Gość: jola IP: *.bnr.usu.edu 19.06.03, 23:10 To nie mozliwe, ze ludzie sa zdolni do takie okrucienstwa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wolf32 Re: Rodzice maltretowali synka IP: *.opa-carbo.com.pl 20.06.03, 07:29 Jak ojciec jest taki silny to prosze bardzo niech zmierzy się ze mną!!Dowie się co to ból i napewno zapamięta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Rodzice maltretowali synka IP: *.mt.polsl.gliwice.pl 20.06.03, 10:22 Skąd się bierze takie okrucieństwo, sadyzm. A sąsiedzi - co? Nic nie widzieli? Woleli siedzieć cicho, ze strachu, z obojętności. To już nie jest margines, takie zachowanie, ale na szczęście jeszcze nie norma. Zróbmy coś, reagujmy. Wiem, że to trudne, gdy obok mieszka bandyta lub psychopata. Ale przeciez nie można nie reagować. Biedne, biedne dziecko. A ile jeszcze jest takich wypadków? Zgroza mnie ogarnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Rodzice maltretowali synka IP: *.dip.t-dialin.net 20.06.03, 10:59 Każdy z sąsiadów, którzy opowiadają, że niczego nie widzieli, powinnien zostać obciążony surową karą pieniężną na rzecz leczenia dziecka. Dla ojca najlepsza kastracja i więzienie, dla matki szpital "zamknięty" oraz sterylizacja. Gdybym tych ludzi zobaczył na ulicy,nie wiem czy bym z rozpaczy pobił czy opluł... takie bestie nie są warte istnienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu [...] IP: *.rasserver.net 21.06.03, 07:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isula Re: Rodzice maltretowali synka IP: *.strzecha.ds.polsl.gliwice.pl 23.06.03, 00:51 Boże!!!nie moge sobie tego wydarować ...jak można ..jak.. ; ((((nie mozna przestać płakać.Takie niewinne dziecko bić po głowie najwaznieszym findamencie człowieka????Tak żeby doprowadzić do deformacji czaszki???, maltretować do zniekształcenia i połamania nóg??Zrobić kaleką, odebrać to co Bóg ofiarował??? ZA CO??Pytam ZA CO??? Matka nie wiedziałą, nie widziała??chyba sobie żarty robi!!!A niby dziecko kto połamał, posiniaczył---kosmici?????Niech ją Bóg osądzi, może będzie łagodniejszy ode mnie.Ona sobie worek treningowy z dziecka zrobiła? Niech sie sama po pysku pierze, a nie wyzywa sie na bezbronnym!Po co ona z chłopen siedzi dla sexu!!!!bo inaczej nie umiem sobie tego menelstwa wytłumaczyć. Inni ludzie pragna dzieci a nie moga mieć a tutaj za dar Boży nie podziekować.Poprostu nie mozna nie zapłakać.......;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dropsik8 Re: Rodzice maltretowali synka IP: *.71.107.41.213.rev.coltfrance.com 30.06.03, 13:02 ludzie, przecież tych sasiadów powinna ujrzeć cała polska,znajomi i krewni, zasłużyli na to przez swoją bezduszność, wszyscy są z raciborza z ul. fabrycznej - bubu, to odpowiedz dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś