Dodaj do ulubionych

kurs prawo jazdy w katowicach?

IP: 195.117.221.* 23.09.06, 20:45
Chce się zapisać na prawo jazdy w katowicach, czy może ktoś mi polecić jakiś
ośrodek?
Obserwuj wątek
    • ekan13 Re: kurs prawo jazdy w katowicach? 23.09.06, 23:20
      Nie wiem jaki polecić, ale odradzam Supelmen na Ceglanej.
      Robiłam tam kurs. W trakcie nauki jazd trzykrotnie zmieniano mi instruktora,
      tylko dlatego, że poprostu się sami zwalniali. Z tego co wiem to poprostu takie beznadziejne warunki oferują instruktorom.
      Ja ponadto robiłam kurs w zimie i zmarzłam do szpiku kości mimo, że starałam się ubierać baaardzo ciepło.
      • Gość: asas Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: 195.117.221.* 24.09.06, 10:23
        ja odradzam na ulicy filegra, czy filgera koło awfu
      • Gość: JA Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:04
        nie prawda! robię tam aktualnie prawko i jest super. mam fajnego miłego,
        opanowanego instruktora. nie miałąm ani razu zmiany. fajnie tłumaczy i
        wogóle..może salkwa wykladowcza nie jest najlepsza ale poza tym jest ok
        • Gość: JA Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 15:06
          jezeli chodzi o supelmen na ceglanej to robie tam prawko aktualnie i jest super.
          mam fajnego, milego instruktora nie zmieniali mi go ani razu wogole fajnie
          tlumaczy. mmoze i salka wyskladowcza nie jest najlepszej jakosci ale poza tym
          jest ok
    • anilewel Re: kurs prawo jazdy w katowicach? 25.09.06, 14:14
      No to ja mogę z czystym sumieniem polecić EFEKT bodajże na Pawła albo Górniczej
      (chyba jeszcze tam istnieje). wprawdzie nie chodziłam tam na kurs a wykupiłam
      tylko kilka godzin jazd ale dały mi więcej niż cały kurs jaki wcześniej
      odbyłam...gorąco polecam!
    • Gość: Greg Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: 195.116.232.* 26.09.06, 12:49
      Polecam firmę SELA z K-c Ligoty
      Instruktor, Pan Leszek, naprawdę potrafi nauczyć jeździć a nie tylko wydoić
      kasę. Firma nieduża ale solidna. Polecam, nietylko dlateg że to mój sąsiad.
      • Gość: jestok1 Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: 195.117.221.* 01.10.06, 23:19
        ktoś jescze ma jakieś propozycje?
        • e-pchela Re: kurs prawo jazdy w katowicach? 02.10.06, 09:17
          ja robilem w Solo, i zdałem za 1 razem :)
          i trafilem na fajnego instrukotra...

- sa tez jednymi z tanszych, ale podobno ostatnio dosc dlugo sie robi... ale
          wydaje mi sie ze tak jest wszedzie ... :/

pozdrawiam
        • Gość: stenn Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: 213.227.87.* 02.10.06, 09:24
          Bojkotuj firmy niszczące swoim "reklamami" wiaty na przystankach:
          "Silsia" i coś tam na Piotra Skargi 4. Gdy ktoś jest chuliganem
          poza jezdnią, na niej z pewnością też.
          • Gość: jestok1 Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: 195.117.221.* 06.10.06, 14:30
            ?
            • Gość: stenn Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: 213.227.87.* 06.10.06, 15:51
              Co "?"

W krajach cywilizowanych nie wolno naklejać ulotek na przystankach.
              Od razu mandat, że się śmieciarzowi odechce - dlatego tam jest czysto,
              a tu mamy syf. "Silesia" klei przy pomocy nieletnich, niedorozwiniętych
              i menelstwa swoje reklamy, i w d***e ma prawo. Prawo drogowe pewnie też.
              A u spamera się nie kupuje. Nigdy.
              • 44i Re: kurs prawo jazdy w katowicach? 06.10.06, 20:17
                Córka robiła w Silesi,instruktor często nie dojeżdzał.Nawet nie dojechał na
                dodatkowe/prywatne/2 godziny jazdy w dniu egzaminu.Dopiero dodatkowe
                jazdy/gdzieś na Paderewskiego,plac manewrowy koło Belga/pozwoliły jej zdać za 2
                razem.
          • Gość: jestok1 Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: *.ds2-k.us.edu.pl 14.10.06, 20:46
            ?
        • Gość: karla1 Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: *.ds2-k.us.edu.pl 19.10.06, 17:43
          ja polecama sele
        • Gość: ja ELMAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 21:41
          proponuje elmak. obok dworca chorzow batory. dojazd idelany - tramwajem lub
          autobusem (polecam to pierwsze) 20 minut spod dworca katowice.

ja i moi znajomi, wszyscy ktorzy tam chodzili, zdalismy za pierwszy razem.
          instruktorow kilku - mozesz sama zadecydowac z kim chcesz jezdzic. swietny
          wlasciciel. jak bedziesz miala jazdy, to mysle, ze beda po ciebie przyjezdzac,
          a potem zwykle odstawiac cie do domu, pracy... w zaleznosci od ich planowanej
          trasy i twojego zyczenia.

polecam z czystym sumieniem. swietni.
        • Gość: ewelina Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 23:08
          www.instruktor.osk.org.pl/
    • Gość: jestok1 Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: *.ds2-k.us.edu.pl 23.10.06, 00:18
      wybrałem ośrodek sela jutro idę się zapisać
    • kateio Re: kurs prawo jazdy w katowicach? 10.01.07, 20:45
      zdecydowanie Silesia w Katowicach na ul. Mickiewicza...bardzo fajni
      instruktorzy, zwłaszcza Olszowski, nie denerwuje się...tłumaczy..duże poczucie
      humoru.fajny gostek..i dodatkowo wszyscy jego kursanci zdają za pierwszym..no
      czasem za drugim razem. Pozdrawiam
    • Gość: a Re: kurs prawo jazdy w katowicach? IP: *.waldex.net 11.01.07, 19:12
      a znacie moze jakas szkole w centrum katowic gdzie jest pani instruktorka? wydaje mi sie ze bede sie mniej stresowala jezdzac z babka. bede wdzieczna za pomoc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka