Gość: gość IP: *.smsnet.pl 11.02.08, 19:14 Gdzie wykonują rezonans magnetyczny kolana?może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzysiek Re: Rezonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 00:16 Klinika - katowice ligota zaplacisz, to zrobia szybko ze skierowania poczekasz długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ugly Re: Rezonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 15:00 Jest teraz nowootwarta pracownia w Zabrzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Rezonans IP: *.smsnet.pl 12.02.08, 16:06 Pytanie do Krzyśka .Wiesz może jaki jest koszt wykonania rezonansu ? Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Rezonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 23:44 Oj nie wiem dokładnie! Słyszałem o sumie miedzy 500 a 800zł, ale prosze nie sugeruje sie tym bo nie jestem pewien. Najlepiej tam zadzwon i sie zapytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rezonans IP: *.smsnet.pl 13.02.08, 20:08 Zadzwonie ,dziękuję za informacje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Rezonans IP: 193.151.49.* 13.02.08, 22:48 Wejdź sobie na stronę www.helimed.pl/scdo.php? dla_pacjenta/index i po lewej stronie w "dla pacjenta rezonans magnetyczny" tam masz cennik. Jeśli chodzi o klinikę w Ligocie to dzwoniłam tam w poniedziałek żeby się dopytać o termin badania. Pani mi odpowiedziała że jeśli na NFZ to gdzieś w kwietniu jest najbliższy termin, a jeśli prywatnie to pod koniec lutego... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Rezonans IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 14:46 moja córka miała robiony w Ligocie na skierowanie pod koniec roku2007 ,czekałyśmy miesiąc,a prywatnie to cena zależy co,np,był facet co robił rezonans głowy to 500 zł płacił,a ceny mogą się zawsze zmienić Odpowiedz Link Zgłoś