Gość: szukam wlamywaczy IP: *.dslgb.com 22.07.08, 12:16 a moze znacie takiego co wlamuje sie zeby posprzatac mieszkanie i wyniesc smieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wujekdobrarada Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.alan-systems.com 22.07.08, 12:36 Trzeba wezwać człowieka-kapcia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 23.07.08, 09:59 > a moze znacie takiego co wlamuje sie zeby posprzatac mieszkanie i > wyniesc smieci? Trzeba wezwać specjalną ekipę: pl.youtube.com/watch?v=vXZYcUur56k Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Rutkowski szuka zamowien? Calkiem mozliwe. 25.07.08, 14:00 Szczegolnie, ze to osiedle dla zamoznych. Glaskanie po szyji jest wieloznaczne, wiec lepiej brac pod uwage najgorszy scenariusz i zawolac speca od lapania wlamywaczy. A tylu ludzi z "GROMU" odeszlo i potrzebuja pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Polish Spiderman ! Wow !!! Cud PO !!! 22.07.08, 12:36 Polish Spiderman ! Wow !!! Cud PO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ~ eee ... tam. na pewno zakompleksiony onanista IP: *.tktelekom.pl 22.07.08, 14:43 - zwolennik PiSu. przykład idzie z góry, od prezesa partii. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Na pewno nocna robota Kaczora Donalda 25.07.08, 14:03 On wchodzil nie tylko na dach jednopietrowca, ale dziarsko zaliczal kominy fabryczne. Gość portalu: ~ napisał(a): > > przykład idzie z góry, od prezesa partii. Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Polish Spiderman ! Wow !!! Cud PO !!! 23.07.08, 11:26 mike-great napisał: > Polish Spiderman ! Wow !!! Cud PO !!! Kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Polish Spiderman ! Wow !!! Cud PO !!! 25.07.08, 14:07 mike-great napisał: > Polish Spiderman ! Wow !!! Cud PO !!! Zaczynaja sie cuda, tak jak zapowiedzial Donek. Trzeba powolac nowa grupe GROMu, zeby scigala tych chlopakow, ktorzy od niej odeszli. A to sie POrobilo! Cud jaja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: E, pewnie tylko ulotki tfu!pizzerii roznosi.. 25.07.08, 14:08 Nie byloby sprawy, gdyby co innego glaskal. Zboczeniec. Odpowiedz Link Zgłoś
estees Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 22.07.08, 13:30 no i proszę jakież wakacje z duchami, moze zeby go złapac trzeba zarzucic sieć, żeby nie powiedzieć pajęczyne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.um.krakow.pl 22.07.08, 14:34 A mnie to kręci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro kazdy urzedas ma cos z glowa IP: *.devs.futuro.pl 22.07.08, 14:43 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesian Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.adsl.inetia.pl 22.07.08, 16:18 Wysłać go do Krakowa, tamtejsze panie go chetnie przyjmą, chociaż i tak mają paru dyżurnych zboczeńców na plantach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rg Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 13:15 Jasne bo na Śląsku panie kręci to tylko za pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesian Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.adsl.inetia.pl 25.07.08, 16:41 Na Śląsku ci wcisną do japy te twoje pieniądze i poszczują cie psami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hygropsja krakowianka IP: *.chello.pl 22.07.08, 18:42 Gość portalu: krakowianka napisał(a): > A mnie to kręci :) Jestem sobie krakowianka Mam fartuszek po kolanka, A sukienkę jeszcze wyżej - By pajączkom było bliżej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo II Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.acn.waw.pl 22.07.08, 14:57 wogóle nie napisali, że byłem ubrany w elegancki dresik. Czarny z nalepką mojego kumpla supermana... A tak serio... Jako kobieta trochę bym się bal teraz mieszkać tam, w Katowicech, czy gdzie to tam sie wydarzyło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc w dom Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.siec2000.pl 22.07.08, 15:49 ale jaja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja się nie boję Trzeba mieć psa w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 12:55 Mój pies zbudziłby pół osiedla, gdyby ktoś chciał wleźć na nasz balkon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spiderman IV Śląska odpowiedź na Spidermana! IP: 212.180.160.* 22.07.08, 17:37 Spiderman IV Człowiek pająk przyjeżdża czarną Wołgą. Widziałem go! Odpowiedz Link Zgłoś
kpaxxx Zawsze wiedziałem że Spiderman to zboczeniec 22.07.08, 17:54 ... te jego lateksowe ubranka ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Zawsze wiedziałem że Spiderman to zboczeniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 14:16 Hah! Racja. Moze Batman tez zawita do czyichs mieszkan? Tylko chyba jego bardziej interesuja mezczyzni, w koncu on i Robin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoxxx Re: Zawsze wiedziałem że Spiderman to zboczeniec IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.08, 21:24 Noooo, masz rację! Zasuwa w śpioszkach i głaszcze śpiące kobitki. Na dowidzenia mógłby przynajmniej gary do zmywarki powkładac, to by z niego jakis pożytek był. Albo trawnik skosic. Nierób jednen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.lupus.pl 22.07.08, 18:07 Mnie tez podnieca dotykanie kobiet. Przyznam sie takze do niebezpieczych sytuacji - lubie uczucie skaczacej adrenaliny. Czy jestem psychopata? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_zajebista_psychika Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 22.07.08, 18:09 A wchodzisz nocą do cudzych mieszkań? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moj-wro Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 22.07.08, 18:31 ech te LSD.... Odpowiedz Link Zgłoś
amoremio Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 22.07.08, 18:58 A czamu wlasciwie moze to byc ino facet ? To przeciez uprzedzenia ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.zax.pl 22.07.08, 20:53 to wieńczysław, malutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Piegus ;) Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.96.48.60.wmu01-home.tm.net.my 23.07.08, 08:55 He, he, dobre! Wienczyslaw Nieszczegolny :))) Ale obawiam sie, ze piszacy tu nie maja pojecia, kto zacz, nie ta generacja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 08:59 Mają pojęcie, mają... Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 23.07.08, 10:00 > Ale obawiam sie, ze piszacy tu nie maja pojecia, kto zacz, nie ta generacja :) Ja jestem jeszcze ta generacja. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maxik-g Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 23.07.08, 11:28 Gość portalu: Marek Piegus ;) napisał(a): > He, he, dobre! Wienczyslaw Nieszczegolny :))) > Ale obawiam sie, ze piszacy tu nie maja pojecia, kto zacz, nie ta generacja :) Ja też czytałem :) Polipirydion rządzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eukariota czyzby pacutowi juz calkiem walnelo w dekiel? IP: *.tys6.1000lecie.pl 22.07.08, 21:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.net.autocom.pl 22.07.08, 22:38 Niech przyjdzie do mnie, to pogłaszcze go po szyi mój pies. Odpowiedz Link Zgłoś
boz.trz Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk 22.07.08, 22:43 No faktycznie nie ujawniliście nazwy osiedla, ale opis artykułu jednoznacznie wskazuje na "Ptasie Osiedle" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.wbs.ssh.gliwice.pl 23.07.08, 09:42 Może to jakiś ptasznik był... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 12:45 Człowieku przeciez Ptasie to Brynów, nie Ligota!Eh. Na Ligocie też są osiedla domków z niskimi blokami pod lasem, może gdzieś przy Akademii Medycznej, albo przed Panewnikami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylvluw Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.chello.pl 23.07.08, 17:01 Pudło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba_dosc_stara Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.lodz.mm.pl 23.07.08, 01:41 Ja też szukam włamywaczy, coby posprzątali i wynieśli śmieci!! Dam sie za to pogłaskać po tłustej szyjce!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: 217.169.51.* 23.07.08, 08:29 Nie musi byc Ptasie, w Kostuchnie, Podlesiu, czy Zarzeczu tez jest sporo zamknietych eleganckich osiedli pod lasem, np. Bażantowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 12:50 po pierwsze wyraźnie powiedziano, że LIGOTA, po drugie Ptasie nie jest zamknięte, po trzecie nikt nie napisał, że to ma być zamknięte osiedle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystraszona Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 22:24 Chce rozwiać wasze wszystkie obawy. Dziś rmf potwierdziło że "pająk" grasuje w Katowicach - Ligocie. I ostatnie włamania były na ulicy Uroczej. A ja mieszkam na osiedlu przy tych domkach jednorodzinnych: ( I panika tam jest straszna..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylvluw Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.chello.pl 23.07.08, 22:30 Panika? Gdzie? Nie uświadczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystraszona Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 22:32 To spójrz w okno i jakoś wszystkie okna są pozamykane:) a ludzi jakoś też nie było dziś widać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylvluw Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.chello.pl 23.07.08, 22:39 Eee, ludzi nie było widać, bo kto rozsądny będzie się wałęsał po deszczu? A pozamykane okna świadczą raczej o rozwadze, niż o strachu... Poza tym zimno jest ;P Poczekaj aż się ociepli, to znowu będą zostawiać otwarte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystraszona Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 22:41 No niech Ci będzie ale ja się boje bo mieszkam obok:( Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy No, no, no... TV emitowało ciszę? 23.07.08, 08:46 "Mimo włączonego telewizora musiał obudzić ją jakiś szelest." Tak, jasne. Szelest ją obudził, a włączony telewizor nie. Wy, w Gazecie, wiecie co to szelest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylvluw Re: No, no, no... TV emitowało ciszę? IP: *.chello.pl 23.07.08, 17:03 A ja wiem, ale nie powiem ;P Zbyt wielkie jajca ;) Uwierz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek ZBOK NA PTASIM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 10:20 jeszcze ceny mieszkan spadna.....hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliondello he he he IP: 83.168.66.* 23.07.08, 10:45 A co będzie jak po domach zacznie szaleć fantastic four albo Hulk i inni mutanci.To nawet w chawirze o powierzchni 200m zrobi się tłoczno i nie da się spać.Jakich to czasów człowiek dożył żeby mutanci po chacie rozpustnie hasali.A do tej pory było tak miło wystarczyli nasi starzy zboczeńcy ot płaszczyk taki odkrył,to z krzaczorów wyskoczył i coś tam pokazał(najczęściej nie miał nic do pokazania).A tu nawet importowani zboczeńcy się trafili .O tempora of w mordes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakowianka Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.um.krakow.pl 23.07.08, 11:02 Do Krakowa Go, do Krakowa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Nie otwieraj okien! Grasuje człowiek pająk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 11:49 a w krakowie urzedniczki nudza sie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumun Przecież to Zburatorul, a nie żaden dewiant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 11:08 Przecież to żaden człowiek-pająk czy dewiant. To jak nic Zburatorul (można by to tłumaczyć jako "Latawiec", ale to były inne demony) - każde dziecko w Rumunii wie, że Zburatorul wlatuje przez otwarte okna i dotyka kobiety, niekiedy z niemi spółkuje. Nad ranem budzą się całkowicie wyczerpane, wzrok ich błędny etc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Latawiec IP: *.ists.pl 23.07.08, 11:42 Ciekawa rzecz, znam osoby z jednej z beskidzkich wsi, które twierdzą, że kilkadziesiąt lat temu żył tam - w tej wsi - taki "latawiec", który dosłownie latał w powietrzu. Cała wieś to widziała. Facet nie był niormalny i wszyscy uważali go za "dziwaka". Może był i demonem. Gdy był młody, jego ojciec - zwykły, normalny i bogobojny chłop - próbował zabrać go do Kościoła w niedzielę na mszę. "Dziwak" tak się opierał tuż przed progiem, że błyskawicznie się pod niego cały zarył.. Do tej pory myślałem, ze to jakaś legenda oparta na zbiorowym obłędzie. Teraz przeczytałem w Twoim wpisie, że to ma jakąś inną historię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokój Broń palna w domu i... IP: *.ists.pl 23.07.08, 11:35 Spokój żeby mieć od takich przygód - broń palna w domu jest nieodzowna. Potrzebą chwili jest zmana prawa w Sejmie - aby każdy normalny człowiek mógł posiadać przynajmniej w domu broń palną do samoobrony - ewentualnie po uzyskaniu certufikatu na umiejętność posługiwania się nią, żeby sobie sam lub domownikom krzywdy nie zrobił przy obsłudze.. Skąd sie biorą ludzie pajaki - to proste. To nie jest amator - wystarczy wziać na cel kluby wspinaczy ściankowych i wspinaczy blokowych - to tacy maniacy wspinaczek po głaskich ścianach bloków, ma to swoja nazwę, zapomiałem jaką. Facet jest od nich... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja się nie boję Bzdury, wyniósłby broń, nawet byś nie wiedział IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:03 Jeżeli ktoś potrafi zakraść się do cudzego mieszkania w ten sposób, to żadna broń tu nie pomoże. Ty byś smacznie spał z pistoletem pod poduszką, a facet by macał Twoją żonę. A jakby się zorientował, że masz broń, to jeszcze by Ci ją zabrał, a może nawet Cię zastrzelił. Głupota niedobawionych kowbojów jest porażająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spokojny Gość: Mam czuły sen i dobrze strzelam. IP: *.ists.pl 24.07.08, 01:41 Trafiam w 10 centówkę z 10 m za każdym razem. No a przstępcy wiedzieliby, że ludzie w domach mają palną broń. Wszedłby Pan na przejście dla pieszych na czerwonym świetle, gdybym zainstalował miotacz ognie strzelający do każdego przechodzącego przezeń na czerwonym śwetle, gdybym Pana o tym przedtem poinformował, a? Spokojna głowa, okna miałbym otwarte - kiedy bym tylko chciał. Nikt niepowołany by nawet nie próbował wejść ze względu na natychmiastową karę śmierci. No a samobójcy, hm..., mieliby to, czego by chcieli. Trudno.. Odpowiedz Link Zgłoś
g.suss Re: Broń palna w domu i... 23.07.08, 14:16 Gość portalu: Spokój napisał(a): > Spokój żeby mieć od takich przygód - broń palna w domu jest > nieodzowna. Tak się tylko wydaje 16-latkom zakochanym w Korwinie. Jak dorośniesz i będziesz miał w domu kobietę i/lub dzieci, to zrozumiesz, że prędzej niż człowiekowi-pająkowi broń zrobi krzywdę któremuś z nich (potwierdzają to statystyki). Żeby tego uniknąć, musiałbyś trzymać ją pod kluczem, co z kolei uczyni ją bezużyteczną, jak już człowiek-stawonóg wpełznie Ci przez okno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość: Mam 50 a nie 16... IP: *.ists.pl 24.07.08, 01:28 Poza tym jaki Korwin, co to jest, czy kto to jest? Znak zodiaku w cywolizacji azjatyckiej, czy co? Bzdury jakieś Pan pisze, bez sensu... W U.S. w stanach w których broń palna jest obowiązkowa, podobnie jak w Szwajcarii, w ogóle nie ma włamań do domów. Nie ma też żadnych problemów z tego tytułu w rodzinach. Wreszcie - tak się składa, że mam rodzinę - i żadnych wypadków nie ma. A przecież w rodzinie łatwiej jest kogoś zatruć śmiertelnie trucizną w jedzeniu i piciu lub zabić nożem do krojenia chleba. Nie podkreślam też możliwości robienia krzywdy najrozmaitszymi innymi przedmiotami, ale przecież można to złatwością zrobić czymś takim, jak np. tłuczek do ziemniaków, wałek do ciasta, latające żeliwne półmiski, szklane butelki po mleku i śmietanie, trutka na szczury, tasak do miesa, ciękie krzesło, gazrurka, sznurek do suszenia bielizny, guma do majtek i wiele wiele innych. Zabić mogą mnie każdego dnia domownicy czymnkolwiek ciąższym, co mają w rękach. A tymczasem od ponad ćwierć wieku szczęśliwie żyjemy razem i nawet nikt się mocniej nie skaleczył ani nie uderzył, a przecież w normalnej rodzinie czasem, żadko, ale jednak, bywają konflikty ! A przecież niebezpieczeństw jest bez liku. Małe dzieci mogą na przykład włożyć rączki do źródeł napięcia za pomocą drutów, gwoździ i śmierć murowana,. To jest przecież realniejsze ze wzgledu na nieustanny dostęp do gniazd z prądem. Dostęp do broni dzieci mają ograniczony - są po prostu za małe - nie dosiegną tam, gdzie można i powinno się trzymać broń palną / to akurat można pod ciężkimi karami wymusić prawnie, również egzaminy z umiejetności posługiwania się, obowiazek cwiczeń na strzelnicy, certyfikat szkoleń, itp./ . Zatem bez przesady. A broń do samoobrony przed bandytami, to podstawowe prawo obywatelskie. To, że w Polsce nie wolno jej mieć, to jest zgoda większości ludzi byc traktowanym jak bydło. Gdyby też przykładowo na Wołyniu Polacy w czasie II wojny mieli dostateczne ilości broni palnej, toby ich 100 tysięcy nie zginęło bestialsko zamordowanych z rąk UZBROJONYCH bandytów z UPA. Podobnie, gdyby żydzi powszechnie mieli broń palną, toby znacznie trudniej było poddać ich niemieckiej zbrodni holokaustu. W obecnym Izraelu każdy obywatel ma broń palną w domu i jakoś nienawidzący Żydów Arabowie na żydowskie domostwa nie napadają. Coby było, gdyby nie ta broń. Ano wiadomo - już dawno wszyscy ci Żydzi byliby na ...łonie Abrahama, Drogi Panie. W Nowym Jorku broni palnej mieć nie wolno i Nowy Jork jest rekordzistą, jak chodzi o bandytyzm. Czarni obywatele-bandyci USA - którzy w zdecydowanej wiekszości są sprawcami przestępstw oczywiście nielegalną broń mają. No a ofiary nie - bo im nie wolno. Więc przestępcy napadają tam, gdzie łatwiej napaść - na bezbronnych. Gdyby włamanie groziło odstrzeleniem łba - toby się najpierw dobrze zastanowili - czy warto ryzykować natychmiastową karą śmierci. Podobnie gdybym ustawił na przjściu dla pieszych miotacz ognia, uruchamiany w celu poparzenia osób wchodzacych na czerwonym świetle i poinformował Pana o tym - wszedłby Pan na to przjście na czerwonym świetle, czy nie, a? Na koniec - jednak dosć wielu ludzi w Polsce posiada broń palną. Nie słyszymy o żadnych prawie wypadkach z jej udziałem. Zaś każdego dnia dowiadujemy się o np. licznych wypadkach samochodowych. I jakoś nie słyszę pomysłów aby zakazać samochodów. Dlaczego, a? Odpowiedz Link Zgłoś