Gość: edith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 22:03 Czy ktoś mógłby mi polecić dobry zespół na wesele (niekoniecznie z Katowic)? Czy ktoś słyszał może o zespole Bessi band? Z góry wielkie dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: set Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.chello.pl 10.09.08, 22:40 u mnie w 2004 gral zespol gamma z jaworzna 5 gosci wzieli 1800 za cala robote , wszyscy goscie byli zadowoleni z ich muzyki, niestety z jedzeniem a wlasciwie obsluga i gastronomia nie bylo fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.streamnet.pl 18.09.08, 13:03 bylam na weselu 13-14 wrzesnia, polecam zespol FORTE ART z dąbrowki, na prawde udalo im sie rozkrecic gosci zabawami i muzyka na zywo, ich strona internetowa www.forte.art.pl, e-mail: adamski_forte@wp.pl, tel. 503 025 145 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: 91.150.136.* 21.04.09, 09:30 nie ma to jak sobie samemu pianę bić Odpowiedz Link Zgłoś
aina164 Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele 07.05.13, 15:42 POLECAM!!!!!zespol FORTE grał u mnie na weselu:) swietne chlopaki!!!!zabawili gosci na 100%.do dziasiaj rodzina wspomina nasze wesele jako jedno z najlepszych:) Odpowiedz Link Zgłoś
zgranizespol Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele 18.11.08, 11:25 Polecamy nasz dwuosobowy zespół przed 30. z 4-letnim doświadczeniem ;) Naprawde potrafimy wczuc sie w klimat kazdego wesela! Więcej: zespol_zgrani@o2.pl lub www.zgrani.konto.pl .Pozdrawiamy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 21:51 Zgrani szkoda,że Wy ciągle jesteście"w budowie"-od prawie 2!!!lat:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aldona Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: 213.17.235.* 27.11.08, 10:13 U nas w tym roku grał zespół "SONAR" a 30 lat temu grali ojcowie tych Panów u moich rodziców na weselu :)tak więc zespół z tradycjami, świetnie grają wszystko również nowości a jeden z Panów jest Wodzirejem i najważniejsze nić nie wypili :) Polecam. To ich stronka tam jest też kontakt: www.udany.slub.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robaczek Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.sti.net.pl 07.02.09, 17:51 Mowa jest o zespole SONAR z Mysłowic? Też ich wybrałam na nasze wesele i prosze o wszelkie informacje...z góry dziękuję:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDYTA Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: 213.17.235.* 28.05.09, 11:05 U Nas też grał Zsepół "SONAR" z Mysłowic są super nigdy nie byłam na lepszym weselu - wykonywane utwory są łudząco podobne do oryginałów a wykonanie Krawczyka i Stachurskiego nie ma sobie równych do tego Lider jest super Wodzirejem. Poza tym mają świetnego fotografa i oferują wykonanie pięknych zdjęć za niewielką kasę. Ogólnie full wypas. W przyszłym roku mamy ripley zabawy brat się żeni i specjalnie szukali nowej sali rzeby załapać sie na ten zespół. Polecam wszystkim szukającym ..... Ew. mój e-mail koszary@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: 77.223.195.* 27.12.09, 15:43 Z Zespołem SONAR byliśmy wraz malżonką wczoraj na weselu - rewelka. Zapisaliśmy się na tegoroczny sylwester z ich udziałem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 12:12 polecam Avista Trio - www.avistatrio.pl Bardzo fajna kapela, sympatyczni, repertuar super, goscie byli zachwyceni. Są z Katowic Odpowiedz Link Zgłoś
adz_raf Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele 12.01.09, 11:45 Witam serdecznie! mam pytanie, czy zna ktos moze jakis dobry zespół muzyczny na wesele? moj slub bedzie 5 czerwca 2010 w czerwionce i martwie sie ze nic juz fajnego nie znajdę...z góry wielkie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.dip0.t-ipconnect.de 07.02.09, 20:33 Popolscy z Zabrza to najlepszy zespol na wesele ! www.popolski.de Odpowiedz Link Zgłoś
1kaszmira1 Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele 23.09.09, 17:49 www.erosband.pl Zapraszam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmieszek Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.09, 15:05 Feel, nigdy się nie spóźnia do pracy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: 89.108.213.* 10.02.09, 16:08 u mnie w 2008 gral zespol gamma z jaworzna 120 gosci wzieli 9850 za cala robote , wszyscy goscie byli pobici a ich muzyki, niestety nik nie chcial sluchac. Wlasciciel dal dyla i szuka go do dzis.Gastronomia byla ok,ale ciotce Zosce zaszkodzly nozki in rzyga do dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 22:33 u nas zabawiał zespół KAMELEONI z Katowic, mają super repertuar i fajne występy. Fajnie było Odpowiedz Link Zgłoś
14kas Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele 06.07.09, 15:35 Cześć, a czy ktoś z Was zna może zespół Mali - Boo? Proszę o jakieś opinie na ich temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.09, 19:36 witam, czy w zespole gamma z jaworzna gra może pan wolanin, czy to o ten zespół chodzi ? bo mam mieć go na weselu i aż się wystraszyłam jak to przeczytałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: 89.107.155.* 15.09.09, 19:05 Maxis z sosnowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Demaskator Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 15:11 Aldona i Edyta zachwalające zespół Sonar to ta sama osoba. Wystarczy zobaczyć IP z którego pisza - jest ten sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www zespołu Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.09, 22:49 www.3plus1.pl/index1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.238.70.151.ip.abpl.pl 19.09.09, 10:20 www.tytaband.pl/ u nas na weselu bardzo fajnie grali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselinka Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: 77.223.195.* 09.11.09, 16:32 witam! polecam zespół SONATA! panowie są cudowni! grają przepięknie! i takie hity jakich nie słyszałam na zadynym innym weselu, nie tylko same przeboje minionego lata. polecam gorąco! www.zespolsonata.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.stk.vectranet.pl 09.11.09, 16:51 doda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeśli lubisz Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.c201.msk.pl 09.11.09, 18:23 Dobry i sprawdzony. Próbka możliwości: www.youtube.com/watch?v=E25ZTfuMpIA&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zygmunt Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.chello.pl 29.12.09, 17:08 U mnie na weselu ostatnio grali: Zespół Weselny OK i było przyzwoicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolud Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.chello.pl 29.12.09, 17:25 Może zespół mały ale zgrany? Ksiądz dwie k u r w y i organy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 00:13 Witam. Przypadkiem tu wpadłem na forum i tak czytając polepszyło mi sie poczucie humoru. 1/4 to osoby poszukujące zespołu, 3/4 to ....zespoły udające zadowolonych klientów. Panowie i Panie nie ma sie co wstydzić swojej firmy. Ja ujmę to tak: Jestem z zespołu Coversi z Katowic uważam że to bardzo dobry zespół na wesele i inne imprezy rozrywkowe. Nikt nas jeszcze,,psami nie poszczuł'' a przeciwnie chętnie korzysta się z naszych usług. I chyba o to chodzi, no nie? :):) Pozdro dla kapel i przyszłych klientów.:) Odpowiedz Link Zgłoś
megg29 Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele 28.04.10, 08:54 Wszystko fajnie brzmi, tylko co zrobic, jesli bede miec mieszana ekipe, polsko-irlandzka jako gosci i chcialabym troche muzyki irlandzkiej? Plyte wziac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dasia Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.zone3.bethere.co.uk 09.10.10, 20:58 Kontrast Band Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slonko Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.chello.pl 11.10.10, 10:02 www.kameleoni.prv.pl polecam grali na moim weselu 02.10.2010 wszyscy goście zachwyceni. Zespół z klasą. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
zespolmix Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele 12.10.10, 19:40 Poleca się więc Zespół Muzyczny Mix z Jaworzna: www.zespolmix.dl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
a_rafal_na_to polecam zespół Diemantowy kolczyk 15.10.10, 13:21 gorąco polecam zespół Diemantowy Kolczyk (do znalezienia w internecie), który grał na moim weselu rok temu. Zespół to 3 osoby, dwóch panów i pani. Mieszkają w okolicy Siewierza. Pani śpiewała m.in. w programie "Droga do gwiazd" i ma świetny głos i technikę. Pan, kóry spiewa tez siwetnie sobie radzi. Oprócz 2 keybordów graja też na gitarze elektrycznej, która w wielu piosenkach pięknie pasuje. Polecam ten zespół ponieważ nie brzmią ani troche discopolowo. Chyba wynika to z dobrego sprzętu albo po prostu z umiejetności muzycznych. Nie wiem czy ktoś z Was zwraca na to uwagę, ale ja zepoły weselne dzielę na te ktore brzmią discopolowo (wszystkie piosenki na jedno kopyto z glośnym ump ump na kilku nutach z keybordu ) i na takie, gdzie aranżacja piosenki jest podobna do oryginału. Pani przeprowadziła kilka zabaw w celu rozruszania gości, ale na nasze zyczenie nie było zabaw przy ktorych ktos np. musi ściągac spodnie, albo może się przewrócić i ogólnie gdzie jest jakaś rywalizacja. Zabawy były raczej taneczne. Jako pierwszą piosenkę wybraliśmy "Tylko w twoich dłoniach" Eleni. Zespół nie grał jej wcześniej ale nie było najmniejszego problemu z jej przygotowaniem. Wg mnie 3 osoby to jest optimum na wesele ze względu na brzmienie jak i ze względu na cenę. Zespół ma normalne ceny, co mnie zaskoczyło biorąc pod uwagę jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zespół muzyczny Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.joynet.3s.pl 27.11.10, 17:08 Witam. Polecam zespół muzyczny na wesele Coversi z Katowic. Różna muzka, klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zespół na wesele Re: Dobry i sprawdzony zespół na wesele IP: *.joynet.3s.pl 27.11.10, 17:10 Zespół muzyczny Coversi www.coversi.pl Odpowiedz Link Zgłoś