Gość: jes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 22:06 podpisz pan i tak nie ma szans na to:) Co Panu szkodzi podpisać banialuki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dede Re: Czy marszałek zgodzi się na Euro 2012 w Chorz IP: *.devs.futuro.pl 09.01.07, 23:09 A to ktoś się jeszcze łudzi że w Polsce będzie Euro 2012, tu nawet zwykłego euro nie będzie a co dopiero 2012. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokas Czy marszałek zgodzi się na Euro 2012 w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 02:16 A co on ma w ogole do gadania. Kto jest jest Moszynski? To ten, ktory przyczynil sie do zrujnowania Gliwic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokas Czy marszałek zgodzi się na Euro 2012 w Chorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 02:17 Upiorny typ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sezamek ciekawe co na tym zdjęciu podpisuje??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojz z Pnioków Po co nom Euro 2012? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 10:28 Momy "STRÓŻÓW PORANKA" i inksze ciekawe rzecy. Richad! Trzimej sie! Odpowiedz Link Zgłoś
erni34 nie wierzę Moszyńskiemu 10.01.07, 12:51 to przecież człowiek z Gliwic.Kto go w ogóle wybrał na marszałka? AntyŚląski PIS.On nigdy nie będzie naszym Śląskim patriotą. Zawsze pociągnie za warszafką.Nie wierzę ,że szczerze zależy mu na Gornym Śląsku.To co wyprawia pis na Naszym Śląsku od czasu wyborów to jawna kpina i działania dla nas wrogie i antyśląskie.Pan Moszyński pewnie wolałby jakby zbudowano nowy stadion w Gliwicach i zazwano go nomen omen (gdzieś już to czytałem,hehe) GOROLLEN ARENA> Panie Januszu pan byłby dobrym marszałkiem ale w sejmie RP.<NIE> DLA PiSu NA ŚLĄSKU. Nomen omen jestem gliwiczaninem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyjter Re: Czy marszałek zgodzi się na Euro 2012 w Chorz IP: *.dip.t-dialin.net 10.01.07, 13:39 tzw:bitwa o zloty ananas,smiechu jedynie warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pzdr Re: Czy marszałek zgodzi się na Euro 2012 w Chorz IP: *.rozbark.net.pl 10.01.07, 14:09 lepiej sie wycofac z tej zenady haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlik Re: Czy marszałek zgodzi się na Euro 2012 w Chorz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.07, 17:01 zburzyc ten stadion, na swiecie tak sie budowalo 80lat temu. Wybudowac jakies nowe cacko. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek99915 Re: Czy marszałek zgodzi się na Euro 2012 w Chorz 10.01.07, 18:05 przed chwilą oglądałem reportaż w tv 3. Jasno widać że temu panu nie zależy. To przecież gorol.czego wy się spodziewacie po kimś kto w UM w Gliwicach prezentował bardzo antyśląską postawę.ME i tak w Polsce nie będzie ale warto zauważyć ,kto rządzi na Śląskiej ziemi.I warto dodać ,że jeśli chodziłoby o Gliwice to już dawno podpisałby ten świstek . No ale wiadomo że gliwicki sport to Lwowskie resztki zza buga. Odpowiedz Link Zgłoś
reksio.84 Re: Czy marszałek zgodzi się na Euro 2012 w Chorz 10.01.07, 23:14 5-ciu pozostałych marszałków już złożyło swój podpis a ten się dopiero zastanawia i zwoluje narady żeby zdecydowac co zrobić. Nie mam slów żeby dalej pisać. Odpowiedz Link Zgłoś