Gość: inteligentny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 23:30 Ale wstyd, zaprosili se Dodę do Sosnowca, buchachachachacha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piter Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.opera-mini.net 10.06.07, 23:46 Się nie naśmiewaj, mohery też były:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Ruda Śląska??? Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 23:57 Dlaczego gazeta milczy o dniach Rudy Śl. Sobota była rewelacja, to był przełom w plenerowych imprezach, choćby za odwagę powinniście napisać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychodaddy Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.c31.msk.pl 11.06.07, 09:33 no a ja sie ciesze ze byla Doda, bo jest to barwna postac - zobaczcie na foty i sami sie zastanowcie ;) naprawde towar eksportowy :) sosnowiec.info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamyk Tandeta dla bezgustownej masówki IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.07, 10:22 Doda to szczyt braku pomysłu na dobra imprezę. Organizatorzy chcieli w najłatwiejszy sposób zapełnić obiekt, dla nich nie ważne kto gra. Dla nich nie liczy się ambitny repertuar prawdziwych artystów. Wolą iść na łatwiznę zamiast postarać się coś z prawdziwego zdarzenia. Tęsknię za koncertem Marka Bilińskiego. Koncert Dody - to tak jakbym włączył pierwszą lepszą TV lub radio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chriscox Re: Tandeta dla bezgustownej masówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.07, 23:52 oj oj bilinski byl super!a jest tak wiele wykonawcow,dlaczego Doda?wydaje mi sie ze miala czas wolny - to i przyjechala.widac nasz prezydent[sosnowca] ma slabosc do mlodych nog...corce sie podobalo ale ma 11 lat .muza odpowiednia dla dorastajacej dziatwy.wazne ze mnie tam nie bylo.tylko szkoda bo tyle jest mlodych co umieja robic show.daniec....-to tak jak w piosence''ale to juz bylo''itd itd .niestety ....ale trzeba cos z tym zrobic-tylko kto sie wezmie za to ?moze juz za innej kadencji a nie pana G. P.S. osobscie do Dody nic nie mam.poprostu nie slucham tego typu piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosnowies Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: 83.2.110.* 11.06.07, 11:00 jakie miasto takie wystepy (zeby nie napisac TFUrczyni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chriscox Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 00:01 a ty jestes pewnie zazdrosny...bo u ciebie nikt nie wystepuje-zadko na wies ktos przyjezdza.a osobiscie mam to gdzies ze to byla D Doda.ja i tak jej nie slucham a jesli piszesz takie opinie to niestety pomyliles brachu temat .bo tematem jest artykul o koncercie a nie o miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
cirano Doda zaśpiewała dla Sosnowca 11.06.07, 15:07 Doda czy Kiepura, co za różnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ks. Piotr Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: 83.143.161.* 11.06.07, 15:27 Cóż wymagać od goroli.... Odpowiedz Link Zgłoś
srednicowy1 Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca 11.06.07, 15:58 Mhmm, Bercik jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onko Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.chello.pl 11.06.07, 17:51 hanys jak hanys..zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 17:40 Ja jestem fanką Dody i bardzo się cieszę, że Doda przyjechała do nas. Koncert, jak inne koncerty Dody, był SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
monikadetlaff Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca 13.06.07, 19:09 Doda, cała Doda... media.putfile.com/Jazda-z-Dod261---Policja- nic ująć nic DODAć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jakub.wojewodzki Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca 11.06.07, 18:42 czy ta Pani na tym zdjeciu nie ma brzucha jak piwosz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liilla Re: Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.smstv.pl 11.06.07, 19:55 a kogo mają na festival rodzinny do parku zaprosić? kapele jazzowe? za ambitne! impreza masowa, więc i "artysta" byle jaki. jeden plus taki, że zaprosili kogoś, kto mimo kiczowtego wizerunku i żenującej muzyki, jest popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alko Doda zaśpiewała dla Sosnowca IP: *.devs.futuro.pl 14.06.07, 21:57 zespół całkiem niezły ... zmieniliby wokalistkę i fajna kapelka :D jak zagrali bez niej kawałek tai podpadający pod trashyk to aż miło było :D a wybór wokalistek na dni sosnowca ... PO PROSTU ŻENUJĄCY ... wesołe trio: doda mandaryna i cerekwicka :/ Odpowiedz Link Zgłoś