Dodaj do ulubionych

Dziś piątek 13ego

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 09:45
Tu wpisujemy wydarzenia nie po naszej myśli, które dziś miały miejsce :)
zaczę od siebie- pół godziny się zwlekałem z łóżka, a samochód pod mieszkaniem
okazał się lekko różnić od tego, jakim go pozostawiłem wczoraj- obesrało mi go
chyba z tuzin gołębi.
Obserwuj wątek
    • Gość: załamana Re: Dziś piątek 13ego IP: 212.2.99.* 13.10.06, 10:04
      to i tak miales szczescie...mi rano strzelił bojler..Zelmech zlikwidowany i mam
      weekend bez cieplej wody plus kolejny wydatek:((( A niech to!!!
    • Gość: abba Re: Dziś piątek 13ego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 10:50
      zaspałem pierwszy raz od roku
    • Gość: jowitta17 Re: Dziś piątek 13ego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 18:35
      klęłam rano na spółdzielnie ,
      bo w mieszkaniu po nocy zimno wrrrrrrrrrr
      • Gość: Wasz Marjanek Re: Dziś piątek 13ego IP: *.dip.t-dialin.net 13.10.06, 19:27
        A ja mysle, ze ten dzien powinien byc raczej odwrotnie interpretowany.
        Statystycznie rzecz biorac 13 w piatek przypada stosunkowo zadko - a wiec
        powinno sie go traktowac jako dzien szczesliwy, a nie pechowy.
        Ale to kwestia wykladni.
        Pyrsk!
        Wasz Marjanek
        • Gość: katowiczanka Re: Dziś piątek 13ego IP: 217.116.110.* 13.10.06, 20:02
          dyskusja z synem wracajacym ze szkoły,który oświadcza,że nauczyciele ich
          lekceważą i nimi pomiatają. Jako przykład odezwanie się nauczycielki do uczniów
          w gimnazjum nr 4 w katowicach"A wy myślicie,ze kim jesteście w tej szkole? "
          Dalsza część nie nadaje się do zacytowania.
          • Gość: Agentka,czasem 007 Re: Dziś piątek 13ego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.06, 21:14
            Pokłócilam sie z przyjacielem, klientka mi odmowila spotkania, kupilam sobie
            zaduzy płaszcz i mój byly nie mial czasu sie ze mna dzis spotkac ;(

A do tej pory ne wierzylam w "13" ;( chyba zaczne:((
    • bettina75 Re: Dziś piątek 13ego 13.10.06, 21:19
      U mnie tez zaczal sie zle, ale konczy pomyslnie....
      czyli: "nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo":)
    • mikolaj_bartkowiak Re: Dziś piątek 13ego 13.10.06, 23:13
      Mnie się nic przykrego nie wydarzyło, piątek trzynastego to moja ulubiona data.
      • Gość: feder Re: Dziś piątek 13ego IP: *.range81-129.btcentralplus.com 13.10.06, 23:51
        13-tego to dobry dzien.Polecam wszystkim ! Zabobony nie w tych czasach!
    • iberia30 Re: Dziś piątek 13ego-chyba zaczne wierzyc 14.10.06, 18:08
      w przesady.....
      Najpierw:doplata za nadbgaz:60€, potem okazalo sie, ze nie ma w sklepach na
      lotnisku tego co mialam w planach kupic albo ceny sa...kosmiczne.To samo na
      drugim lotnisku-akcja ze sklepami.A na koniec dnia:...uszkodzony bagaz ..wrrrr.
      • amamao Re: Mój 13 trwał do dzisiaj do godz. 14 14.10.06, 19:40
        Dentysta stwierdzil, ze zęba trzeba wyrwać. Ponieważ jeden z dentystów nie
        dawał rady, przyszedł drugi do pomocy - wyrwał mi 1/3 zęba i kazał przyjść na
        drugi dzień. Dzisiaj miała sprawę dokończyć najlepsza specjalistka. Niestety,
        podczas wyrywania pękła zatoka. Dostałam skierowanie do szpitala na ul.
        Francuską. Nie mięli dyżuru. Z płaczem poszłam do prywatnego pogotowia. Nic z
        tego, zrobią owszem ale jutro i to za 150zł. Jedyna dobra rzecz jaka mnie
        spotkała to to, że na pogotowiu na Paderewskim przyjęto mnie bez kolejki i
        wypisano skierowanie do Sosnowca. Tu przy okazji wielkie dzięki wszystkim
        ludziom czekającym na pogotowiu za wpuszczenie bez kolejki. Taryfą do Sosnowca
        do szpitala. Tam musiałam swoje odczekać ale jednak zaszyto mi pękniętą zatokę.
        Otumaniona zastrzykami znieczulającymi, stresem, bólem (bo w domu głodne małe
        dziecko)niezbyt wyraźnie dopominałam się o jakieś udokumentowanie wykonanego
        zabiegu. Jeśli mnie czymś zarazili to nie mam nawet dowodu, kto mi to zrobił.
        Mimo wszystko wierzę, że 15 skończy się 13.
        • Gość: Gość Re: Mój 13 trwał do dzisiaj do godz. 14 IP: *.aij.pl 15.10.06, 12:37
          Szłam do pracy i trochę się obawialam ale nie myślałam że jest 13-sty
          piątek.Ale byl dobry kierownik mnie pochwalił co mnie bardzo zaskoczyło.A w
          domu dostalam od męża kwiatka. W sumie dzień był bardzo miły. Wszystim takiego
          dnia życzę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka