pudelek_wielki 01.06.03, 15:14 W góry, do Pepików czy może jeszcze dalej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej kultury IP: *.echostar.pl 01.06.03, 16:05 do Oświęcimia -zobaczyć triumf rzekomo "wyższej" germańskiej kultury i cywilizacji to czym zachwycają się tutaj działacze niemieckiej narodowości śląskiej, wielbiciele grundmana, stalinogrodu i hitlera! Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek_wielki Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku 01.06.03, 16:09 jeśli już to narodowości śląskiej. nie może być ani niemieckiej, ani polskiej tylko śląska. reszta sie wyklucza Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku 01.06.03, 16:42 Wyrostek na Twoim poziomie powinien bawić się własnym ptaszkiem, a nie komputerem tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek_wielki Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku 01.06.03, 16:48 ja przynajmniej mam sie czym bawić... polski nacjonalisto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parabellum Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.03, 16:52 może do azot i nazot? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku 01.06.03, 16:58 A toś wypalił. Przyjrzyj się uważnie, do kogo adresowany był post zanim odpowiesz. Inaczej przez zwykłą nieuwagę skończysz w roli forumowego głupka jak echostar. Odpowiedz Link Zgłoś
pudelek_wielki Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku 01.06.03, 17:08 hmmm... fakty, chyba mój wzrok siada. zwracam honor Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr3 Oj, slezan, slezan... 02.06.03, 00:59 slezan napisał: > Wyrostek na Twoim poziomie powinien bawić się własnym ptaszkiem, a nie > komputerem tatusia. Z ciebie jest dopiero intelektualista... Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Oj, slezan, slezan... 02.06.03, 09:41 Nigdy się za takowego nie podawałem. Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr3 Re: Oj, slezan, slezan... 02.06.03, 10:31 slezan napisał: > Nigdy się za takowego nie podawałem. A może ja deklarowałem: "Jestem intelektualistą"? Prawdę mówiąc spodziewałem się bardziej "ognistej" odpowiedzi. Byłeś na kacu, kiedy to pisałeś, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Oj, slezan, slezan... 02.06.03, 10:35 Raczej na rauszu. Swoją drogą ciekawe, że nie bulwersują Cię wypowiedzi echostara (we mnie wywołują momentami aż nieznośne współczucie dla bliskich tego osobnika), a tak zdegustowała Cię reakcja, którą taki gówniarz jak on powinien zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanysek Re: Oj, slezan, slezan... IP: *.hannover.is 02.06.03, 12:39 takie brzydkie slowa, z gloszacych nieustajace madrosci o slaskim "narodzie" ust slezanka??? Jestem zaszokowany!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Oj, slezan, slezan... 02.06.03, 15:42 Niezmiennie podążam śladem Słońca Ludzkości Hanyska Bytomsko-Hanowerskiego. Stąd też ostre słowa, które pojawiły się w mych postach pod wpływem Hanyskowej wypowiedzi na temat Guenthera Grassa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku IP: *.arcor-ip.net 02.06.03, 03:09 Gość portalu: . napisał(a): > > do Oświęcimia -zobaczyć triumf rzekomo "wyższej" germańskiej kultury i > cywilizacji A w USA powiadaja, ze to polski oboz koncetracyjny...... Odpowiedz Link Zgłoś
jutta77 Re: Gdzie najlepiej wyjechać na weekend ze Śląska 02.06.03, 13:37 A miałam nadzieję że choć tutaj coś apolitycznie o naszej pięknej ziemi. Ja osobiście polecam całą okolicę, byle nie w mieście. Teraz tak pięknie dookoła. W sobotę byłam w Ojcowie. Naprawdę warto, bo niedaleko a bardzo ładnie. Tylko do 18 trzeba się wyrobić bo potem zamki wieże i jaskinie pozamykane. Pani szatniarka w zamku w Pieskowej Skale bardzo niemiła, za wszelką cenę chce skroić pieniądze za szatnie w takie ciepłe bezdeszczowe dni jak zeszła sobota, że wszelką rzecz trymaną w ręce uważa za bagaż i karze w szatni zostawiać. Ale chleb jaki dobry tam mają , taki ogromny okrągły. Pozdrawiam Jutta Odpowiedz Link Zgłoś