arnold7 21.06.03, 17:07 O kieryj konczysz robota? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazeta_katowice Re: Do Graba 21.06.03, 17:08 Jeszcze nie wiem :-) Wysłałem Ci maila. Pozdrawiam Grab Odpowiedz Link Zgłoś
arnold7 Re: Do Graba 21.06.03, 17:15 gazeta_katowice napisał: > Jeszcze nie wiem :-) > Wysłałem Ci maila. > Pozdrawiam > Grab Reklamy nigdy za wiele. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Do Graba 22.06.03, 02:30 gazeta_katowice napisał: > Jeszcze nie wiem :-) > Wysłałem Ci maila. > Pozdrawiam > Grab -obys sie za bardzo nie opil! i nie spalil na panewce! -a tak po prawdzie to chyba bedziemy sie za niedlugo widziec w pewnych sprawach -uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Do Graba 22.06.03, 13:25 Pierwszo mrW pisze jak sie to na zartach zna i chce sie powyglupiac. A jak dostanie baty ,to biegnie sie poskarzyc = mami cycek Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Do Graba 22.06.03, 14:00 mrW to sa nicki builder,niklot_swarozyc,heider itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Do Graba IP: *.prk.pl 22.06.03, 14:03 aha, dziękuje i tak nic nie rozumiem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oppeln To nie pytej rybnickiego klauna IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.06.03, 14:09 tyn matol nie skleci zdania z sensem Odpowiedz Link Zgłoś
haider Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:12 willi2 napisał: > > Sam jestes klaun ! Willi Ty jestes taki glupi czy tylko takiego udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:17 ty sie idioto nieodzywaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
haider Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:22 willi2 napisał: > > ty sie idioto nieodzywaj ! Oj biedny z Ciebie czlowiek taki sierota bez narodowosci Polakiem nie chcesz byc Niemcem nie mozesz,bo niemieckiego nie znasz , dziadek mial tylko 4 grupe na liscie i na dodatek to imie Radoslaw.Pewnie masz straszny zal do rodzicow ,ze takie imie Ci wybrali.Slazakiem tez nie bardzo jestes ,bo po slasku nie potrafisz nawet zdania sklecic.Zal mi Ciebie Willi. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:26 ehehe nigdy sie niemyle do glupoty ludzi,chodzbys sie niewiadomo jak staral Haider ,a moze stachniuk ? Odpowiedz Link Zgłoś
haider Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:28 willi2 napisał: > > ehehe nigdy sie niemyle do glupoty ludzi,chodzbys sie niewiadomo jak staral > Haider ,a moze stachniuk ? Willi ,a moze Gebels25? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:30 gebels25 to nie ja,mowie serio. i radoslaw na imie tez nie mam. Chyba mnie nie pogielo aby durniowi mRw imie podac ? ehehe Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=6586351&a=6588777 O tu jest link gdzie ten opolski inteligent wpadl w swoje towarzystwo :-) slomiarz Odpowiedz Link Zgłoś
haider Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:37 willi2 napisał: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=6586351&a=6588777 > O tu jest link gdzie ten opolski inteligent wpadl w swoje towarzystwo :-) > slomiarz > Willi dlaczego zadzierasz ze swoimi niemieckimi bracmi? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:39 ehehe ,ja wsiokow po roliczowie za braci niemam. Odpowiedz Link Zgłoś
haider Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:41 willi2 napisał: > > ehehe ,ja wsiokow po roliczowie za braci niemam. No tak Rybnik to wielka aglomeracja. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:42 Napewno wiekszosc w Rybniku to inteligencja,a u tego pajaca oppelen to we wiosce ze swieca szukac kogos kto ma wogole srednie wyksztalcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
haider Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:43 willi2 napisał: > > Napewno wiekszosc w Rybniku to inteligencja,a u tego pajaca oppelen to we wiosc > e > ze swieca szukac kogos kto ma wogole srednie wyksztalcenie. Willi ,a jakie Ty masz wyksztalcenie? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:45 we wrzesniu bede szedl do II klasy szkoly sredniej ,ale nie bede pisal jakiej ,ale napewno nie zawodowej. Pyrsk! Odpowiedz Link Zgłoś
haider Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:47 willi2 napisał: > > we wrzesniu bede szedl do II klasy szkoly sredniej ,ale nie bede pisal jakiej > ,ale napewno nie zawodowej. > > Pyrsk! Jeszcze niedawno mowiles ,ze masz 24 lata i chodziles do szkoly medycznej ,ale Ty sciemniasz. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re 22.06.03, 14:52 Jakbym napisal ,ze mam 16 ,15czy 17 jak myslisz odpisywalby mi ktos ? Czy to wazne wiek ? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:38 Wpad ale sie wycowal pod innym nickiem wystarczy wieczorem wejsc na forum poloni to sie haider dowiesz ,jakie z tego pajaca ziolko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oppeln dej ci Boze zdrowie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.06.03, 14:12 bo na rozum juz za puzno Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: dej ci Boze zdrowie 22.06.03, 14:16 Gosciu,ty jestes tak glupi ,ze normalnie pekam ze smiechu typowym opolskim wieskiem ,pamponiem i dupkiem. Zaraz sobie poprzegladam stare twoje wypociny na roznych forach,normalnie litosc mi bierze jak widze takiego pajaca jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
haider do Williego 22.06.03, 14:18 Gdzies od pol roku na tym forum molestyjesz mrw Ty chyba naprawde jestes jakis niewyzyty. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: dej ci Boze zdrowie 22.06.03, 14:23 wystarczy wejsc na polonie wieczorem,jak ten pajac oppelen czy 007 pod innym nickiem,gaszony w prostej dyskusji jest przez kazdego. ehehe a czego mozna sie spodziewac po absolwencie rolniczowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: To nie pytej rybnickiego klauna 22.06.03, 14:57 A jak z ciebie taki czysty Niemiec opoller to czemu nie pojdziesz sobie na niemieckie forum ?i tam pier..twoje opolskie farmazony. A moze zbyt slabo znasz niemiecki ,aby tam zaistniec ? oppeler z zawodu Niemiec -- Pyrsk willi2 Odpowiedz Link Zgłoś
haider [...] 22.06.03, 14:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Do Graba 22.06.03, 14:08 mrW - builder uzywa na forum niemoralnych i nieetycznych dla zdrowego spoleczenstwa okreslen np:gwalcisz mnie,brydzlujesz sie. mrW builder jest homoseksualista,a piszac tego rodzaju teksty sie on zaspokaja. A ja jestem niepelnoletni,i wypraszam sobie aby ktos pisal w taki sposob do mnie.Obraza to moje uczucia religijne! A tym bardziej,ze ja niecierpie homoseksualistow,i dla tego sie wscieklem podwojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Do Graba IP: *.prk.pl 22.06.03, 14:11 Homoseksualistą? czyli panowie umawiają się na spotkania? Interesujące... Odpowiedz Link Zgłoś
haider Re: Do Graba 22.06.03, 14:13 Gość portalu: ? napisał(a): > Homoseksualistą? czyli panowie umawiają się na spotkania? Interesujące... Willi zgwalcil wirtualnie mrw i teraz ma zal ,ze ten juz go nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Do Graba IP: *.prk.pl 22.06.03, 14:23 Hm, przecież nie ma nic złego w tym że panowie wolą innych panów. Nic tylko gratulować odwagi której wystarczyło żeby się do tego publicznie przyznać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
willi2 Re: Do Graba 22.06.03, 15:04 Mo opppoler kompleksy ,bo niymieckie pieniadze przezarli zamiast zrobic sobie glowno i jedyno przelotowa droga we wsi. A Rybnik za swoje pieniadze tak pieknie wyglada -- pyrsk willi2 Odpowiedz Link Zgłoś
hanys_hans Re: Do Graba 13.12.03, 10:40 gazeta_katowice napisał: > > meg_s napisała: > > a konkretnie o jakie wątki Ci chodzi? > No właśnie. Mógłbyś sprecyzować? > Grab Jo moga sprecyzowac´: Kaj sie straciyu woontek uod "gazety_katowice" "Czy pamietacie jeszcze stan wojenny" (jakos´tak to leciauo) Odpowiedz Link Zgłoś