Dodaj do ulubionych

!!! ZRAN MNIE JA CHCE DO DOMU!!!

IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.07.03, 19:31

Tak wypowiadali sie dzisiaj dumni (kiedys) zolnierze USA w Iraku !
Malo tego , dodawali:"Oni nas tutaj nie chca , po co tu jestesmy ??"

WOJNE WYGRAC BYLO LATWO, ale POKOJ zapewnic, bardzo CIEZKO !!!

pyrsk
ballest
Obserwuj wątek
    • Gość: GOROL Re: !!! ZRAN MNIE JA CHCE DO DOMU!!! IP: *.a.004.pth.iprimus.net.au 19.07.03, 18:53
      Ty ballest! o co Tobie chodzi grafomanie?
    • Gość: rodak Re: !!! ZRAN MNIE JA CHCE DO DOMU!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.03, 19:12
      !!! ZRAN MNIE JA CHCE DO DOMU

BALLEST JAK TOBIE W NIEMCZECH SIE NIE PODOBA TO WRACAJ PO CO MAMY CIE RANIC
    • Gość: hanys Re: !!! ZRAN MNIE JA CHCE DO DOMU!!! IP: *.dip.t-dialin.net 19.07.03, 20:52
      Więzienie dla niemieckiego biznesmena za handel bronią z Irakiem

anr 31-01-2003, ostatnia aktualizacja 31-01-2003 14:47

Na pięć lat i trzy miesiące więzienia został wczoraj skazany 59-letni
      niemiecki biznesmen za handel uzbrojeniem z Irakiem. Jego wspólnik, 54-letni
      szef działu zbytu z położonej niedaleko Bremy firmy, dostał tylko dwa lata w
      zawieszeniu. Sąd w Mannheim uznał ich za winnych naruszenia embarga ONZ.
      Firma, która sprzedała za 193 tys. euro sprzęt umożliwiający produkcję luf
      armatnich, musi oddać te pieniądze państwu niemieckiemu
      • Gość: ballest Re: !!! ZRAN MNIE JA CHCE DO DOMU!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.03, 21:21
        Bravo, cieszy mnie !
        pyrsk
        ballest
        • Gość: builder Re: !!! ZRAN MNIE JA CHCE DO DOMU!!! IP: *.blueyonder.co.uk 19.07.03, 22:55
          Autor: Gość: hanys IP: *.dip.t-dialin.net
          Data: 19-07-2003 20:52 + odpowiedz na list

+ odpowiedz cytując

-------------------------------------------------------------------------------
          -
          Więzienie dla niemieckiego biznesmena za handel bronią z Irakiem

anr 31-01-2003, ostatnia aktualizacja 31-01-2003 14:47

Na pięć lat i trzy miesiące więzienia został wczoraj skazany 59-letni
          niemiecki biznesmen za handel uzbrojeniem z Irakiem. Jego wspólnik, 54-letni
          szef działu zbytu z położonej niedaleko Bremy firmy, dostał tylko dwa lata w
          zawieszeniu. Sąd w Mannheim uznał ich za winnych naruszenia embarga ONZ.
          Firma, która sprzedała za 193 tys. euro sprzęt umożliwiający produkcję luf
          armatnich, musi oddać te pieniądze państwu niemieckiemu

---------------------------------------------------------------------
          -ciebie to cieszy ballast, ze niemieckie firmy znowu handluja broniom z
          Irakiem?
          -bo wyobraz sobie, ze mnie nie!

Gość portalu: ballest napisał(a):

> Bravo, cieszy mnie !
          > pyrsk
          > ballest
          ---------------------------------------------------------------------
      • Gość: ballest Re: !!! ZRAN MNIE JA CHCE DO DOMU!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.07.03, 09:31
        Dzisiaj znowu zginelo dwoch zolnierzy USA !!!
        Nie Wiem, dlaczego Polacy sie tam "cisnom" mam na mysli Irak a nie tylek USA?

Pyrsk
        ballest
        • Gość: ballest ZRAN MNIE JA CHCE DO DOMU!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.07.03, 10:20
          "Dwaj kolejni żołnierze USA zginęli w Iraku

SERWISY

" (PAP) 20-07-2003, ostatnia aktualizacja 20-07-2003 08:57

20.7.Bagdad (PAP/AP) - Dwaj żołnierze amerykańskiej 101. dywizji powietrzno-
          desantowej zginęli, a trzeci został ranny w zasadzce, w niedzielę wcześnie rano
          w północnym Iraku, gdy ich konwój został ostrzelany przez nieznanych sprawców

Całą trójkę przewieziono do pobliskiego szpitala wojskowego, gdzie dwaj zmarli
          w wyniku odniesionych ran, poinformował Todd Pruden, rzecznik prasowy
          amerykańskich sił w Bagdadzie

Do ataku na amerykańskich żołnierzy doszło koło miejscowości Tal Afar, na
          zachód Mosulu

Większość ataków na Amerykanów w rejonie na północ i zachód od Bagdadzie ma
          miejsce w tzw.trójkącie sunnickim, gdzie schronili się poplecznicy Saddama
          Husajna. W sumie od rozpoczęcia 20 marca operacji w Iraku zginęło w niej 151
          żołnierzy amerykańskich. (PAP) jo/ 611 "

Fajnie ich Irakijczycy przyjmuja :-))))'

Pyrsk
          ballest
          • ballest Re: ZRAN MNIE JA CHCE DO DOMU!!! 30.07.03, 18:58
            Czytajac dzisiejszy "FINANCIAL TIMES" dowiadujemy sie, ze jedyny czlowiek,
            ktorego w rzadzie Busha respektowalem POWELL , tez klamal!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka