Gość: Angelika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.08, 15:10 Szukam sprawdzonego chirurga dziecięcego. Córka 7 lat ma przepuklinę pachwinową. Jestem z Jaworzna. Może kogoś polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: izawojcik1 Re: Chirurg dzięcięcy - polecacie kogoś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.08, 19:58 Doktor Kudela. Kompetentny, rzeczowy, delikatny. Niestety drogi. Wizyta kosztuje 80 zl. U mojego dziecka na szczescie skonczylo sie na dwoch wizytach. Nie bylo koniecznosci interwencji chirurgicznej. Przyjmuje w Chorzowie, na ul. Powstańcow ( chyba numer 27), "Lecznica dzieci i dorosłych im. I. Mościckiego". Terminy oczekiwania na wizyte ok. 3 tygodni ale bywa, ze w pilnych przypadkach da rade szybciej. Jesli masz jeszcze jakies pytania to dawaj, moze pomoge. Iza Wójcik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Chirurg dzięcięcy - polecacie kogoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 08:20 Dzięki, spróbuje u tego lekarza i jeszcze dodatkowo w Centrum Onkologii i Chirurgi Dziecięcej też w Chorzowie. Chcę uzyskać odpowiedż czy interwencja chirurgiczna w przypadku mojej córki jest konieczna, u nas w Jaworznie od razu dają pod nóż a ja chce mieć kompetentną odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
balat Re: Chirurg dzięcięcy - polecacie kogoś? 13.06.08, 06:51 Pani chirurg z Tru..a też zaraz mojego synka chciła operować, a dr Kudela zlecił dodatkowe badania i okazało się, że jescze za wcześnie na operację. A 6 lat temu wykonywał powtórną operację przepukliny, boniestety inny lekarz wcześniej spartolił robotę. do dzis jest OK., dlatego teraz przy problemach walę tylko do dr Kudeli, bo warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Chirurg dzięcięcy - polecacie kogoś? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 11:25 Umówiłam wizytę z dr Kudelą. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś