Dodaj do ulubionych

Doda zaśpiewała dla Sosnowca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 23:30
Ale wstyd, zaprosili se Dodę do Sosnowca, buchachachachacha
Obserwuj wątek
    • Gość: Piter Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.opera-mini.net 10.06.07, 23:46
      Się nie naśmiewaj, mohery też były:-)
    • Gość: A Ruda Śląska??? Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 23:57
      Dlaczego gazeta milczy o dniach Rudy Śl. Sobota była rewelacja, to był przełom w plenerowych imprezach, choćby za odwagę powinniście napisać!!!!
    • Gość: psychodaddy Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.c31.msk.pl 11.06.07, 09:33
      no a ja sie ciesze ze byla Doda, bo jest to barwna postac - zobaczcie na foty i
      sami sie zastanowcie ;) naprawde towar eksportowy :) sosnowiec.info
    • Gość: Kamyk Tandeta dla bezgustownej masówki IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.07, 10:22
      Doda to szczyt braku pomysłu na dobra imprezę. Organizatorzy chcieli w
      najłatwiejszy sposób zapełnić obiekt, dla nich nie ważne kto gra. Dla nich nie
      liczy się ambitny repertuar prawdziwych artystów. Wolą iść na łatwiznę zamiast
      postarać się coś z prawdziwego zdarzenia. Tęsknię za koncertem Marka
      Bilińskiego. Koncert Dody - to tak jakbym włączył pierwszą lepszą TV lub radio.
      • Gość: chriscox Re: Tandeta dla bezgustownej masówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:52
        oj oj bilinski byl super!a jest tak wiele wykonawcow,dlaczego Doda?wydaje mi
        sie ze miala czas wolny - to i przyjechala.widac nasz prezydent[sosnowca] ma
        slabosc do mlodych nog...corce sie podobalo ale ma 11 lat .muza odpowiednia
        dla dorastajacej dziatwy.wazne ze mnie tam nie bylo.tylko szkoda bo tyle jest
        mlodych co umieja robic show.daniec....-to tak jak w piosence''ale to juz
        bylo''itd itd .niestety ....ale trzeba cos z tym zrobic-tylko kto sie wezmie za
        to ?moze juz za innej kadencji a nie pana G.
        P.S.
        osobscie do Dody nic nie mam.poprostu nie slucham tego typu piosenek.
    • Gość: sosnowies Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: 83.2.110.* 11.06.07, 11:00
      jakie miasto takie wystepy (zeby nie napisac TFUrczyni)
      • Gość: chriscox Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 00:01
        a ty jestes pewnie zazdrosny...bo u ciebie nikt nie wystepuje-zadko na wies
        ktos przyjezdza.a osobiscie mam to gdzies ze to byla D
        Doda.ja i tak jej nie slucham a jesli piszesz takie opinie to niestety
        pomyliles brachu temat .bo tematem jest artykul o koncercie a nie o miescie.
    • cirano Doda zaśpiewała dla Sosnowca 11.06.07, 15:07
      Doda czy Kiepura, co za różnica...
    • Gość: Ks. Piotr Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: 83.143.161.* 11.06.07, 15:27
      Cóż wymagać od goroli....
      • srednicowy1 Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca 11.06.07, 15:58
        Mhmm, Bercik jest najlepszy
      • Gość: onko Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.chello.pl 11.06.07, 17:51
        hanys jak hanys..zazdrość
    • Gość: Magda Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 17:40
      Ja jestem fanką Dody i bardzo się cieszę, że Doda przyjechała do nas. Koncert,
      jak inne koncerty Dody, był SUPER!
      • monikadetlaff Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca 13.06.07, 19:09
        Doda, cała Doda...
        media.putfile.com/Jazda-z-Dod261---Policja-
        nic ująć nic DODAć ;)
    • jakub.wojewodzki Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca 11.06.07, 18:42
      czy ta Pani na tym zdjeciu nie ma brzucha jak piwosz?
      • Gość: liilla Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.smstv.pl 11.06.07, 19:55
        a kogo mają na festival rodzinny do parku zaprosić? kapele jazzowe? za ambitne!
        impreza masowa, więc i "artysta" byle jaki.
        jeden plus taki, że zaprosili kogoś, kto mimo kiczowtego wizerunku i żenującej
        muzyki, jest popularny.
    • amoremio Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca 13.06.07, 22:25
      to niy Slonsk
    • Gość: Alko Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.devs.futuro.pl 14.06.07, 21:57
      zespół całkiem niezły ... zmieniliby wokalistkę i fajna kapelka :D jak zagrali
      bez niej kawałek tai podpadający pod trashyk to aż miło było :D
      a wybór wokalistek na dni sosnowca ... PO PROSTU ŻENUJĄCY ... wesołe trio: doda
      mandaryna i cerekwicka :/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka