adam81w 31.05.07, 15:17 HIP HIP HURAAAA :D TYLKO GÓRNIK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.hrz.Uni-Siegen.DE 31.05.07, 15:27 az dziw ze jeszcze ktos chce inwestowac w tan nasza pilke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja braaaaawo !!!! IP: *.1.251.72.1dial.com 31.05.07, 15:38 Ale fajnie ! Gornik to moja ulubiona druzyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)ukasz Re: braaaaawo !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:39 Jako rodowity Warszawiak i kibic Legii ciesze sie ze taka maraka jaka jest Górnik Zabrze będzie miała takiego sponsora/właściciela. Mam nadzieje ze znów klasyki Legia - Górnik będą decydować o mistrzostwie Polski jednej albo drugiej ekipy. Nareszcie zaczyna sie coś dziać w tej naszej kopanej. Oby jak najwięcej takich firm chciało inwestować w polskie kluby a europejskie puchary będą codziennością a nie tylko wybrykiem natury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal jeżeli mają decydować jak w 1994 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:51 to może lepiej nie... Niemniej serdeczne gratulacje dla Górnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: archi Niech będzie 2012, bo w 2011 MP bedzie Polonia IP: *.aster.pl 31.05.07, 20:52 Warszawska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eurofanatik Re: Niech będzie 2012, bo w 2011 MP bedzie Poloni IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 31.05.07, 21:23 LOL, widze, ze wszyscy maja baaaaardzo odlegle nadzieje dla swoich klubow... Nikt nie chce mistrzostwa wczesniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banan allianz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 21:51 pl.wikipedia.org/wiki/Allianz_Arena dawać ich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: allianz 31.05.07, 23:04 Najpierw to powinni uporać się z problemami dotyczącymi miedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matematyk Stadion !! IP: 212.244.73.* 01.06.07, 11:04 Nowy stadion !!! I to jest na razie główny powód do radości. znaczy że nie przyszli będą inwestować na głupa. powodzenia zabrski Górniku od Legionisty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: torcinnho Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: 89.174.33.* 31.05.07, 21:53 Nadchodzi era zabrzańskich wojowników. Hajto i Wiśniewski czekamy na WAS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: intarder Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.cable.ubr01.hawk.blueyonder.co.uk 09.06.07, 10:54 synku co ty wogole piszesz Gornik Zabrze zawsze byl wizytowka polskiej pilki i najwyzszy czas zeby do tego powrocic........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.piekary.net 31.05.07, 15:28 BÓG JEDNAK JEST ZABRZANINEM!!!! ZAGRAJ,ZAGRAJ JAK ZA DAWNYCH LAT..... PIEKARY ŚLĄSKIE NA ZAWSZE Z GÓRNIKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenada Bez sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:34 Po co sponsorują taki regionalny klub z którym nikt poza Zabrzem nie identyfikuje ? Liczą na zamożnych klientów z Zabrza ? Czy będą dopłacać do biletów za 5 pln ? Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Bez sensu 31.05.07, 15:36 ja np i moj ojciec (tez zabol) mieszkamy w Warszawie. Takich jak my jest wiecej po calej POlsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja o, znalazl sie internetowy expert IP: *.1.251.72.1dial.com 31.05.07, 15:40 co ten facet o pseudonimie "zenada" opowiada - wypiles bucu to nie pisz glupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi GÓRNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:41 WRESZCIE po tylu chudych latach nadszedł wielki dzień dla naszego klubu GÓRNIK my jestesmy z toba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Bez sensu IP: *.piekary.net 31.05.07, 15:39 CAŁA POLSKA IDENTYFIKUJE SIE Z GÓRNIKIEM G Ó R N I K \G/ Z A B R Z E Mistrz Polski: (14) 1957, 1959, 1961, 1963, 1964, 1965, 1966, 1967, 1971, 1972, 1985, 1986, 1987, 1988 Wicemistrz Polski: (4) 1962, 1969, 1974, 1991 Puchar Polski: (6) 1965, 1968, 1969, 1970, 1971, 1972 Finalista Pucharu Polski: (7) 1956, 1957, 1962, 1966, 1986, 1992, 2001 Superpuchar Polski: (1) 1988 Finalista Superpucharu Polski: (1) 1987 Finalista Pucharu Zdobywców Pucharów: (1) 1970 A NAWET JAK BEDA DOPŁACAĆ DO BILETÓW TO CO ŻAL CI??ZAWISTNY GOROLU?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja daj mu spokoj, to buc IP: *.1.251.72.1dial.com 31.05.07, 15:41 daj mu spokoj, to buc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmw Re: Bez sensu IP: *.ppnt.poznan.pl 31.05.07, 15:42 Ciekawe ile z tych tytułów kupił. Zresztą nie on jeden, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Bez sensu IP: *.piekary.net 31.05.07, 15:48 CHYBA POMYLIŁEŚ EPOKI W TAMTYCH CZASACH ŚLĄSKIE DRUZYNY BYŁY POTĘGĄ W I LIDZE I GRALI W NICH NAJ LEPSI ZAWODNICY (POCZYTAJ TROCHE) I NIE GRALI ZA KASE TYLKO ODDAWALI SERCE NA BOISKU DLA SWOJEGO KLUBU I NIE BYŁO POWODU DO KUPYWANIA MECZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tmw Re: Bez sensu IP: *.ppnt.poznan.pl 31.05.07, 17:30 Oj naiwny, naiwny. Nie krzycz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepin Re: Bez sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:50 kupił? Nie rozsmieszaj mnie. Jesli juz to bylismy z mistrzostw okradani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e tylko żeby pozostał Górnikiem ZABRZE IP: *.blue-net.com.pl 31.05.07, 16:05 Wszystko pięknie, tylko, żeby nie zmienili nazwy na Górnik Hindenburg. Ja wiem, że to postulat nieeuropejski, niezgodny z tendencjami otwartości na wszelką inność we wspólnym wielonarodowym organizmie, ale mimo wszystko pragnąłbym, żeby był to polski klub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minderbinder Re: Bez sensu IP: *.zgora.dialog.net.pl 31.05.07, 18:58 A ja się cieszę, choć jestem z Lubina. Górnik to klub z tradycją i szkoda, by musiał się poniewierać gdzieś na pograniczu I i II ligi. A im więcej klubów będzie solidnie budowana, tym bardziej będzie to napędzać konkurencję w polskiej piłce - to znów przełoży się na jej poziom w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heń Zabrze to część GOP-u IP: *.chello.pl 31.05.07, 16:28 u nas nic nie jest regionalne, tylko jak już to najwieksze w polsce ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: Bez sensu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:16 A Ty skąd? Ze stolicy polskiej piłki - Grodziska Wlk.? Odpowiedz Link Zgłoś
ukos FC Centralne Centrum z Centrali 31.05.07, 22:58 Gość portalu: zenada napisał(a): > Po co sponsorują taki regionalny klub z którym nikt poza Zabrzem nie > identyfikuje ? Liczą na zamożnych klientów z Zabrza ? Czy będą dopłacać do > biletów za 5 pln ? Zdaniem kretynów najpiękniejsze jest najbardziej centralnie centralne. Ot, taka optyka i estetyka idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos FC Środek Centrali Centralnego Centrum 31.05.07, 23:01 To jeszcze większa żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: 217.17.35.* 31.05.07, 15:41 odkryli Kubice w 2005?? co za kretyn sobie to wymyslil hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mski Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:48 GORNIK ZABRZE!!!!!!!!!!!!! w koncu nadejda wielkie dni!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.piekary.net 31.05.07, 15:52 TE "MSKI" TY CHYBA 15 MINUT TEMU WYPOWIADAŁES SIE TU POD INNYM NICKIEM?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan GÓRNIKA ZABRZE Hej Górnik gol la la la !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tpnet.pl 31.05.07, 15:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakow Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.ipaper.com 31.05.07, 15:52 Milo sie czyta takie newsy - oby wiecej takich inwestycji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matti Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:57 mimo, że jutro mam egzamin-kobyłę, to bardzo mi to poprawiło humor. Życze sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan LECHa Nareszcie coś się tam ruszyło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:56 Jestem fanem Lecha POznań ale bardzo się cieszę że tak zasłużony klub wróci na swoje miejsce. Coraz ciekawsza nam sie ta liga robi i mamy coraz więcej stabilnych finansowo klubów. Wisła, Legia, Lech, Groclin, Zagłębie, Korona, Cracovia, GKS BOT i teraz Górnik mają potężnch sponsorów. I Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łagiewnik Śląski Re: Nareszcie coś się tam ruszyło IP: *.byt.3s.pl 31.05.07, 16:05 Brawo ! Tak to teraz jeszcze trza kogoś konkretnego do Chorzowa sprowadzić. Pora odskoczyć z tytułami mistrza. Mam nadzieje, że to Ruch wyjdzie na prowadzenie. Górny Śląsk powoli staje na nogi, przyjdie czas, że zasiądzie natronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aas Re: Nareszcie coś się tam ruszyło IP: 82.160.30.* 31.05.07, 17:08 ość portalu: fan LECHa napisał(a): > Jestem fanem Lecha POznań ale bardzo się cieszę że tak zasłużony klub wróci na > swoje miejsce. Coraz ciekawsza nam sie ta liga robi i mamy coraz więcej > stabilnych finansowo klubów. Wisła, Legia, Lech, Groclin, Zagłębie, Korona, > Cracovia, GKS BOT i teraz Górnik mają potężnch sponsorów. Cracovię, Zagłębie i BOT bym jednak wykluczył z tej listy. Albo są w miarę biedne, jak craxa albo pseudo państwowe, jak bot i lubin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe hehe spoko wlasnie zmieniam ubezpieczenie IP: *.acn.waw.pl 31.05.07, 16:00 wlasnie zadzwonilem do Allianzu i powiedzialem ze rezygnuje z ich uslug, na pytanie dlaczego uslyszeli ze skoro maja sponsorowac gornika to ja do tego nie dokladam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a,m Re: hehe spoko wlasnie zmieniam ubezpieczenie IP: *.proxy.aol.com 31.05.07, 17:22 wlasnie zadzwonilem do Allianzu i powiedzialem ze rezygnuje z ich uslug, na > pytanie dlaczego uslyszeli ze skoro maja sponsorowac gornika to ja do tego nie > dokladam. A zmieniaj.Kogo interesuje taka kielbaska jak Ty i polisa na kilka zlotych? Z pewnoscia nie Allianza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a,m Re: hehe spoko wlasnie zmieniam ubezpieczenie IP: *.proxy.aol.com 31.05.07, 17:25 Pewno dostali stracha i sie teraz z tego wycofia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic WZL Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:01 Gratulacje! Oby więcej takich sponsorów. Cała nasza piłka zyska gdy będzie więcej dobrych klubów z dużym budżetem. Żeby jeszcze tylko mądrze tym zarządzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafa(L)2 Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: 193.41.113.* 31.05.07, 16:10 Ciesze sie, ze przybedzie kolejny stabilny, silny klub, z ktorym mozna bedzie nawiazac ciekawa walke. Dawniej podobno 100.000 ludzi ogladalo nasze mecze, moze kiedys to powtorzymy? Pozdrowienia od Warszawiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Poznan Górnik zasłużył na poważną drużynę! Powodzenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.stk.vectranet.pl 31.05.07, 16:17 superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uqui wreszcie lepsze czasy dla Górnika IP: 147.83.91.* 31.05.07, 16:19 Bardzo sie ciesze ze po raz pierwszy od niepamietnych czasow Gornik bedzie mial sponsora z prawdziwego zdarzenia. Wszyscy pamietamy puste obiecanki kolejnych prezesow (Puchalski, Kozubal, Ploskon,Kozminscy,...), ktore zaprowadzily Gornika na skraj przepasci. Mam nadzieje ze budowanie nowego wizerunku zaczniemy od podstaw, to jest uregulowania dlugow z Gwarkiem i porzadnej wspolpracy, bo tylko to ma przyszlosc. Niepokoi mnie troche idea sprowadzania Hajty, Klosa, moze troche mniej Wisni. To mimo wszystko sa juz zgrane karty i mysle ze role nauczycieli;) mlodszych powinni sie podjac inni gracze. To bedzie tez bardziej ekonomiczne. Nie chce szybkich sukcesow, zalezy mi na zbudowaniu solidnej druzyny, dlugofalowo. Czas pokaze czy jest to mozliwe w polskich warunkach. A poki co: Orly Grac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrowienia z Barcelony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.net.autocom.pl 31.05.07, 16:20 Allianz jest firmą o sprawdzonej fachowości - to oni ubezpieczali piece krematoryjne w obozie w Oświęcimiu (Auschwitz) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henry ksg Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.elsat.net.pl 31.05.07, 16:40 ales ty jest k***a głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.igloonet.pl 31.05.07, 16:58 Co ,prawda w oczy kole p...folksdojczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OleKSG Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:10 człowieku ależ Ty musisz być głupi :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:48 > Co ,prawda w oczy kole p...folksdojczu? W Bochni internet macie? Podłączyli gminną świetlicę do sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Poznań Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:58 Cieszę się bardzo. Mamy następny zasłużony klub, który w perspektywie włączy się do walki o najwyższe lokaty. Widać, że nasza piłka normalnieje i cieszy się coraz większym zainteresowaniem wielkiego biznesu. Jestem pełen optymizmu co do przyszłości polskiej ligi. Już w przyszłym sezonie czeka nas zażarta walka - Legia, Wisła, Lech, Zagłębie, GKS, Korona - wszystkie kluby na pewno celują w mistrzostwo. Dobrze, że Górnik do nich ma szansę dołączyć. Pamiętajmy też o Arce, która pewnie już za rok wróci. Czas na Widzew, ŁKS, Ruch. Żal mi natomiast wszystkich tych, którzy przy takiej informacji potrafią tylko wydukać coś w stylu" że też jeszcze ktoś inwestuje w tą naszą piłkę..." pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fc mikolow Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:17 dzięki za normalny to myślenia GóRNIK pozdrawia wszystkich normalnych kibiców Odpowiedz Link Zgłoś
pynky Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze 31.05.07, 17:40 i co z ego ze sponsorowali piece? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ger1 Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.icpnet.pl 31.05.07, 17:00 Gratulacje z Poznania. Zasłużyliście na dobrego sponsora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ew Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.inetaccess.pl 31.05.07, 17:06 nie lepiej pooddają za nadliczbowe, które idą w setki tysięcy, a później inwestują, złodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flam 08 Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:29 Tak trzymać. Spokojnie, trzeba jeszcze nie wypuszczać z Zabrza talentów na miarę Piszczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JasioJasio Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.lubin.dialog.net.pl 31.05.07, 17:45 Super! Im więcej w lidze mocnych dobrych tym lepiej. Mam nadzieję, że mocny sponsor da radę stworzyć mocny zespół. Z drugiej strony, żegnajcie bilety po 5 złotych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walhala Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: 207.203.88.* 31.05.07, 17:58 nareszcieeeee!!!,jak nikomu innemu ale Gornikowi to sie nalezalo,nadchodza zlote lata dla slaskiej ale i polskiej pilki,do tej pory nikomu nie udalo sie zciagnac swiatowych rozgrywek na nasze klubowe boiska,nie uczyni tego ani belchatow ani lubin,za ciency,tylko Gornik ma ten potencjal,srodowisko,tradycje a teraz tez i money!!!!!Allianze tez przy okazji zarobi kupe forsy jak wypromuje Gornika na mistrzostwa europy,wiedza co robia,niech zyje Gornik!!!,najlepszy slaski i polski klub,pyrsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lech Kolejorz Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: 80.53.176.* 01.06.07, 14:08 Bilety na pewno nie będą za drogie. Tu w Poznaniu, jak przyszedł nowy sponsor, to bilety potaniały, a szczególnie karnety. Z legitymacją wychodzi około 8 zł za mecz. Myślę, żę w Zabrzu też zrozumieją, że tanie bilety to podstawa. Pozdro i gratulacje z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic widzewa Dobrze że taka uznana firma jak Górnik przetrwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 17:50 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic KSP Re: Dobrze że taka uznana firma jak Górnik przet IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 31.05.07, 17:58 podpisuję się obiema rękami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysy64 Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.dsl.bell.ca 31.05.07, 18:06 niejestem fanem gornika ale gratulacje cos sie zaczyna dziac w polskej pilce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwi Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:18 Kibicuję Ruchowi, ale dawno już się tak nie ucieszyłem jak po informacji o Allianzu w KSG. Teraz znowu będziemy dumni ze Śląskich klubów!! Hanysy do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TS Wisla Bardzo lubię Górnika Zabrze. IP: *.ghnet.pl 31.05.07, 18:31 I bardzo się cieszę na tą informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiaRa Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.telpol.net.pl 31.05.07, 18:33 gRatulacje od NIEBIESKICH !!! Pieniądze to niy wszystko co pokażą deRby !!! RUCH- góRnik 3:0 - to o deRbach oczywiście !!! pozdRo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F@n KSG Re: Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.stk.vectranet.pl 31.05.07, 19:38 No wreszcie doczekaliśmy sie bogatego sponsora! Allianz jest wart Górnika - Górnik jest wart Allianza!;) Dzięki dla tych z Was, którzy mimo klubowych animozji potrafią cieszyć się razem z nami. Nadchodzą lepsze czasy dla Górnika, a co za tym idzie także dla całej polskiej piłki... ZABRZE moim miastem, GÓRNIK moim klubem NARCIDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 18:39 Może wreszcie Górnik będzie tą drużyną , którą byśmy chcieli podziwiać tak jak bylo to przed wielu laty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pamietnik Slowa nic nie kosztuja,wiec dajcie na luz... IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 31.05.07, 19:05 Podniecacie sie jak baby w niedzielne popoludnie,a tymczasem poki co slowa nic nie kosztuja. Wrecz przeciwnie,od razu Niemcy zapowiedzieli ze najblizsze 5 lat to bedzie kiszka. 10mln tegorocznego budzetu to gorzej niz skromnie(czolowi drugoligowcy maja 6mln). Przypuszczam,ze w 2012 nikt nie bedzie pamietal obietnic o krajowych podbojach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrc Re: Slowa nic nie kosztuja,wiec dajcie na luz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 19:54 kindersztuba won zawistny oszołomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: farrell Allianz sponsorem Górnika Zabrze IP: *.mlyniec.gda.pl 31.05.07, 19:17 Alianz jest 4 ubezpieczycielem w Polsce a nie 2 ..prezes Allianzu chyba sni i spi Odpowiedz Link Zgłoś