Dodaj do ulubionych

Allianz sponsorem Górnika Zabrze

31.05.07, 15:17
HIP HIP HURAAAA :D

TYLKO GÓRNIK
Obserwuj wątek
    • Gość: g Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.hrz.Uni-Siegen.DE 31.05.07, 15:27
      az dziw ze jeszcze ktos chce inwestowac w tan nasza pilke...
      • Gość: ja braaaaawo !!!! IP: *.1.251.72.1dial.com 31.05.07, 15:38
        Ale fajnie !
        Gornik to moja ulubiona druzyna
        • Gość: (L)ukasz Re: braaaaawo !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:39
          Jako rodowity Warszawiak i kibic Legii ciesze sie ze taka maraka jaka jest
          Górnik Zabrze będzie miała takiego sponsora/właściciela. Mam nadzieje ze znów
          klasyki Legia - Górnik będą decydować o mistrzostwie Polski jednej albo drugiej
          ekipy.
          Nareszcie zaczyna sie coś dziać w tej naszej kopanej. Oby jak najwięcej takich
          firm chciało inwestować w polskie kluby a europejskie puchary będą codziennością
          a nie tylko wybrykiem natury.
          • Gość: pacal jeżeli mają decydować jak w 1994 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:51
            to może lepiej nie...
            Niemniej serdeczne gratulacje dla Górnika.
            • Gość: archi Niech będzie 2012, bo w 2011 MP bedzie Polonia IP: *.aster.pl 31.05.07, 20:52
              Warszawska.
              • Gość: eurofanatik Re: Niech będzie 2012, bo w 2011 MP bedzie Poloni IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.05.07, 21:23
                LOL, widze, ze wszyscy maja baaaaardzo odlegle nadzieje dla swoich klubow...
                Nikt nie chce mistrzostwa wczesniej?
                • Gość: banan allianz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:51
                  pl.wikipedia.org/wiki/Allianz_Arena
                  dawać ich!!!!
                  • tetlian Re: allianz 31.05.07, 23:04
                    Najpierw to powinni uporać się z problemami dotyczącymi miedzi.
                    • Gość: matematyk Stadion !! IP: 212.244.73.* 01.06.07, 11:04
                      Nowy stadion !!! I to jest na razie główny powód do radości. znaczy że nie
                      przyszli będą inwestować na głupa. powodzenia zabrski Górniku od Legionisty :)
      • Gość: torcinnho Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: 89.174.33.* 31.05.07, 21:53
        Nadchodzi era zabrzańskich wojowników. Hajto i Wiśniewski czekamy na WAS!!!
      • Gość: intarder Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.cable.ubr01.hawk.blueyonder.co.uk 09.06.07, 10:54
        synku co ty wogole piszesz Gornik Zabrze zawsze byl wizytowka polskiej pilki i
        najwyzszy czas zeby do tego powrocic........
    • Gość: robert Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.piekary.net 31.05.07, 15:28
      BÓG JEDNAK JEST ZABRZANINEM!!!!
      ZAGRAJ,ZAGRAJ JAK ZA DAWNYCH LAT.....
      PIEKARY ŚLĄSKIE NA ZAWSZE Z GÓRNIKIEM
    • Gość: zenada Bez sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:34
      Po co sponsorują taki regionalny klub z którym nikt poza Zabrzem nie
      identyfikuje ? Liczą na zamożnych klientów z Zabrza ? Czy będą dopłacać do
      biletów za 5 pln ?
      • adam81w Re: Bez sensu 31.05.07, 15:36
        ja np i moj ojciec (tez zabol) mieszkamy w Warszawie. Takich jak my jest wiecej
        po calej POlsce.
        • Gość: Ja o, znalazl sie internetowy expert IP: *.1.251.72.1dial.com 31.05.07, 15:40
          co ten facet o pseudonimie "zenada" opowiada - wypiles bucu to nie pisz glupot
        • Gość: adi GÓRNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:41
          WRESZCIE po tylu chudych latach nadszedł wielki dzień dla naszego klubu GÓRNIK
          my jestesmy z toba
      • Gość: robert Re: Bez sensu IP: *.piekary.net 31.05.07, 15:39
        CAŁA POLSKA IDENTYFIKUJE SIE Z GÓRNIKIEM
        G Ó R N I K \G/ Z A B R Z E
        Mistrz Polski: (14)
        1957, 1959, 1961, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1971, 1972, 1985, 1986, 1987,
        1988
        Wicemistrz Polski: (4)
        1962, 1969, 1974, 1991
        Puchar Polski: (6)
        1965, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972
        Finalista Pucharu Polski: (7)
        1956, 1957, 1962, 1966, 1986, 1992, 2001
        Superpuchar Polski: (1)
        1988
        Finalista Superpucharu Polski: (1)
        1987
        Finalista Pucharu Zdobywców Pucharów: (1)
        1970
        A NAWET JAK BEDA DOPŁACAĆ DO BILETÓW TO CO ŻAL CI??ZAWISTNY GOROLU??
        • Gość: Ja daj mu spokoj, to buc IP: *.1.251.72.1dial.com 31.05.07, 15:41
          daj mu spokoj, to buc
        • Gość: tmw Re: Bez sensu IP: *.ppnt.poznan.pl 31.05.07, 15:42
          Ciekawe ile z tych tytułów kupił. Zresztą nie on jeden, niestety.
          • Gość: robert Re: Bez sensu IP: *.piekary.net 31.05.07, 15:48
            CHYBA POMYLIŁEŚ EPOKI W TAMTYCH CZASACH ŚLĄSKIE DRUZYNY BYŁY POTĘGĄ W I LIDZE
            I GRALI W NICH NAJ LEPSI ZAWODNICY (POCZYTAJ TROCHE) I NIE GRALI ZA KASE TYLKO
            ODDAWALI SERCE NA BOISKU DLA SWOJEGO KLUBU I NIE BYŁO POWODU DO KUPYWANIA MECZY
            • Gość: tmw Re: Bez sensu IP: *.ppnt.poznan.pl 31.05.07, 17:30
              Oj naiwny, naiwny.
              Nie krzycz.
          • Gość: pepin Re: Bez sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:50
            kupił? Nie rozsmieszaj mnie. Jesli juz to bylismy z mistrzostw okradani.
        • Gość: e tylko żeby pozostał Górnikiem ZABRZE IP: *.blue-net.com.pl 31.05.07, 16:05
          Wszystko pięknie, tylko, żeby nie zmienili nazwy na Górnik Hindenburg.

Ja wiem, że to postulat nieeuropejski, niezgodny z tendencjami otwartości na
          wszelką inność we wspólnym wielonarodowym organizmie, ale mimo wszystko
          pragnąłbym, żeby był to polski klub.
        • Gość: minderbinder Re: Bez sensu IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.05.07, 18:58
          A ja się cieszę, choć jestem z Lubina. Górnik to klub z tradycją i szkoda, by
          musiał się poniewierać gdzieś na pograniczu I i II ligi. A im więcej klubów
          będzie solidnie budowana, tym bardziej będzie to napędzać konkurencję w polskiej
          piłce - to znów przełoży się na jej poziom w ogóle.
      • Gość: heń Zabrze to część GOP-u IP: *.chello.pl 31.05.07, 16:28
        u nas nic nie jest regionalne, tylko jak już to najwieksze w polsce ;]
      • Gość: wwi Re: Bez sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:16
        A Ty skąd? Ze stolicy polskiej piłki - Grodziska Wlk.?
      • ukos FC Centralne Centrum z Centrali 31.05.07, 22:58
        Gość portalu: zenada napisał(a):

> Po co sponsorują taki regionalny klub z którym nikt poza Zabrzem nie
        > identyfikuje ? Liczą na zamożnych klientów z Zabrza ? Czy będą dopłacać do
        > biletów za 5 pln ?

Zdaniem kretynów najpiękniejsze jest najbardziej centralnie centralne. Ot, taka
        optyka i estetyka idioty.
        • ukos FC Środek Centrali Centralnego Centrum 31.05.07, 23:01
          To jeszcze większa żenada.
    • Gość: mm Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: 217.17.35.* 31.05.07, 15:41
      odkryli Kubice w 2005?? co za kretyn sobie to wymyslil hahaha
      • Gość: mski Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:48
        GORNIK ZABRZE!!!!!!!!!!!!! w koncu nadejda wielkie dni!!
        • Gość: robert Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.piekary.net 31.05.07, 15:52
          TE "MSKI" TY CHYBA 15 MINUT TEMU WYPOWIADAŁES SIE TU POD INNYM NICKIEM??
        • Gość: fan GÓRNIKA ZABRZE Hej Górnik gol la la la !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tpnet.pl 31.05.07, 15:53
    • Gość: krakow Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.ipaper.com 31.05.07, 15:52
      Milo sie czyta takie newsy - oby wiecej takich inwestycji!
      • Gość: matti Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:57
        mimo, że jutro mam egzamin-kobyłę, to bardzo mi to poprawiło humor.
        Życze sukcesów!
    • Gość: fan LECHa Nareszcie coś się tam ruszyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:56
      Jestem fanem Lecha POznań ale bardzo się cieszę że tak zasłużony klub wróci na
      swoje miejsce. Coraz ciekawsza nam sie ta liga robi i mamy coraz więcej
      stabilnych finansowo klubów. Wisła, Legia, Lech, Groclin, Zagłębie, Korona,
      Cracovia, GKS BOT i teraz Górnik mają potężnch sponsorów. I
      • Gość: Łagiewnik Śląski Re: Nareszcie coś się tam ruszyło IP: *.byt.3s.pl 31.05.07, 16:05
        Brawo ! Tak to teraz jeszcze trza kogoś konkretnego do Chorzowa sprowadzić. Pora odskoczyć z tytułami mistrza. Mam nadzieje, że to Ruch wyjdzie na prowadzenie. Górny Śląsk powoli staje na nogi, przyjdie czas, że zasiądzie natronie.
      • Gość: aas Re: Nareszcie coś się tam ruszyło IP: 82.160.30.* 31.05.07, 17:08
        ość portalu: fan LECHa napisał(a):

> Jestem fanem Lecha POznań ale bardzo się cieszę że tak zasłużony klub wróci na
        > swoje miejsce. Coraz ciekawsza nam sie ta liga robi i mamy coraz więcej
        > stabilnych finansowo klubów. Wisła, Legia, Lech, Groclin, Zagłębie, Korona,
        > Cracovia, GKS BOT i teraz Górnik mają potężnch sponsorów.

Cracovię, Zagłębie i BOT bym jednak wykluczył z tej listy. Albo są w miarę
        biedne, jak craxa albo pseudo państwowe, jak bot i lubin.
    • Gość: hehe hehe spoko wlasnie zmieniam ubezpieczenie IP: *.acn.waw.pl 31.05.07, 16:00
      wlasnie zadzwonilem do Allianzu i powiedzialem ze rezygnuje z ich uslug, na
      pytanie dlaczego uslyszeli ze skoro maja sponsorowac gornika to ja do tego nie
      dokladam.
      • Gość: a,m Re: hehe spoko wlasnie zmieniam ubezpieczenie IP: *.proxy.aol.com 31.05.07, 17:22
        wlasnie zadzwonilem do Allianzu i powiedzialem ze rezygnuje z ich uslug, na
        > pytanie dlaczego uslyszeli ze skoro maja sponsorowac gornika to ja do tego
        nie
        > dokladam.

A zmieniaj.Kogo interesuje taka kielbaska jak Ty i polisa na kilka zlotych?
        Z pewnoscia nie Allianza.
      • Gość: a,m Re: hehe spoko wlasnie zmieniam ubezpieczenie IP: *.proxy.aol.com 31.05.07, 17:25
        Pewno dostali stracha i sie teraz z tego wycofia!!!
    • Gość: kibic WZL Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:01
      Gratulacje! Oby więcej takich sponsorów. Cała nasza piłka zyska gdy będzie
      więcej dobrych klubów z dużym budżetem. Żeby jeszcze tylko mądrze tym zarządzać.
    • Gość: Rafa(L)2 Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: 193.41.113.* 31.05.07, 16:10
      Ciesze sie, ze przybedzie kolejny stabilny, silny klub, z ktorym mozna bedzie
      nawiazac ciekawa walke. Dawniej podobno 100.000 ludzi ogladalo nasze mecze,
      moze kiedys to powtorzymy? Pozdrowienia od Warszawiaka
    • Gość: Lech Poznan Górnik zasłużył na poważną drużynę! Powodzenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:11
    • Gość: miki Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.stk.vectranet.pl 31.05.07, 16:17
      superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    • Gość: Uqui wreszcie lepsze czasy dla Górnika IP: 147.83.91.* 31.05.07, 16:19
      Bardzo sie ciesze ze po raz pierwszy od niepamietnych czasow Gornik bedzie mial
      sponsora z prawdziwego zdarzenia. Wszyscy pamietamy puste obiecanki kolejnych
      prezesow (Puchalski, Kozubal, Ploskon,Kozminscy,...), ktore zaprowadzily Gornika
      na skraj przepasci.
      Mam nadzieje ze budowanie nowego wizerunku zaczniemy od podstaw, to jest
      uregulowania dlugow z Gwarkiem i porzadnej wspolpracy, bo tylko to ma
      przyszlosc. Niepokoi mnie troche idea sprowadzania Hajty, Klosa, moze troche
      mniej Wisni.
      To mimo wszystko sa juz zgrane karty i mysle ze role nauczycieli;) mlodszych
      powinni sie podjac inni gracze. To bedzie tez bardziej ekonomiczne.
      Nie chce szybkich sukcesow, zalezy mi na zbudowaniu solidnej druzyny,
      dlugofalowo. Czas pokaze czy jest to mozliwe w polskich warunkach.
      A poki co:
      Orly Grac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Pozdrowienia z Barcelony

• Gość: ws Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.net.autocom.pl 31.05.07, 16:20
      Allianz jest firmą o sprawdzonej fachowości - to oni ubezpieczali piece
      krematoryjne w obozie w Oświęcimiu (Auschwitz)
      • Gość: henry ksg Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.elsat.net.pl 31.05.07, 16:40
        ales ty jest k***a głupi
        • Gość: m Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.igloonet.pl 31.05.07, 16:58
          Co ,prawda w oczy kole p...folksdojczu?
          • Gość: OleKSG Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:10
            człowieku ależ Ty musisz być głupi :/
          • Gość: Kris Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:48
            > Co ,prawda w oczy kole p...folksdojczu?

W Bochni internet macie? Podłączyli gminną świetlicę do sieci?
        • Gość: Lech Poznań Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:58
          Cieszę się bardzo. Mamy następny zasłużony klub, który w perspektywie włączy się
          do walki o najwyższe lokaty.
          Widać, że nasza piłka normalnieje i cieszy się coraz większym zainteresowaniem
          wielkiego biznesu.
          Jestem pełen optymizmu co do przyszłości polskiej ligi.
          Już w przyszłym sezonie czeka nas zażarta walka - Legia, Wisła, Lech, Zagłębie,
          GKS, Korona - wszystkie kluby na pewno celują w mistrzostwo.
          Dobrze, że Górnik do nich ma szansę dołączyć. Pamiętajmy też o Arce, która
          pewnie już za rok wróci.
          Czas na Widzew, ŁKS, Ruch.

Żal mi natomiast wszystkich tych, którzy przy takiej informacji potrafią tylko
          wydukać coś w stylu" że też jeszcze ktoś inwestuje w tą naszą piłkę..."
          pozdro
          • Gość: fc mikolow Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:17
            dzięki za normalny to myślenia GóRNIK pozdrawia wszystkich normalnych kibiców
      • pynky Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze 31.05.07, 17:40
        i co z ego ze sponsorowali piece?
    • Gość: ger1 Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.icpnet.pl 31.05.07, 17:00
      Gratulacje z Poznania. Zasłużyliście na dobrego sponsora
      • Gość: ew Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.inetaccess.pl 31.05.07, 17:06
        nie lepiej pooddają za nadliczbowe, które idą w setki tysięcy, a później
        inwestują, złodzieje.
    • Gość: flam 08 Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:29
      Tak trzymać. Spokojnie, trzeba jeszcze nie wypuszczać z Zabrza talentów na miarę
      Piszczka.
    • Gość: JasioJasio Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.05.07, 17:45
      Super! Im więcej w lidze mocnych dobrych tym lepiej. Mam nadzieję, że mocny
      sponsor da radę stworzyć mocny zespół.

Z drugiej strony, żegnajcie bilety po 5 złotych :)
      • Gość: walhala Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: 207.203.88.* 31.05.07, 17:58
        nareszcieeeee!!!,jak nikomu innemu ale Gornikowi to sie nalezalo,nadchodza
        zlote lata dla slaskiej ale i polskiej pilki,do tej pory nikomu nie udalo sie
        zciagnac swiatowych rozgrywek na nasze klubowe boiska,nie uczyni tego ani
        belchatow ani lubin,za ciency,tylko Gornik ma ten potencjal,srodowisko,tradycje
        a teraz tez i money!!!!!Allianze tez przy okazji zarobi kupe forsy jak
        wypromuje Gornika na mistrzostwa europy,wiedza co robia,niech zyje
        Gornik!!!,najlepszy slaski i polski klub,pyrsk.
      • Gość: Lech Kolejorz Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: 80.53.176.* 01.06.07, 14:08
        Bilety na pewno nie będą za drogie. Tu w Poznaniu, jak przyszedł nowy sponsor,
        to bilety potaniały, a szczególnie karnety. Z legitymacją wychodzi około 8 zł za
        mecz. Myślę, żę w Zabrzu też zrozumieją, że tanie bilety to podstawa.
        Pozdro i gratulacje z Poznania.
    • Gość: kibic widzewa Dobrze że taka uznana firma jak Górnik przetrwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:50
      j.w.
      • Gość: kibic KSP Re: Dobrze że taka uznana firma jak Górnik przet IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 31.05.07, 17:58
        podpisuję się obiema rękami
    • Gość: lysy64 Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.dsl.bell.ca 31.05.07, 18:06
      niejestem fanem gornika ale gratulacje cos sie zaczyna dziac w polskej pilce
    • Gość: wwi Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:18
      Kibicuję Ruchowi, ale dawno już się tak nie ucieszyłem jak po informacji o
      Allianzu w KSG. Teraz znowu będziemy dumni ze Śląskich klubów!! Hanysy do boju!
    • Gość: TS Wisla Bardzo lubię Górnika Zabrze. IP: *.ghnet.pl 31.05.07, 18:31
      I bardzo się cieszę na tą informację.
    • Gość: wiaRa Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.telpol.net.pl 31.05.07, 18:33
      gRatulacje od NIEBIESKICH !!! Pieniądze to niy wszystko co pokażą deRby !!!
      RUCH- góRnik 3:0 - to o deRbach oczywiście !!! pozdRo!!!
      • Gość: F@n KSG Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.stk.vectranet.pl 31.05.07, 19:38
        No wreszcie doczekaliśmy sie bogatego sponsora! Allianz jest wart Górnika - Górnik jest wart Allianza!;)

Dzięki dla tych z Was, którzy mimo klubowych animozji potrafią cieszyć się razem z nami.
        Nadchodzą lepsze czasy dla Górnika, a co za tym idzie także dla całej polskiej piłki...

ZABRZE moim miastem, GÓRNIK moim klubem

NARCIDA
    • Gość: gość Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:39
      Może wreszcie Górnik będzie tą drużyną , którą byśmy chcieli podziwiać
      tak jak bylo to przed wielu laty.
    • Gość: pamietnik Slowa nic nie kosztuja,wiec dajcie na luz... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 31.05.07, 19:05
      Podniecacie sie jak baby w niedzielne popoludnie,a tymczasem poki co slowa nic
      nie kosztuja. Wrecz przeciwnie,od razu Niemcy zapowiedzieli ze najblizsze 5 lat
      to bedzie kiszka. 10mln tegorocznego budzetu to gorzej niz skromnie(czolowi
      drugoligowcy maja 6mln). Przypuszczam,ze w 2012 nikt nie bedzie pamietal
      obietnic o krajowych podbojach...
      • Gość: wrc Re: Slowa nic nie kosztuja,wiec dajcie na luz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:54
        kindersztuba won zawistny oszołomie
    • Gość: farrell Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.mlyniec.gda.pl 31.05.07, 19:17
      Alianz jest 4 ubezpieczycielem w Polsce a nie 2 ..prezes Allianzu chyba sni i
      spi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka