Dodaj do ulubionych

zerwanie umowy Neostrada w TP

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 11:32
Byłam w sobotę żeby zerwać umowę Neostrady, bo do środy podobno można bez
problemu to zrobić. Jednak kobieta z Telekomunikacji powiedziała mi, że będę
musiała zapłacić kilkaset złotych, bo korzystałam z promocji, a znajomy mi
mówił, że to nieprawda, że bez żadnych konsekwencji do 14 lutego tą umowę
można zerwać. To jak to w końcu jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolab Re: zerwanie umowy Neostrada w TP IP: 195.205.21.* 12.02.07, 11:36
      Znajomi mają rację , do 14 lutego można rozwiązać umowę z TP SA z powodu zmiany
      regulaminu świadczenia usługi neostrady . Bez żadnych konsekwencji finansowych !
      Pani cię zbyła bo pewnie liczy ze do 14 tego nie zrobisz a potem będzie już za
      późno
      • Gość: lisia312 Re: zerwanie umowy Neostrada w TP IP: *.chello.pl 12.02.07, 14:59
        można to zrobić, ale KONIECZNIE trzeba dopisać, że rezygnujesz z powodu zmiany
        regulaminu!!!!
        • Gość: Free Re: zerwanie umowy Neostrada w TP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.07, 15:29
          Niepowtarzalna okazja aby nauczyć monopoliste z kapitalem z Francji że klientów
          trzeba szanować. Ich stosunek do nas wynika choćby z tego że ich pracownicy
          oszukują, informujac o karach za zerwanie do 14.02 umowy. Nie ma żadnych kar i
          dodatkowych opłat, bo to oni zmienili warunki umowy - piszą o tym gazety i
          pokazuje telewizja - tylko TPSA rżnie głupa liczac na Waszą niewiedzę !
          Na tej samej linii / tej tepsowskiej / ktorą masz teraz doprowadzoną do Twego
          mieszkania, bez zadnych dodatkowych opłat, mozesz zainstalować sobie telefon i
          internet od dowolnego innego operatora - płacisz tańszy abonament i taniej za
          rozmowy.
          Zostaly tylko dwa dni na decyzje !!!!
          POMYŚL - chyba że chcesz dalej utrzymywać biznesmenów z France Telecom vel
          TPSA
    • Gość: ja ja ubrać w porcięta i ogolić mi to całe towarzystwo IP: *.smstv.pl 12.02.07, 15:32
      pisanie z domeną neoplus to żaden wstyd. to po prostu nieświadomość, że isnieje
      coś innego i lepszego, tak samo jak korzystanie z IE i wyszukiwarki MSN:)
    • Gość: miecz Re: zerwanie umowy Neostrada w TP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 16:25
      Nie zastanawiaj się nawet chwili nad wypowiedzeniem umowy neostrada tp. Wybierz
      alternatywnego ISP- Netię lub Multimo ( www.multimo.pl )
    • Gość: tete wzór rezygnacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 17:51
      rotfl.pl/tekst-57e0.html
      • Gość: ciekawe to Re: wzór rezygnacji IP: *.smstv.pl 12.02.07, 18:17
        To nawet logiczne, że ci z neoplus w IP mają dużo do powiedzenia ws. jakości
        działań względem petenta i klienta tego zacnego usługodawcy, tylko czemu u licha
        sami nie rezygnują a siedzą na ich liniach i łączach, skoro biadolą? Nie wiem:))
        • Gość: tete Re: wzór rezygnacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 18:48
          Ponieważ w rejonie którym mieszkam tpsa jest niestety monopolistą. UPC od dwóch
          lat odpowiada że modernizuje linie, a netii nie było wcale. Teraz dopiero wyszli
          z ofertą po łączach tpsy ale trzeba czekać.
    • Gość: Greg Re: zerwanie umowy Neostrada w TP IP: 80.48.243.* 12.02.07, 18:19
      Wystarczy oddać do TPSA pismo:

Katowice, dnia …… lutego 2007 r.

Adam Kowalski
      Długa 123
      tel. 032-000-00-00
      nr ew: 32201516800000

Telekomunikacja Polska S.A.
      Region Obsługi Klienta Indywidualnego
      ul. M.Curie-Skłodowskiej 28
      40-058 Katowice

Dotyczy: Wypowiedzenia umowy o świadczenie usługi neostrada tp.

W związku ze zmianą od dnia 15 lutego 2007 roku regulaminu świadczenia usługi
      neostrada tp przez Telekomunikację Polską S. A., na podstawie art. 59 ust. 2
      ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne niniejszym wypowiadam
      umowę o świadczenie usługi neostrada tp z dnia 00.00.2000 nr
      XU/0000/000/000000000000, której jestem stroną za umownym okresem wypowiedzenia.

I po kłopocie, 15 lutego TPSA moze sie pocałować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka