greatest1 26.01.07, 08:50 Napiszcie co sądzicie o teledyskach puszczanych w TVP 3? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gooska Re: Teledyski w TVP 3 IP: 80.48.237.* 26.01.07, 09:21 ja je ogladam z rozdziabiona szczeka.....napatrzyc sie nie moge...i zastanawiam sie kto to oglada i kto daje na to pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Teledyski w TVP 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 09:48 Może jakiś ranking tych wybitnie zdolnych inaczej zrobimy? Głosuję na Rico i jakiś zespół, zawodzący na pomoście w wersji angielskojęzycznej, ale chyba tylko w ich przekonaniu. Wywołują u mnie jedyny słuszny odruch przełączania kanału. ps. A swoją drogą, skąd oni ich biorą? Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Teledyski w TVP 3 26.01.07, 09:53 Gość portalu: Kaśka napisał(a): > Może jakiś ranking tych wybitnie zdolnych inaczej zrobimy? Głosuję na Rico i > jakiś zespół, zawodzący na pomoście w wersji angielskojęzycznej, ale chyba > tylko w ich przekonaniu. Wywołują u mnie jedyny słuszny odruch przełączania > kanału. > ps. A swoją drogą, skąd oni ich biorą? Rico jest najlepszy, wręcz wymiata. Pytanie nie jest skąd oni ich biorą, ale dlaczego puszczają w kółko tych samych? Jak widać efekt jest - bo pomimo iż TVP3 nie oglądam to pana Rico już znam :)) Jak śpiewa klasyk "Więc mówię wam cześć bo skończył mi się "kesz"" czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norweski Re: Teledyski w TVP 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.07, 13:46 blondi w kapelszu "jestem aniołem twoich snów :)). i troche starsze "konstantinos, konstantinos" koleś udaje Greka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelum polelum ma nawet sajta:) IP: *.smstv.pl 26.01.07, 15:18 www.ricco.net.pl/ -- Mój typ to "magister - jestem powietrzem", pyłkiem na wietrze.. :)) konstantinos i taki grek importowany a'la cygan, wole to od szołtyska. Odpowiedz Link Zgłoś
reksio.84 Re: Teledyski w TVP 3 26.01.07, 15:40 widzieliscie ten teledysk rico co stoi na Wolce w Chorzowie ze swoja furą z niebieskimi światlami a ludzie idą i sie gapia co sie dzieje. Jeruna co za gańba dla Chorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyjter Re: Teledyski w TVP 3 IP: 69.73.185.* 26.01.07, 16:55 www.ricco.net.pl/ klik w teledysk,i wuala [voila]- toc to nasz pocciwy rico-chorzow przedstawiciel mniynszosci romskij spiewo,a na gitarce fyrlo arnold7. tvp3 rzondzi,rules no.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 kto stoi za tym badziewiem? jest tyle młodych i do 26.01.07, 15:09 dobrych artystów na Śląsku... Ale "trujka" intelektualnie i muzycznie zatrzymała się w połowie lat 80'... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Teledyski w TVP 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 18:48 teledyski w TVP 3, to jakiś powrót do prehistorii disco polo. porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: Teledyski w TVP 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.07, 16:28 Normalnie nie używam, ale włączyłam dziś radio Piekary do sprzatania. Ich lista przebojów to szczyt sląskiego intelektu w porównaniu z tym, co serwujue nam państwowa telewizja za nasz abonament. Wstydu nie mają, albo slepi i głusi? Mam pomysła, żeby tym, którzy decydują o puszczaniu takich tworów, za karę kazać ich słuchać przez kilka dni, ciekawe, ile by wytrzymali bez stoperów? Odpowiedz Link Zgłoś
kattowitzer_gieksa Re: Teledyski w TVP 3 27.01.07, 17:30 Radio Piekory jes alles gut a te sowizdrzoły ze TVP3 Kattowitz to sie mogom ino na fromarku we Byndzinie pospiywac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerd Re: Teledyski w TVP 3 IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.01.07, 19:02 beznadziejna chałtura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: badziew, a nie Teledyski w TVP 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 19:01 Macie rację, wstrząsnął mną widok gościa w czerwonej marynarce na tle jakiejś ruinki. Zawodził, ze kazdego dnia czeka na zmiany, sepleniąc na jednej frazie niemiłosiernie. Filmik taki, że dziecko, które weźmie kamerę pierwszy raz do ręki, zrobi w porównaniu z tym rzecz godną oskara. Gostek się roztraja na zielonej murawie zupełnie bez sensu, ani do oglądania, ani do słuchania ten badziew się nie nadaje. Koniec z abonamentem, nie płacę za takie dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no comments Re: Teledyski w TVP 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 01:06 dzisiaj a właściwie wczoraj to co zobaczyłem przebiło wszystko. kapela zwie się "yno szlagry" to jest cos ponadczasowego kto widział niech się wypowie bo ja nie potrafie tego określić. nie znam takich słów które to potrafią przedstawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: Teledyski w TVP 3 IP: 80.48.237.* 30.01.07, 12:18 "yno szlagry" to moj idol :) mialam wlasnie dzisiaj odszukac ten watek i napisac o nich :))))) - a moze lepiej nic nie napisze bo faktycznie brak slow... a zauwazyliscie zlozonosc slow ich utworow? z zasady ciagle spiewaja refren :) w kolko to samo :) pozdrawiam, gooska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Teledyski w TVP 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 14:05 ale to wlasnie na trojce odkrylam kawalek Koala Band czy jakos tak "Obalilim halba", slyszeliscie, dal mnie jest genialny:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: Teledyski / Śląsk pełną gębą 30.01.07, 15:02 są super. pokazują Śląsk w jego historycznej różnorodności, wielokulturowości i tolerancji. super gościu to Ricco z Chorzowa - taki richtig Slonzok, śląska kapela w sombrero śpiewająca w rytmie salsa też niczego sobie. no Kultura i Tradycja. po zdjęciu z anteny Polsatu programu Disco Relax nie ma nic lepszego niż klipy TVP Katowice i jej flagowy program Śląska lista przebojów. tylko ta pora nadawania nie tak korzysna - niedzielnemu kacowi bardziej sprzyjała ta okołopołudniowa na Polsacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re:/ Śląsk pełną gębą/w teorii i praktyce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 16:27 Dla takiej idei chyba warto się poświęcić i zadbać o częstszego kaca? Utrwalają te wątki wielokrotnie, więc równowagę ciała i ducha raczej łatwo będzie widzom zachować! Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re:/ Śląsk pełną gębą/w teorii i praktyce... 31.01.07, 13:38 w tygodniu nie oglądam. niedziela ze Śląską listą przebojów i Bytkowem, to już "żelazny" punkt święcenia dnia świętego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanapijelka Ja rozumiem, że musi być "coś z gwarą" w tvp IP: 83.238.180.* 31.01.07, 19:29 Ja rozumiem, że musi być "coś z gwarą" w tvp, ale czy ślązaków nie stać złożyć coś lepszego niż "bo jo chciołach cukiernika"? A te gęby śpiewaków przypominają mi węglowe odrzuty na hałdach. yh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misa W TVP katowice po śląsku=tandetne disco polo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.07, 16:53 Czy śląskie piosenki w TVP 3 muszą być taką chałturą.Uważam ze śląskich muzyków stać na coś lepszego.Te teksty piosenek wyglądają jak by to ktoś na kolanie napisał bez ładu i składu bylejakie rymy. Odpowiedz Link Zgłoś