Dodaj do ulubionych

Czy jesteś za - dekaczyzacją ???

18.01.07, 20:03
no chyba ...?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wielgus Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? IP: *.c9.msk.pl 18.01.07, 20:45
      Tak
      • Gość: Goober Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:49
        Yes,yes,yes......
    • Gość: BratPrałata Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:53
      Polecamlink...www.kaczyzm.jpg.pl/?223745,916,14952
    • Gość: BratPrałata Re:dekaczyzacja??? spieszcie się,panowie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:15
      Za 5 lat koniec świata? To nie są bzdury!
      Znajomy matematyk powiedział kiedyś, że wierzy w przepowiednie. Nie zdziwiłbym
      się słysząc to z ust astrologa, ale doskonale wykształconego matematyka? -
      Przepowiedni jest tak wiele, że zawsze się sprawdzają - weźcie się
      w...kupę,mości panowie!Trochę śmierdzi, ale razem, raźniej,cieplej i ...pożywić
      się można.
      • Gość: erazm7 Re:dekaczyzacja??? spieszcie się,panowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:43
        nareszcie coś ciekawego w tych postach można bedzie poczytać. Bracie prałacie
        skoro za 5 lat to może ja się wyspowiadam?!
    • Gość: zuza Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:47
      BARDZO<ZDECYDOWANIE TAK !!!!!!!!!!!!!
      • Gość: warchlak Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:52
        ja znowu postąpię po świńsku - jestem za a nawet przeciw !!!!!!!!
    • Gość: BratPrałata Re: erazmus.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:00
      Pragnienie i wola ... twoje erazmie..., cyt..<nareszcie coś ciekawego w tych
      postach można bedzie poczytać. Bracie prałacie skoro za 5 lat to może ja się
      wyspowiadam?!... koniec cytatu. Otóż zwierzaku boży, arazmie ...czyń tak, jak
      gdyby zasada twojego postępowania miała się dzięki twojej woli stać powszechnym
      prawem natury.... Może więc najpierw wyspowiadaj się swojej teściowej, by jej
      zaparcia ustąpiły,potem młodziutkiemu kadetowi w czarnej sukience i białej
      komeżce...a potem podziel się z nami wrażeniami ze szczęśliwej realizacji pokuty.
      I to jest wstęp na szlaku do... dalszych wskazań prałata.
      • Gość: erazm7 Re: erazmus.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:08
        Bracie prałacie masz na mysli - obstrukcje czy destrukcje mojej teściowej?
    • Gość: m824 tak, tak, tak - dekaczyzacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:31
      • Gość: zakochana Re: tak, tak, tak - dekaczyzacja! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 22:37
        ty wiesz, że w szuwarach gwałczą -rozmawiają dwie kaczki-a skąd wiesz Balbina?
        Bo ja tam wczoraj byłam, dzisiaj byłam i jutro też tam będe..!
    • Gość: tadeusz trochę musimy poczekać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 23:05
      A potem IPN będzie dekaczyzował z taką samą zajadłością jak dzisiaj dekomunizuje
      na podstawie... tych samych dokumentów
      • Gość: bond,jems bond Re: trochę musimy poczekać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 23:11
        a jak długo! Czy ty byś pozwolił aby gangrena zjadała twoje szacowne ciało?
        • Gość: tadeusz niestety cięciem chirurgicznym są dopiero wybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 11:27
          albo zamach stanu.
          Ani jednego ani drugiego ja nie jestem w stanie przeprowadzić
          • Gość: warchlak Re: niestety cięciem chirurgicznym są dopiero wyb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:18
            sam widzisz, że należy postąpić po świńsku i wymyśleć jakąś afere-super
            rozporkową - a następnie każdy górnik zanim zaczną strajkować ich żony użyje
            swojego "małego" marzędzia i po bólu...!
            • Gość: reWarchlak Re: Narządy i ...narzędzia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:31
              Jak to jest u ...rębaczy a jak to jest u ptactwa???
              • Gość: warchlak Re: Narządy i ...narzędzia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 14:42
                dokładnie tak jak w "Samoobronie" przez- samozapylenie a jeśli nmi nie wierzysz
                to poproś Andrzeja o lekcje z erotyki.
                • Gość: reWarchlak Re: Narządy,.narzędzia,wielkość czy sztuka?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:17
                  To co jest ważniejsze, wielkość u Andrzeja czy ... sztuka rębacza przodowego???
                  • Gość: gornikprz. Re: Narządy,.narzędzia,wielkość czy sztuka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:23
                    jerunie, tero jo już żech cie poznoł keryś to pokozoł.
                    • Gość: górnikprz. Re: Narządy,.narzędzia,wielkość czy sztuka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:26
                      przeca ma sie rozumieć.A móg byś to mojej sąsiadce pedzieć? Zaś po szychcie
                      bydzie halba!!
                      • Gość: sqro Re: Narządy,.narzędzia,wielkość czy sztuka?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:09
                        oho widze że PiaRowcy pisu już pracują - gratuluję panom refleksu i pracowitości
                        na odcinku propagandy. Partia i przewodniczący na pewno to docenią.
    • Gość: CzarnyPielęgniarz Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 16:46
      Zdesperowana pacjentka szpitala kolejowego we Wrocławiu, nie mogąc doczekać się
      swojej kolejki do leczenia, usiadła przy umierającej pacjentce, by zająć po niej
      łóżko...co się dzieje ????
    • Gość: głodny Re:Bądż człowiekiem daj kartofla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 21:57
      jednym brakuje chleba, innym władzy, a mnie już tylko ciebie.
    • 440417mz Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? 20.01.07, 17:48
      Jestem całym sercem za ostatecznym rozwiązaniem kwestii kaczyzmu!Ale
      humanitaryzm nakazuje dać im czas do końca kadencji.Tak się pogrążą,że się
      utopią całkowicie i na wieki!
    • akrotki Re: Czy jesteś za - dekaczyzacją ??? 21.01.07, 15:49
      Oczywiście.
      • Gość: tadeusz trzeba ukręcić łeb, ranne żyją nawet w zamrażarce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.07, 15:58
        no ale to w dzień po wyborach, szybciej się nie da
        • Gość: miamore Re: trzeba ukręcić łeb, ranne żyją nawet w zamraż IP: *.pools.arcor-ip.net 21.01.07, 16:03
          • Gość: miamore Re: trzeba ukręcić łeb, ranne żyją nawet w zamraż IP: *.pools.arcor-ip.net 21.01.07, 16:05
            Ja tez chce tego, chce jak za Sasa jedz pij i popuszczaj pasa.
        • Gość: górnikprz Re: trzeba ukręcić łeb, ranne żyją nawet w zamraż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.07, 10:19
          ale kiedy będą te wybory, boijuż nie mogeę się doczekać.
    • Gość: olek Solidarnośc , obaliła komune i macie bajzel ? IP: *.c31.msk.pl 26.01.07, 21:34
      Fabryki poszły pod młotek , ludzie na bruk i bieda i nędza do tej pory sie ciągnie .
      • Gość: górnikprz Re: Solidarnośc , obaliła komune i macie bajzel ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 20:01
        a co się dzieje z kopalniami?
      • Gość: goorol Re: Solidarnośc , obaliła komune i macie bajzel ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 22:23
        a co my teraz możemy zrobić aby poprawić sobie i innym byt?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka