Gość: Wielgus Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? IP: *.c9.msk.pl 18.01.07, 20:45 Tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goober Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:49 Yes,yes,yes...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BratPrałata Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:53 Polecamlink...www.kaczyzm.jpg.pl/?223745,916,14952 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BratPrałata Re:dekaczyzacja??? spieszcie się,panowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:15 Za 5 lat koniec świata? To nie są bzdury! Znajomy matematyk powiedział kiedyś, że wierzy w przepowiednie. Nie zdziwiłbym się słysząc to z ust astrologa, ale doskonale wykształconego matematyka? - Przepowiedni jest tak wiele, że zawsze się sprawdzają - weźcie się w...kupę,mości panowie!Trochę śmierdzi, ale razem, raźniej,cieplej i ...pożywić się można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erazm7 Re:dekaczyzacja??? spieszcie się,panowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:43 nareszcie coś ciekawego w tych postach można bedzie poczytać. Bracie prałacie skoro za 5 lat to może ja się wyspowiadam?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:47 BARDZO<ZDECYDOWANIE TAK !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warchlak Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:52 ja znowu postąpię po świńsku - jestem za a nawet przeciw !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BratPrałata Re: erazmus.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:00 Pragnienie i wola ... twoje erazmie..., cyt..<nareszcie coś ciekawego w tych postach można bedzie poczytać. Bracie prałacie skoro za 5 lat to może ja się wyspowiadam?!... koniec cytatu. Otóż zwierzaku boży, arazmie ...czyń tak, jak gdyby zasada twojego postępowania miała się dzięki twojej woli stać powszechnym prawem natury.... Może więc najpierw wyspowiadaj się swojej teściowej, by jej zaparcia ustąpiły,potem młodziutkiemu kadetowi w czarnej sukience i białej komeżce...a potem podziel się z nami wrażeniami ze szczęśliwej realizacji pokuty. I to jest wstęp na szlaku do... dalszych wskazań prałata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erazm7 Re: erazmus.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:08 Bracie prałacie masz na mysli - obstrukcje czy destrukcje mojej teściowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 tak, tak, tak - dekaczyzacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: tak, tak, tak - dekaczyzacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:37 ty wiesz, że w szuwarach gwałczą -rozmawiają dwie kaczki-a skąd wiesz Balbina? Bo ja tam wczoraj byłam, dzisiaj byłam i jutro też tam będe..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz trochę musimy poczekać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 23:05 A potem IPN będzie dekaczyzował z taką samą zajadłością jak dzisiaj dekomunizuje na podstawie... tych samych dokumentów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bond,jems bond Re: trochę musimy poczekać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 23:11 a jak długo! Czy ty byś pozwolił aby gangrena zjadała twoje szacowne ciało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz niestety cięciem chirurgicznym są dopiero wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:27 albo zamach stanu. Ani jednego ani drugiego ja nie jestem w stanie przeprowadzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warchlak Re: niestety cięciem chirurgicznym są dopiero wyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:18 sam widzisz, że należy postąpić po świńsku i wymyśleć jakąś afere-super rozporkową - a następnie każdy górnik zanim zaczną strajkować ich żony użyje swojego "małego" marzędzia i po bólu...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reWarchlak Re: Narządy i ...narzędzia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:31 Jak to jest u ...rębaczy a jak to jest u ptactwa??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warchlak Re: Narządy i ...narzędzia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:42 dokładnie tak jak w "Samoobronie" przez- samozapylenie a jeśli nmi nie wierzysz to poproś Andrzeja o lekcje z erotyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reWarchlak Re: Narządy,.narzędzia,wielkość czy sztuka?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:17 To co jest ważniejsze, wielkość u Andrzeja czy ... sztuka rębacza przodowego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gornikprz. Re: Narządy,.narzędzia,wielkość czy sztuka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:23 jerunie, tero jo już żech cie poznoł keryś to pokozoł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnikprz. Re: Narządy,.narzędzia,wielkość czy sztuka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:26 przeca ma sie rozumieć.A móg byś to mojej sąsiadce pedzieć? Zaś po szychcie bydzie halba!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqro Re: Narządy,.narzędzia,wielkość czy sztuka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:09 oho widze że PiaRowcy pisu już pracują - gratuluję panom refleksu i pracowitości na odcinku propagandy. Partia i przewodniczący na pewno to docenią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CzarnyPielęgniarz Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:46 Zdesperowana pacjentka szpitala kolejowego we Wrocławiu, nie mogąc doczekać się swojej kolejki do leczenia, usiadła przy umierającej pacjentce, by zająć po niej łóżko...co się dzieje ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re:Bądż człowiekiem daj kartofla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:57 jednym brakuje chleba, innym władzy, a mnie już tylko ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? 20.01.07, 17:48 Jestem całym sercem za ostatecznym rozwiązaniem kwestii kaczyzmu!Ale humanitaryzm nakazuje dać im czas do końca kadencji.Tak się pogrążą,że się utopią całkowicie i na wieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tadeusz trzeba ukręcić łeb, ranne żyją nawet w zamrażarce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:58 no ale to w dzień po wyborach, szybciej się nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miamore Re: trzeba ukręcić łeb, ranne żyją nawet w zamraż IP: *.pools.arcor-ip.net 21.01.07, 16:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miamore Re: trzeba ukręcić łeb, ranne żyją nawet w zamraż IP: *.pools.arcor-ip.net 21.01.07, 16:05 Ja tez chce tego, chce jak za Sasa jedz pij i popuszczaj pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnikprz Re: trzeba ukręcić łeb, ranne żyją nawet w zamraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:19 ale kiedy będą te wybory, boijuż nie mogeę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Solidarnośc , obaliła komune i macie bajzel ? IP: *.c31.msk.pl 26.01.07, 21:34 Fabryki poszły pod młotek , ludzie na bruk i bieda i nędza do tej pory sie ciągnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: górnikprz Re: Solidarnośc , obaliła komune i macie bajzel ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 20:01 a co się dzieje z kopalniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goorol Re: Solidarnośc , obaliła komune i macie bajzel ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:23 a co my teraz możemy zrobić aby poprawić sobie i innym byt? Odpowiedz Link Zgłoś