b999 14.02.08, 09:23 Odbierzcie maila - sprawa terenów zielonych przy Cedrowej się pojawiła. Osobiście jestem na nie, w związku z Aszą oczywiście, ale chcę poznać Wasze opinie... A może by jakiś spocik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bronkiewa Re: Jaras, Sett, Dziadek, Support !!! 14.02.08, 10:28 1.odebrałem 2. tez na nie, dobija mnie brak komunikacji i "każdysobierzepkoskrobizm" w tym mieście, 3. Spot jak najbardziej ale przyszłym tygoniu. poczta pada. czółko Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Jaras, Sett, Dziadek, Support !!! 14.02.08, 13:34 to straszne zadupie ta cedrowa, skraj lasu. ostatnio wjechalem tam na "tulipana", skutek to opona do wymiany i koniecznosc spowiedzi. zagospodarowanie tego terenu i tak musi miec w koncu miejsce, ale nie widze powodu, zeby stawiac tam oswietlenie. ciagi piesze? a co ten lasek laczy ze soba? ogrodki dzialkowe i alpy? wiadomo, asza to priorytet. Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Jaras, Sett, Dziadek, Support !!! 14.02.08, 21:07 Od dwoch dni nie moge wejsc na ta %$*#$#$%%#$ poczte gazetwa, wiec powstrzymam sie od komentarza. Poslij mi to, prosze, na pracingowy adres. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Jaras, Sett, Dziadek, Support !!! 14.02.08, 23:26 od soboty poczta gazetowa bedzie oparta na technologii gmaila, wiec powinna chodzic gladko. Odpowiedz Link Zgłoś
b999 Re: Jaras, Sett, Dziadek, Support !!! 15.02.08, 07:01 Dziadku - niestety Twój mail pracingowy gdzieś mi sie zapodział :/ natomiast rzecz się tyczy tego: www.mFoto.pl/uploads/1958/cedrowa1_71608.jpg a poniżej orientacja: www.mFoto.pl/uploads/1958/cedrowa_c0f50.jpg tak coby inni mogli się wypowiedzieć. BTW to raczej leży na terenie Wełnowca, a Koszutka jako dzielnica jest samodzielną jednostką podziału administracyjnego i nie należy jej łączyć z Bogucicami. Natomiast wydaje mi się że sprawę wywołali mieszkańcy zieleńca na Cedrowej... Za taką kapuchę też chciałbym mieć park za oknem... Pozdro... Ziom z dzielnicy ;) P.S. A Saport jest głuchy - można go wołać a on i tak nie usłyszy Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: Jaras, Sett, Dziadek, Support !!! 21.02.08, 07:53 Tjaaa. Jeżeli coś jarzę z mapki, to jest to teren powyżej parku przy Cisowej, i cmentarza. To po cholerę inwestować w kolejny park koło parku - bo droga do parku za mało utwardzona? A przy okazji - w jaki sposób można "założyć mało estetyczny wygląd"?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Jaras, Sett, Dziadek, Support !!! 16.02.08, 19:48 po wstepnych rozmowach z b999 padl czwartkowy termin spotkania. proponowana godzina- 20.00, miejsce- pod spodkiem. co sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
dziad_borowy Re: Jaras, Sett, Dziadek, Support !!! 18.02.08, 12:46 Ja jade w gorki, wiec ten tydzien u mnie odpada. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bronkiewa Re: Jaras, Sett, Dziadek, Support !!! 20.02.08, 14:54 byda. ino późni. kole 2030 jak zawsze. @Sett - moze przyprowadzisz tą razą tego szpakami.. karmionego ??? Odpowiedz Link Zgłoś
settembrini Re: Jaras, Sett, Dziadek, Support !!! 20.02.08, 21:00 byc moze przyprowadze malzenstwo potencjalnych nowych czlonkow :) a szpakowemu dam znac, kto go tam wie. ale on nie pija piwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś