Gość: ZygZag Niesamowity bład!!!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 11.11.07, 14:28 ETYK w policji !!!! Z góry bez szans!!! Etyk w tej firmie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika co wy wiecie IP: *.244.156.132.ip4.tnp.pl 11.11.07, 14:36 jestem tegoroczna kandydatka na listopadowy nabor, problem ludzi ktorzy nie przechodza multi select polega na tym ze chca sie oni wybielic zrobic z siebie idealnego kandydata a praca w policji sie im nalezy jak psu buda, wiec odpowiadajac na pytania skrywaj niektore fakty, ktore ku im zdziwieniu wyjda jak nie np. w pytaniu 9 to wyjda w pytaniu np.189, nie obwiniajmy systemu tam gdzie zawinia chlowiek, mozecie mi wierzyc poniewaz przechodzilam ten test we wrzesniu, skoro mamy zmienic powszechnie panujacy wizerunek policji to robmt to a nie zwalajmy wine na to ze system tesu multi select jest niesprawiedliwy, a do policji dostaja sie sami nieinteligentni nieudacznicy, a ci biedni ktorys "oszukal" system musze sie nadal zadowalac ciepla posadka w cieplym biurze, a tak dla niespodzianki to chce wam powiedziec ze system odpowiada moze w polowie druga polowa nalezy do psychologa a to juz wasza sprawa ze niepotraficie opanowac nerwow i pleciecie bzdury tak jak w tym artykule, dziekuje za uwage, policjantka dominika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: co wy wiecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 15:07 Wizerunek zmieni sie kiedy sami sie zmienicie. Jak narazie to od policji doswiadczylem jedynie ponizenia, obelg i problemow, zarowno podzas proszenia o pomoc, jak i aresztowania (za drobnostke). Policjanta w Polsce nie mozna nawet zapytac o droge, bo ci zaraz zrobi wyklad albo zbeszta zamiast pomoc. Jestescie po prostu wredni i zawsze stajecie w opozycji do obywatela. Oczywiscie mozesz napisac ze zarabianie gown... pieniadze, ze sciany odrapane, ze komputera nie ma... ale co mnie to obchodzi? Malo to ludzi ma problemy a nie wyzywa sie na innych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika co do tematu IP: *.244.156.132.ip4.tnp.pl 11.11.07, 15:17 po sposobie twojej wypowiedzi stwierdzam ze nadawalbys sie do policji z mety, biorac pod uwage kategorie stawiane przez ten artykul, a biorac temat artykulu ktory mowil o systemie testu multi select o ktorym nie masz zielonego pojecia to teraz zacytuje cie: gowno mnie obchodzi, twoje aresztowanie (ktore jak mowisz bylo, za "drobnostke" w twoim mniemaniu) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecswiety Re: co do tematu 11.11.07, 16:16 Nie wiem czy jestes kobietą ,czy mężczyzną ale napewno policjantem. Arogancki, pewny siebie(szkolenia)matoł. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika drogi ojcze rydzyku IP: *.244.156.132.ip4.tnp.pl 11.11.07, 17:00 jak samo imie wskazuje jestem kobieta, jeszcze policjantka nie jestem, bo jakbys przeczytal cala moja dzisiejsza wypowiedz to bys moze zalapal o co chodzi, a ze czytasz powierzchownie co druga opinie to nazwa uzywajac slowa matol sama bym tego lepiej nie ujela, a to ze jestem agnorancka to mam to wyssakam to z mlekiem matki i nie potrzebowalam do tego szkolenia, ale sadze ze wole byc agnorancka i tam jak to tam nazywasz niz byc ojcem ale chyba rydzykiem jak w twoim zalosnym przypadku, pochwalony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: drogi ojcze rydzyku IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 11.11.07, 19:17 Nie umiesz poprawnie pisać. Nie ośmieszaj się nazywając innych matołami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika specjalnie dla goscia IP: *.244.156.132.ip4.tnp.pl 11.11.07, 20:38 dobrze ze ty piszac swojego posta uzyles wszystkich mozliwych literowek wszelkich kropek i ęśćą co nie zmienia faktu ze moge sie wypowiadac na dany temat otwarcie i wprost poznajac go na wlasnej skorze i mam do tego prawo aby wyrazic swoja opinie wobec ludzi co po pierwsze mnie najpierw obrazili ( bo nie ja pierwsza uzylam slowa matol) a po drugi kompletnie nie wiedza na czy polega mulit select tak jak i w twoim przypadku zreszta, i czytaj najlepiej od poczatku jezeli sie ktos wypowiada a potem mozesz wyrazac swoje mysli przeksztalcajac to w bezsensowna tresc bez pokrycia, ale jestem pod wrazeniem wypislaes cale dwa jakze madre zdania i to z uzyciem duzych liter i tu uwaga i kropiki na koncu zdania a ze rzekomo ja pisac nie umie to nie czytaj tego bo sie pewnie nie doczytasz bo to po chinsku, nic nie denerwuje tak jak komentarze ludzi co nie maja zielonego pojecia o sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: specjalnie dla goscia IP: *.komster.pl 13.11.07, 07:21 i wypisz mandat jak cię przyjmą: ZA NIEMANIE ŚWIATEŁ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika dla m IP: *.244.156.132.ip4.tnp.PL 13.11.07, 11:00 specjalnie dla ciebie dokladnie tak zrobie, gdy zatrzymam do kontroli dostawce pizzy takiego pokroju jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mircio Re: specjalnie dla goscia IP: 213.17.223.* 16.11.07, 17:32 ale ty jestes glupia dominiko i na dodatek uparta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko-yama Re: drogi ojcze rydzyku IP: *.171.139.226.crowley.pl 13.11.07, 08:53 To zdecydowałabyś się w końcu. Raz piszesz, że jesteś policjantką a kawałek niżej, że nie. Poza tym rzeczywiście wyróżniasz się arogancją i chamskim stosunkiem do obywateli, którym masz służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika specjalnie dla ciebie IP: *.244.156.132.ip4.tnp.PL 13.11.07, 10:56 specjalnie dla twojej wiadomosci, w pierwszych slowach napisalam ze zalapalam sie na pobor listopadowy co oznacza za przeszlam wszystkie etapy, a mianowanie na policjantke bede miec 19 listopada jak wynika z w/w artykulu wiec sie zdecydoawalam juz dawno a nawet ukonczylam w tym kierunku studia, czyli moje zdecydowanie juz trwa 5 lat, i nie mysle biegac z pala za kibolami, bo cos innego mnie interesuje i dla niewtajemniczonych jest miejsce dla takich w policji co nadaja sie do czego innego niz jak juz wspominalam do paly, wiem niespodzianka nie z tej ziemi, ale co moga wiedziec ci ktorzy nie maja pojecia o tym, albo ci ktorym wystarcza ogromna fuch sprzdwacy w tesco. aha i ujelam to w jak najdelikatniejszy sposob bo poprzednicy zarzucaja mi arogancje i inne nie znane mi blizej zachowania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko-yama Re: specjalnie dla ciebie IP: *.171.139.226.crowley.pl 10.12.07, 07:44 Pracuję w firmie informatycznej. Arogancją i chamstwem wykazujesz się przypisując swym rozmówcom to co w twoim odczuciu ich poniża. Twej uwadze zaś pragnę polecić fakt, że policjant powinien SŁUŻYĆ również tak poniżanym przez Ciebie obywatelom pracującym w TESCO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hn Re: co wy wiecie IP: *.chello.pl 11.11.07, 18:32 jasssne,. Jedna moja znajoma tak zrobila i faktycznie jej podziekwoano, ale druga zas....odpadla. Co ciekawe, bo pracuje jakoo kurator i zanim zaczela prace, to miala szereg szczegolowych badan, rowniez u psychologa. ten wystawil jej opinie, ze nadaje sie do prcy i jest wzorowym kandydatem. Do policji nie dostale sie wlasnie z tego wzgledu, ze zbyt samodzielnie mysli, oraz ze jest otwareta na innych. Policja potrzebuje ludzi, ktorzy wykonuja polecenia!!! I to by sie zgadzalao, biorac pod uwage fakt, kto z moich znajomych pracuje w mendach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika zycie IP: *.244.156.132.ip4.tnp.pl 11.11.07, 20:30 a moze przejsc multi select to jedno a posiadac odpowiednie predyspozycje to drugie nie myslales o tym, czasem i na najprostszy tor myslenia najtrudniej wpasc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: co wy wiecie IP: *.komster.pl 13.11.07, 07:16 policjantko dominiko. widać jaka yntelygencja trafia do policji po słowach. no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika drogi m czy jak ci tam IP: *.244.156.132.ip4.tnp.PL 13.11.07, 10:58 co ty wiesz o inteligencji skoro komentujesz posta, ktory konczysz slowami no comments Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika riposta na KONIEC IP: *.244.156.132.ip4.tnp.PL 13.11.07, 15:56 dziekuje za bardzo aktywny udzial w dyskusji oraz komentowanie moich postow, dzieki was zyskalam rzesze fanow, oraz spora grupe zwolennikow, dziwi mnie ale jednoczesnie wogole nie zniecheca fakt, ze wsrod tych komentarzy nie znalazl sie nikt kto znal by temat na wlasnej skorze, w komentowaniu przez was moich wypowiedzi nie znalazlam nic milego, jestescie po prostu tak a nie inaczej nastawieni do policji, czego daliscie cie dowod w swoich przemysleniach, zdaje sobie sprawe ze wsrod was nie bylo ani policjanta ani osoby ktora przechodzila multi select a to dla waszej wiadomosci system o ktorym byl aktykul ktory komentowaliscie z lekka schodzac z tematu, i skupiajac sie tylko na obrazaniu policji, fakt pozostaje faktem ze zyjecie jeszcze w czasach kiedy do policji trafiali po znajomosciach, albo co gorzej utorzsamiacie to z zasciankowa milicja, nie moja w tym rola zeby zmieniac wasze poglady, bo to wolny kraj, mowicie ze policja to psiarnia i nic wiecej, wiec jaki wy macie stosunek do policji taki pewnie oni do was, zaleznosc dziala w obie strony, a jakby nie bylo nikt nie jezdzi 50 w terenie zabudowanym jak wskazuja znaki, wiec nie wmawiajcie sobie ze jestescie krystalicznymi obywatelami bez skazy i tylko glina sie na was uparl, no sorry a teraz wybaczcie ide sie pakowac na szkole policyjna gdzie beda mnie uczyc jak sluzyc takim niwczecznym obywatelom jak wy, czesto zarywajac noce i zostajac po godzinach za marne grosze, ale wiecie co, nie zamienilam bym tego na nic innego bo wiem doskonale w co sie pakuje, ale co wy mozecie o tym wiedziec majac swoje jakze satysfakcjonyjace was posady prawnikow lekarzy nauczycieli itd wybierajac wsrod samych prestizownych zawodow, aha i poruszajac kwestie mojej niewyparzonej geby, ja juz taka jestem w zyciu nie tylko tak jak wy na potrzeby wypowiedzi na necie a w gruncie rzeczy ciche myszki bojace sie swiata, bo mozna byc hojrakiem oczywiscie ale czy szczytem bohaterstwa jest wyzywanie kogos przez forum internetowe, konczac jeszcze raz dziekuje za wasze opinie ktore tylko podbudowaly moja samoocenei utwierdzily w przekonaniu ze wybor tego zawodu jest wyborem slusznym, bo nawiasem mowiac doskonale wygladam w niebieskim mundurze. the end. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raanyyyLudziecozWa D;aczego nie potraficie czytać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 14:53 Po lekturze znacznej większości postów, jednoznacznie określających policjantów jako imbecyli, na podstawie komentarzy do mało merytorycznego (a w gruncie rzeczy naiwnego, wręcz głupiego lub nastawionego jedynie na efekt artykułu) dochodzę do wniosku, że sposób naboru jest prawidłowy. Wykluczył on bowiem wielu z wyżej piszących, jako osoby nie nadające się do pracy w tej formacji. Sam artykuł powoduje jedynie uśmiech politowania nad słabym warsztatem autora, brakiem zgłębienia i nieznajomością tematu. Zaliczyć go można do treści, które winny znaleźć się w prasie plotkarskiej. Komentarze jakie znalazły się pod nim, pozwalają na subiektywne stwierdzenie, że większość z Was nie nadaje się do pracy w Policji. W części wydziałów Policji wymagana jest umiejętność logicznego myślenia, wiązania faktów, samodzielności intelektualnej a nie biernego przyjmowania za pewnik wygodnych informacji. Bezkrytyczna wiara w treści podawane przez autora, którego argumentacja woła o pomstę do nieba, rodzi przypuszczenie o braku u piszących podstawowych cech przydatnych do pracy na średnio odpowiedzialnym stanowisku – nie tylko w Policji. Zaznaczam, że znam kilka osób, których inteligencji nie mogę podważać a które nie przeszły pozytywnie tego testu. Znam je na tyle dobrze, że mogę stwierdzić, iż po prostu się nie nadawały z uwagi na swoją osobowość. Poza tym zgadzam się z autorem co do jednego, test nie jest doskonały. Przeszło przedniego zbyt wielu takich, którzy nie powinni znaleźć się w tej służbie No i jeszcze jedno … proszę Was nie wiążcie nigdy poziomu wykształcenia ze stopniem inteligencji człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika bravo IP: *.244.156.132.ip4.tnp.pl 11.11.07, 14:57 masz racje, podpisuje sie do tego co napisales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Niesamowite IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 15:16 Tak wiec pozwole sobie przedstawic subiektywna mysl okreslajaca moje stanowisko w stosunku do Twoich stwierdzen zawartych w tym jakze dlugim i zawierajacym tyle madrych slow poscie nastawionym glownie na krytyke osob komentujacych - nie zgrywaj madrego, bo Ci to nie wychodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 14:54 Nic nowego i jeszcze kogoś dziwi taka sytuacja. Policjant nie może być inteligentny bo by myślał, a on ma służyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pos3gacz Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych 11.11.07, 15:05 To teraz już wiem dlaczego muszą na patrole chodzić po trzy[3] osoby. Jeden potrafi pisać,drugi czytać a trzeci jest ich koordynatorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.07, 15:15 W Policji niepotrzebni są ludzie krętacze,nieuczciwi z wyższym wykształceniem po teologi katolickiej, dla ktorych 2+2 to zawsze będzie trzy.Policja potrzebuje ludzi prawych uczciwych, szanujących godność innych,bez złośliwości osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 15:30 Te dziouchy jednak powinny występować w spodniach. Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ja222 Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych 11.11.07, 15:33 To znaczy, że teraz w policji będą pracowały same blondynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w/w ku zaskoczeniu IP: *.244.156.132.ip4.tnp.pl 11.11.07, 15:38 niestety nie, bo w moim przypadku jestem brunetka, tak mi przykro za twe rozczarowanie, ah nawet nie wiesz jak bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 16:16 ..i Nely Rokita.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvsw Computer says no........ IP: 212.160.111.* 11.11.07, 15:38 www.youtube.com/watch?v=WOdjCb4LwQY Ha ha. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 15:45 A spójrzcie jak kaczory dobierali. Na pierwszym miejscu krótszy,następnie głupszy od nich. Przykłady? Gosiewski,Ziobro,Szczygło,Brudziński,Kuchciński,Szczypińska itd.itd............prawie cały PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.uznam.net.pl 11.11.07, 16:00 Przeciez nie od dzisiaj wiadomo, ze w policji pracuja niemal wylacznie kompletni idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Toni Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 16:05 Nie wiem kogo potrzebuje policja, nie wiem nic o tym tescie. Przyjezdzajac z poza Polski stwierdzam jednak, ze obecni policjanci sa ludzmi kulturalnymi i chetnymi do pomocy, porownania nie ma z poprzednim okresem. Moje osobiste doswiadczenia sa wylacznie pozytywne, a mam spora skale do porownan. Zostawmy zatem sposob rekrutacji w spokoju, bo prowadzi do dobrych wynikow, nawet jezeli nie jest idealny. Pozdrawiam Polska Policje, oby tak dalej to juz nie jest zle ! Odpowiedz Link Zgłoś
mjenta odrzuceni próbują pokazać się w pozytywnym świetle 11.11.07, 16:44 Pan Redaktor powinien rozważyć dokładniejsze badanie tematu przed napisaniem artykułu, chyba że stara sie o pracę w Faktach, albo SuperExpressie. Jeśli tak, to należy się pochwała za umiejętność robienia sensacji :D. Winą za niewydolność policji obarczałabym nie tyle inteligencje, co między innymi system, który przyjmuje "statystyki" jako wyznacznik wartości pracy. To co powinno mierzyć pracę i wyniki staje się głównym celem (no bo premia i utrzymanie stołka). Efekty pracy redaktora mierzone są wierszówką? Nie wierzę, że odrzucani są kandytaci z powodu ich zbyt wysokiej inteligencji, choć jest to zapewne pokrzepiająca myśl dla wszystkich odrzuconych kandydatów ;-) Żeby pracować w służbach mudurowych trzeba mieć to tego predyspozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: odrzuceni próbują pokazać się w pozytywnym św IP: *.komster.pl 13.11.07, 07:29 masz rację. żeby pracować w policji trzeba być sk......synem Odpowiedz Link Zgłoś
flamengista wielkie zaskoczenie;) 11.11.07, 16:54 Powiem szczerze, patrząc przez pryzmat moich kontaktów z funkcjonariuszami Policji czy też (co gorsza) Straży Miejskiej, widzę że jest coś na rzeczy;) Inna sprawa, czy opisany przez GW przypadek doktoranta potwierdza tezę, że program jest do bani. Czy mający o sobie niewątpliwie świetne mniemanie quasi-geniusz byłby w stanie zmusić się do tego by SŁUŻYĆ innym? Bo na tym jego praca ma tak naprawdę polegać. A dla super-inteligentnych powinno być ABW, czy nawet CBA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenada debile, debile... i jeszcze raz debile !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 16:57 tylko tacy maja szanse sie dostac do policji !!! zreszta to widac na kazdym kroku co za ciolki w tej policji... nic nie potrafia... nawet mandatu dobrze wypisac czasem.. a sie wywyzszaja jakby krolami byli !!! blazny !!! Strach wogole na ulice wyjsc, bo bandyty nie rusza... a zwyklego szarego czlowieka beda zaczepiac i gnebic... neandertalce. Co za kraj... brak slow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydatka do sluz debile, debile... i jeszcze raz debile !!! IP: *.244.156.132.ip4.tnp.pl 11.11.07, 17:04 skoro tak uwazasz to sprobuj sie dostac, albo chociaz poczytaj jakie sa kryteria, bo to co piszesz jest bezpodstawne, biorac twoje doswiadczenia zyciowe jak ty sie boisz nawet na ulice wyjsc, no ale wkoncu trzeba jakos autobusem z wioski do pracy do jechac, a ta praca w tesco w sumie zadna satysfakcja, no coz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenada Re: debile, debile... i jeszcze raz debile !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 17:14 jak cie praca w tesco nie satysfakcjonuje i musisz busem dojezdzac... to zmien prace ;) a jak masz IQ w granicach neandertalca to zapraszam do policji ;) na pewno sie dostaniesz :) hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: debile, debile... i jeszcze raz debile !!! IP: *.komster.pl 13.11.07, 07:33 popieram:) ale policja powinna się zastanowić nad "nabywaniem" takich ciołków... mierni ale wierni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eReS Re: Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.171.153.84.crowley.pl 11.11.07, 17:08 Mnie nie przyjęto z jednego powodu - pani psycholog stwierdziła, że w budownictwie zarabiam znacznie więcej niż zarabiałbym w policji. Powiedziała, że dostałbym pierwszą wypłatę i... zniechęciłbym się do pracy w policji. A przecież dobrze wiem ile zarabia się w policji i na siłę mnie tam nie biorą, więc z jakiego powodu miałbym się zniechęcić? Odpowiedz Link Zgłoś
jolkak11 Czyżby ktoś sie bał inteligentnych? 11.11.07, 17:10 To jakaś kolejna paranoja? jeśli ktos inteligentny chciałby zostać szeregowym policjantem - to jaki jest powód że nie może? Czyjaś obawa!? Właściwie o co? O stołek!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eReS Re: Czyżby ktoś sie bał inteligentnych? IP: *.171.153.84.crowley.pl 11.11.07, 17:15 Ciężko powiedzieć... Tak czy inaczej spróbuję w styczniu jeszcze raz. Ale ostatni raz. Może faktycznie jestem jakimś tumanem i niepotrzebnie się tam pcham? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda jak chcesz IP: *.244.156.132.ip4.tnp.pl 11.11.07, 17:18 jestem po wszystkich testach, zalapalam sie na nabor na 19 listopada, jezeli chcesz moge ci udzielic wskazowek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eReS Re: jak chcesz IP: *.171.153.84.crowley.pl 11.11.07, 17:21 Jagódko - dasz mi namiary na siebie? Chciałbym sobie z Tobą o tym pogadać. Sam startowałem do tego samego naboru (Katowice) Echhh... Zazdroszczę Ci troszkę, wiesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagoda to co teraz IP: *.244.156.132.ip4.tnp.pl 11.11.07, 17:25 jak mam ci dac namiary jak cale forum wtedy sie rzuci:) moze ty zaryzykujesz i dasz mi swoje to sie wtedy do ciebie odezwe, to jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: to co teraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.13, 20:41 Jagodko gdzie kupilas testy MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eReS Re: jak chcesz IP: *.171.153.84.crowley.pl 11.11.07, 17:25 Jeśli możesz i znajdziesz chwilkę - napisz proszę na GG5394933 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roksi Re: jak chcesz IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.11, 09:12 hej mam pytanie czy moglabys mi przeslac jakis przykladowy multiselect??bo jestem po spraw,i czekam na tel chce troche poczytac i zobaczyc na czym to wsztstko polega.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: jak chcesz IP: *.183.180.199.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 17:03 poprosze o wskazówki, szczególnie, jesli chodzi o multiselekt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: jak chcesz IP: *.183.180.199.dsl.dynamic.t-mobile.pl 16.07.12, 17:04 poprosze o wskazówki, szczególnie jeśli chodzi o multiselekt Odpowiedz Link Zgłoś
maciejcuprys Re: jak chcesz 20.01.15, 19:31 Hej :) Z tej strony Maciek, mam za niecale trzy tyg multiselect i nie ukrywam, ze bardzo mi zalezy, zeby sie dostac do Policji. Moglabys udzielic mi wskazowek jak postepowac i odpowiadac na tescie? Posiadasz jakies materialy? Chetnie bym odkupil jesli bylyby przydatne. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihihihihi Re: Czyżby ktoś sie bał inteligentnych? IP: *.compower.pl 13.11.07, 08:36 właśnie, jesli ktoś jest inteligentny, to czy jest jakis powód, zeby został policjantem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.gprs.plus.pl 11.11.07, 17:14 Z tym odrzucaniem psychopatycznych kandydatów na krawężnikowych też im coś słabo idzie. Kiedyś się na takiego natknąłem. Na szczęście jego partner był normalny i to uratowało jego kolegę. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd potrzebują poprostu schetyniałych.. IP: *.e-wro.net.pl 11.11.07, 17:22 ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOL eeee tam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.07, 17:37 od razu schetynialych... powiedz wprost !!! potrzebuja bezmozgich yeti... takich samych jak wyznawcy sekty PiSiorow ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruz Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 17:35 2003 r. KWP Radom absolwent prawa, 93 % na MBS, na ostatnim etapie dowiedziałem się, że jestem indywidualistą i dlatego nie rozpwatrują mojej kandydatury do pionu kryminalnego(?), a do prewencji niestety jestem za niski o 1 cm(?). W trybie uproszczonym zgodnie z zarządzeniem KGP (na aspiranta) przyjmowano nie absolwentów prawa tylko dzieci funkcjonariuszy w trakcie studiów zaocznych. Polska, mieszkam w Polsce ... Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman Re: inteligencja a intelektualizm 11.11.07, 17:38 inteligenty tak, ale intelektualista po co Odpowiedz Link Zgłoś
jkredman inteligencja a intelektualizm 11.11.07, 17:37 inteligencja a intelektualizm to nie to samo w Policji nie potrzeba ludzi dzielących włos na czworo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooo Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.11.07, 18:05 ... Ahh, policja... Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych 11.11.07, 18:16 kandydat musi pasować do kawałów o policjantach..;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek inteligentnych? IP: 87.205.144.* 11.11.07, 18:18 Intelektualista a inteligentny to chyba jest jednak różnica, co? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: inteligentnych? 11.11.07, 18:20 inteligent to osoba z papierkiem potwierdzającym, że ukończył studia, a intelektualista to osoba, która ma nie tylko papierek, ale także potrafi samodzielnie i kreatywnie myśleć...;)) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: user Re: inteligentnych? IP: *.chello.pl 11.11.07, 19:42 Teraz to się uśmiałem. Od kiedy studia robią z kogoś inteligenta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: inteligentnych? IP: *.komster.pl 13.11.07, 07:39 studiowałem na 2 fakultetach... to się chyba nie nadaję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr3vlig Re: Policja nie potrzebuje zbyt inteligentnych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.07, 18:22 trzeba było olać test i przyjść na MegaKacu..pozytywny efekt gwarantowany! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l'esprit du bureau Polskie piekiełko trwa w najlepsze IP: *.bac.pppool.de 11.11.07, 18:28 Dobrze, że PiS-owi mówimy bye bye. Odpowiedz Link Zgłoś
gabriel Re: Polskie piekiełko trwa w najlepsze 11.11.07, 18:40 Autor artykułu nie ma pojęcia o czym pisze, testu nie widział na oczy a jak widział to napisał coś kompletnie bzdurnego. Czy też skłamał. Program jest stosowany już dość długo. Co najmniej od pierwszego otwartego naboru w 2005 roku. Żałosne są więc zdania o tym że to jakakolwiek zasługa PiS :) W komentarzu do tych którzy twierdzą że do policji przyjmowani są idioci, radzę się przyjrzeć jak rozkłada się wykształcenie. I jak jest punktowane. Wtedy może idiotyczne wpisy przestaną mieć miejsce. A program nie bada inteligencji czy poziomu IQ, tylko cechy osobowościowe przede wszystkim, Chyba że za nad przeciętnie inteligentnego uznamy gościa który bardzo dobrze wykonuje zadania matematyczno logiczne i itp na poziomie liceum ogólnokształcącego. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekmc Re: Polskie piekiełko trwa w najlepsze 11.11.07, 21:58 Czyli potrzeba ludzi którzy chodzą na pasku szefów i nie mają odwagi przedstawić swego zdania za żadną cene(awansu) Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Autor napisał tekst przeznaczony dla Typowych 12.11.07, 01:22 Wyznawców GW (TWGW), czyli osobników umysłwo ograniczonych, a więc łatwo dających się zmanipulować :-). W sensie "warsztatu" dziennikarskiego tego prymitywnego tabloidu dla ćwierćinteligentów tekst był wzorowy, bo wywołał powszechną reakcję "policja eliminuje inteligentnych kandydatów!", co było jego celem :-). Oczywiście masz rację: program bada przede wszystkim cechy osobowościowe, które predestynują kandydata do pracy w policji, stąd i przypadki odrzucania osób o wysokiej inteligencji, ale o niewłaściwej osobowości - np. nierzetelnych, nieszczerych, ze skłonnościami do konfabulacji czy stwarzających podejrzenie posiadania cech psychopatycznych. A zapewne i także charakteryzujacych się nadmiernie wybujałym indywidualizmem. Ale domyślenie się, że kandydat do pracy w policji ma nie tylko być inteligentny, ale także posiadać odpowiednie cechy osobowościowe zdecydowanie przekracza możliwości umysłowe TWGW; jako osobnik ogarniczony umysłowo łyka jak gęś kluski zasugerowaną tezę :-). gabriel napisał: > Autor artykułu nie ma pojęcia o czym pisze, testu nie widział na oczy a jak > widział to napisał coś kompletnie bzdurnego. Czy też skłamał. > Program jest stosowany już dość długo. Co najmniej od pierwszego otwartego > naboru w 2005 roku. Żałosne są więc zdania o tym że to jakakolwiek zasługa PiS > :) > W komentarzu do tych którzy twierdzą że do policji przyjmowani są idioci, radzę > się przyjrzeć jak rozkłada się wykształcenie. I jak jest punktowane. Wtedy może > idiotyczne wpisy przestaną mieć miejsce. > > A program nie bada inteligencji czy poziomu IQ, tylko cechy osobowościowe przed > e > wszystkim, Chyba że za nad przeciętnie inteligentnego uznamy gościa który bardz > o > dobrze wykonuje zadania matematyczno logiczne i itp na poziomie liceum > ogólnokształcącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Polskie piekiełko trwa w najlepsze IP: *.komster.pl 13.11.07, 07:42 a puknij sie w cymbał? jeśli glina nie potrafi wypisać mandatu to o czym to świadczy? Odpowiedz Link Zgłoś