builder1 25.07.03, 12:18 -jok to jyst ? -to nagminny pszypodek w tym Kroju -- Ku chwale Ojczyzny Czowaj builder Slazak od jednego pokolenia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GOSC Re: Polska dla Polakow ,a bija rodakow w Angli IP: *.um.katowice.pl 25.07.03, 13:02 a jo gupi miou nadzieja, co TY cieples gorzola, ech poprow sie synek, w polednie byc ozartym????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewald_latacz Re: Polska dla Polakow ,a bija rodakow w Angli 25.07.03, 14:24 builder1 napisał: > -jok to jyst ? > -to nagminny pszypodek w tym Kroju > > > -- > Ku chwale Ojczyzny > Czowaj > builder Slazak od jednego pokolenia Och nie umie juz :-) hahahaha Idz sie lecz mrW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrW Re: tylko dla trzezwych! IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 25.07.03, 23:22 -czy wy wszyscy co pod tym tematem piszecie jestescie tacy niedorozwinieci??????? -nawet slepy by zauwazyl, ze "builder1" to nie "builder" - ROZNICA ZAJEBISTA!!! a juz nie wspomne o "mrW" - czy to jest takie ciezkie qwa do zrozumienia??????? -gozola musi wom smakowac a na kacu maze wom si wszistko ja? -masz racje idz sie som lecz bo spostrzegawczy to nie jestes i daleko ci do tego!!!!!! ewald_latacz napisał: > builder1 napisał: > > > -jok to jyst ? > > -to nagminny pszypodek w tym Kroju > > > > > > -- > > Ku chwale Ojczyzny > > Czowaj > > builder Slazak od jednego pokolenia > > Och nie umie juz :-) > hahahaha > Idz sie lecz mrW Odpowiedz Link Zgłoś
tonys15 mrW-settembrini-builder-builder1-dywizion303 26.07.03, 07:26 To ten sam głupek,który nadaje z Anglii. Znam jego IP,z koncówką .uk Odpowiedz Link Zgłoś
tonys15 Re: mrW-settembrini-builder-builder1-dywizion303 26.07.03, 07:29 Kiedyś pisał mrW na onecie i forum TVP. Pamiętam,że robił mase błędów ortograficznych i pisał głupoty tak jak na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: mrW-settembrini-builder-builder1-dywizion303 27.07.03, 00:05 tonys biedaku intelektualny, ja owszem pisze spod ip mrW, ale sprawdz posty z czerwca leniu. zanim zaczniesz pisac kolejne bzdury, to pofatyguj sie nieco. wiem, ze wysilek intelektualny cie meczy, mimo to sprobuj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder-mrW Re: mrW-settembrini-builder-builder1-dywizion303 IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 26.07.03, 22:27 -o jusz ni moga! ciebie durs we szkole bajtle bijoum, ja? -lobocz ciuliku czy tyn "builder1" abo "dywizjon303" mo ta somo koncowka ze UK?! tonys15 napisał: > To ten sam głupek,który nadaje z Anglii. > Znam jego IP,z koncówką .uk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antychryst Re: mrW-settembrini-builder-builder1-dywizion303 IP: *.nwn.pl / 192.168.3.* 27.07.03, 00:39 Gość portalu: builder-mrW napisał(a): > -o jusz ni moga! ciebie durs we szkole bajtle bijoum, ja? > -lobocz ciuliku czy tyn "builder1" abo "dywizjon303" mo ta somo koncowka ze > UK?! > > tonys15 napisał: > > > To ten sam głupek,który nadaje z Anglii. > > Znam jego IP,z koncówką .uk Odpowiedz Link Zgłoś
tonys15 Re: tylko dla trzezwych! 26.07.03, 07:34 Gość portalu: mrW napisał(a): > -czy wy wszyscy co pod tym tematem piszecie jestescie tacy > niedorozwinieci??????? > -nawet slepy by zauwazyl, ze "builder1" to nie "builder" - ROZNICA > ZAJEBISTA!!! a juz nie wspomne o "mrW" - czy to jest takie ciezkie qwa do > zrozumienia??????? > -gozola musi wom smakowac a na kacu maze wom si wszistko ja? > -masz racje idz sie som lecz bo spostrzegawczy to nie jestes i daleko ci do > tego!!!!!! Zamknij jape sukinsynu,bo ci kopne do ryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder-mrW Re: tylko dla trzezwych! IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 26.07.03, 22:21 -do ryja sie nie kopie debilu! -pochwal no sie jaka to moja koncowke z uk znosz? - -jyszczy trocha i ci chyca pokrako! tonys15 napisał: > > Zamknij jape sukinsynu,bo ci kopne do ryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krawiec Re: Polska dla Polakow ,a bija rodakow w Angli IP: *.nwn.pl / 192.168.3.* 26.07.03, 03:04 builder1 napisał: > -jok to jyst ? > -to nagminny pszypodek w tym Kroju > Neznam takiego kroju,o jaki Krój chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polska dla Polakow ,a bija rodakow w Angli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.03, 17:22 bulider ty cykorze, nie masz za grosz odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: builder Re: Polska dla Polakow ,a bija rodakow w Angli IP: *.cable.ubr02.hari.blueyonder.co.uk 29.07.03, 01:05 -nu ja, tys je boss!! -jusz si boja! Gość portalu: ja napisał(a): > bulider ty cykorze, nie masz za grosz odwagi Odpowiedz Link Zgłoś