afore1 14.05.08, 16:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hektor_wektor Tir zgubił cały ładunek piwa! 14.05.08, 16:46 Rozumiem, że ci którzy zbierali niepotłuczone butelki, po prostu chcieli pomóc w oczyszczaniu drogi. No bo przecież innej opcji nie mogę sobie wyobrazić. Kradli? h_w Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Re: Tir zgubił cały ładunek piwa! 14.05.08, 17:16 Co znaczy kradli ??? Okazjonalna konsumpcja na miejscu to ma byc kradziez ??? Taki numer nie trafia sie co tydzien, "grzech" nie skorzystac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodekx Re: Tir zgubił cały ładunek piwa! IP: 91.196.28.* 14.05.08, 19:09 nieprawda kierowca odpowiada za te butelki a korzystanie z tego typu okazji to czyste lodziejstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic ŁKS-Żydzew Re: Josef Fritzl is Ashkenazim jewish not Austrian IP: *.magma-net.pl 14.05.08, 21:07 Josef Fritzl is Ashkenazim jewish not Austrian - MEDIA COVER !!! > "...Josef Fritzl, who fathered seven children with his daughter while keeping her locked in a ... Israelis have been commemorating the birth of the Jewish state ... the guy was a jewish Zionist..... take a look at what he had on his walls. Why would this "Nazi" have Stars of David plastered on his walls? " > Gazeta Wyborcza nas okłamała. Potwór z Austrii okazał się być żydowskiego pochodzenia, a schron przyozdobiony był żydowskimi symbolami, na foto ścian schronu, płytki z gwiazdami Dawida. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oiek Re: Tir zgubił cały ładunek piwa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 12:57 Sprzedaż słomek w okolicy wzrosła 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saba [...] IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.08, 16:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eastsider Re: Tir zgubił cały ładunek piwa! 14.05.08, 17:02 G...o mnie obchodzi ten wypadek,ofiar nie bylo. Stwierdzam jednak, ze nie umiemy korzystac z wolnosci slowa, a w internecie szczegolnie, skoro takie tchorzliwe byle kto ( afore1 )moze obrazac ludzi, ot tak dla draki. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomny2 Tir zgubił cały ładunek piwa! 14.05.08, 17:15 Gdzie, gdzie to piwo, ma ktos dokladny namiar ???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Tir zgubił cały ładunek piwa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 17:22 Cały transport jest ubezpieczony, a jak zniknie kilka skrzynek piwa to i tak się nikt nie doliczy. Kierowca już zbiera butelki... w wiadomym celu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Pogratulować szoferowi intelektu IP: 83.238.88.* 14.05.08, 17:36 dobrze, że biedak sam nie wyleciał na tym zakręcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Tir zgubił cały ładunek piwa! IP: *.spray.pl 14.05.08, 17:37 A ty biegiem do apteki po leki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość co z tego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 17:43 Nikt nie zginął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Padre Re: co z tego IP: 89.127.164.* 14.05.08, 17:51 co tydzien sie moze nie zdarza ale to cos podobnego sie juz wydarzylo w przeciagu ostatnich dwoch miesiecy ze zdjecia sadzac tym razem to Warka a wtedy polecial transport Zubra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciezarowka Ladunek naczepy IP: *.pools.arcor-ip.net 14.05.08, 18:00 Czy ladunek byl zapespieczony jak trzeba, o tym ani slowa. Prawojazdy za takie cos powinno sie miec zabierane. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Ladunek naczepy 14.05.08, 18:14 Pod Poznaniem z tira wysypały się płatki, to by była zakąska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ash Re: Ladunek naczepy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 18:43 Warki trochę bardziej szkoda - żubr jest kiepski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoro12 Re: Ladunek naczepy IP: *.crowley.pl 01.06.08, 23:38 zgadza sie ! kobietom i innym tego typu amatorom jeżdżącym lewym pasem 40 km na godzinę tez zabierać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcaaron Tir zgubił cały ładunek piwa! IP: *.wroclaw.mm.pl 14.05.08, 18:49 to tyskie a nie warka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Piwo IP: *.katowice.agora.pl 14.05.08, 18:53 Jechalem tamtędy o 17:15 ... juz nic nie bylo ... tzn całych butelek .. kilkanascie aut stalo z bagaznikami otwartymi i skrzynkami, rozbitym szklem na poboczu nikt sie nie interesowal, na szczescie dwa pasy byly przejezdne i szklo lezalo na poboczu. Najsmieszniejsze to to ze korek aut byl ale po drugiej stronie ..ogladali i powoli jechali. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Co za strata 14.05.08, 19:02 Mam nadzieję, że rozwścieczony tłum nie zlinczował kierowcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian piwko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 19:04 Wasze zdrowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPolityk W niedziele za tczewem na jedynce IP: *.chello.pl 14.05.08, 19:10 Też wyleciał ładunek z tira, z tymże było to na prostej. Podejrzewam że przez koleiny. Widziałem raz jak rzuciło cysterną przy wychodzeniu z koleiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyPolityk Koleiny IP: *.chello.pl 14.05.08, 19:18 Na jedynce często jak złapie koleina to ciężko z niej wyjechać. Raz się ostro napociłem gdy z naprzeciwka wyprzedzający próbował wymusić na mnie zjazd na bok. W ostatniej chwili wyskoczyło mi koło z koleiny i jakoś cudem udało sie opanować żeby nie wypaść z drogi. Kiedyś też widziałem jak zarzuciło całą cysterną, przez koleiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ignis87 Re: Tyskie czy warka? IP: 81.219.149.* 14.05.08, 21:53 mi sie wydaje ze predzej warka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfred Re: Tyskie czy warka? IP: *.chello.pl 15.05.08, 23:20 przeciez na zdjeciu widac, ze Tyskie (lewy dolny rog) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Tyskie czy warka? IP: *.chello.pl 23.05.08, 14:32 szkoda świetnego piwa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RetuRn Re: Tyskie czy warka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 10:25 Tyski bo ma taki znaczek u góry :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Tir zgubił cały ładunek piwa! IP: *.c198.msk.pl 14.05.08, 21:11 widziałem to, nie było źle, tylko korek. Na szczescie jechałem w drugą stronę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Badania psychiatryczne dla kierowcow - obowiazkowo 14.05.08, 21:18 Nie wszyscy nadaja sie do tego zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hristoforos Daleko to tej Pszczyny z Wrocławia? IP: *.magma-net.pl 14.05.08, 21:50 Może ktoś organizuje przejazd do Pszczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
johny5678 marnotrawstwo ! 14.05.08, 21:54 To już drugi taki wypadek w ostatnim czasie.Jakiś czas temu we Wrocławiu został zmarnowany cały prawie transport Żubra,teraz chyba Tyskie.Firma ponosi straty,konsumenci też (opóźnienie dostaw).Uważam,że powinien za to zapłacić kierowca,bo to on spowodował wypadek.Jak się naważyło piwa,to trzeba je wypić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lul Re: marnotrawstwo ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 01:13 Tania reklama tyskiego... tak jak zubra... Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 zawsze to lepszy browar zlizywany z asfaltu 14.05.08, 22:00 niż bełty czy maria juana niewiadomego pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś