Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepiej wyjechać na weekend ze Śląska?

01.06.03, 15:14
W góry, do Pepików czy może jeszcze dalej?
Obserwuj wątek
    • Gość: . do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej kultury IP: *.echostar.pl 01.06.03, 16:05

do Oświęcimia -zobaczyć triumf rzekomo "wyższej" germańskiej kultury i
      cywilizacji

to czym zachwycają się tutaj działacze niemieckiej narodowości śląskiej,
      wielbiciele grundmana, stalinogrodu i hitlera!
      • pudelek_wielki Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku 01.06.03, 16:09
        jeśli już to narodowości śląskiej. nie może być ani niemieckiej, ani polskiej
        tylko śląska. reszta sie wyklucza
      • slezan Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku 01.06.03, 16:42
        Wyrostek na Twoim poziomie powinien bawić się własnym ptaszkiem, a nie
        komputerem tatusia.
        • pudelek_wielki Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku 01.06.03, 16:48
          ja przynajmniej mam sie czym bawić... polski nacjonalisto!
          • Gość: parabellum Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.03, 16:52
            może do azot i nazot?
          • slezan Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku 01.06.03, 16:58
            A toś wypalił. Przyjrzyj się uważnie, do kogo adresowany był post zanim
            odpowiesz. Inaczej przez zwykłą nieuwagę skończysz w roli forumowego głupka jak
            echostar.
            • pudelek_wielki Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku 01.06.03, 17:08
              hmmm... fakty, chyba mój wzrok siada. zwracam honor
        • arcykr3 Oj, slezan, slezan... 02.06.03, 00:59
          slezan napisał:

> Wyrostek na Twoim poziomie powinien bawić się własnym ptaszkiem, a nie
          > komputerem tatusia.
          Z ciebie jest dopiero intelektualista...
          • slezan Re: Oj, slezan, slezan... 02.06.03, 09:41
            Nigdy się za takowego nie podawałem.
            • arcykr3 Re: Oj, slezan, slezan... 02.06.03, 10:31
              slezan napisał:
              > Nigdy się za takowego nie podawałem.

A może ja deklarowałem: "Jestem intelektualistą"?
              Prawdę mówiąc spodziewałem się bardziej "ognistej" odpowiedzi. Byłeś na kacu,
              kiedy to pisałeś, czy co?
              • slezan Re: Oj, slezan, slezan... 02.06.03, 10:35
                Raczej na rauszu. Swoją drogą ciekawe, że nie bulwersują Cię wypowiedzi
                echostara (we mnie wywołują momentami aż nieznośne współczucie dla bliskich
                tego osobnika), a tak zdegustowała Cię reakcja, którą taki gówniarz jak on
                powinien zrozumieć.
                • Gość: Hanysek Re: Oj, slezan, slezan... IP: *.hannover.is 02.06.03, 12:39
                  takie brzydkie slowa, z gloszacych nieustajace madrosci o slaskim "narodzie"
                  ust slezanka??? Jestem zaszokowany!!!
                  • slezan Re: Oj, slezan, slezan... 02.06.03, 15:42
                    Niezmiennie podążam śladem Słońca Ludzkości Hanyska Bytomsko-Hanowerskiego.
                    Stąd też ostre słowa, które pojawiły się w mych postach pod wpływem Hanyskowej
                    wypowiedzi na temat Guenthera Grassa.
      • Gość: . Re: do Oświęcimia -zobaczyć triumf germańskiej ku IP: *.arcor-ip.net 02.06.03, 03:09
        Gość portalu: . napisał(a):

>
        > do Oświęcimia -zobaczyć triumf rzekomo "wyższej" germańskiej kultury i
        > cywilizacji

A w USA powiadaja, ze to polski oboz koncetracyjny......
    • jutta77 Re: Gdzie najlepiej wyjechać na weekend ze Śląska 02.06.03, 13:37
      A miałam nadzieję że choć tutaj coś apolitycznie o naszej pięknej ziemi. Ja
      osobiście polecam całą okolicę, byle nie w mieście. Teraz tak pięknie dookoła.
      W sobotę byłam w Ojcowie. Naprawdę warto, bo niedaleko a bardzo ładnie. Tylko
      do 18 trzeba się wyrobić bo potem zamki wieże i jaskinie pozamykane. Pani
      szatniarka w zamku w Pieskowej Skale bardzo niemiła, za wszelką cenę chce
      skroić pieniądze za szatnie w takie ciepłe bezdeszczowe dni jak zeszła sobota,
      że wszelką rzecz trymaną w ręce uważa za bagaż i karze w szatni zostawiać.
      Ale chleb jaki dobry tam mają , taki ogromny okrągły.

Pozdrawiam

Jutta
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka