loggy_ 04.06.03, 09:06 To jest doskonaly pomysl! Mam nadzieje ze dzieki niemu wzrosnie ilosciowo, ale i jakosciowo tarnogorska spolecznosc internautow. L. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loggy_ Re: Emeryci uczą się internetu 04.06.03, 09:10 Aha. Mam jeszcze taki pomysl dla Pana prowadzacego kurs. Moze w programie zajec pokazal by Pan kursantom tarnogorskie forum gazety? Byloby z pozytkiem i dla nich i dla forum. ;) Prosze Gazete o przekazanie tej sugestji Panu Zelazowskiemu. Dziekuje! Pozdrawiam L. PS. Do Graba - skrosuj watek na forum TG ;) Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Emeryci uczą się internetu IP: proxy / 192.168.3.* 04.06.03, 12:25 Na naukę i miłość nigdy nie jest za póżno !Jeśli są jeszcze wolne miejsca to nasi forumowicze powinni zachęcać emerytów,są też "Młodsi" z pomostowej czy resortowej emerytury. Społeczeństwo wykształcone to społeczeństwo bogate. Odpowiedz Link Zgłoś
loggy_ Re: Emeryci uczą się internetu 04.06.03, 13:56 Pomostowi emeryci czesto jeszcze maja mozliwosc pracy i z niej korzystaja. Poleccie oczywiscie nasze forum znajomym emerytom ;) L. Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Emeryci uczą się internetu 26.09.03, 11:43 Modlę sie że by to nie był mój operator. www1.gazeta.pl/katowice/1,35019,1690915.html A swoją drogą emeryci mogli się z tej sieci wiele nowego nauczyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Emeryci uczą się internetu 26.09.03, 21:40 forman5 napisał: > Modlę sie że by to nie był mój operator. > > > www1.gazeta.pl/katowice/1,35019,1690915.html Plotka we wsi głosi że niestety,to jest ten operator.Konsekwecje mogą byc różne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Emeryci uczą się internetu IP: *.protonet.pl 26.09.03, 22:13 > forman5 napisał: > > > Modlę sie że by to nie był mój operator. > > > > > > www1.gazeta.pl/katowice/1,35019,1690915.html > > > > Plotka we wsi głosi że niestety,to jest ten operator.Konsekwecje mogą byc > różne ! > > I ja myślę tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Emeryci uczą się internetu 04.10.03, 19:54 forman5 napisał: > > > > > > www1.gazeta.pl/katowice/1,35019,1690915.html > > > > Plotka we wsi głosi że niestety,to jest ten operator.Konsekwecje mogą byc > różne ! A jednak mój operator ! ale net jest,a filmów wymienionych prezez dziennikarzy w mojej miejscowości nie było ! Więcej opini w forum Katowice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzeczowy Re: Emeryci uczą się internetu IP: *.gen.twtelecom.net 26.09.03, 12:32 Swietnie. Beda mieli ciekawe zajecie. Rzad powinien tylko, wzorem innych,spowodowac obnizenie kosztow Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Emeryci uczą się internetu IP: *.protonet.pl 26.09.03, 12:48 Cieszyłabym się bardzo,gdyby była taka możliwość dyskusji na naszym forum z tymi,którzy "ciałem dojrzali,a duchem młodzi".To jest pomysł jednorazowy i trafiony w przysłowiową dziesiątkę - tak trzymać!A propos cen za internet - ponoć od nowego roku do opłaty za abonament wliczą nam 22%podatek VAT,czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
forman5 Re: Emeryci uczą się internetu 26.09.03, 17:00 Tak zdrozeje na 22 %, to wszystko w ramach dostosowania podatków do norm UE. Odpowiedz Link Zgłoś