m supermarket wstyd i hańba zeby ta głodzić zwierzeta. zaraz po tym poscie zgłaszam to do obroncow praw zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: ZOO 07.08.06, 19:29 a czy w tym hiper albo supermarkecie jedzenie dla zwierzat jest ...gratis albo moze za doplata? Owszem, bylam w naszym ZOO w kwietniu-zal i rozpacz, ale nie osadzalabym tak latwo dyrekcji...z pustego i salomon nie naleje.... Odpowiedz Link Zgłoś
bigt Re: ZOO 07.08.06, 20:26 z kolegą/koleżanka iberią mamy chyba niepoprawne relacje stąd niewłaściwe stanowisko iberii. [może nawet próba awantury]. powiem właściwie z pierwszej ręki: każdy z ww obiektów ma codziennie odpisy artykułów spozywczych, które moga oddać bezpłatnie. odpisy są tym większe im większa jednostka. dyrekcja ZOO wypad! w ich miejsce młodego sprawnego menedżera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz Nawet markety nie odrzucają tyle żarcia IP: *.kg.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.06, 22:42 Markety nie odrzucają dziennie tyle żarcia żeby ZOO wyżywić , nie wspominając ,że jest to żarcie podpędzone chemią / nawet warzywa/ które nadaje się dla ludzi. Zwierzęta są na to za delikatne. Naprzykład mój kot nie chce żreć szynki polepionej soją / to takie białe świństwo które wygląda niekiedy jak rzygowiny / a jak go zmusiłem nie dając mu nic innego omal mi nie wykitował . Weterynarz kosztował mnie w sumie dwie stówy Krowa mojej znajomej poczęstowana dwoma bananami dostała jakiejś cholery i przez tydzień nie dała ani kropli mleka. Odpowiedz Link Zgłoś
bigt Re: Nawet markety nie odrzucają tyle żarcia 08.08.06, 06:57 ZOO ma chyba jakiegoś człowieka co sie na tym zna. myślę ze gotowanie/obróbka termiczna artykulow w wiekszosci przypadków wiele by pomogło. nie róbmy paranoji. lepiej zeby jadły cokolwiek dobrego niz miałyby przymierac z głodu , przeciez nie bedziemy przywozic trawy z Ghany czy liści z Wenezueli. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: ZOO 08.08.06, 08:38 bigt napisał: > z kolegą/ ??naprawde az takie problemy z rozroznieniem rodzaju/plci?? >koleżanka iberią mamy chyba niepoprawne relacje pamietliwy jestes.... >stąd niewłaściwe stanowisko iberii. tzn??a jest gdzies nakaz, ze mam sie z toba zgadzac? > [może nawet próba awantury]. nie przesadzaj, to ze nie jestem az tak krytyczna jak ty wobec dyrekcji zoo nie jest rownoznaczne z awantura, nie szukaj problemu tam gdzie go nie ma. > dyrekcja ZOO wypad! > w ich miejsce młodego sprawnego menedżera. najprosciej jest krytykowac, a tak moze cos zrobiles w tym kierunku, czy tylko taki madry na forum jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
bigt Re: ZOO 08.08.06, 19:47 oczywiście ze zrobiłem, napisałem do obrońców praw zwierzat o tym co sie tam dzieje; pisze na tym forum; zaproponowałem co zrobic z dyrekcja itd. masz kłopoty z rozumieniem czytanego tekstu? co do płci: no to teraz wiem, żes kobitka. teraz mozesz dostać klapsa w pupę.. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: ZOO 08.08.06, 20:53 bigt napisał: > oczywiście ze zrobiłem, nikt tu nie jest jasnowidzem...a z pierwszego postu niewiele wynikalo. >napisałem do obrońców praw zwierzat o tym co sie tam > dzieje; pisze na tym forum; >zaproponowałem co zrobic z dyrekcja itd. to byl "najlepszy" pomysl choc problem mozna rozwiazac mniej drastycznie:wplac na ich konto jakas OKRAGLA sumke...albo lepiej:co miesiac wplacaj im okragla sume a potem rozliczaj co do grosza. >masz kłopoty z rozumieniem czytanego tekstu? nie wydaje mnie sie :-)) > co do płci: no to teraz wiem, żes kobitka. teraz mozesz dostać klapsa w pupę.. oj nie, nie zrobie ci tej przyjemnosci :-DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
bigt Re: ZOO 08.08.06, 21:03 kasey potrzebujacym nie daje o Rtobie tez tak radze. trafisz kiedys na oszusta ktory zamiast te pienaidze wykorzystac przyzwoicie - wyremontuje sobie silnik w samochodzie. a zwierzetom beda podchodzily wątroby do języka. nalezy dac to co potrzeba - np.jedzenie, nie pieniadze. co to wogole za pomysł? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: ZOO 08.08.06, 22:01 te madrala jakbym byla facetem to bym ci odpowiedziala : "nie ucz ojca...." no i tyle w temacie. Zatem wez, pofatyguj sie do hurtowni, kup papu dla zwierzakow i zawiez do zoo. Odpowiedz Link Zgłoś
bigt Re: ZOO 08.08.06, 22:07 może do wszytskich od razu? wolontaruuszem nie jestem. wywalic zarzad i dac tam preznego menedżera. a co Ty zrobiłaś dla zwierzat? sprzatasz choc po swoim Reksiu? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: ZOO 12.08.06, 21:37 bigt napisał: > może do wszytskich od razu? tak by bylo najkepiej. >wolontaruuszem nie jestem. a szkoda, ale widze do narzekania i krytyki jestes pierwszy. >wywalic zarzad i dac tam preznego menedżera. a moze po prostu dotacje wieksze?Wybacz ale nie sadze, zeby nowy menadzer z kwoty X wyczarowal kwote 10X. > a co Ty zrobiłaś dla zwierzat? 1%zamiast zlodziejskiemu US wplacam na schronisko w Rudzie Sl. >sprzatasz choc po swoim Reksiu? pies nie mieszka ze mna, na szczescie nie zalatwia sie na chodniku, a na trawnikach hektar za blokami. Odpowiedz Link Zgłoś
bigt Re: czyżby takie małe zainteresowanie zwierzakami? 12.08.06, 19:19 no albo ci co chodza do zoo nie korzystaja z internetu.. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: czyżby takie małe zainteresowanie zwierzakami 12.08.06, 21:40 niestety na to wyglada. aha jeszcze do twojego pytania:co robie dla zwierzakow:zasugerowalam pracodawcy aby zasponsorowac jakiegos zwierzaka, niestety spotkalam sie z odmowa. A teraz pochwal sie ty, co oprocz zalozenia tego watku zrobiles? Odpowiedz Link Zgłoś