Gość: dudo IP: *.tsi.net.pl / 10.15.108.* 13.06.03, 07:35 jaka para???? Artur i Ewa nigdy nie byli parą.chyba ktoś nie zrozumiał przenośni księdza!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nn Re: Pogrzeb dwóch ofiar styczniowej lawiny IP: 62.233.185.* 13.06.03, 07:56 Oni nie byli żadną parą. Dziennikarze jak zwykle przekręcają słowa tak jak im się podoba i nawet nie chce im się sprawdzić faktów, wystarczyło kogokolwiek zapytać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: Pogrzeb dwóch ofiar styczniowej lawiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 07:56 Pani red. Goślińska za wszelka cene chce napisać harlequina Odpowiedz Link Zgłoś
cornelinho Re: Pogrzeb dwóch ofiar styczniowej lawiny 13.06.03, 10:27 Nawet ich nie znałem. Przynajmniej osobiście. I nawet nie chodzę do ich liceum, a wiem, że nie byli parą. Jak tylko przeczytałem artykuł to coś mi tu śmierdziało... No cóż, dziennikarze zawsze szukają sensacji, a że w takiej zwykłej informacji o pogrzebie dwojga osób nic "ciekawego" nie było, to oczywiście trzeba było dodać coś od siebie... Kompletnie tracę szacunek do dziennikarzy Wyborczej... Niech spoczywają w pokoju... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: Pogrzeb dwóch ofiar styczniowej lawiny IP: *.promax.media.pl / 192.168.1.* 13.06.03, 11:36 Wiem że Ewa miała chłopaka i pisanie takich głupot przez dziennikarzy jest porostu zenujące.Wstyd.Czy tej tragedii juz mało? Trzeba jeszcze pisac Romeo i Julie? Głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VHS Re: Pogrzeb dwóch ofiar styczniowej lawiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 13:21 Oczywiście Małgorzata Goślińska napisała bzdurę, ale powtarzając bezmyślnie tylko to, co powiedział durny ksiądz, który faktycznie niemal chciał im udzielić ślubu na pogrzebie. Ile bólu zadał bliskim tej dwójki słuchającym kazania, tylko oni sami wiedzą. Tak więc pani Goślińska wykazała się brakiem profesjonalizmu nie weryfikując informacji, a księżunio na odstrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: Pogrzeb dwóch ofiar styczniowej lawiny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.03, 14:26 Gość portalu: VHS napisał(a): > Oczywiście Małgorzata Goślińska napisała bzdurę, ale powtarzając > bezmyślnie tylko to, co powiedział durny ksiądz, który > faktycznie niemal chciał im udzielić ślubu na pogrzebie. Ile > bólu zadał bliskim tej dwójki słuchającym kazania, tylko oni > sami wiedzą. Tak więc pani Goślińska wykazała się brakiem > profesjonalizmu nie weryfikując informacji, a księżunio na > odstrzał. Goślińska wykazała się PO RAZ KOLEJNY brakiem profesjonalizmu!. Wiem od rodziny jednej z ofiar lawiny, ze zażądaja sprostowania i przeprosin w dodatku GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t. Re: Pogrzeb dwóch ofiar styczniowej lawiny ---VHS IP: *.netblok.pl 19.06.03, 10:26 VHS jak dobrze być debilem !!! co Ty człowieku piszesz, jak czegoś nie rozumiesz to poproś aby ktoś ci wyjaśnił, a nie obrażaj innych z powodu swojej głupoty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja? Re: Pogrzeb dwóch ofiar styczniowej lawiny IP: *.*.*.* 13.06.03, 16:02 tekst i cała metaforyka jest beznadziejna gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komar Re: Pogrzeb dwóch ofiar styczniowej lawiny IP: *.w193-253.abo.wanadoo.fr 13.06.03, 17:29 GOSLINSKA ma silne powolanie, a ze umiejetnosci brak i inteligencji do przecietnego poziomu sporo brakuje to juz nie jej wina... tylko po co robic cos na sile ? Dlaczego szefowie tego nie widza ... ? Przeciez tam musi byc jakis naczelny ? Odpowiedz Link Zgłoś
baudolino1 Pani Goślińska..... 13.06.03, 19:54 Przecież Pani arogancja przekroczyła już wszelkie normy, czy Pani ma jakąś godność osobistą????? Przecież jest tyle pięknych zajęć - struganie wariata, lepienie bobków - dlaczego Pani uparła się na "dziennikarstwo"????? Czy Naczelny to Pani krewny, że toleruje takie dziadostwo???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Pogrzeb dwóch ofiar styczniowej lawiny IP: *.promax.media.pl 13.06.03, 20:18 Pani Redaktor...puste miejsce czeka nie tylko na Justynę. Czeka również na ich kolegę Andrzeja Matyśkiewicza, który czeka na pogrzeb i ich drugiego opiekuna, który również będzie pochowany w najbliższą środę. Wypadałoby podawać kompletne informacje, albo wcale... Odpowiedz Link Zgłoś