Dodaj do ulubionych

Katowicka studentka walczy z Open Travel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 20:53
Wazeliniarstwo Pietraszewskiego przekracza wszelkie granice. Wrzuciłem w
googla frazę "pietraszewski binasik" i...owa panna to zapewne córka sędzi
Teresy Truchlińskiej-Binasik, rzeczniczki prasowej katowickiego sądu.
Obserwuj wątek
    • Gość: TL a co cię w tym boli ? IP: *.altec.pl 26.11.06, 22:19
      Masz jakieś powiązania z "Open travel" czy to raczej obsesja na punkcie GW ?
      • jimmyjazz Bo tekścik jest stronniczy! 27.11.06, 09:42
        Gość portalu: TL napisał(a):

> Masz jakieś powiązania z "Open travel" czy to raczej obsesja na punkcie GW ?

Niech się dziewczyna sądzie- jej prawo.

Ale dziennikarzyna wpisuje tekst "Za wakacje zapłaciła z odkładanej przez trzy
        lata renty po zmarłym ojcu". Daj se pan siana. Kto zyjący z renty funduje sobie
        wakacje za 11 tys. zł???? Jescze powinnien dopisac że odkłądała każdy grosz z
        butelek oddanych do skupu.

A o oszustach można napisać ciekawsze żeczy niż takie bzdury.
    • Gość: anka Katowicka studentka walczy z Open Travel IP: 83.157.203.* 26.11.06, 22:31
      POWODZENIA, moze bedzie to trwalo kilka lat, ale odzyskasz pienidze, jestem
      pewna, wytrwalosci
    • Gość: Binasik!!Skandal! Katowicka studentka walczy z Open Travel IP: *.chello.pl 27.11.06, 07:05
    • Gość: Nepotyzm Katowicka studentka walczy z Open Travel IP: *.chello.pl 27.11.06, 07:17
      To się nazywa nepotyzm!Pani sędzio !Nieprzypadkowo nazywa się pani Truchlińska-
      Binasik, tak jak owa tajemnicza studentka prawa.
      A Sąd Okręgowy w Katowicach służy Pani do załatwiania prywatnych porachunków?
      A bycie rzecznikiem tego sądu służy do bliskich kontaktów z subredaktorem
      Pietraszwskim!
      Nie wątpie, że puści pani Prezesa w skarpetkach!Tylko którego?
      Temida w Katowicach jest nie tylko ślepa !
    • Gość: 3 Katowicka studentka walczy z Open Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 12:20
      PTU dawne daewoo istna tragedia
    • Gość: Borek Katowicka studentka walczy z Open Travel IP: 193.151.25.* 27.11.06, 12:47
      Co z tego, ze mama pracuje w Sadzie w Katowicach? Ma dziewczyna prawo domagac
      sie swoich pieniedzy i zycze jej powodzenia. JESTEM Z TOBA !!!
    • Gość: JACEK Katowicka studentka walczy z Open Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 18:43
      Witam Pani Ewo - podobnie jak Pani zostałem oszukany przez Open Travel Gropu.
      26 października miałem wylecieć na wpsaniałe wakacje - na Dominikanę - podobnie
      jak Pani - w końcówce września zapłaciłem za wczasy - dokładnie 26.IX - podczas
      gdy dzień poźniej ukazał się feralny Komunikat Prasowy Open Travel Group. Jak
      do tej pory nie wiele udało mi się wywalczyć, a informacje podawane przez PTU,
      Signal Iduna czy Marszałka woj Kujawsko-Pomorskiego nie za bardzo się ze sobą
      zgadzają. Może gdyby zebrała się spora grupa poszkodowanych kilentów - razem
      można zdziałać więcej.
      • Gość: Robert Re: Katowicka studentka walczy z Open Travel IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 04.12.06, 23:16
        Witam, jesteśmy również poszkodowanymi. Prosze wszystkich o kontakt.
        mail: robert@studio.net.pl muszą być szanse na szybszą realizację
        odszkodowania, termin poczatku 2008 roku to skandal!
      • Gość: tod Re: Katowicka studentka walczy z Open Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 21:50
        witam!
        Również jestem poszkodowany w sprawie upadłości Open Travel, straciliśmy ponad
        5tyś złotych i wakacje, bardzo chętnie dołącze się do wniosku!!!!
        To skandal ponieważ mnie rówież naciągnęlo biuro podruży a właściwie agent
        wycieczkowy Pagart we wrocławiu...
        proszę o kontakt jeśli są chetni do zbiorowego wniosku: unobtanium84@yahoo.pl
    • Gość: Nika Katowicka studentka walczy z Open Travel IP: 82.160.19.* 09.12.06, 18:24
      Ja zostalam oszukana na 7 tysiecy zlotych i mam dostac 1 tysiac?Kpina z
      ludzi,co w takim razie oznacza gwarncja ubepieczeniowa.Szczegolne podziekowania
      za wpuszczenie w maliny naleza sie Pani Agnieszce Trawinskiej z Podroze
      Tv,ktora do ostatniej chwili bez skrupulow naciagala klientow,wiedzac juz ,ze
      biuro Open Travel pada.Rowniez bede walczyla do konca,nie odpuszcze zlodziejom
      i mysle,ze wszyscy poszjkodowani nie podddza sie!!!
    • Gość: Agata Nowości w sprawie Open Travel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 20:40
      Jestem jedną z poszkodowanych – wpłaciłam pieniądze, a nie pojechałam na
      wycieczkę. Na początku roszczenia miały być zweryfikowane do końca stycznia i w
      lutym miały być wypłacane pieniądze. Jednak ostatnio okazało się, że
      weryfikacja roszczeń musi być przeprowadzona przez firmę brokerską, więc potrwa
      to jeszcze parę miesięcy. Ja już i tak długo czekam na MOJE pieniądze, zresztą
      wiele osób jest w takiej samej sytuacji. Ile jeszcze mamy czekać? I czy w ogóle
      cokolwiek nam zwrócą? Jeśli ktoś ma pomysł, co zrobić z tym „fantem”, to proszę
      o kontakt. Mój e-mail: aqata4@wp.pl.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka