16.09.04, 11:00
Co sądzicie o spożywaniu kawy zbożowej w II-III fazie?
Obserwuj wątek
    • bastet1 Re: kawa INKA 16.09.04, 18:47
      Witam,
      zwróć uwagę na węglowodany - właśnie przeczytałam na opakowaniu - tam jest
      88,6g tego paskudztwa - myślę, że byłabym z INKĄ ostrożna.. ale moze się mylę
      • domville Re: kawa INKA 20.09.04, 11:40
        Ale w drugiej i trzeciej fazie (ja jestem na pograniczu tych dwóch) węglowodany
        (te dobre) nie są zakazane. Pytanie, czy węglowodany z kawy zbożowej są
        wskazane. Plusem jest obecność w tej kawie sporej ilości błonnika (6,4g),
        gorzej już z obecnością prażonego buraka cukrowego. A więc jaki werdykt?
        • kamila1234 Re: kawa INKA 22.09.04, 10:36
          zdecy7dowanie odradzam inke,,,,,,,to bardzo duzo wegli
          a jak sprawa ma sie z kakaem?
          • jazz_b Re: kawa INKA,kawa i kakao 22.09.04, 11:08
            Ja sie przyznam,ze jestem straszna kawiara.Ale jak wiadomo kawa nie jest dobra
            ani dla zdrowia ani dla...cellulitu.
            Wiec tak sobie pomyslalam,ze jednak Inka lepsza.Moze i tam sa weglowodany ale
            zawsze je mozna spalic,prawda? A negarywnych efektow kawy nie ruszysz.
            Jesli chodzi o kakao to moim zdanie jest OK.Te bez cukru,gorzkie.Do tego chude
            mleko i jakis slodzik.
            Pozdrawiam
        • msperfect Re: kawa INKA 22.09.04, 20:19
          Ja kawe inke pije 2-3 razy w tygodniu i bardzo polecam. I co z tego ze ma
          sporo weglowodanow (dobrych zreszta) a blonnika ma duzo smile wiec i trawienie
          lepsze!
          Zwroc tylko uwage czy po wypiciu nie robisz sie za szybko glodny.
          • domville Re: kawa INKA 22.09.04, 21:55
            uff, ulzylo mi, bo tez popijam kawe inke od czasu do czasu i nic strasznego sie
            nie dzieje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka