Gość: Maciej IP: *.bielsko.dialog.net.pl 28.03.07, 07:08 No i bardzo dobrze! Popieram w pełni i chetnie się do tego przyłączę. Znam nazwisko ważnego bielskiego UBka: kpt Bębenek. A p. Falfus niech założy komitet obrony byłych SBków! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: h polowanie na czarownice?! IP: *.eranet.pl 28.03.07, 07:32 Jeżeli poseł PiS-u na łamach wyborczej piętnuje ujawnianie prawdy o lokalnych esbekach, to u mnie wywołuje to niesmak. "Polowanie na czrownice" - to stary slogan Michnika. Może część polityków bielskiego PiS chce zmienić barwy i wzmocnić osłabiony ostatnio SLD?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AB Lustracja dzieli bielski PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 09:22 Ale o której w piątek jest to spotkanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Lustracja dzieli bielski PiS IP: *.chello.pl 28.03.07, 11:46 Jak Pięty nie stać na krawat to mu mogę kilka kupić,bo już nawet na zdjęcia z jego głupio uśmiechniętą mordą nie mogę patrzeć,bo mnie razi ten czeski styl - koszula zapięta pod szyje i bez krawata.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyzant A dejże spokój posłowi Piętowi,ma ważne zadanie do IP: 195.205.170.* 28.03.07, 12:51 wykonania.Dwa lata temu nazad poseł był ci przeżył iluminację; objawił mu się archanioł Lustrator i nakazał wziąć do roboty, znaczy wziąc się za lustrację.Ponieważ poseł Pięta nie ma życiorysu zasłużonego w walce o niepodległą Polskę z lat 80,a jedyne kontakty z milicją i SB miał ci on w telewizji,no to teraz krzyczy tak głośno jak może : ja jakobyły partyzant żądam lustracji esbeków... Skądinąd słuszna!!! sprawa rozliczenia esbeckiej zarazy w zestawieniu z posłem Piętą robi się kabaretowa... Bo ja wiem czy posłowi Piętowi krawat potrzebny jest ? Może raczej opłacenie konsultacji u dra Olgierda ???? Odpowiedz Link Zgłoś
tomek9991 Pięta szuka wroga na własną rękę- żenada ! 28.03.07, 13:03 Facet jest chory z nienawiści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Krucjata w lustracji ..... IP: *.dsl.bell.ca 28.03.07, 15:31 Juz dosc dawno przywodca i organizator sierpniowych wydarzen nawolywal do czystki , juz dosc dawno padaly glosy o weryfikacji politykow i krzykaczy zwiazkowych w tym regionie. Dosc dawno glos tegoz przywodcy wyciszano w regionie , jakie byly powody do wyciszania ???? Zadnej czystki w regionalnej Solidarnosci nie bylo !!!! Podwojne piastowanie stanowisk regionalnych dzialaczy zwiazkowych w dalszym ciagu stanowi znieslawienie dla tegoz ruchu , konflikt interesu spolecznego jest jeszcze nie znany wyborcom z Podbeskidzia czyt: G.Staniszewska ( w przeszlosci) M.Tyrna ,i inni a obecnie S.Szwed .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Lustracja dzieli bielski PiS IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.03.07, 22:17 Polityka mnie nie interesuje,jednak to Poseł Pięta ma tutaj racje.Jego oponenci na tym forum są śmieszni.Co to za zarzut,że nie ma krawata,że chory z nienawiści,albo „ma głupio uśmiechniętą mordę”?Ludzie puknijcie się w głowę. Głosowałam na Jacka Falfusa ale to właśnie Pięta podoba mi się coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Pięta jak Robespierre 29.03.07, 00:50 Zabiera się za gilotynowanie ludzi z własnego obozu, Robespierre we Francji wykończył Dantona, kumpla. No, ale przyszła kolej i na Maksa Robespiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominos Re: Pięta jak Robespierre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 13:54 Mam rozumiec że te działania pisuarów to w ramach tego nowego otwarcia zapowiedzianego przez premierka na konwencji.Jak sie nie umie nic innego to sie robi to co sie umie.Moze to nawet lepiej.Niech oni biegaja za esbekami to przynajmniej gospodarki nie spartolą i będzie mniej do sprzatania po nich.Zero pomysłu na Polske oprócz rozprawiania się z istniejącymi czy też częściej wymyślonymi wrogami.No ale czegóż się można spodziewać po ludziach którzy w teczkach gromadzą wszystko co ktos o nich źle powie.Mali zakompleksieni. Odpowiedz Link Zgłoś