Dodaj do ulubionych

Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża

• Gość: Tomek Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 17:36
      Przypominam, ze to wlasnie dzieki Olisadebe Polska reprezentacja po
      wielu latach znalazla sie na Mistrzostwach Świata. Jesli o mnie
      chodzi, to ja nie mam nic przeciwko Roger'owi, szczególnie jeśli
      wniesie coś do naszej reprezentacji.
      Pozdrawiam.
    • Gość: ff Dlaczego pod tekstem o wypowiedzi M.Edelmana nie IP: *.rdm.vectranet.pl 19.04.08, 17:36
      Zgadzam się z M.Edelmanem ,że osoby ,które wymyśliły te opaski dzisiaj to idioci
      nie znający historii.
    • bydlo_prof_wb Bezczelny Kroll i jego żądania to nic... 19.04.08, 17:37
      ale piłkarz Roger to jest powód do demonstrowania. Żądania organizacji
      żydowskich też go nie ruszają, likwidacja kopalni, oddanie za bezcen hut,
      Eureko, Związek "Wypędzonych" i ich bezczelne żądania, ponad 500 miliardów
      długu, rozdrapywanie Polski, nieudolne rządy Herr Tuska to wszystko pikuś. Tylko
      ten Roger. Pewnie ma rację...

Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny
      (Zbigniew Herbert)
      • Gość: que? Re: Bezczelny Kroll i jego żądania to nic... IP: *.chello.pl 20.04.08, 03:49
        koleś, akurat sprawa Eureko to "zasługa" SLD i PiS do spółki. gadanie o "Herr
        Tusku" tylko świadczy o twojej indolencji intelektualnej.
    • es54 Brawo! 19.04.08, 17:38
      Gratulacje dla postawy tego bohatera! Już dość indolencji tego prezydenta i jego
      działań. Ja mam podobne zdanie jak Pan Kłosek, Kiedy prezydent przestanie nas
      ośmieszać. Chciał pozyskać aplauz chyba właśnie kiboli! Rany jeszcze dwa lata
      mamy go utrzymywać?
    • icc217 Opamietal sie 19.04.08, 17:43
      ... i dobrze.
    • Gość: anty-gazeciarz Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: 217.17.44.* 19.04.08, 17:43
      Ciemnogród.
    • Gość: Tomek Prabuty Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 17:45
      pan Kłosek ma racje i honor mnie też ruszyło że jak śpiewał hymn to się z tego smiał nawet nie wie że My Polacy jestesmy na tym punkcie wrażliwi...jak będe na stadionie to będe gwizdał jak będzie przy piłce nawet jak bramke strzeli...to jest tak jak z Chopinem..był kompozytorem swiatowej sławy tworzył w Francji...ale przede wszystkim był Polakiem...wole odzyskiwac Polaków niż pozyskiwać nowych nie naturalizowanych..co do Olego się nie zgadzam on odmuwił gry w rep.nigeri wolał naszą(miał wybór) i miał żone Polke to my o nim zapomnielismy a duzo mu zawdzieczamy...no i Oli mieszkał już długo i muwił po Polsku...a to że Usa tak robi to nie znaczy że tak jest dobrze..mozemy miec swój honor...i to nie jest ksenofobia ale pewne zasady których się nie łąmie...
      • Gość: @ Re: Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.lowicz.mm.pl 19.04.08, 17:57
        Ty, Tomek, mÓwić to ty może po polsku umiesz, ale pisać to chyba nie :)
        • Gość: tomek Prabuty Re: Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.torun.mm.pl 22.04.08, 20:26

a czy to wazne;p wazne ze zrozumiales o co mi chodzi;)pzdr;)
    • Gość: rzepka Re: Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 17:50
      troche ma ale to wszystko nagonaka na PiS całej GW, takie artykuły tutaj to normalka
    • Gość: stachu [...] IP: *.icpnet.pl 19.04.08, 17:51
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: lui Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: 87.116.244.* 19.04.08, 17:54
      z innej beczki - dla mnie to będzie żadna przyjemność jeśli Roger strzeli bramkę
      Niemcom, dającą nam zwycięstwo, nawet w 94 min meczu;
      może grać dla naszego kraju ale dopiero po EURO 2008, co o tym sądzicie?
    • Gość: anty pisowiec POrąbany Kłosek !!! IP: *.chello.pl 19.04.08, 17:57
      Porąbany Kłosek !!! Pewnikiem platfusy obiecali jemu jakąś dobrą posadke u Donalda
    • Gość: Go Roger Kłosek do psychiatry IP: *.nycmny.east.verizon.net 19.04.08, 18:07
      faceta powalilo na starosc, a do tego wielki bohater bo gdzies tam
      kiedys pod brama stal-super ze oddaje order-niech jeszcze odda
      obywatelstwo i jedzie w swiat, tam pewnie wszyscy go bede wychwalac
      jaki on bohaterski i ile sie poswiecil-ech szkoda czasu na tumana
    • Gość: Kostya Banda idiotów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 18:10
      Kiedyś komentarze pod artykułami GW były sensowne i choć z wieloma z nich się
      nie zgadzałem, potrafiłem docenić zdanie autorów. Teraz się robi z tego
      onetowski śmietnik.
      A co do Pana Kłoska: jego decyzja, zapewne bardzo impulsywna i być może nieco
      pochopna, logiki do końca pozbawiona nie jest. Zresztą, to On zapracował,
      zasłużył na ten medal i On decyduje co z nim zrobić. A za teksty na forum typu
      "powinni go zomowcy zabić" trzeba by wsadzać do pierdla przynajmniej na dobę,
      bo dla mnie to jest już naprawdę szczyt braku szacunku do drugiego człowieka.
    • Gość: popieram go w 100% Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.chello.pl 19.04.08, 18:12
      po polsku nie potrafi mowic a obywatelstwo ma za to ze kopac pilke umie
      • Gość: kliknij tu Re: Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.aster.pl 19.04.08, 19:20
        > po polsku nie potrafi mowic a obywatelstwo ma za to ze kopac pilke
        > umie

To i tak wiecej niz ty. Ty masz obywatlestwo wylacznie za to, ze urodziles sie w
        Polsce. Nawet jesli nie mowisz po polsku i nie kopiesz pilki.
    • Gość: uczestnik z Lubina Re: Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 18:12
      Kłosek,strugasz warjata,takich bohaterów było kilkanascie milionów,że
      ciebie trafił rykoszet to nie miałeś szczęscia, ta kula musiała
      kogoś trafic trafiła takiego bohatera jak ty to trudno.Gdzie drwa
      rąbią tam wióry lecą,bohaterze zasrany.
      • Gość: Piotrek Re: Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.t3.ds.pwr.wroc.pl 19.04.08, 22:02
        Przez twój żałosny komentarz przewija się polska zawiść. Szkoda ci
        że on dostał a ty nie? Jesteś żałosny, ujawniłeś to co w Polakach
        najgorsze.
    • Gość: Dzidek Z tym Rogerem, to przesada - duzo panstw tak robi IP: *.dhcp.stls.mo.charter.com 19.04.08, 18:13
      A gdy Olisadebe strzelal bramki dla Polski, to bylo wszystko super.
      Odnosnie winy Kaczynskiego, to takze przesada. To nie przez niego
      byli stalinowcy, esbecy i inni byli komunisci maja sie tak dobrze w
      Polsce.
    • Gość: Narodowiec wiadomosc dnia hahahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 18:14
      a ciekawe czy gaz wyb wspomnialaby o kims kto za kwacha chcialby z jakiegos powodu oddac order...:)

• Gość: a Re: wiadomosc dnia hahahaha IP: *.chello.pl 19.04.08, 18:19
        Suwerenną decyzje tego pana oddania orderu mam osobiscie gleboko w ....
    • wezysko3 kurcze, szkoda w takim razie ze nie wcelowali.... 19.04.08, 18:14
      zadymiarz i tyle, zamiast siedziec w domu to strajkowac mu sie chciało i teraz znów protesty, Roger mu sie nie podoba ...niech na znak protesu podda sie operacji wyciagniecia kuli....
      Szkoda słów dla takich prawicowych oszołomów...
    • Gość: skrupik Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.chello.pl 19.04.08, 18:16
      gaduła wyrodna znów jątrzy, panie michnik nie podejrzewałem pana o rasizm :)
    • Gość: atre Życie u obcych IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.04.08, 18:18
      Kiedy chcemy przynależeć do jakiejś grupy ludzi, musimy zadbać o ich
      przychylność, spełnić pewne kryteria, którymi taka grupa się kieruje, na
      przykład poznać jej język, obyczaje itp. To całkowicie naturalne. Tyle, że
      obyczajem władzy jest łamać zasady życia społecznego, mieć gdzieś społeczeństwo,
      bo nie chodzi tylko o ten drobny w gruncie rzeczy przypadek, lecz o wielu
      obcych, którzy tu przybyli, doją nas i do dzisiaj języka nie poznali, ba, nawet
      często po prostu nie mieszkają tutaj.

Jak można w ten sposób tworzyć społeczeństwo wpychając na chama w nie ludzi,
      którzy nie zasłużyli się by w nim być? Nie można, po prostu nie można, dlatego
      pojęcie "społeczeństwo" możemy dzisiaj wsadzić między bajki, taki twór nie istnieje.
    • Gość: J23 Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.icpnet.pl 19.04.08, 18:18
      ale my Polacy jesteśmy słabi.
    • Gość: Kukul Ludzie w jakim świecie żyjecie? IP: *.stk.vectranet.pl 19.04.08, 18:19
      Przeczytałem w tym artykule wiele śmiesznych porównań,stwierdzeń
      Do gościa który napsał tekst "po..y kłosek" musze ci powiedzieć że nie zabłysnołeś inteligencją a twoja opinia na ten temat nie jest twoją opinią(pewnie tego nie zrozumisz ale trudno) no chyba że jesteś bulterierem.Przeczytałem tutaj śmieszne porównanie kraju-narodowości do firmy taki sposób myślenia niszczy narody!
      Dlaczego roger dostał obywatelstwo w tak ekspresowym tempie?
      Bo jest fachowcem? Nie dlatego że tak zażyczył sobie LEO chciał pewnie sprawdzić na ile może sobie pozwolić a jak widać może pozwolić sobie na wiele nawet na załatwienie obywatelstwa u samego prezydenta.Cała ta sytuacja zaczyna mnie powoli dziwić zastanawiam sie w co on pogrywa?
      Miał przekazać swoją wiedze i umiejętności polskim szkoleniowcą i fachowcą od piłki tym czasem zamiast polaków zatrudnia coraz to nowych holendrów.PZPN przymyka na to oczy LEO wie że ma ciche przyzwolenie i nawet jeżeli Polskie barwy reprezentowało by 11 brazylijczyków wszyscy by sie cieszyli i chwalili leo Polska idzie do celu po trupach!!

PS:Kupiłęm bilety na euro ale teraz są one dla mnie bez cenne i przy zbliżającej okazji podetre sobie nimi dupe;)
      • Gość: skrupik Re: Ludzie w jakim świecie żyjecie? IP: *.chello.pl 19.04.08, 18:25
        ty kukul...zanim będziesz się tymi biletami podcierał, to weź może wyhamuj, z
        chęcią zamienię je na 200 rolek papieru toaletowego - opłaci ci się
    • Gość: ja Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 18:19
      popieram
    • Gość: Mario Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.chello.pl 19.04.08, 18:20
      Ja mimo ze urodzilem sie w Polsce najchetniej bym zrzekl sie obywatelstwa jesli
      moimi rodakami sa Klosek i jemu podobni. Jestem dumny z przyznania obywatelstwa
      Rogerowi, ktory przez te 3 lata osiagnal i zrobil dla tego kraju wiecej niz
      banda milionow polskich mentalnych zafocancow przez cale swoje marne zycia oraz
      jest o wiele lepszym czlowiekiem od was wszystkich , zasciankowa rasistowska
      choloto!
      • Gość: WG Re: Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.ghnet.pl 19.04.08, 20:06
        co zrobił dla Polski? chyba mu tu płacą, nie? a zarabiających jest w tym kraju
        wielu...
      • Gość: que? Re: Kłosek: piłkarz Roger nie wart mojego krzyża IP: *.chello.pl 20.04.08, 03:58
        wymień choć JEDNĄ rzecz, którą Roger zrobił dla Polski. ba, wymień choć jedną
        rzecz, która go z naszym krajem łączy, poza tym, że tu zarabia i potrafi
        powiedzieć z pamięci dwa wersety z hymnu?
        Równie dobrze mógłby dostać obywatelstwo Chin, Kataru czy Francji.
    • Gość: u rasista IP: 213.199.198.* 19.04.08, 18:20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka