domville 16.09.04, 11:00 Co sądzicie o spożywaniu kawy zbożowej w II-III fazie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bastet1 Re: kawa INKA 16.09.04, 18:47 Witam, zwróć uwagę na węglowodany - właśnie przeczytałam na opakowaniu - tam jest 88,6g tego paskudztwa - myślę, że byłabym z INKĄ ostrożna.. ale moze się mylę Odpowiedz Link
domville Re: kawa INKA 20.09.04, 11:40 Ale w drugiej i trzeciej fazie (ja jestem na pograniczu tych dwóch) węglowodany (te dobre) nie są zakazane. Pytanie, czy węglowodany z kawy zbożowej są wskazane. Plusem jest obecność w tej kawie sporej ilości błonnika (6,4g), gorzej już z obecnością prażonego buraka cukrowego. A więc jaki werdykt? Odpowiedz Link
kamila1234 Re: kawa INKA 22.09.04, 10:36 zdecy7dowanie odradzam inke,,,,,,,to bardzo duzo wegli a jak sprawa ma sie z kakaem? Odpowiedz Link
jazz_b Re: kawa INKA,kawa i kakao 22.09.04, 11:08 Ja sie przyznam,ze jestem straszna kawiara.Ale jak wiadomo kawa nie jest dobra ani dla zdrowia ani dla...cellulitu. Wiec tak sobie pomyslalam,ze jednak Inka lepsza.Moze i tam sa weglowodany ale zawsze je mozna spalic,prawda? A negarywnych efektow kawy nie ruszysz. Jesli chodzi o kakao to moim zdanie jest OK.Te bez cukru,gorzkie.Do tego chude mleko i jakis slodzik. Pozdrawiam Odpowiedz Link
msperfect Re: kawa INKA 22.09.04, 20:19 Ja kawe inke pije 2-3 razy w tygodniu i bardzo polecam. I co z tego ze ma sporo weglowodanow (dobrych zreszta) a blonnika ma duzo wiec i trawienie lepsze! Zwroc tylko uwage czy po wypiciu nie robisz sie za szybko glodny. Odpowiedz Link
domville Re: kawa INKA 22.09.04, 21:55 uff, ulzylo mi, bo tez popijam kawe inke od czasu do czasu i nic strasznego sie nie dzieje. Odpowiedz Link