Gość: anaks IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.07, 23:59 ZUS i NFZ to zwykli złodzieje. A ich mocodawcy (czyt. politycy) utrzymują komunistyczną strukturę Służby Zdrowia dla swoich krótkowzrocznych celów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ~?~* Re: Niewydane miliony w funduszu zdrowia IP: *.proxy.aol.com 15.01.07, 00:06 A jestes na 100% pewny co na pisales? Bo ja nie. Sa inne przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rzep Oj Solidaruchy Solidaruchy IP: *.telpol.net.pl 15.01.07, 00:22 Coście znowu za zgnilizne wymyślili? Najpierw reforma Knysokowej i Buzka a teraz wrzeszczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Oj Solidaruchy Solidaruchy IP: *.slam.katowice.pl 15.01.07, 07:44 Jaka reforma? To były tylko pozory jakichkolwiek zmian dla zmydlenia oczu. Tylko w Polsce wszyscy mają wszystko za darmo (przynajmniej oficjalnie). Słusznie anaks napisał, że rządzący unikają rzeczywistych zmian aby nie stracić poparcia społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jangcy Re: Niewydane miliony w funduszu zdrowia IP: *.onspeed.com 15.01.07, 08:02 Im więcej NFZ zaoszczędzi to tym wyższą pręmię będą mieli . oszczędności do podziału , a Młodzież wszechpolską trzeba dofinansować notowania samoobrony spadaja trzeba wesprzeć finansowo. Acha jeszcze trzynastą pensję też trzeba wypłacić. a na leczenie należy zorganizować kilku Jurków owsiaków, najlepiej jakby Orkiestra grała przez cały rok i jeszcze jeden dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lrekmed Niewydane miliony w funduszu zdrowia IP: *.sk2.am.poznan.pl 16.01.07, 07:33 Rozwalić tenNFZ, to co teraz tam się dzieje tego jeszcze nie było czy ten Kaczyński oślepł żeby otaczać się saMYMI BYŁYMI UBEKAMI I ICH PRZYJKSACIÓŁMI, PRZECIEŻ ONI GO POROBIĄ a ja głosowałem na Pis Odpowiedz Link Zgłoś