IP: *.eranet.pl 27.06.07, 22:54
Witam wszystkich , poszukuję dobrego adwokata do spray podziału majątku
Obserwuj wątek
    • Gość: Alfred Majątkiem to podzielcie się sami IP: *.streamnet.pl 28.06.07, 13:16
      Jak się wdacie z adwokatami to niebędziecie mieli czym się dzielic.
      • Gość: goldstein Re: Majątkiem to podzielcie się sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 01:14
        Alfred: szewc biskupowi zazdrosci ze pralatem zostal ...
        Trzeba bylo sie uczyc ciezko ale sie nie chcialo to nie narzekaj.
        • Gość: Alfred Re: Majątkiem to podzielcie się sami IP: *.streamnet.pl 29.06.07, 06:31
          Ja nie narzekam ja tylko doradzam.Gdyby byli sami uczeni to najprawdopodobnie
          zgineło by życie,prucz myślenia jeszcze należy robić a uczeni bardzo często
          niepotrafią nawet swego dyplomu zawiesić na ścianie.
          • Gość: dorota Re: Majątkiem to podzielcie się sami IP: 212.2.99.* 30.06.07, 10:09
            Alfredzie, widzę,że szkół to Ty nie ukończyłeś za wiele.Naucz się pisać po
            polsku, a potem wypowiadaj sie na temat dyplomów innych.Dzieci w VI klasie
            podstawówki lepiej pisza niz TY.KATASTROFA!!!!!!!
            • Gość: Alfred Kochaniutka Dorotko dorada spużniona bardzo spużni IP: *.streamnet.pl 30.06.07, 10:38
              Historja zna wielu co byli anafelfedami a zdrowo myśleli i osiągali w waszym
              rozumieniu sukcesy.W USA jeden z najwiekszych wydawców niekończyl żadnych szkól
              i byl analfabetą,Edison byl wyrzucony ze szkoly i nie ukończyl nawet
              podstawówki i wielu wielu innych tak że twoja dorada jest zbyt prymitywna i
              bezmyślna ponieważ nie interesuje cię sprawa a pisownia.A być może jestem
              dyslektykiem a tacy ludzie bywają geniuszami zresztą podobnie jak leworęczni
              tak Dorotko zastanów się następnym razem czy doradztwo Twoje jest celowe.
              Aby Ci wyjaśnić wiecej to poiformuje cie ,że mam grubo po 70-ce niedane mi bylo
              chodzić do szkol a na tajnym nauczaniu nauczyciele bardziej kladli nacisk na
              patryjotyzm historje,pisać to wy sie nauczycie tak twierdzili nauczyciele i
              pewnie mieli racje.
              Kochaniutka ja jak sie uczylem to pod grożbą stracenia życia dziś o tym
              niemacie wyobrażenia i napewno niewieżycie,że tak bylo.
              • Gość: Alfred I brakło argumetów i szybciutki konieć IP: *.streamnet.pl 02.07.07, 09:17
                A jest o czym mówić ufffffffffffff jest.Cały resort prawniczy to
                zdemoralizowana korporacja zresztą nietylko prawnicza.System totalitarnyPRL aby
                istniec i być okupowany i podporzadkowany ZSRR zdemoralizowal społeczeństwo tak
                zdemoralizowal doslownie całe społeczeństwo a najbardziej korporacje.
                Niema obywatela żyjącego w PRL aby nie kradl,oszukiwał,kręcił,mataczył itd. itp.
                Ta moralność PRL przeniosla się do IIRP bo zmiany to my możemy oglaszać co
                godzine ale wychować, wpoić moralnośc,nauczyć zasad to wymaga pokoleń.Frak
                dobrze leży prawdopodobnie na trzecim pokoleniu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka