Gość: Dragon IP: *.swidnica.mm.pl 02.06.08, 16:37 mam pytanie czy w katowicach w spodku lodowisko normalnie funkcjonuje planuje być przejazdem w przyszłym tygodniu i trochę bym sie poślizgał a nie jestem z Katowic ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cza_arna Re: Lodowisko całoroczne Katowice 02.06.08, 16:50 Wydaje mi się że lodowisko w Spodku jest tylko lodowichem sezonowym. Za to całoroczne mieści w Katowicach-Nikiszowcu (Lodowisko Jantor). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragon Lodowisko całoroczne Katowice IP: *.swidnica.mm.pl 02.06.08, 22:11 tu jest napisane co innego :) www.studiujwkatowicach.pl/new/osobiektysportowe.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dragon Lodowisko Jantor IP: *.swidnica.mm.pl 03.06.08, 14:41 czytałem na jakiejś stronie ze ślizgawki są organizowanie na tym lodowisku co dziennie od 17 do 18.45 niestety nie mogę znaleźć żadnej wzmianki czy dalej tak sie dzieje ktoś posiadający informacje o tym obiekcie proszę o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
balat Re: Lodowisko całoroczne Katowice 03.06.08, 07:32 Przerwa w organizacji ślizgawek od 01. kwietnia do września 2008 - taka jest informacja na stonie www. spodka Odpowiedz Link Zgłoś