Gość: kryptoreklama... IP: *.alpha.pl 18.04.07, 20:23 Ten tekst to oczywista kryptoreklama. Ciekawe dlaczego dziennikarz "Gazety" reklamuje prywatne przedsięwzięcie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olo Re: Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:38 malkowski z tego slynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.opera-mini.net 18.04.07, 22:02 Olo też słynie z głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Dobry interes taka sieć IP: 212.75.114.* 19.04.07, 09:40 Wystarczy sprawny marketing, PR i łapówki w magistratach. Chętni zawsze się znajdą. Ja jednak nie wszedłbym w to. Kupię pokój i nie mam wpływu na marketing. Ok. Ale z tekstu wynika, że partycypując w tym w ogóle nie ma się wpływu na polityke firmy. Chodzi mi o to, że zgodnie z udziałem powinno się mieć prawo głosu na WZ spólki. Kupię 2 piętra, a firma zrobi mi łaskę i da zniżkę na nocleg? I jakąś dywidendę, która na pewno jest tak wyliczona, że nijak ma się do dochodów firmy. A co z częścią dochodów przeznaczanych na inwestycje??? Pomnaża majątek zarządu? Dobry interes, ale głównie dla założycieli tego systemu. Budują na frajerach, którym się wydaje, że robią interes życia. Mają tani kapitał, na dodatek bezpieczny, bo rozdrobniony. Gdyby musieli inwestować w oparciu o banki, te mogłyby pokusić się o wchodzenie z buciorami w firmę. A tak... Cisza spokój, ptaszki ćwierkają. Żyć nie umierać. Tylko po co inwestować w firmę, która przynosi wierny, ale mierny dochód??? Marnotrawstwo kapitału. Inwestycj może zwracać sięszarym inwestorom za ładnych paręnaście lat dopiero, gdy spasiony inwestor łaskawie zleci z Fidżi podział paru ochłapów na extra dywidendy :-) Taka polityka wujka Józefa. Rzuć ochłapem, a tłum zacznie cię wielbić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gospodarka Glupcze Re: Dobry interes taka sieć IP: *.cable.ubr07.newt.blueyonder.co.uk 19.04.07, 20:31 świetnie ujaleś sedno sprawy:) Bardzo mi sie podoba twój punkt widzenia. Też bym w coś takiego nie zainwestował, ale na świecie jest wystarczająco duzo idiotów, którzy to zrobią więc firmy takie jak ta nie muszą się martwic o stały przypływ żywej gotówki. Tak na marginesie - jak czytam ten artykuł to mi się przypomina system kupowania cinquecento na początku lat 90tych chyba w autotaku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przedsiębiorca Czy ja również mogę zareklamować swój biznes ? IP: *.altec.pl 18.04.07, 21:12 Czy jakiś dziennikarz katowickiej GW mógłby napisać artykuł, że poszukuje wspólników do mojego nowego przedsięwzięcia ? Dogadamy się jakoś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Czy ja również mogę zareklamować swój biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:35 ja bym w to nie wchodził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm a czy to jest państwowa gazeta?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 21:51 Co to za komentarz ?? dlaczego niby gazeta nie może reklamować prywatnej inwestycji ?? Czasy gdy wszystko było państwowe już się dawno skończyły.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gospodarka Glupcze Re: Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.cable.ubr07.newt.blueyonder.co.uk 18.04.07, 22:09 To nie jest kryptoreklama tylko Public Relations. Jak sobie bedziesz prowadził biznes i uda ci sie wymyślić coś fajnego jak zrobił to Hotel System to możesz opisać to w informacji prasowej i wysłać do jakiejkolwiek gazety do której uda ci sie dotrzeć. Takie metody są stosowane w całym cywilizowanym świecie od ponad 100 lat i nie ma w tym nic dziwnego. Działanie takie nie ma też zwiazku z reklamą choć na pozór wydaje sie podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 22:59 g. prawda madralo to jest wciskanie kitu hotel jak hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gospodarka Głupcze Re: Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.cable.ubr07.newt.blueyonder.co.uk 19.04.07, 07:16 Sila twoich argumentów jest faktycznie nie do podważenia :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:36 no dobrze. moze troche zbyt lakonicznie ale pan malkowski za kilka miesiecy napisze ze to ochydna betonowa kostka i szpeci teren kolo lotniska tak samo bylo z silesia dlatego sie wkurzam - nastawienie artykulu zalezy od ilosci zamieszczanych reklam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł znowu architektura jak spod sierpa i młota IP: 213.227.87.* 19.04.07, 08:47 jakby Diament nie wystarczył dla oszpecenia i tak już szpetnej okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 09:17 "ma jeszcze wolne pokoje, ktore mozna kupic"- sorki, ale tylko laik moze dac sobie wmowic haslo PR, poniewaz jest to nic innego, jak dosc prymitywnie wlozona w tekscik reklama sieci hotelowej. Rzeczowa informacja na temat powstajacego w okreslonym miejscu hotelu mialaby nie wiecej, jak 5 wierszy, nie przedstawilaby z nazwiska i funkcji dwoch osob, itp, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gospodarka Glupcze Re: Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.cable.ubr07.newt.blueyonder.co.uk 19.04.07, 20:25 A pisałeś kiedyś kiedyś lub chociaz miałeś w ręku informacje prasową? Pięć wierszy w informacji prasowej? To niezwykłe żeby sedno jakiejś ważnej i często ciekawej sprawy ująć w pięciu wierszach:) A niby dlaczego w informacji, która jak sama nazwa wskazuje, ma informować (komunikować) nie zamieścić tego, iż są wolne pokoje, które można kupić? Czy ktoś w ten sposób perswaduje lub nakłania czytelnika do kupna? NIE! Jedynie INFORMUJE. A dlaczego nie przedstawiać ludzi z imienia i nazwiska? Chyba lepiej żeby opinia publiczna wiedziała kto stoi za nową inwestycją w ich mieście czy dzielnicy, prawda? Oczywiście redaktorzy gazet moga ingerować w kształt informacji prasowej - nikt im nie każe tego publikować w taki czy inny sposób. No chyba, że wystąpiła korupcja ale wtedy mamy już do czynienia z przestępstwem ściganym z urzędu a nie z Public Relations. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 22:37 To nie jest niezwykłe /żeby w 5 wierszach zmieścić sensowną informację na tak błahy temat, jak nowy hotel w miescie/; tego uczą wszystkich stażystów w zawodzie dziennikarza./Mowa oczywiście o poważnym podejściu do tej pracy i o poważnych mediach, nie dotyczy to lansowanych współcześnie "lekkich piór" i tekścików pseudo-piarowców, często bez matury. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Kup sobie hotel w Katowicach 19.04.07, 09:17 Czy można kupić pokój w redakcji na ul. Czerskiej i otrzymywać stałą dywidendę, niezależnie od nakładu "Gazety"? --------- Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Kup sobie hotel w Katowicach 20.04.07, 00:01 Ale ciulstwo! Choć w sumie, do Diamentu będzie pasować jak ulał. Powinni jeszcze ze dwa "Lipski" przy A4 postawić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymik Kolejny kandydat do kostkiI IP: 213.186.83.* 20.04.07, 07:34 widzę że kolejny kandydat do kostki brukowej rośnie. szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bx Kup sobie hotel w Katowicach IP: 195.94.208.* 20.04.07, 08:01 "Architektura obiektu ma być oszczędna w wyrazie" - co za eufemizm! Kolejny "diament" powstaje! Rozumiem , że to klasa ekonomiczna, ale czy musi wygladać jak hotel robotniczy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Ludzie są zainteresowani tym co się buduje a nie t IP: *.nott.cable.ntl.com 20.04.07, 10:56 ym że rząd obciął zasiłki bezrobotnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m. Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.07, 11:26 Cudownie!!! proszę budować....wszystko co się hotelem nazywa w cenrum Katowic na "średnią półkę"... tego nikt za nas nie zrobi, a przytrze nosa starym hotelom:-) rozkręciłam taki jeden i ...profity zbiera wspólnik..... działam z niskich pobudek... przepraszam m.m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszukana Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.speed-net.pl 25.09.07, 23:51 Zainwestowałam w Hotel System Wrocław 3 lata temu. Hotel ruszył pół roku temu. Zarząd Spółki e-hotel nie rozliczył się z przeczonych umów i nie odpowiada na zapytania. Niestety dałam się oszukać. As z postu z dnia 19.04.07 miał rację. Odpowiem na wszystkie pytania od innych (w tym zawiedzionych inwestorów w Hotel System.) Oszukana. NIE DAJCIE SIĘ OSZUKAĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darex Re: Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.insat.net.pl 26.09.07, 20:34 bardzo prosze o wiecej informaci i kontakt tez kupilem w zakopanem i katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
19061964ek Re: Kup sobie hotel w Katowicach 27.09.07, 00:02 Chętnie udzielę informacji i nawiążę kontakty przez e-mail z innymi inwestorami w Hotel System. Mój e-mail 19061964ek@gazeta.pl Oszukana Odpowiedz Link Zgłoś
masxek Re: Kup sobie hotel w Katowicach 20.10.07, 04:02 szukam inwestorow z HS , sam posiadam kilka pokoji , chetnie wymienie sie spostrzezeniami z innymi , moj prywatny e-mail : aqxcom@yahoo.com Marek Odpowiedz Link Zgłoś
masxek Re: Kup sobie hotel w Katowicach 20.10.07, 04:17 darex , ja tez posiadam Katowice i Zakopane , odezwij sie na priv : aqxcom@yahoo.com Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: właściciel pokoju Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 12:13 Zainwestowałem- ogromnie żałuję - jeszcze płacą ale tylko wtedy , kiedy mają na to ochotę. Nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: Kup sobie hotel w Katowicach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.08, 16:22 Też zainwestowałem (Zakopane i Dźwirzyno). Podaj kontakt do siebie na: parfi@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Kup sobie hotel w Katowicach IP: 94.254.193.* 26.12.08, 18:37 Ja zainwestowałem w pokoje w Krakowie i jestem bardzo zadowolony.Wystawiam faktury i płacą czynsz regularnie, czego więcej chciec. Odpowiedz Link Zgłoś