Dodaj do ulubionych

Kopuła czy bunkier sztuki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:07
bardzo trafny komentarz, nic dodać nic ująć!!
Obserwuj wątek
    • Gość: malinka Re: Kopuła czy bunkier sztuki IP: 62.233.185.* 01.09.06, 23:03
      już lepsza bylaby tam jakaś galeria handlowa
      • Gość: Xvid Re: Kopuła czy bunkier sztuki IP: *.siec2000.pl 02.09.06, 13:37
        a jeszcze lepszy dupny market!!! co za glab
        • Gość: Głąb Re: Kopuła czy bunkier sztuki IP: 62.233.185.* 02.09.06, 17:01
          jam jest Głąb. chcialeś czegoś ode mnie
    • settembrini Kopuła czy bunkier sztuki 01.09.06, 23:14
      rondo najwieksza atrakcja katowic? na to mogl wpasc tylko ten, kto z katowicami
      ma tyle wspolnego, ze pisze w katowickiej redakcji GW.
    • Gość: lalka Półdekiel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 10:15
      PÓŁDEKIEL (cyt.) od półgłówków powinien pokoleniom przypominać, jak łatwo
      nieloty dochodzą do władzy w tym kraju i jego miastach. Czy ktoś choć słówkiem
      się zająknie, jaki będzie koszt utrzymania, z ogrzaniem i oświetleniem z
      naszych podatków tego maszkaronu, który już zepsuł świetną optykę Spodka i
      Pomnika Powstańców z powodu złych proporcji?
      • mixed_moods Re: Półdekiel 02.09.06, 12:58
        Lalko, to chyba nazwa ku pamięci twojej nielotności. A jak sie nie chce ponosić
        kosztów utrzymania budynków o publicznym przeznaczeniu, to najlepszym pomyslem
        jest przeprowadzic sie n wies, gdzie jedyna przestrzenia publiczna to wiata pksu.
        Cieszę się, że postanowiono o takim a nie innym przeznaczeniu halfdekla. Może
        nie wzbudza zachwytu, ale jest estetycznie poprawna i _urozmaica_ wyglad ronda.
    • Gość: kemot Kopuła czy bunkier sztuki IP: *.pool.t-online.hu 02.09.06, 11:04
      bardzo dobry pomysl - zwlaszcza fakt, ze sciany beda szklane. autor ma
      widocznie jakies problemy
      • Gość: lucek Re: Kopuła czy bunkier sztuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 19:10
        co do architektury mogła być rewelacja patrząc na konstrukcję stawianej kopuły.
        Dobór koloru fasady kiepski nie wpominając że górę przykrywa jakaś blacha z
        rowkami. Dlatego nie podoba mi się od strony wjazdu do tunelu. Natomiast od
        strony DOKP ładnie spina drogę ma się wrażenie że nie wiadomo gdzie się dalej
        pojedzie plus te ruły które podkreślają sylwetkę obiektu co mi się podoba
    • Gość: kato28 Re: Kopuła czy bunkier sztuki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 02:16
      No tak... Najpierw pomysł na zagospodarowanie terenu a później zastanawianie
      się nad tym co z tym zagospodarowanym terenem zrobić. Autor komentarza dobrze
      zauważył że to chyba będzie jedyne miejsce na świecie które w bardzo
      rozpraszającym uwagę otoczeniu będzie eksponowało to nad czym trzeba chwilę
      podumać. Czy sama idea tej budowli w tym miejscu mi sie podoba? Nie wiem!
      Urozmaica dosyć krajobraz i jest dosyc oryginalna. Oryginalna w takim sensie że
      jeszcze nie widziałem ronda z czymś takim a i przyjezdni wybałuszaja na to coś
      oczy. Znajomi z Gdańska bardzo żałowali że nie mogą łypać okiem w różnych
      kierunkach jak kameleon by jednocześnie pogapić się na zabudowę ronda i spodek:-
      )
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka