Gość: IWKA IP: *.eranet.pl 27.06.07, 22:54 Witam wszystkich , poszukuję dobrego adwokata do spray podziału majątku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alfred Majątkiem to podzielcie się sami IP: *.streamnet.pl 28.06.07, 13:16 Jak się wdacie z adwokatami to niebędziecie mieli czym się dzielic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldstein Re: Majątkiem to podzielcie się sami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.07, 01:14 Alfred: szewc biskupowi zazdrosci ze pralatem zostal ... Trzeba bylo sie uczyc ciezko ale sie nie chcialo to nie narzekaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: Majątkiem to podzielcie się sami IP: *.streamnet.pl 29.06.07, 06:31 Ja nie narzekam ja tylko doradzam.Gdyby byli sami uczeni to najprawdopodobnie zgineło by życie,prucz myślenia jeszcze należy robić a uczeni bardzo często niepotrafią nawet swego dyplomu zawiesić na ścianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Majątkiem to podzielcie się sami IP: 212.2.99.* 30.06.07, 10:09 Alfredzie, widzę,że szkół to Ty nie ukończyłeś za wiele.Naucz się pisać po polsku, a potem wypowiadaj sie na temat dyplomów innych.Dzieci w VI klasie podstawówki lepiej pisza niz TY.KATASTROFA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Kochaniutka Dorotko dorada spużniona bardzo spużni IP: *.streamnet.pl 30.06.07, 10:38 Historja zna wielu co byli anafelfedami a zdrowo myśleli i osiągali w waszym rozumieniu sukcesy.W USA jeden z najwiekszych wydawców niekończyl żadnych szkól i byl analfabetą,Edison byl wyrzucony ze szkoly i nie ukończyl nawet podstawówki i wielu wielu innych tak że twoja dorada jest zbyt prymitywna i bezmyślna ponieważ nie interesuje cię sprawa a pisownia.A być może jestem dyslektykiem a tacy ludzie bywają geniuszami zresztą podobnie jak leworęczni tak Dorotko zastanów się następnym razem czy doradztwo Twoje jest celowe. Aby Ci wyjaśnić wiecej to poiformuje cie ,że mam grubo po 70-ce niedane mi bylo chodzić do szkol a na tajnym nauczaniu nauczyciele bardziej kladli nacisk na patryjotyzm historje,pisać to wy sie nauczycie tak twierdzili nauczyciele i pewnie mieli racje. Kochaniutka ja jak sie uczylem to pod grożbą stracenia życia dziś o tym niemacie wyobrażenia i napewno niewieżycie,że tak bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred I brakło argumetów i szybciutki konieć IP: *.streamnet.pl 02.07.07, 09:17 A jest o czym mówić ufffffffffffff jest.Cały resort prawniczy to zdemoralizowana korporacja zresztą nietylko prawnicza.System totalitarnyPRL aby istniec i być okupowany i podporzadkowany ZSRR zdemoralizowal społeczeństwo tak zdemoralizowal doslownie całe społeczeństwo a najbardziej korporacje. Niema obywatela żyjącego w PRL aby nie kradl,oszukiwał,kręcił,mataczył itd. itp. Ta moralność PRL przeniosla się do IIRP bo zmiany to my możemy oglaszać co godzine ale wychować, wpoić moralnośc,nauczyć zasad to wymaga pokoleń.Frak dobrze leży prawdopodobnie na trzecim pokoleniu. Odpowiedz Link Zgłoś