mr.superlatywny 02.03.07, 17:44 Zgadzam sie - to swietny i piekny kawalem G.Slaska. Brawo dla Autora - za przekonujacy, bo zaangazowany i UDANY sposób pisania ! Dziwi mnie troche ino jedno: ani slowa o v.Eichendorffie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr.superlatywny Ślązacy, doceńcie Racibórz 02.03.07, 17:47 No i chocby pól slowa o naszych Braciach-Slazach po czeskiej stronie.....? Bo to IMHO temat tez mocno zwiazany z tematem "Raciborszszzczczszszc..."(ojej!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MENTOR;) Re: Ślązacy, doceńcie Racibórz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 18:56 Wojewoda też z Raciborza ! Odpowiedz Link Zgłoś
matemax Re: Ślązacy, doceńcie Racibórz 07.03.07, 14:20 Mam nadzieję że historia wybaczy szybko tą wpadkę Raciborzowi Odpowiedz Link Zgłoś
ruban Kto o tym wie - nikt !!! 07.03.07, 12:35 Głoównym zadaniem władz lokalnych powinno być przedsawianie wizerunku (miasta,regionu na zewnątrz(reklama dźwignią handlu) !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matemax Re: Kto o tym wie - nikt !!! 07.03.07, 14:21 Ale władze miasta od kilku kadencji na 100% o tym nie wiedzą albo maja jakąś szybką amnezje zaraz po wyborach :D Odpowiedz Link Zgłoś
ruban Re: Kto o tym wie - nikt !!! 07.03.07, 17:43 To im przpomnieć - od czego jesteście - to Wy ich wybraliście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Nie wypełniono pola temat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.07, 22:09 Widziałam co zrobiłeś i wiem kim jesteś ! A jaka pogoda w Tarnowskich Górach...wieje wiatr? Odpowiedz Link Zgłoś
ruban Re: Nie wypełniono pola temat 25.03.07, 13:35 Możesz jaśniej - nic nie rozumiem ???? (I co z tym wspólnego mają T.G.) Odpowiedz Link Zgłoś