Gość: Maja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 17:17 Bardzo was prosze dajcie namiar na jakiegos dentyste w centrum katowic musze wyrwac korzen:(((jakis prywatny ale skuteczny:(( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mickowsky Re: dentysta. 13.01.07, 08:14 Nazywa się Borczyk, www.borczyk.pl/ drogi ale solidny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: dentysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 10:05 Trzeba być nieżle pokręconym ;)))) żeby chodzić do Borczyka. O ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: dentysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 10:45 up nadal szukam:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moi Re: dentysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 11:30 W centrum masz np.: Med - Centrum (Plac WOlności) <sprawdzone osobiście> - ale ostatnimi czasy zwiększyli ceny więc poszukałąm sobie innego. Inny okazał się dentystą o 100 % tańszym <w niektórych zabiegach - usuwanie kamienia, koronki>. WYnika to z tego, ze jest to MAŁY gabinet bez całej administracji ;) POszłam, sprawdziłam i zostałam ;))) Tylko, że to już nie jest centrum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: dentysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:15 Szukanie w centrum to bez sensu, nawet dobrzy dentyści się wyniesli z powodu wysokich czynszów. Na Dworcowej masz poradnię specjalistyczną, ale tamtejszych fachowców aktualnie nie znam. Chirurgię szczękową masz w szpitalu na Francuskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Moi 13.01.07, 22:53 a mozesz podac namiar na tego swojego nowego dentyste? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moi Re: Moi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 09:07 Bogusław Wołoszyn ul. Borówkowa 9/2 K-ce tel.252-19-21 pon/wto/czw/pią -> 14-20 śro/sob -> 10-14 Niedaleko Zadola. Odpowiedz Link Zgłoś
yasmin_ch Re: Moi 22.01.07, 01:09 Dziekuje, cos czuje ze namiar sie przyda:-) tylko powiedz mi ile mniej wiecej czasu bedzie sie jechalo z centrum samochodem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moi Re: Moi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 01:35 Zależy o której godzinie ;) Naprawdę radzę - mimo, że ja de facto mieszkam 5 min autem od tego dentysty, sama bym tam nie treafiła - wziaść mapę i zobaczyć gdzie to jest ;))) Jak pojedziesz Kościuszki i skręcisz w tą ulice, gdzie rok/dwa <?>lata temu wybudowlai tunel to szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yasmin Re: Moi IP: *.73.1311O-CUD12K-02.ish.de 22.01.07, 12:42 aha czyli najlepiej od Kosciuszki jechac:-) dzieki, poszukam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: dentysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 02:01 > Trzeba być nieżle pokręconym ;)))) żeby chodzić do Borczyka. O ! Dlaczego? Mialem zamiar wybrac sie do niego a tu w jednym watku juz dwie negatywne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moi Re: dentysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 09:01 Jakościowo nie wiem jaki on jest, za pewne dobry. To co mnie odrzuciło to ceny, dla przykładu <było to jakiś rok/dwa lata temu>: - czyszczenie kamienia U Borczyka - 250 zł W Med - Centrum - 120 zł <tutaj zasze korzystałam z usług> Mój nowy dentysta ;) - 60 zł Od czasu x, kiedy musiałam wstawić ząb - za który w Med Centrum - chciano 1000 zł. Poszukałam sobie innego, tańszego co nie oznacza gorszego - a tego się obawiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośc Re: dentysta. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 21.01.07, 00:10 Ja usuwam kamien za darmo, wiec skad pomysl zeby kasowac za to 250???? szoook no comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: dentysta. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.07, 14:42 Doktor Bacia - na Barbary 21, niedaleko od centrum, ma również specjalizacje z chirurgii, więc do takich rzeczy idealny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: dentysta. IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.01.07, 19:52 Zaraz za Carrefourem w strone Sosnowca (jakies 5-10 minut jazdy autobusem od Centrum Kc) WAMED. Fantastyczny chirurg i przystepne ceny. Tylko nie Borczyk:( Odradzam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anilewel Re: dentysta. 13.01.07, 22:04 Instytut Stomatologii na Łabędziej (maja umowę z NFZ i pełny profesjonalizm). Bacię odradzam - chodziłam trzy lata, totalny olewus - musiałam mu wyraźnie pokazywać które zęby ma leczyć i gdzie wiercić (podobne odczucia ma zresztą mój mąż). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smakosz Re: dentysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 01:59 > Centrum Kc) WAMED. Fantastyczny chirurg i przystepne ceny. Tylko nie Borczyk:( > Odradzam i pozdrawiam. Mozesz napisac czemu nie Borczyk? Slyszalem, ze dobry specjalista jesli chodzi o implanty. Odpowiedz Link Zgłoś
mickowsky Re: dentysta. 17.01.07, 19:55 Niesłuchaj tych snobów. Borczyk jest dobry ale bardzo drogi, bo za jego usługi niestety słono się płaci, ale jeżeli chodzi o fachowość to nie można mu nic zarzucić. Robiłem u niego zęba za kupę forsy, bo byłem w nieciekawej i awaryjnej sytuacji i NIKT w regionie nie robił tak dokładnie. Nie mogę narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moi Re: dentysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 22:13 A znasz wszystkich dentystów w regionie żeby tak mówić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Re: dentysta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 07:49 Ja tez niedawno zmienilam gabinet stomatologiczny i ten nowy moge z czystym sumieniem polecic. Nie maja co prawda kontraktu z NFZ, ale ceny przystepne i sa na prawde fachowcami. Pracuje tam kilku dentystow, a dr Stania uratowala mnie w podbramkowej sytuacji protetycznej - polecam ja. Implanty tez zakladaja - bo rozwazalam takie wyjscie. Przychodnia jest w budynku Domu Handlowego BELG na Przemyslowej (ok. Paderewskiego), tel. do rejestracji 032-256-55-33, www.4dent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dentysta. IP: *.devs.futuro.pl 20.01.07, 15:39 Polecam też boa-dent w Katowicach, Borczyk jest solidny ale ma ceny bardziej Zachodnie niż Zachód:) Odpowiedz Link Zgłoś