Gość: nie mam tatusia IP: 80.48.1.* 03.12.07, 19:20 swoją drogą co za zdolny człowiek ... też bym chciał po studiach zaangażować się w tworzenie jakiejś Kasy Chorych albo od razu zostać jej Dyrektorem ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabaka1 Re: Zydorowicz-junior objął stanowisko wojewody 03.12.07, 19:57 Pogratulowac ojcowskiej madrosci. Tez jest przeciez politykiem, jako radny Katowic. Dawniej mowilo sie" lepsze 5 dkg handlu niz kilo pracy. Dzis: lepsze 5 dkg polityki niz.. praca. Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Zydorowicz-junior objął stanowisko wojewody 03.12.07, 21:14 kondolencje dla mieszkancow zachodniopomorskiego. no chyba, ze syn nie wdal sie w ojca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)))) Re: Zydorowicz-junior objął stanowisko wojewody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.07, 21:33 Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia,zyczy Marcinowi cała brać Mickiewiczowska :)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: Zydorowicz-junior objął stanowisko wojewody IP: *.c9.msk.pl 03.12.07, 23:10 szczegolnie ze oblal mature z historii, a pani z polskiego ciagle sie nabijala ze jego inteligencji... szok hehe Odpowiedz Link Zgłoś
mantern Re: Zydorowicz-junior objął stanowisko wojewody 03.12.07, 23:13 "Ze jego inteligencji"... Z twoją wiedzą za to jest wszystko OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaa Re: Zydorowicz-junior objął stanowisko wojewody IP: *.c9.msk.pl 03.12.07, 23:14 literowka z wrazenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .:: Zydorowicz-junior objął stanowisko wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.07, 23:17 z kopernika też go pamiętamy, długo miejsca nie zagrzal, nie dal rady....wojewoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Zydorowicz-junior objął stanowisko wojewody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 02:15 no i to chodzi, najważniejsze, że jest z Platformy, platforma to fachowcy (pitera, schetyna, Kopacz) - on wpasował się idealnie w to towarazystwo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Zydorowicz-junior objął stanowisko wojewody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 02:13 zydor to dobry był komentator, jak się okazuje jest także dobrym ojcem - poustawiał dzieciaków na stołkach - masz łeb, zydor:) Sosnowiec rządzi:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Zydorowicz-junior objął stanowisko wojewody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 08:21 W miesiącu lipcu 2007 r., chciałem zapisać się do katowickiej platformy. Po pierwszej wstępnej rozmowie z panem Adamem Matusiewiczem, pan ten zadzwonił do mnie ( mnie nie było w domu, odebrał mój ojciec) informując, że rezygnują ze mnie gdyż, mają za dużo chętnych. Jak widać nastąpił powrót społeczeństwa stanowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Zydorowicz-junior objął stanowisko wojewody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.07, 09:03 Niem mam nic przeciwko socjologom, a wrecz przeciwnie uważam ,że są bardzo użyteczni dla spoleczenstwa..... ale czy ten młodzieniec bez wyrazistej scieżki kariery i bez osiagniuęć zawodowych jest naprawdę dobrym kandydatem na to trudne i odpowiedzialnie społecznie stanowisko ???????????????????? A gdzie chociażby absolwenci Korpusu A ministracyjnego - profesjonalnie wykształceni w celu sprawnego zarzadzania Państwem ??????? A gdzie doświadczeni urzędnicy którzy sprawy mają w jednym paluszku ???????? Jak widac platforma jest nie tylko beznadziejnie słaba merytorycznie ale i idąca na poklask mas - gawiedź pamięta komentatora sportowego .... Mierny ale zapewne będzie musiał być wierny i wykona wszystko co mu każą ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigos Pamięyam Heysel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.07, 09:16 Doskonały komentarz Andrzeja Zydorowicza z tragicznego meczu Liverpool-Juventus.Na oczach całej Europy zginęło tam 8 kibiców włoskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koperbuda a martury nie zdał IP: *.ip.netia.com.pl 04.12.07, 16:20 - i to jest powód jego emigracji na drugi koniec polski. Mamusia tak zadecydowała, zydora po pierwszej klasie przeniosła z kopernika do mickiewicza żeby synuś kształcił się w lepszym liceum, no ale nie wyszło. Zachodniopomorzanom gratulujemy fachowca! Odpowiedz Link Zgłoś