Gość: gooska IP: 80.48.237.* 27.12.07, 10:00 Czy ktoś słyszał o kursie języka chorwackiego w katowicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rehtoor Re: Język chorwacki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 21:32 Chorwaty bůúy bez Zudety sůmśoúdůma szlůnzskych plymjůnův: www.multi.pless.pl/bractwo/ksiazka/gorny_slask.doc Bez to, możno stykńe wźůńć ze szlůnzskigo pora sztůndův? Muszům być przeca úoba janzyki do śia podane?! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chichraj Aleś mi poprawił humor :-) IP: *.static.privatedns.com 27.12.07, 21:49 czamu to je po polskó? :D cziżby pan zuoty rehtór niy paradzioł pszetuplikować? :))))) Ad rem dla założycielki wątku: www.e-korepetycje.net/PavelMazgaj%40seznam.cz/j%C4%99zyk-chorwacki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rehtoor Re: Aleś mi poprawił humor :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.07, 22:10 Pewńikym to prziszykowali przed polskych bajtlův, co sam terozki sům we O/S, bo cygaństva dali śe ńy do przeca skrywać? A przi tymu, możno kce Jych polekuśku na powrůt teroúzki úodpolůńizoúwuwać? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl Re: Język chorwacki 27.12.07, 21:54 Imię i nazwisko:Pavel Województwo:śląskie Miasto:Katowice Cena:30zł / 60min Miejsce lekcji:do uzgodnienia E-mail:PavelMazgaj@seznam.cz Dodatkowe informacje:Jestem lektorem języka czeskiego. Udzielę korepetycji z języka czeskiego, chorwackiego i niemieckiego. Tłumaczenia oraz wyjazdy tłumaczeniowe. Zapraszam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooska Re: Język chorwacki IP: 80.48.237.* 28.12.07, 08:12 dzieki za dobre checi.. ten namiar, ktory podajecie mam. nie interesuja mnie lekcje indywidualne dlatego pytam o kurs. a historie krajow balkanskich znam. gdyby sie Wam cos obilo o uszy to dajcie znac. gooska Odpowiedz Link Zgłoś