Dodaj do ulubionych

Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła?

IP: 213.172.178.* 19.07.07, 23:32
Ale głupia baba! Rozumiem jakby jej auto ukradli - ale nie ukradli. A ta
tłumaczy się, że nie pamięta. Mogła się przyznać, zapłacić karę i wyszłaby z
twarzą. A tak będą z niej drwić, pójdzie katechetka do sądu się tłumaczyć (i
jak tu dzieci uczyć, że po 7-e "Nie kradnij"), przeciwnicy polityczni
wykorzystają to przeciwko PiS-owi. Nic tylko czekać, aż z nagrania video ze
stacji zrobi ktoś teledysk. Zresztą w kuluarach już rechotają, że pewnie
miała okres. Dajcie spokój taki wstyd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Piter Re: Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? IP: *.opera-mini.net 20.07.07, 00:22
      Jeśli to była stacja Orlenu, to pewnie uznała, że rachunek pójdzie w koszty taniego państwa
      • Gość: nalewacz paliwa Re: Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? IP: 213.172.178.* 20.07.07, 00:40
        A ja myślę, że jako katechetka myślał że te paliwo jest "chrzczone" i przez to
        jest darem opatrzności.
        • Gość: Klomach A może to nie ona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:33
          A może ona. Jeśli faktycznie ukradła to paliwo, to postępuje jak prawdziwy złodziej.
          Nie złapali za rękę, TO NIE MOJA RęKA.
          • Gość: J. Kaczyński Ona z PIS? Napuści się na stację skarbówkę, zus, IP: *.aster.pl 20.07.07, 08:45
            straż pożarną, sanepid, policję, CBA, ABW, kontrwywiad, weterynarza, rzecznika
            praw dziecka, nadzór bankowy. Ktoś na pewno znajdzie na nich haka.

A ten kto tak zmanipuluje zapis, że odkryje że taśma zosała zmanipulowana,
            zostanie wiceministrem.
            • konread Re: Ona z PIS? Napuści się na stację skarbówkę, z 20.07.07, 09:15
              A może to była kolejna prowokacja CBA, tylko im się osoby pomyliły, miał być to
              ktoś z PO lub LID;)
              • mariuszdd Haka za 50 zł,tylko tyle mają na radnych z PiS ? 20.07.07, 13:18
                za 50 zł to haczyk .
                K... a to ci radni z PiS naprawdę tacy uczciwi ,że nic porządniejszego na
                nich nie ma ? ;)
            • Gość: znudzony Re: Ona z PIS? Napuści się na stację skarbówkę, z IP: *.slowianin.pl 20.07.07, 09:26
              Pod warunkiem naturalnie, że wszystkie te instytucje wcześniej odzyskali
              koledzy z PiS... A tak nawiasem, czym ona różni się od tej bandy
              niekompetentnych polityków biorących pieniądze za nieumiejętność rządzenia i
              generowanie stanowisk dla nieuków-doradców ? To jakby także kradzież pieniędzy
              podatników, a przykład idzie z góry.
              • Gość: seroo1 Sezon ogórkowy, jak widać, w pełni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:55
                Za 5 dych to kobita po prostu zapomniała - sam bym z 2-3 razy o mało co
                odjechał. Jedynie tylko ośmiesza się tym głupim tłumaczeniem. A Gazeta też się
                ośmiesza robieniem sensacji z takiego g..., co zostanie, i słusznie, przez
                przeciwników wykorzystane do pokazania małostkowości i tendencyjności GW.
                • Gość: Kacze Bajdy Re: Sezon ogórkowy w pełni? Nie do konca... IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 20.07.07, 21:02
                  Owe "5 dych" to w tej chwili okolo 18 dolarow USA.
                  A w USA za kradziez benzyny za 18 dolarow mozna
                  byc pozbawionym na dosyc dlugo prawa jazdy
                  (w wielu stanach) i powedrowac na
                  kilka miesiecy do wieznienia!
            • politologist Re: Ona z PIS? Napuści się na stację skarbówkę, z 20.07.07, 21:52
              Gość portalu: J. Kaczyński napisał(a):

> straż pożarną, sanepid, policję, CBA, ABW, kontrwywiad, weterynarza, rzecznika
              > praw dziecka, nadzór bankowy. Ktoś na pewno znajdzie na nich haka.
              >
              > A ten kto tak zmanipuluje zapis, że odkryje że taśma zosała zmanipulowana,
              > zostanie wiceministrem.

CBA o 5 nad ranem w domu kierownika stacji benzynowej znajdzie nalezące do jego
              dzieci pluszowe teletubisie oraz "Iwonę, księżniczkę Burgunda" Gombrowicza i
              "Sklepy cynamonowe" Brunona Schulza
              Pajac Ziobro na konferencji prasowej ogłosi, że delikwent jest Żydem i pedałem :DDD
          • Gość: Maria Re: A może to nie ona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 12:41
            Och,przesadzacie kochani.Zwyczajne roztargnienie.Mnie się często zdarza,że
            zapominam zapłacić,po zapakowaniu towaru.Baba ma tyle na głowie!,ze trzeba Jej
            wybaczyć.A swoją drogą,dlaczego od maja do dziś,policjanci nic nie zrobili w
            tej sprawie?
            • Gość: siemianowiczanka Re: A może to nie ona? IP: 217.153.252.* 20.07.07, 23:44
              Nie zrobili nic, bo tu wcale nie chodziło ani o prawo ani o sprawiedliwość, a
              tylko o to, by znaleźć na nią "haka". Nie zrobili nic, nawet jej nie
              powiadomili, że właściciele stacji benzynowej domagają sie zapłaty za paliwo.
              Dlaczego jej nie powiadomili? No chyba dlatego, że znając ją poprostu zapłaci
              za paliwo, przeprosi za roztargnienie i nie będzie afery. A afera jest
              potrzebna, bo bohaterka tych wydarzeń jest przeciwnikiem trudnym, takim,którego
              nie wolno zlekceważyć (w wyborach do sejmu uzyskała w Siemianowicach najwięcej
              głosów). Tysiące ludzi ją doceniają. To groźny przeciwnik. Na dodatek jest na
              wskroś uczciwa. Jakiego narzędzia więc użyć przeciwko niej? To wstrętne i
              niegodziwe co jej zrobiono. Mam ogromną nadzieję,że nikt zdrowo myślący nie da
              wiary tym podłym oskarzeniom.
              • Gość: szarik Re: A może to nie ona? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 09:27
                Przez roztargnienie powiadasz, jakos takich roztargnionych nie spotykam a jesli
                juz to zawsze nazywają sie złodzieje. No to powierzyć jej jakieś inne zadania, a
                co tam taka radna może sknocić, do ministerstwa albo na ambasadora jakiegoś z
                takimi ułomnościami. Typowy fachowiec PiS."Nikt nie wmówi nam że czarne jest
                czarne"
                A swoja droga sam to upolityczniasz więc się pytam co by było gdyby to była
                osoba z np. SLD to pewnie w kominiarkach z kamerami by ja aresztowali, nie.
                Jednak jak widzę takich jak ty to nie mam wątpliwości że ten kraj niema szans.
    • Gość: antykomunista Ktoś z SLD zrobił jej kawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 05:50
      A teraz pomroczna robi aferę że SB się podszyło pod babę?
      Jak łatwo kogoś zbluzgać z błotem.
      • Gość: Zibi Re: Ktoś z SLD zrobił jej kawał IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 07:51
        Nie wiem o co ci chodzi, ale chyba jesteś pierwszą ofiarą upałów.
      • logoin Też kradniesz? 20.07.07, 08:25
        bo ze z pisu to normalne
      • shithead Re: Ktoś z SLD zrobił jej kawał 20.07.07, 10:35
        Owracanie kota ogonem. Najlepszy jest jarowy bo swojski i pissowski.
        Piss on you, kaczo-kartoflane warcholy!
    • Gość: ŚLEDCZY Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? IP: *.dwtele.pl 20.07.07, 07:31
      No i proszę gdzie jest prawo i sprawiedliwość nawet za piędziesiąt złotych nie
      może ukraść radna z PISu,to jest chańba niech ta radna złoży skargę Kaczorom
      albo posłance Szczypińskiej,co to ma znaczyć prawo ma być po stronie jednej
      opcji czyli PISu,a złodziejska sprawiedliwość po stronie pani radnej z PISu..,.
    • ratm1978 Wyborcza jak FAKT:):)))) 20.07.07, 07:36

• sapervodicka jutro sie okaze ze zaplacila karta przy dystrybu 20.07.07, 07:48
        jutro sie okaze ze zaplacila karta przy dystrybutorze, ale wiadomosc juz w kraj
        poszla, majwyzej sie na ostatnie stronie zamiesci sprostowanie i bdzie git,
        wazne zeby kaczorom przy..ebac!!! hurra!!
        jak bede sie dobrze pucowal to moze korespondentem GW w Soffi albo Tiranie
        zostane!
        • Gość: Zibi Re: jutro sie okaze ze zaplacila karta przy dystr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 07:55
          Biedny, taka ładna pogoda, a ty musisz siedzieć przy komputerze i Kaczystan
          bronić. Prawie Ordon.
      • shithead Re: Wyborcza jak FAKT:):)))) 20.07.07, 10:36
        Zal ci dupe sciska, ze nadchodzi koniec epoki kartofla?
        • ratm1978 goownianaa głowo, nie nic mi dupy nie ściska:)) 20.07.07, 11:00
          stwioerdzam FAKT że wyborcza staje sie jak FAKT
    • Gość: gruby Re: Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:35
      dlaczego od razu ukradła? a może mając sto tysięcy różnych rzeczy na głowie
      zapomniała podejść do kasy, tylko wsiadła do auta i odjechała?
      • Gość: Enon Re: Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? IP: *.chello.pl 20.07.07, 08:50
        Ja także mam sto tysięcy spraw na głowie na sekundę kwadrat.Nie zdarzyło mi sie
        jednak nie zapłacić za towar.
        Brak zapłaty to de facto i de iure kradzież. I tzw.roztrzepanie nie jest tu
        żadnym usprawiedliwieniem.
        Niech więc, jak widzę niezbyt rozgarnięta, kobiełka przeprosi,zapłaci i nie robi
        z siebie większej idiotki niż jest.
        • Gość: gruby Re: Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:15
          zakwestionowałem słowo kradzież, bo sam pracuję na stacji benzynowej i zdarzały
          się przypadki, że ludzie odjeżdżali spod dystrybutora nie płacąc za paliwo.
          Wiem, że nie robili tego celowo - wystarczył odebrany telefon, kilka słów
          zamienionych z kimś znajomym, czy problem, który siedział gdzieś w głowie i
          zamiast do kasy wsiadali do auta i odjeżdżali. Tylko że ja reaguję od rau - bo
          po tygodniu, czy dwóch klient nie będzie pamiętał, czy zapłacił za paliwo czy
          nie. Staram się więc go odnaleźć w tym samym dniu i poinformować, że zapomniał
          zapłacić. Miałem w ciągu kilku lat pracy takich przypadków kilkanaście i zawsze
          klienci płacili przepraszając za gapiostwo. :)
          • shithead Re: Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? 20.07.07, 10:53
            Jest czarno na bialym,ze niezaplacila a ona to kwestionuje. Czyli uczciwych
            zamiarow nie ma (nie miala).
      • szymko123 Chyba wyskoczę dzisiaj do Media Markt. 20.07.07, 11:16
        Witam.
        Chyba wyskoczę dzisiaj do Media Markt. Jest taka lustrzanka Nikona, która mnie
        kręci. A że mam sto tysięcy spraw na głowie... :)
    • naprawdetrzezwy Zwykle tankuje za 50 zł? 20.07.07, 08:35
      <blondynka>"...a mnie podwyżki cen paliw nie dotyczą, bo ja zawsze tankuję za 50
      zł..."</blondynka>
      • remik.bz A ja tankuje za 100 zł, co w tym dziwnego ? 20.07.07, 09:07
        naprawdetrzezwy napisał:

> <blondynka>"...a mnie podwyżki cen paliw nie dotyczą, bo ja zawsze tank
        > uję za 50
        > zł..."</blondynka>

Nie bardzo rozumiem z czego drwisz.
        Ja osobiście zwykle tankuję za 100 zł. Po prostu tak jest najłatwiej.
        Patrzę nie na licznik paliwa tylko licznik pieniędzy przy tankowaniu.. A
        całą "stówkę" mam przygotowaną pod reka. Szybko i sprawnie to idzie.
        Oczywiście za kazdym raze jest inna ilość paliwa , bo ceny są rózne.
        • vendettav Re: A ja tankuje za 100 zł, co w tym dziwnego ? 20.07.07, 09:16
          O! Blondyn ;)
          • remik.bz Jak Ci zabraknie na mleko, to dam Ci 2 złote 20.07.07, 09:43
            Rozumiem ,ze jesteś w parszywej sytuacji materialnej , skoro kwestia róznicy
            kilku złotych przy tankowaniu jest dla Ciebie tak ważna.
            Podaj mi Swój numer konta , to chętnie przeleję Co tak ze 2 złote na mleko ,
            aby jakoś Cię wesprzec w trudnych momentach.
            • michalng Re: Jak Ci zabraknie na mleko, to dam Ci 2 złote 20.07.07, 10:04
              Przeczytaj jeszcze raz post pierwszy post. Postaraj sie go zrozumieć dla
              ułatwienia dodam ze jest to żart/dowcip.
    • Gość: wlodek31 Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 08:47
      ". Dopóki mi ktoś nie udowodni, że nie zapłaciłam, to ja mówię, że nic nie
      wiem na ten temat - powiedziała nam radna."
      Typowe zachowanie wytrawnych przestępców. Oni jeszcze dodają: "jak Boga
      kocham ja tego nie zrobiłem" , zrobiłam.
      Można jeszcze powiedzieć, że samochód został ukradziony, ale co wtedy z
      nagraniami.
      • prawnik0 Re: Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? 20.07.07, 08:55
        To ta Pani miała postępowanie prokuratorskie z powodu podejrzenia przestępstwa
        firmanctwa z kodeksu karnego skarbowego. Zawiadomienie złożyła świętokrzyska
        Federacja Młodych Socjaldemokratów. Ktoś wie jak to się skończyło?
    • piotrus508 To manipulacja Gazety Wyborczej 20.07.07, 08:58
      To oczywista manipulacja Gazety Wyborczej i innych polskojezycznych mediow!!!
      To jest pantwo Prawa i Sprawiedliowsci ( dla naszych ). mam nadzieje ze
      pracownicy tej stacji paliw zostana przykladnie ukarani a policjanci
      przeniesieni do innych waznych dla dobra sluzby zadan ( patrolowanie ulic w
      Pcimiu Dolnym).
      Taka bedzie sprawiedliwosc a prawo po naszej stronie.

www.informacjasamorzadowa.eu/
      • logoin Popieram 20.07.07, 09:07
        premier w nagrode powinien jej dać cysternę benzyny
      • Gość: BANKRUT Re: To manipulacja Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 12:00
        TAK WŁAŚNIE TO MANIPULACJA GAZETY WYBORCZEJ , BIKINIARZY W KOLOROWYCH
        SKARPETKACH ORAZ PEDAŁÓW CZYLI MICHNIKA ZE SPÓŁKĄ
        • Gość: Kace Bajdy Re: To manipulacja - zawsze twierdzil tow. Gomulka IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 20.07.07, 21:12
          "Pedalow" to "Bankrucie" powinienes szukac jednak w troche
          innym miejscu nizli redakcja "G. Wyborczej"... Czy mam
          ci podpowiedziec gdzie?
    • Gość: Mary Re: Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? IP: 195.150.133.* 20.07.07, 09:02
      Pewnie, że głupio robi idąc w zaparte. Ale co do tego ma okres???
    • remik.bz Afera jak z Ałganowem i Rywinem, brawo GW !!! 20.07.07, 09:04
      Dziękujemy Gazecie Wyborczej za bolszewicką czujność.
      Wprawdzie jeszcze nie wiadomo , kto był kierowcą tego samochodu i czy
      rzeczywiście doszło do "kradziezy" ,ale za to juz udało się dokopac PiS-owi.
      I o to własnie chodzilo.
      Przecież wobec takiej "afery" pisowskiej to wszystkie inne , nawet Rywingate i
      biesiadowanie Kwacha z Ałganowem ,to pikuś.
      • Gość: Bogusław Re: Afera jak z Ałganowem i Rywinem, brawo GW !!! IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 09:19
        remik.bz napisał:

> Dziękujemy Gazecie Wyborczej za bolszewicką czujność.
        > Wprawdzie jeszcze nie wiadomo , kto był kierowcą tego samochodu i czy
        > rzeczywiście doszło do "kradziezy" ,ale za to juz udało się dokopac PiS-owi.
        > I o to własnie chodzilo.
        > Przecież wobec takiej "afery" pisowskiej to wszystkie inne , nawet Rywingate
        i
        > biesiadowanie Kwacha z Ałganowem ,to pikuś.

A czy PiS nie działa podobnie?
        Na Leppera też nic nie mają,ale mówią że jest w kręgu podejrzeń.
        Ta pani również jest tylko w kręgu podejrzeń.
        Powiadają,że czym wojujesz-od tego giniesz.
      • Gość: pipetoo a co ma ałganow i rywin do tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:41
        blondynie z PiSu, czy obywatel rosyjski Ałganow tankował bez zapłaty za towar i
        wypierał sie czynu zabronionego?

• remik.bz Wycofuje się , "Antykaczory" nie myślą 20.07.07, 09:45
          Gość portalu: pipetoo napisał(a):

> blondynie z PiSu, czy obywatel rosyjski Ałganow tankował bez zapłaty za towar
          i
          >
          > wypierał sie czynu zabronionego?

Rany boskie , z kim ja dyskutuje ?

• Gość: pipetoo wycofaj się, za głupi jesteś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:48
            rany boskie, to z jakich powodów w treści twojego posta zanlazły sie nazwiska
            panów Ałganowa i Rywina ?

jeden powód.

albo potrafisz uzasadnić, albo jesteś zwykłym idiotą.
        • Gość: BANKIER Re: a co ma ałganow i rywin do tego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 12:04
          WŁAŚNIE O TO CHODZI ŻE SZPION AŁGANOW PŁACIŁ ZA KAŻDY TOWAR W PORÓWNANIU DO
          PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI DZIEJOWEJ W POMROCZNEJ JASNEJ
    • Gość: ja_2 wszystko dobrze tylko ... ortografia panie posle.. IP: *.cdmpekao.com.pl 20.07.07, 09:07
    • Gość: je2bny ...Gazeta Podstępna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:12
      Złodziej kradnie cały zbiornik. Nie bardzo w to wierzę, aby posłanka podkładała
      się dla paru groszy, zwykłe roztargnienie. Zdarzało mi się zatankować i
      odjechać, oczywiście sumy tankowań były podobne, ale zawsze wracałem i kończyło
      się na ...wesoło. Ale Gazeta.... musi o czymś pisać.
      • Gość: pipetoo gazeta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:24
        a może pani radna cierpi na kleptomanię? (gdzie wartość towaru nie ma zgoła
        znaczenia).

Gość portalu: je2bny napisał(a):

> Złodziej kradnie cały zbiornik. Nie bardzo w to wierzę, aby posłanka
        podkładała
        > się dla paru groszy
      • Gość: woland Re: ...Gazeta Podstępna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:39
        jalby zatankowała np. cały zbiornik za 250 zł to byłoby to przestępstwo,a tak
        jest tylko wykroczenie. W przypadku skazania inny będzie okres zatarcia
        skazania.
        • Gość: je2bny Re: ...Gazeta Podstępna... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 23:48
          Nie sądzisz, że mogłaby zatankować za 249pln i kara byłaby taka sama?
    • sympatyk10 Kolejny etap rewolucji moralnej 20.07.07, 09:13
      Teraz PIS-uary zaczynaja walke z ukladem/ sieci/ szara struktura na stacjach
      benzynowych
    • remik.bz GW robi se z nas jaja, uważa nas za głupoli 20.07.07, 09:13
      Jeszcze kompletnie nic nie wiadomo w tej sprawie, nie wiadomo kto kierował ,
      kto tankował, nie wiadomo czy doszło do kradzieży , policja podobno cos tam
      sprawdza.
      Ale GW juz "wie".
      GW po prostu robi se z nas jaja uważając nas ( niestety czasami słusznie)
      za "myslących inaczej" ,czyli głupoli.
      • Gość: pipetoo zdemoralizowane bydło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:22
        nie broń, nie broń tego zdemoralizowanego bydła.

stwierdzenie "GW manipuluje" nie jest wyjaśnieniem otaczającej cie
        rzeczywistości ale dla leniwych czy niesprawnych umysłów może być bardzo
        atrakcyjne.
        • gryzelda111 Re: jak szaleć, to szalec- do pelna raz! 20.07.07, 09:25
          i raz posiedziec dla radnej
      • michalng Re: GW robi se z nas jaja, uważa nas za głupoli 20.07.07, 09:46
        A mógł byś powiedzieć gdzie wyczytałeś ze "GW juz wie" ?
        Na razie to ty nie przeczytałeś artykułu dokładnie, nie zrozumiałeś go ale już
        wiesz ze gazeta uważa czytelników za głupoli. (Co w twoim przypadku nie jest
        nieprawda).
      • yvesl Re: GW robi se z nas jaja, uważa nas za głupoli 20.07.07, 11:18
        remik.bz napisał:

> Jeszcze kompletnie nic nie wiadomo w tej sprawie, nie wiadomo kto kierował ,
        > kto tankował, nie wiadomo czy doszło do kradzieży , policja podobno cos tam
        > sprawdza.
        > Ale GW juz "wie".
        > GW po prostu robi se z nas jaja uważając nas ( niestety czasami słusznie)
        > za "myslących inaczej" ,czyli głupoli.

Bo to brukowy szmatławiec jest...
        • Gość: Kacze Bajdy Re: "yvesl" - czyli - propagandzista juz na forum! IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 20.07.07, 21:20
          "Brukowy szmatlawiec jest"... To dlaczego osobniku podpisujacy sie "yvesl" od
          miesiecy, regularnie pojawiasz sie na forach "Gazety Wyborczej"? Jakies
          sado-masochistyczne problemy z wlasna swiadomoscia??
    • marek287 Re: Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? 20.07.07, 09:28
      GW to już Radio Maryja bis. Szkoda, że jak szef klubu radnych PO we Wrocławiu
      pobił po pijaku trzech policjantów, to ta informacja nie znalazła się na
      czołówkach, ale teraz uważam, że redaktorzy Wroński, lub Pacewicz powinni w
      swoim obiektywnym komantarzu napiętnować politykę PIS i zarządać zwołania
      komisji, cytując klasyka PIS nie odpowiada tylko za gradobicie i koklusz.
    • remez2 Afera, która wstrząsnęła krajem. 20.07.07, 09:31
      • slmako To jest wina PO 20.07.07, 09:36
        oglosili bezplatna akcje a potem podali do prasy. Wstyd PO !!!
        • remez2 Re: Oraz Układu. 20.07.07, 09:46
    • Gość: dirgone Re: Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:36
      heh, mężowi mojej przyjaciółki zdarzyło się to w piątek, przed ślubem.
      Wracaliśmy wszyscy z kościoła (ja, świadek, przyjaciółka i jej narzeczony),
      zajechaliśmy na stację, on zatankował, wsiadł do samochodu i... odjechaliśmy.
      Żadne z nas nie zwróciło uwagi na to, że nie zapłacił, tacy byliśmy zaaferowani
      zbliżającym się ślubem.
      Całe szczęście, na stacji pracował kolega świadka, który do niego zadzwonił :)
    • Gość: dekta Re: Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? IP: *.clubnet.pl 20.07.07, 09:37
      Dawniej koalicja PiS+SO+LPR - dzisiaj SYF i LiS
    • Gość: gość PATALOGIA kolejny etap "rewolucji moralnej" IP: *.wp.mil.pl 20.07.07, 09:37
      ale przecież złodziejstwo jest wszędzie, tylko nie w PIS !!!
    • a_rafal_na_to 50,09zl ?! z takim refleksem nie powinna prowadzic 20.07.07, 09:40
      chciala zatankowac za 50 zl a przelecialo do 50,09zl. Przeciez z takim refleksem
      ona stanowi zagrozenie na drodze ;-)
    • Gość: japa Do pudernicy tankowala za 50 zl? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.07, 09:43
      Albo jezdzi skuterem i do tego kradnie. Mnie jakos tankowanie zawsze wychodzi
      ok 170 zl.. i nie kradne.
    • michalparadowski Radna PiS zatankowała i nie zapłaciła? 20.07.07, 09:49
      Jest to drobiazg w porównaniu ze stratami, jakie przynosi Polsce PIS, zwłaszcza
      na arenie międzynarodowej.
      I nic tu nie pomogą, wczorajsze przechwałki p.premiera!
      • docentverba no,to jutro bedzie artykul o samorzadowcu z PiS 20.07.07, 09:59
        co spinacz z biura wyniosl!!!!Kampania nienawisci wobec PiS,nakrecana wedlug
        najlepszych goebelsowskich wzorcow nakreca sie.Kolejne artykuly o
        Wassermanie,Ziobrzei ten dzisiejszy.Jutro wekendowa,tez musi byc jakis
        smakowity kasek.Zeby agorowe kundelki mogly jazgotac.Choc jak zywo,artykuly o
        Wassermanie i Ziobrze przeczytane ze zrozumieniem pokazuja,ze ci panowie nie
        popelnili zadnego uchybienia.
        • Gość: Kacze Bajdy Re: O samorzadowcu z PiSsu... IP: *.natpool2.outside.ucf.edu 20.07.07, 21:27
          Widzisz "docencie-verbo"... Akurat PiSs to partia, ktora dotarla
          do szczytow wladzy m.in. dlatego, ze glosno, nawet bardzo glosno
          krzyczala na temat "prawa", "sprawiedliwosci" oraz "odnowy moralnej"!
          W tym kontekscie - nawet ow "samorzadowiec z PiSsu wynoszacy spinacz"
          z biura bedzie calkowitym zaprzeczeniem hasel i haselek
          jakimi jego partia szermuje!!
    • Gość: Odbyt PiSdzielcom wolno IP: *.devs.futuro.pl 20.07.07, 09:59
      prawo i sprawiedliwość w rozumieniu PiSdzielców, rzygać się chce.
    • guru133 Zaraz tam ukradła paliwo.... 20.07.07, 10:28
      przecież pan premier wyjasnił już że wszystko należy się PiSowi o ile rządzenie
      ma być sprawne, więc o co to larum?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka