sabcia_p 27.07.07, 16:27 Który najlepszy szczególnie do białego! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: loki Re: Wybór proszku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:34 do białego to najlepszy jest proszek do prania.alez głupi post!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabcia_p Re: Wybór proszku 27.07.07, 17:11 Gość portalu: loki napisał(a): > do białego to najlepszy jest proszek do prania.alez głupi post!!!!!! spadaj!!!!! nie potrzebuje twojej marnej i durnej odpowiedzi...idioita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Wybór proszku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 17:25 blondynka? Odpowiedz Link Zgłoś
sabcia_p Re: Wybór proszku 27.07.07, 18:34 Gość portalu: loki napisał(a): > blondynka? rozczaruje cie....tu nie ma twojego ideału....i nie życze sobie zebyć odpisywał na post który jest "głupi" Odpowiedz Link Zgłoś
sabcia_p Re: Wybór proszku 27.07.07, 18:41 Gość portalu: loki napisał(a): > blondynka? chyba lubisz obrażać....nawet ci to wychodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Wybór proszku 27.07.07, 17:07 egal jaki, grunt zeby byl made in Germany :-) Odpowiedz Link Zgłoś
marta_0011 Re: Wybór proszku 27.07.07, 19:39 Persil ale również oryginalny.Nasze są już mieszane i nie dają efektów. Odpowiedz Link Zgłoś
sabcia_p Re: Wybór proszku 27.07.07, 21:48 marta_0011 napisała: > Persil ale również oryginalny.Nasze są już mieszane i nie dają efektów. Dziekuję za odpowiedź i uszanowanie mojego "głupiego"jak ktos nazwał- postu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Re: Wybór proszku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 09:18 naprawde temat na dlugie wieczory do rozwazan:Jaki proszek? zapytaj mamy.babci , sasiada, a tak zawracasz gitare jak typowy nieumiał rasy blondi. Z E N A D A!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta_0011 Re: Wybór proszku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 11:19 Rozumiem Cię loki,dla Ciebie to wszystko jedno bo chyba nawet nie wiesz,że do prania np.gatek trzeba tego proszku użyć.Nie wspomonam o tym,że pewnie pojęcia nie masz iż do białego i koloru potrzebny jest inny proszek.Jestem pewna,że nawet sobie nie pierzesz.Facet i pranie??? Tylko po cho....rę się odzywasz jak Cię temat nie interesuje? Może to młoda dziewczyna i stawia pierwsze kroki jako żona,matka? Ja napisałam w odp. wyrazy a ty?? i nic z tego nie wyniknęło,tylko obrażałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
sabcia_p Re: Wybór proszku 28.07.07, 20:13 Gość portalu: marta_0011 napisał(a): > Rozumiem Cię loki,dla Ciebie to wszystko jedno bo chyba nawet nie wiesz,że do > prania np.gatek trzeba tego proszku użyć.Nie wspomonam o tym,że pewnie pojęcia > nie masz iż do białego i koloru potrzebny jest inny proszek.Jestem pewna,że > nawet sobie nie pierzesz.Facet i pranie??? > Tylko po cho....rę się odzywasz jak Cię temat nie interesuje? > Może to młoda dziewczyna i stawia pierwsze kroki jako żona,matka? > Ja napisałam w odp. wyrazy a ty?? i nic z tego nie wyniknęło,tylko obrażałeś. > > MARTUSIU DZIĘKUJE za pomoc. Przyczepił się jakiś idiota i nie przestaje mnie obrażać...przynajmniej mnie troche rozumiesz jeszcze raz dzuiękuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sabcia_p Re: Wybór proszku 28.07.07, 20:11 Gość portalu: loki napisał(a): > naprawde temat na dlugie wieczory do rozwazan:Jaki proszek? zapytaj > mamy.babci , sasiada, a tak zawracasz gitare jak typowy nieumiał rasy blondi. > Z E N A D A!!!!!!!!!!! może nie mam kogo zapytać..? skończ pisac i się wpieprzać....nikt cie o zdanie nie pyta!!! nie rozumiesz po polsku??? a może czerpiesz z tego radość? to dopiero jest żenada... Odpowiedz Link Zgłoś
anilewel Re: Wybór proszku 28.07.07, 22:33 temat na forum dobry jak każdy inny więc odrobinę szacunku by się przydało...ja używam płynu do prania ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Wybór proszku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:09 a ja polecam W5 z Lidla w miarę tani ale bardzo skuteczny tak jak i inne produkty tej marki Odpowiedz Link Zgłoś
sabcia_p Re: Do Sabcia_p 30.07.07, 21:46 DZIĘKUJĘ WAM BAAARDZO ZA POMOC!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś